@Tolga @Tolgaozkhrmn Öncelikle biz bizeyiz yönetim panelimize yazdım 2 saatir elektrik yok sayfada değildim...! geldim 4 sayfa ilerlemiş...! Mesajları ben sildim sileceğimde sana özel ona özel ayırım yok dikkatnizi çekeriz üyeler kendi mesajlarını silmesin sil seçeneğini kaldırdık bu demek oluyor ki yanlış yazarsan silinir yanlış yazmamak için uğraş ve konuyu konusunda yazınız...!
@Tolga 1 önceki sayfa mesajı yeni gördüm ve editledim..! Senin paylaştığın link ve yazı tam anlamıyla konu dışı...! stat alakası olmayan yazı idi...! bundan sonra rapor edeceğim diyorsun görürsen et gözümüzden kaçanlarsa sileriz...! Söylüyorum tek tek okuyorum yazıları sayfa sayfa 30 sayfa okuduğumu biliyorum...! ve konuyla alakasızları işaretliyorum toplu halde siliyorum yeri geriyor sayfa sayfa siliniyor ileti yollarken bile sayfalar geriye gittiği oluyor. O kadar uzun oluyorki herkes yazıyor aklına gelini statla alakalı malesef çok azı kalıyor son 1 haftadır dikkat edersen stat başlıgında alakasız konu yok ve günde 8-10 sayfa sadece ilerliyor normalde 25 + ilerliyordu...! bizleri takip edenler için sıkıcı bir hal alıyordu stat dışında boş muhabbetler oluyor...!
üye olan arkadaşlara sorabilirsiniz...!
@Tolgaozkhrmn gelince evet biliç çocuğu ile yazdın ardından hemen ben de yazdım "analı babalı büyütsün" diye belki görmedi benim yazdığımı veya gördü
@Efe arkadaşımız hala yazısı orada "konu dışı: yazıp konu dışı mesajları lütfen başlığa yazmayalım bu tarz yazılarda konu dışı başlık uzamasın gerekirse başlık açıp oraya yazınız " diye 1 -2 önceki sayfaya giderseniz görürseniz bende " peki kızma " yazdım ben de konu dışı yaptım çünkü...! kendi yazımı sizinki ile sildim...!
Raporlara da silmeye de ben bakıyorum...! Sende bak bakalım ettiğin rapor konu dışı yazı var mı _?
197 sayfadan 206 sayfayı istersen oku konu dışı olanları bildir bakalım...! 1 günlük atılan ileti sayısı orada 9 sayfada...!
Not:
@Tolga Rest çekmeni sevdim güzel, atarlanman da güzel yalnız...!!!!