Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6380996 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Eyüp Emir

geceleri kimse takılmıyor nerde bu insanlar nerde bu devlet :D
efe haklısın gece burası çok sessiz oluyor

Çevrimdışı Deniz

Büyük konuşmayayım ama, bizim stat olası bir depremde yıkılırsa. Diğer yapıların halini görecek kadar kimse hayatta kalmaz.
Katılıyorum abi.burada hemfikiriz zaten..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmett.67

değerli kardeşim dünyada küresel ısınmayla birlikte ,buzulların erimesi ile buzulların yerküreye yaptığı ağılık olarak baskı azaldı neresi ne derecede deprem bölgesi artık yeniden ölçülmesi gerekiyor ki bu hemen mümkün değil kaldı ki trabzonun hemen alt kısmı 1. deprem bölgesi trabzonun bundan etkilenmemesi mümkün değil .
Sonuçta herşey paraya bakıyor Ahmet Abi, Trabzonlu'ya sorsan Onlar da kendi statlarını 9 şiddette depreme dayanıklı olmasını ister, yalan mı?

Çevrimdışı Efe

efe haklısın gece burası çok sessiz oluyor

abi geceleri şen geçerdi bi durgunluk var forumda  :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Peki abi bir de olaya şöyle yapalım bizim stad yanılmıyorsam 7-8 şiddetindeki depreme göre yapılıyor ya 8.5 olursa?Fark etmemişiz mi diyecez :)
deniz kardeşim seninle tartışmaya girdiğime pişman oldum ,nedeni de bu yazdığın yazıdır. umarım beni anlar ve seni kırmayı asla istemediğimi anlarsın değerli kardeşim.

ysariusta

• Ziyaretçi

değerli kardeşim dünyada küresel ısınmayla birlikte ,buzulların erimesi ile buzulların yerküreye yaptığı ağılık olarak baskı azaldı neresi ne derecede deprem bölgesi artık yeniden ölçülmesi gerekiyor ki bu hemen mümkün değil kaldı ki trabzonun hemen alt kısmı 1. deprem bölgesi trabzonun bundan etkilenmemesi mümkün değil .
Valla onu bunu bilmem @Deniz  ve @ahmet türker Trabzon'da zeminle ilgili çalışma yapıldı. Deniz dolduruldu! Bilimsel hiç bir veriye dayanmadan kesin bildiğim bir şey varsa deniz kendinden alınanı geri alır mutlaka. Bknz karadeniz sahil yolu. 15 senesi var en fazla

Çevrimdışı TØLGA

geceleri kimse takılmıyor nerde bu insanlar nerde bu devlet :D
sohbet yok yeni bilgi yok konu dışımı yapak onumu istiyonuz  :naughty: :naughty:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

sohbet yok yeni bilgi yok konu dışımı yapak onumu istiyonuz  :naughty: :naughty:

nası yok tabla atılıyor daha ne olsun  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmett.67

Yarın mesaim var. Forumu yarın erken kalkmayacaklara bırakır, herkese iyi geceler dilerim. Sabah takibe devam.... :by2:

Çevrimdışı Eyüp Emir

Millet beton izliyor efe  yakında çatı şow başlıyacak onun da heyacanı var galiba ondan kimse yok ama ben bir sesleneyim   ''' arkadaşlar lütfen geceleri bizi yalnız bırakmayın biz bir aileyiz '''

Çevrimdışı Deniz

deniz kardeşim seninle tartışmaya girdiğime pişman oldum ,nedeni de bu yazdığın yazıdır. umarım beni anlar ve seni kırmayı asla istemediğimi anlarsın değerli kardeşim.
Senin görüşlerine katılmak zorunda değilim abi sonuçta burada herkes fikir alışverişinde bulunuyor katılırsın katılmazsın senin bileceğin iş ben de seni kırmak istemem ama beni tanıyan bilir bilgim olmayan konuda asla konuşmam ben bu işin bizzat eğitimini alıyorum kaldı ki onunla da yetinmem araştırırım her zaman daha fazlasını bilmeye ve öğrenmeye uğraşırım.Benim demek istediğim şey açık ve net inşaatlar bölgelerine göre yapılır.Senin stadın nasıl Japonyada yapılan stadlar kadar depreme dayanıklı değilse Trabzona yapılan stadın da İstanbula yapılan kadar dayanıklı olmasına gerek yok.İşin özü: Beton kalitesi de kolon ve kirişlerin yapısı da hepsi bölgeye ve zemine göre belirlenir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

Sonuçta herşey paraya bakıyor Ahmet Abi, Trabzonlu'ya sorsan Onlar da kendi statlarını 9 şiddette depreme dayanıklı olmasını ister, yalan mı?
istemez mi değerli kardeşim ,ama işin içinde bambaşka konular var bana söyletmeyin isterseniz sen deniz kardeşime bakma ezbere bir şeyleri inadına söylemeye çalışıyor ,gençliğin verdiği bir enerji ile .

Çevrimdışı TØLGA

nası yok tabla atılıyor daha ne olsun  :lol:
valla ben o işleri pek takip etmiyorum olsa ne olur olmasa ne olur benim için   :biggrinking:
şimdi dünki gibi bir muhabbet atsam ortaya buralar şenlenir sonu tartışmalı biter  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Valla onu bunu bilmem @Deniz  ve @ahmet türker Trabzon'da zeminle ilgili çalışma yapıldı. Deniz dolduruldu! Bilimsel hiç bir veriye dayanmadan kesin bildiğim bir şey varsa deniz kendinden alınanı geri alır mutlaka. Bknz karadeniz sahil yolu. 15 senesi var en fazla
Hong Kong havalimanı da böyle yapıldı @Yunus abi.Doğru düzgün yaparlarsa bu işi sıkıntı olmaz umarım trabzonda da sıkıntı çıkmayacaktır.. :)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

yanılmıyorsam atlama kulelerini yapan firma akyazi'daki stadi'da onlar yapiyor. ts'liler kendileri yaziyordu forumlarinda.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Deniz

istemez mi değerli kardeşim ,ama işin içinde bambaşka konular var bana söyletmeyin isterseniz sen deniz kardeşime bakma ezbere bir şeyleri inadına söylemeye çalışıyor ,gençliğin verdiği bir enerji ile .
Tamam Ahmet abi bu lafından sonra ben de seninle tartışmayacam  :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

yanılmıyorsam atlama kulelerini yapan firma akyazi'daki stadi'da onlar yapiyor. ts'liler kendileri yaziyordu forumlarinda.
:ok:  :ok:  :ok:

Çevrimdışı yusuf koca

deniz yazdıklarına katılıyorum :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

Evet ben geldim 8 sayfa ilerlemiş okudum konu dışıları sildim...! sadece trabzon maç bileti alakalı mesajları bıraktım...!
@ahmet türker abi üyelerimizin hiç birinde (denetçi ve Yönetim hariç) kendi mesajları silme seçeneği yoktur..! silinecek mesaj olursa moderatör e rapor et var sağ tarafta oraya basarak silinmesini talep edebilirsiniz yoksa ben ukuyup siliyorum... Sonra okumadan siliyor şahsi davranılıyor denilmesin diye...! Senin silme işlemi artık bende  :evillol: :evillol: Hayırlı geceler
Umarım yarın statla ilgili güzel bilgiler gelir...!

ysariusta

• Ziyaretçi

Hong Kong havalimanı da böyle yapıldı @Yunus abi.Doğru düzgün yaparlarsa bu işi sıkıntı olmaz umarım trabzonda da sıkıntı çıkmayacaktır.. :)
Burayı Türkler yapıyor. Sıkıntı bu. Hiç mi atlama kulesi yapılmadı misal. 3. köprü yapımını koreliler yapıyor, bağlantı yollarını türkler. köprü kısmında tek iş kazası yaşanmış, adamın ayağına çivi batmış. Bağlantı yolunda ki köprü çöktü biliyorsun 10 kadar insan öldü biliyorsun. O nedenle demiri mi fazla kullanır temelini mi başaka yapar ne yaparsa yapsınlar ama sağlam yapsınlar ne kimsenin canı yansın ne de bu milletin parası boşa harcansın.
Youtube da var videosu İnönünün inşaatıyla ilgili bir fotoğraf var onda. demir aralığı kolonlarda neredeyse 30 cm. yıkılan Ali Sami Yen keza öyleydi. Ama yine de dayandılar. Kayak pisti uçtu! İyi düşünmek lazım bu konuları.

Çevrimdışı ahmet türker

deniz kardeşim benim yazılarımı takip ediyor yada tesadüfen okuyorsan, ben asla ve asla hiç bir kardeşimin yada ağabeyimin kalbini kıracak bir yazı yazmamaya özen gösteriyorum ,bu forumda şahsen tanıdığım hiç bir kişi yok .gençlerin ,gençlik ateşi ile bu dünyada ben de varım kıvamındaki ve kendini ortaya koyma  istemlerini çok büyük bir anlayışla karşılıyorum ,kendilerini olduklarından daha büyük gösterme çabaları başımın üzerinde yeri var . yeterki altını doldurabilsinler ,bazen bu konularda genç kardeşlerime yardımcı bile oluyorum daha yukarıya itmek anlamında ...

Çevrimdışı Efe

saat 01.30 numaralı tablada ve yeni  açıkta betonlama sürüyor yarın ola hayır ola bakalım neler olacak :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı denilanz

Ben de bir soru sorayım madem. Suskunluk da biraz gider belki. Bayağıdır aklımda aslında ama pek yazmadığım için fırsat olmadı.

Tribünlerin birleşim yerlerindeki kolonlar ve testere kirişler neden iki kere yapılıyor? Yani neden | KAPALI | YENİ AÇIK | şeklinde değil de  || KAPALI || YENİ AÇIK || şeklinde diye soruyorum. Umarım anlatabildim.

Çevrimdışı ahmet türker

Evet ben geldim 8 sayfa ilerlemiş okudum konu dışıları sildim...! sadece trabzon maç bileti alakalı mesajları bıraktım...!
@ahmet türker abi üyelerimizin hiç birinde (denetçi ve Yönetim hariç) kendi mesajları silme seçeneği yoktur..! silinecek mesaj olursa moderatör e rapor et var sağ tarafta oraya basarak silinmesini talep edebilirsiniz yoksa ben ukuyup siliyorum... Sonra okumadan siliyor şahsi davranılıyor denilmesin diye...! Senin silme işlemi artık bende  :evillol: :evillol: Hayırlı geceler
Umarım yarın statla ilgili güzel bilgiler gelir...!
benim asla ayrıcalıklı olma talebim, hiç bir kimseden olmadı,ayrıcalık olduysa da ben farkında olmadım .farkında olsaydım asla kabul de etmezdim değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı Deniz

Ben de bir soru sorayım madem. Suskunluk da biraz gider belki. Bayağıdır aklımda aslında ama pek yazmadığım için fırsat olmadı.

Tribünlerin birleşim yerlerindeki kolonlar ve testere kirişler neden iki kere yapılıyor? Yani neden | KAPALI | YENİ AÇIK | şeklinde değil de  || KAPALI || YENİ AÇIK || şeklinde diye soruyorum. Umarım anlatabildim.
ben anladım soruyu gayet güzel anlatmışsınız :).Projede öyle desem çok kestirme bir cevap vermiş olur muyum ? :iblush: .İnşaat mühendisleri öyle belirlemiş muhtemelen statik-mukavemet hesapları ile ilgilidir