Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6378803 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı WarrChief

hatta böylesine bir detay daha vereyim yeni cıktı bu ortaya

sutunların içinde asagıya katlara inen bir alan gorulmuyor ama gercekte bu değişmiş bence bunla baslanmıstır kimbilir daha nelşer değişecek iyice meraklanmaya basladık umarız daha güzeli olur

diğer bizimkilerin yaptıgı makettte bu yokken bu yenisinde var bakın gorun roada ama onceki eski olan versiyonunda yoktu
[ Son Düzenleme: 06 Aralık 2014, 18:01:50 WarrChief ]

Çevrimdışı denilanz

sutunların içinde asagıya katlara inen bir alan gorulmuyor ama gercekte bu değişmiş bence bunla baslanmıstır kimbilir daha nelşer değişecek iyice meraklanmaya basladık umarız daha güzeli olur

diğer bizimkilerin yaptıgı maketttede aynı sey var yanlız sadece bu yakın cekim diye bunu koydm

İyi bakmamışsınız sanırım. :ok:

Edit: Yenisinde var demişsiniz, pardon.  :iblush:
[ Son Düzenleme: 06 Aralık 2014, 18:04:18 denilanz ]

Çevrimdışı TØLGA

3 tanesinide yuvarlak içine aldım alttaki tablalar bitince en son tamamlanacaklar :ok:
@WarrChief
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Obitas pazartesiden itibaren tum demircilerini otoparka ve ust kat testerelere kaydiracak cunku tribun tablalarinin demirlemesi yarin bitecek sadece betonlama kaliyor cok muhim degil is gucu diger bolumlere kaysin biran once ozellikler sutunlar ve kirislere tabiki :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı WarrChief

@denilanz yok yok basta yanlıs yazdım sonrasında düzelttim baktımki yenimodelde var dedim sonra kendimle çelişkiye dustum sonrasında orjinal projeye baktım tekrar yine yok orada oyle birsey
 bakın mesela
resimden bakıldıgında boyle birsey yok
herneyse tolgada soylemiş gostermiş en azından dısarıdaki o muazzam giriş cıkıslarda değişiklik yok o zaman no problem:))

@Tolga tamamdır tskkur:)) en azından roada değişiklik revizyon bu konuda tamamız

bu proje baya değişti bu konudada hemfikiriz otoparkla doldu ortalık o konudada tamamız ama o sutunların içindeki yeni ortaya cıkmıs tum derdim buydu:D:D
[ Son Düzenleme: 06 Aralık 2014, 18:13:40 WarrChief ]

Çevrimdışı denilanz

@denilanz yok yok basta yanlıs yazdım sonrasında düzelttim baktımki yenimodelde var dedim sonra kendimle çelişkiye dustum sonrasında orjinal projeye baktım tekrar yine yok orada oyle birsey ve bu yeni cıkmıs piyasaya
 bakın mesela
resimden bakıldıgında boyle birsey yok yeni cıkmıs piyasaya
herneyse tolgada soylemiş gostermiş en azından dısarıdaki o muazzam giriş cıkıslarda değişiklik yok o zaman no problem:))

@Tolga tamamdır tskkur:)) en azından roada değişiklik revizyon bu konuda tamamız

bu proje baya değişti bu konudada hemfikiriz otoparkla doldu ortalık o konudada tamamız ama o sutunların içindeki yeni ortaya cıkmıs tum derdim buydu:D:D
Ben de diyorum kendime kendime kafam gitmiş bir yerlere ki görmemişim yazdığını. Bu arada ilk makette yok gerçekten ama lansman resimlerinde var. Yeni bir şey olduğunu sanmıyorum yani. Makette atlamışlar sadece bu ayrıntıyı.

Çevrimdışı TØLGA

@denilanz yok yok basta yanlıs yazdım sonrasında düzelttim baktımki yenimodelde var dedim sonra kendimle çelişkiye dustum sonrasında orjinal projeye baktım tekrar yine yok orada oyle birsey
 bakın mesela
resimden bakıldıgında boyle birsey yok

orada bir değişiklik var herhalde söylediğin gibi  :iblush:
yeterli bulunmadı heralde çıkış için merdivenler orayada koydular anlamadım bende  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı sallapati

Kasım ayı sonu itibariyle Çiçeklerin 7500m3, Obitaşın 11000m3 kalıyor.

eline sağlık @Sezgin Cengiz..

BUna göre
Çiçekler yapması gereken bölümün %88 ini yapmış..
Obitaş ise yapması gereken yerin %76sını yapmış diyebiliriz heralde...

Çevrimdışı WarrChief

Ben de diyorum kendime kendime kafam gitmiş bir yerlere ki görmemişim yazdığını. Bu arada ilk makette yok gerçekten ama lansman resimlerinde var. Yeni bir şey olduğunu sanmıyorum yani. Makette atlamışlar sadece bu ayrıntıyı.

:lol: o zaman ben kacırdım gozden

bu resimde paylastıgında inanılmaz güzel simdi burada yapıalcak ufak değişiklikler gorunce ha dedim ayvayı yedik galiba bozuluyor hersey cunku bunla bitmez dedim baska yerlerdede değişiklikler olur diye kokrktumki tolga o cıkısları sınırları gosterdi korktugum olmadı:))

orada bir değişiklik var herhalde söylediğin gibi  :iblush:
yeterli bulunmadı heralde çıkış için merdivenler orayada koydular anlamadım bende  :biggrinking:

sanırım 8dakika gibi bir durum vardı bosalma suresi
yetersiz kaldıysa mantıklı o zaman

Çevrimdışı sallapati

Prekastlar göz kararı %50 civarında yerleştirilmiş gözüküyor tüm statta

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

diğer bizimkilerin yaptıgı makettte bu yokken bu yenisinde var bakın gorun roada ama onceki eski olan versiyonunda yoktu

WarrChief kardeşim yazdıkların net anlaşılamıyor anlamak için bir kaç kere okumak gerekiyor. Kendini ifade mi edemiyorsun yoksa özensiz mi yazıyorsun bilmiyorum ama sana şöyle izah edeyim sen de merakını gidermiş olursun. :ok: Öncelikle maketlere bakarak %100 doğru olduğu kanaatine varma derim. Çünkü maketler yapıyı pek sağlıklı tarif edemiyor olabiliyor. Maketi yapanın dikkati ile alakalıdır bu. Aralık 2013 yılındaki CAD programında hazırlanmış proje ne ise kaba inşaat da aynı tasarımda ilerliyor. Çok küçük detaylarda farklılık gösterebilir(tesisat ve havalandırma boşluklarının değişkenliği gibi). Projede bahsettiğin noktalarda merdiven vardı ve aynı şekilde imal edildi. Dolayısıyla bahsi geçen merdivenler makette varsa doğru işlenmiştir, yoksa yanlış işlenmiştir anlamına gelmektedir.  :ok:

Çevrimdışı WarrChief

WarrChief kardeşim yazdıkların net anlaşılamıyor anlamak için bir kaç kere okumak gerekiyor. Kendini ifade mi edemiyorsun yoksa özensiz mi yazıyorsun bilmiyorum ama sana şöyle izah edeyim sen de merakını gidermiş olursun. :ok: Öncelikle maketlere bakarak %100 doğru olduğu kanaatine varma derim. Çünkü maketler yapıyı pek sağlıklı tarif edemiyor olabiliyor. Maketi yapanın dikkati ile alakalıdır bu. Aralık 2013 yılındaki CAD programında hazırlanmış proje ne ise kaba inşaat da aynı tasarımda ilerliyor. Çok küçük detaylarda farklılık gösterebilir(tesisat ve havalandırma boşluklarının değişkenliği gibi). Projede bahsettiğin noktalarda merdiven vardı ve aynı şekilde imal edildi. Dolayısıyla bahsi geçen merdivenler makette varsa doğru işlenmiştir, yoksa yanlış işlenmiştir anlamına gelmektedir.  :ok:

hızlı yazıyorum ondandır uyarı dikakte alınmıstır :ok:
cok guzel ben  ve benim gibi bircok arkadasa bu ısık olmustur bircogumuz maket üzerinden gidiyoruz demekki tümüyle buna inanmamak gerek

Çevrimdışı FARUK

@Yunus abi @ZEKI  abi ellerinize sağlık...@FARUK Yeni açık üst testereler hangi kirişte ortadaki kolonlora bağlanmaya başlıyor.. Yeni açık dehşet olacak hakkaten

orta kısımdaki 7 tanesi olması lazım abi

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

eline sağlık @Sezgin Cengiz..

BUna göre
Çiçekler yapması gereken bölümün %88 ini yapmış..
Obitaş ise yapması gereken yerin %76sını yapmış diyebiliriz heralde...

Teşekkür ederim.

Aynen öyle. :ok:

Çevrimdışı ZEKI

İyi bir yagmur basladi nonce gok gurultusu smdide saganak seklinde Allah emekcilkerimizin yardimcisi olsun

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

hızlı yazıyorum ondandır uyarı dikakte alınmıstır :ok:
cok guzel ben  ve benim gibi bircok arkadasa bu ısık olmustur bircogumuz maket üzerinden gidiyoruz demekki tümüyle buna inanmamak gerek

Eyvallah kardeşim sağolasın dikkate aldığın için. Niyetim kırmak değil zerre kadar dahi olsa kırılma sakın. Amaç, daha sağlıklı bir şekilde iletişim. :ok:

Çevrimdışı Serkan7738

numaralının arkasındaki kurulan iskeleler hakkında konuşuldumu geriye dönük okudum ama bulamadım :S

Çevrimdışı harunmustak

numaralının arkasındaki kurulan iskeleler hakkında konuşuldumu geriye dönük okudum ama bulamadım :S
tabla yok sadece güvenlik için yada rahat calışmak için yapılmış. gereksiz endişe etmişiz
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Oktay

orda tabla olmıcak  :ok:

Çevrimdışı Geovani

BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Efe

Yonetim konya macindan gelecek hasilatla rahat bi nefes alacak persembe gunu totrnham macindan gelecek hasilatlada rahtalar bi nebze olsun vodafone arenaya bir miktar daha kanak bulundu boyle boyle bitecek iste :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı yigitcan1903

Konyaya çağrı videosu ne öyle Olcayı yataktan kaldırmışlar  :evillol:

Çevrimdışı Türkay

twitterda gezerken gördüm değişik geldi sizlede paylaşmak istedim basın tribününe sade birşey yapmak yerine tt arenadaki gibi farklı birşey yapabiliriz aslında

Yok abi bence hoş durmaz heryer siyah yada beyaz iken farklı bi renk absürt olur bence

Çevrimdışı Türkay