Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379765 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Efe

Ay sonuna kadar obitas ust kat testerelerde yariyi gececek tablalar bitmek uzere sadece betonlamalari kaldi artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Belki benden gelir  :eyes
abi gidersen su numaralida kurulan iskeleri bi fotolasana neymis onlar bi bakalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

Gunaydın
Günün ilk fotosu gökhan türkmen twiter hesabından alıntı yaparak benden gelsin . Yeni açık alt kat prekastlama yapılıyor.
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

yok öyle bir şey :D sen doğru yaparsan suyun üzerinde ada bile yaparsın trabzonda stad dolgunun üzerine direk yapılmadı o kadar kazığı boşa çakmadılar kazıkları ana kayaya gömdüler stadıda kazıkların üzerine diktiler aksi olsa o dolgunun üzerinde şu anda batmaya başlardı :D inşaatı kafana göre yapamazsın her bölgenin zemin etütleri belediyeler tarafından çıkarılıyor ve ona göre inşaat izni veriliyor kullanılan beton kalitesinden kullanılacak demir çap ve miktarı statik hesaplarla bulunuyor ve her aşamasında teftiş edilip onay veriliyor artık depremden sonra hiç bir şey eskisi gibi değil inşaatları kontrol eden bağımsız denetleme firmaları var hasar durumunda ilk topun ağzında olacak olan onlar trabzon stadının da betonarmesi statik hesaplardan geçirilmiştir @Deniz yanlış bir şey söylemiyor bizimkiyle mukayese etmeyin bizim şartlarımız çok farklı belkide dünyanın en sağlam stadlarından biri yapılıyor Depremde yaşam merkezi olarak kullanılacak ve Ülkenin en tehlikeli deprem bölgelerinden birine yapılıyor ve zemin gevşek adı üzerinde dolmabahçe diyelimki onlar normal yapıyor biz normalin üstünde yapıyoruz Trabzon ise tam tersi Türkiyenin en sağlam jeolojik yapısına sahip bölgelerinden biri denizinde dediği gibi trabzona stadımız seviyesinde bir stad yapmak parayı çöpe atmaktır

Eğer fore kazıkları ana kayaya gömdüler ise gayet rijit bir yapı oluşturmuşlardır.İnş. müh. abilerimden duyduğum doğrusu da  bu.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

abi gidersen su numaralida kurulan iskeleri bi fotolasana neymis onlar bi bakalim
:ok:

Çevrimdışı mesut

herkese iyi haftasonları arkadaşlar.
bu yeni açıkta en üst tablada orta kısımda merdiven bölümü var bunun dışında başka merdiven çıkışı var da ben mi kaçırdım acaba :)

eğer 1 taneyse yeterli olacak mı yoğunlukta

Çevrimdışı murat

bu yeni açıkta en üst tablada orta kısımda merdiven bölümü var bunun dışında başka merdiven çıkışı var da ben mi kaçırdım acaba :)

yeni açık üst katta 8 tane çıkış olacak.daha yapılmadığı için göremiyorsun.tüneller en son yapılıyor.

Çevrimdışı mesut

yeni açık üst katta 8 tane çıkış olacak.daha yapılmadığı için göremiyorsun.tüneller en son yapılıyor.

tamam. teşekkür ederim

Çevrimdışı ERKANN

Herkese günaydınn...Stada yine ziyaret var sanırsam kapalıda bir grup gördüm sanki :)

Çevrimdışı emredogum

Gunaydın
Günün ilk fotosu gökhan türkmen twiter hesabından alıntı yaparak benden gelsin . Yeni açık alt kat prekastlama yapılıyor.

Foto icin cok sagol Bir sey rica edebilirmiyim gokhan turkmenin bu paylasimlari yaptigi twiter hesabi nedir ? :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Sanırım şöyle

Çevrimdışı Deniz

Foto icin cok sagol Bir sey rica edebilirmiyim gokhan turkmenin bu paylasimlari yaptigi twiter hesabi nedir ? :)
https://twitter.com/GkhnTRKMN7
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Gunaydın

Prekastlar bi an önce yapılsın statı daha bitmiş gösteriyor
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

ysariusta

• Ziyaretçi

5 tane mikser var ama dönmüyor beton hazneleri. Fışkırtıcı nereye gitti. Otopark tarafında mı beton var acaba

Çevrimdışı ALI RIZA

5 tane mikser var ama dönmüyor beton hazneleri. Fışkırtıcı nereye gitti. Otopark tarafında mı beton var acaba
Rampanın orada ama neresi betonlanıyor bilmiyorum

Çevrimdışı Oktay

@Sezgin Cengiz bu aralar özlettin kendini  :tabe: statdın genel gidişatı hakkında bir iki kelam edersen seviniriz :tabe: :tabe:

Çevrimdışı murat

@Sezgin Cengiz bu aralar özlettin kendini  :tabe: statdın genel gidişatı hakkında bir iki kelam edersen seviniriz :tabe: :tabe:
Geriden okuyarak geliyorsa  :D haftaya cevap verir.

Çevrimdışı cisse557

Herkese günaydınn...Stada yine ziyaret var sanırsam kapalıda bir grup gördüm sanki :)
İTÜ inşaat bölümündeki öğrenciler gelecekti bugün stada. Onlardır büyük ihtimal :)

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Herkes bizi yazıyor da şu cincona bakan yok borçları olmuş 376 milyon dolar

376 * 2,27 = 853.52 milyon lira
TURSAN

Çevrimdışı murat

@Necmi abi şu numaralı daki iskeleyi bir netleştirsen.nedir ne değildir.mabet görüyorsan :naughty:

Çevrimdışı FARUK

@ZEKI  abiden fotolar devamı gelecek
abi eline sağlık