Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379088 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan

Arma olmuyorsa şu işlense keşke tribüne ama zannetmiyorum
Zor be Yiğitcan, çok güzel olur ama, neticede koltuk puzzle değilki, tablo gibi gözüksün

Çevrimdışı idil

Evet Türk Bayrağını Koruma Kanununa göre kullanamayız

Haydaaaaa iyi de Türk bayragı değil ki doğrudan bizi kapsaması çok saçma geldi... Hem koltuklarımız kırılmaz, sökülmez çok dayanıklı ya bayraklı kısmına zarar veremezler :D :D
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı idil

Bende armanın yapılması taraftarıyım, kartal slüeti resimdeki gibi pek ayrıntılı gözükmez gibi geliyor.

Kesinlikle amblem olmalı yaa bi şekilde halletmeliyiz onu :(( hele konya stadındaki gibi bi kartal olucaksa hiç yapmasnlar daha iyi :(( hatta toki deki aslan figüre de berbat ötesi

Çevrimdışı ilhan

Kesinlikle amblem olmalı yaa bi şekilde halletmeliyiz onu :(( hele konya stadındaki gibi bi kartal olucaksa hiç yapmasnlar daha iyi :(( hatta toki deki aslan figüre de berbat ötesi
Armamızdaki Türk Bayrağı olan bölümü yalnızca kırmızı yapıp, ay yıldızı koymazsak sorun çözülür ama bu seferde armanın bütünlüğü kayboldu derler.

Çevrimdışı yigitcan1903

Bayrak olayını şöyle yapabilir miyiz acaba?
1906 tarihli rozette yer alan armayı kullansak
Orada orijinalinde bayrakta 8 köşeli sultan 2.Abdülhamit döneminde kullanılan yıldız var
Kanunda yer alan günümüz bayrağını karşılamıyor
Bu şekilde kanunu delmeden halledilebilir belki

Çevrimdışı idil

Armamızdaki Türk Bayrağı olan bölümü yalnızca kırmızı yapıp, ay yıldızı koymazsak sorun çözülür ama bu seferde armanın bütünlüğü kayboldu derler.

Evet bu çözüm olabilir 👍👍 bütünlügün bozulcagını da düşünmüyorum ya koskoca tribün çekimler hep uzaktan olacak amblem oldugunun anlaşılması yeter bence yeterince şık

Çevrimdışı ilhan

Bayrak olayını şöyle yapabilir miyiz acaba?
1906 tarihli rozette yer alan armayı kullansak
Orada orijinalinde bayrakta 8 köşeli sultan 2.Abdülhamit döneminde kullanılan yıldız var
Kanunda yer alan günümüz bayrağını karşılamıyor
Bu şekilde kanunu delmeden halledilebilir belki
Valla iyi fikir  :super: :super: :super:

Çevrimdışı Burak

Eğer logo büyük bir şekilde yapılacak olursa bayrak onlarca koltuğa yayılacağı için sorun olmaz diye düşünüyorum, yani orada oturanlar o bayrağı farketmeyecekler bile zaten ancak uzak mesafelerden seçilebilir olur lakin şöyle bir sorun olur muhtemelen üst tribünler siyah olacağı için logoyu da oraya yerleştirirsek renk çakışması olacak ikisini birbirinden ayırmak içinde belirleyici bir çizgi vs. tarzı bir şey çizmek gerekecek o zaman da biraz amatörce durur gibi geliyor bana. Zaten pek logo kullanılması taraftarı değilim, ancak eğer bayrak sorunu yine de problem olacaksa eski logolardan bir tane seçilebilir...

Çevrimdışı yigitcan1903

Valla iyi fikir  :super: :super: :super:
Senin dediğin de mantıklı abi
Zaten halı vs sattıklarında siyahla işliyorlar bayraklı bölgeyi
Kırmızıyla da işlense problem olmayacaktır

Çevrimdışı idil

Kapalı alt tribünlere B E Ş İ K T A Ş yazılacak ama di mi??????

Çevrimdışı yigitcan1903

Kapalı alt tribünlere B E Ş İ K T A Ş yazılacak ama di mi??????
BEŞİKTAŞ JK yazılsın desem  :D İkili ikili ayarlanırsa

Çevrimdışı yigitcan1903

Zor be Yiğitcan, çok güzel olur ama, neticede koltuk puzzle değilki, tablo gibi gözüksün
Evet abi farklı renkler kullanmak lazım
Siyah beyaz kontrastıyla da yapılır ama sanatçılık ister
Bizim memlekette yok böyle incelikler pek
Neyse ilerde yapılır belki yani inşallah

Çevrimdışı Caner

Eğer logo büyük bir şekilde yapılacak olursa bayrak onlarca koltuğa yayılacağı için sorun olmaz diye düşünüyorum, yani orada oturanlar o bayrağı farketmeyecekler bile zaten ancak uzak mesafelerden seçilebilir olur lakin şöyle bir sorun olur muhtemelen üst tribünler siyah olacağı için logoyu da oraya yerleştirirsek renk çakışması olacak ikisini birbirinden ayırmak içinde belirleyici bir çizgi vs. tarzı bir şey çizmek gerekecek o zaman da biraz amatörce durur gibi geliyor bana. Zaten pek logo kullanılması taraftarı değilim, ancak eğer bayrak sorunu yine de problem olacaksa eski logolardan bir tane seçilebilir...

Önemli olan orada oturanların bayrağı farketmesi değil de uzaktan baktığında  bayrağın üstünde tepinilecek olması. Ben de senin gibi logo kullanılması taraftarı değilim pek de açıkçası bana bu bayrak olayı çok anlamsız gelmiyor. Sonuçta böyle bir kanun var ve insanların niyeti bayrağa basmak olmasa da öyle bir durum oluşmuş oluyor. Hadi onu geçtim, üzerinde bayrak olan balona tekme attı diye Hülya Avşar ne olay olmuştu. O da bayrağa tekme atıyorum diye düşünmemiştir ama, stadın altından tarihi eser çıktı diye haber olunan bir stada sahip olduğumuzu düşünürsek, bunun baş ağrısı bitmez. Hoş dediğim gibi, bence gerekte yok.

Çevrimiçi Necmi

armadan bayrağı kaldıramayız o daha büyük bir sorun o arma içindeki bayrak Beşiktaş için çok önemli bir değerdir. bayrak yasası izin vermiyorsa kullanılmaz o kadar basit ısrarın anlamı yok zaten amplemimizde bayrak olmasa bile yere işlenmesine ben karşıyım ayakla basılan bir yerde amplemimizin işi ne formamızı bir oyuncu yere atsa kıyamet kopar ama kendi elimizle çiğnenen bir yere amplemimizimi koyalım daha öncede çıkış tüneli önüne koyma fikri çıkmıştı düşünebiliyormusunuz melonun gelip amplemin üstünde tepinmesini bütün tribün sahaya akar tribüne figür işlenir başkada bir şeye gerek yok bence bunun içinde en uygunu kartal figürü sanırım kapalı üstede böyle bir şey yapılacak düzgün bir şey çıkacaksa yapsınlar yoksa hiç yapmasınlar derim

Çevrimdışı ALI RIZA

@Tolga @Tolgaozkhrmn Öncelikle biz bizeyiz yönetim panelimize yazdım 2 saatir elektrik yok sayfada değildim...! geldim 4 sayfa ilerlemiş...!  Mesajları ben sildim sileceğimde sana özel ona özel ayırım yok dikkatnizi çekeriz üyeler kendi mesajlarını silmesin sil seçeneğini kaldırdık bu demek oluyor ki yanlış yazarsan silinir yanlış yazmamak için uğraş ve konuyu konusunda yazınız...!
@Tolga 1 önceki sayfa mesajı yeni gördüm ve editledim..! Senin paylaştığın link ve yazı tam anlamıyla konu dışı...! stat alakası olmayan yazı idi...! bundan sonra rapor edeceğim diyorsun görürsen et gözümüzden kaçanlarsa sileriz...! Söylüyorum tek tek okuyorum yazıları sayfa sayfa 30 sayfa okuduğumu biliyorum...! ve konuyla alakasızları işaretliyorum toplu halde siliyorum yeri geriyor sayfa sayfa siliniyor ileti yollarken bile sayfalar geriye gittiği oluyor. O kadar uzun oluyorki herkes yazıyor aklına gelini statla alakalı malesef çok azı kalıyor son 1 haftadır dikkat edersen stat başlıgında alakasız konu yok ve günde 8-10 sayfa sadece ilerliyor normalde 25 + ilerliyordu...! bizleri takip edenler için sıkıcı bir hal alıyordu stat dışında boş muhabbetler oluyor...!
üye olan arkadaşlara sorabilirsiniz...!
@Tolgaozkhrmn gelince evet biliç çocuğu ile yazdın ardından hemen ben de yazdım "analı babalı büyütsün" diye belki görmedi benim yazdığımı veya gördü @Efe arkadaşımız hala yazısı orada "konu dışı: yazıp konu dışı mesajları lütfen başlığa yazmayalım bu tarz yazılarda konu dışı başlık uzamasın gerekirse başlık açıp oraya yazınız " diye 1 -2 önceki sayfaya giderseniz görürseniz bende " peki kızma " yazdım ben de konu dışı yaptım çünkü...! kendi yazımı sizinki ile sildim...!

Raporlara da silmeye de ben bakıyorum...! Sende bak bakalım ettiğin rapor konu dışı yazı var mı _?

197 sayfadan 206 sayfayı istersen oku konu dışı olanları bildir bakalım...! 1 günlük atılan ileti sayısı orada 9 sayfada...!

Not: @Tolga Rest çekmeni sevdim güzel, atarlanman da güzel yalnız...!!!!   
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2014, 03:53:07 ALI RIZA ]

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga @Tolgaozkhrmn Öncelikle biz bizeyiz yönetim panelimize yazdım 2 saatir elektrik yok sayfada değildim...! geldim 4 sayfa ilerlemiş...!  Mesajları ben sildim sileceğimde sana özel ona özel ayırım yok dikkatnizi çekeriz üyeler kendi mesajlarını silmesin sil seçeneğini kaldırdık bu demek oluyor ki yanlış yazarsan silinir yanlış yazmamak için uğraş ve konuyu konusunda yazınız...!
@Tolga 1 önceki sayfa mesajı yeni gördüm ve editledim..! Senin paylaştığın link ve yazı tam anlamıyla konu dışı...! stat alakası olmayan yazı idi...! bundan sonra rapor edeceğim diyorsun görürsen et gözümüzden kaçanlarsa sileriz...! Söylüyorum tek tek okuyorum yazıları sayfa sayfa 30 sayfa okuduğumu biliyorum...! ve konuyla alakasızları işaretliyorum toplu halde siliyorum yeri geriyor sayfa sayfa siliniyor ileti yollarken bile sayfalar geriye gittiği oluyor. O kadar uzun oluyorki herkes yazıyor aklına gelini statla alakalı malesef çok azı kalıyor son 1 haftadır dikkat edersen stat başlıgında alakasız konu yok ve günde 8-10 sayfa sadece ilerliyor normalde 25 + ilerliyordu...! bizleri takip edenler için sıkıcı bir hal alıyordu stat dışında boş muhabbetler oluyor...!
üye olan arkadaşlara sorabilirsiniz...!
@Tolgaozkhrmn gelince evet biliç çocuğu ile yazdın ardından hemen ben de yazdım "analı babalı büyütsün" diye belki görmedi benim yazdığımı veya gördü @Efe arkadaşımız hala yazısı orada "konu dışı: yazıp konu dışı mesajları lütfen başlığa yazmayalım bu tarz yazılarda konu dışı başlık uzamasın gerekirse başlık açıp oraya yazınız " diye 1 -2 önceki sayfaya giderseniz görürseniz bende " peki kızma " yazdım ben de konu dışı yaptım çünkü...! kendi yazımı sizinki ile sildim...!

Raporlara da silmeye de ben bakıyorum...! Sende bak bakalım ettiğin rapor konu dışı yazı var mı _?

197 sayfadan 206 sayfayı istersen oku konu dışı olanları bildir bakalım...! 1 günlük atılan ileti sayısı orada 9 sayfada...!

Not: @Tolga Rest çekmeni sevdim güzel, atarlanman da güzel yalnız...!!!!   
seviliyosun başkan  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ERKANN

Sabahın 6 sında stadı inceliyoruz 1 saate kadar işçiler sahaya iner şimdilik birşey yok bekliyoruz bakalım :D

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx senin gibi stadı en baştan beri en ince ayrıntısına kadar takip eden birisinin böyle ofsayta düşmesi aslında beni çok şaşırttı  :ok: :ok:
Aslında mantığım hayır dedi ama iskelelerin büyük yapılması beni yanılttı.@Oktay
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Güneşli bir İstanbul Sabahından herkese Günaydın , Hayırlı Pazarlar :bandit:
Dun Akşam Ve Gece Çok Şiddetli yağmur vardı , An itibarıyla Guneş hakim  :bandit:
Rabbim Milyonlarca Beşiktaş lının Dualarını kabul ediyor , İnş hep böyle Gece yağmaya devam eder
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı F1RAt

Yonetim konya macindan gelecek hasilatla rahat bi nefes alacak persembe gunu totrnham macindan gelecek hasilatlada rahtalar bi nebze olsun vodafone arenaya bir miktar daha kanak bulundu boyle boyle bitecek iste :)
Efe, bizim tribun gelirlerimiz temlikli degil mi? Bitti mi suresi?

Çevrimdışı ahmet türken

Gunaydin arkadaslar. Renklilerin sacma sapan galibiyetlerinden sonra bol demirli bol betonlu bol prekastli ve aksams bol gollu bir gun diliyorum

Çevrimdışı Sedat_BJK

Gunaydin forum ahalisi.. Konya yollarindan herkese selam olsun.. Kartal askiyla yollara dusen herekese iyi yolculuklar...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı AdemG

gunaydin arkadaslar,

maca giden arkadaslarin elleri ayaklari dert gormesin, vurdugunuz gol olsun..

Çevrimdışı Zoro

Günaydın herkese acaba bugün çatı işi başlayacak mı mabet pazar başlayacak demişti. Hayırlısı bakalım