Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6381289 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

kesinlikle katılmıyorum çoğu zaman forum okuyarak takip eden biri olarak obitaşa veya çiçeklere yavaş demek çamur atma olmuyor. çamur atma iş çiçeler bıraktı diye haber yapanlar onuda ilk savunan obitaş severler. 

@dişi kartal melek gerçeği gören ender kişilerdensiniz  :tabe:

Çevrimdışı Melekcik

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg114049#msg114049 date=1417776548]
@dişi kartal melek gerçeği gören ender kişilerdensiniz  :tabe:
[/quote]
:tabe: :tabe: 
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Sedat_BJK

Cati aparatlarinin devami nezaman gelecek acaba. Ayrica ilk montajin baslangic ve bitis suresi tamaminin ne kadar surede bitecegi konusunda kesin bir bilgi verecektir. Sure sonu=kaba insaatin otopark haric kalaninin kesin bitmis olacagi ve cati germe islemlerinin baslangic tarihi..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Serkan7738

Cati aparatlarinin devami nezaman gelecek acaba. Ayrica ilk montajin baslangic ve bitis suresi tamaminin ne kadar surede bitecegi konusunda kesin bir bilgi verecektir. Sure sonu=kaba insaatin otopark haric kalaninin kesin bitmis olacagi ve cati germe islemlerinin baslangic tarihi..

Mabet dün 3 ay sürecek diyodu @Sedat_BJK Abi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bu çiçekler inşaat neden bu kadar pasaklı çalışıyo anlamıyorum.mustafa nın resimlerinde dikkat ettim numaralının arkasındaki yürüyüş yeri olan kısım halkalı çöplüğü gibi :s20:

bu arada bişey söyliyeyim çoğu kaliteli usta pasaklı çalışır onemli olan o an o işin bitmesidir temizlik elbet yapılır.. mabetin dün paylaştıgı eski açık fotolarından da anlaşılacagı gibi yani kaba inşaatta takıntı yaptınız şey cok boş bi şey..

Çevrimdışı adnan

bu arada bişey söyliyeyim çoğu kaliteli usta pasaklı çalışır onemli olan o an o işin bitmesidir temizlik elbet yapılır.. mabetin dün paylaştıgı eski açık fotolarından da anlaşılacagı gibi yani kaba inşaatta takıntı yaptınız şey cok boş bi şey..
kardeşim elbette temizlenir ama o malzemelerin bu kadar hoyratça sağa sola atılması gerekmez.bakıyorum iskele demirleri var inşaat demirleri var izolasyon malzemeleri var.kademelei olarak bunları topla bi yere stokla yeni bölüme geçtiğinde orada kullan her defasında sıfır malzeme açma.yazıktır günahtır burda biz bi forma alalım klube katkı olsun diyoruz ustanın umru değil nasılsa kamyon kamyon geliyo gökten yağmıyoki bu malzemeler.ayrıca çalışacagın alan ne kadar düzenli tertipli olursa o kadar rahat ilerlersin calıştığın saha içerisinde.o nedenle cok boş bişey oldugunu düşünmüyorum bu durumun
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı omercandas

Hız konusu saçma çünkü hız ayarlanabilir birşeydir.Bu firmalar da profesyonel neticede.Para-çokomel eğrisi gibi olucak ama :) para-işçi sayısı giibi etmenlere bağlı.İnşaatta ayarlanan alana vesaire vesaire.Dolayısıyla sanki iki firma eşit şartlarda (tam anlamaıyla malzeme-işçi sayısı-ödenene para-teslim edilen inşaat alanı gibi )çalışmadığı için karşılaştırmanın da manası yok.Mesele olan yapının sağlamlığıdır.O da zaten projenin kalitesine bağlıdır.Yani bu firma tartışması manasızdır.Çatı aparatı gelmiş bakalım keyfimize birbirimizi kırmanın manası yok.

Çevrimdışı Serkan7738

bırakın istedikleri gibi kirletsinler dağıtsınlar biz gider toplarız gerekirse :D

Çevrimdışı adnan

bırakın istedikleri gibi kirletsinler dağıtsınlar biz gider toplarız gerekirse :D
izin verseler cumartesi pazar tüm gün paspas çekerim valla  :)
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı ahmet türker

KOnu dışı :  arkadaşlar sarıyerspor maçı yazım ilgilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum  :ok: http://gelirmehmet19911903.blogspot.com.tr/
mehmet kardeşim seni tebrik ederim hiç ummadığım kadar güzel bir maç yazısı yazmışsın ,gazetelerde köşe yazıları yazanlara taş çıkartmışsın . yazı yazma becerin olduğu kesin ,bence bu konuda yeteneğin de var ,atınç konusundaki fikirlerine de katılıyorum ,seni tekrar tebrik ederim gözlerinden öperim sevgili kardeşim.  :claps:  :claps:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı İrfan

Stadımızda tirbünler için ısıtma sistemi olacak mı ??
We are Electric..!

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Aralık 2014, 13:28:09
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
mehmet kardeşim seni tebrik ederim hiç ummadığım kadar güzel bir maç yazısı yazmışsın ,gazetelerde köşe yazıları yazanlara taş çıkartmışsın . yazı yazma becerin olduğu kesin ,bence bu konuda yeteneğin de var ,atınç konusundaki fikirlerine de katılıyorum ,seni tekrar tebrik ederim gözlerinden öperim sevgili kardeşim.  :claps:  :claps:
@ahmet türker  abi bu yorumun senden geldiğine ne kadar sevindim bilemezsin ,senin gibi yazıdan anlayan bir insanın bana bunları söylemesi inan beni çok gururlandırdı ne kadar teşekkür etsem az abi sana  :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Efe

Su polemik konusuna son verip insaata donelil dun gecede cok koni disi mesaj geldi bugunde lutfen dusunerek yazalim yoksa mesajlati silecegim artik ben takip edecegim direk uygulama yapacagim insanlat takip edemiyorlar bilgileri rica ediyorum :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Aralık 2014, 13:29:01
@Mehmet ellerine saglik. Sariyer boregi tadinda olmus..:)
çok teşekkür ederim abi çok sağolun inanın beni çok mutlu ettiniz  :sevinc :sevinc :sevinc @Sedat_BJK

Çevrimdışı Serkan7738

çok sıkı fıkı olup birbirimizi ısıtıcaz  :D :icool:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben Olacak diye biliyordum  :bandit: Ama olmayacakmış :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı İrfan

çok sıkı fıkı olup birbirimizi ısıtıcaz  :D :icool:

ben bunu yine sordum yine sen aynı cevabı verdin  :kop:
We are Electric..!

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker  abi bu yorumun senden geldiğine ne kadar sevindim bilemezsin ,senin gibi yazıdan anlayan bir insanın bana bunları söylemesi inan beni çok gururlandırdı ne kadar teşekkür etsem az abi sana  :sevinc :sevinc :sevinc
sana bir tavsiyem olsun, maç yazılarında önemli atakları not et, onları kendi fikrini dahil ederek yazına koy, yazı yazmaya çok meraklı olduğun kesin bunu geliştirmen için çok deneme yazısı yaz, ileride ne kadar geliştiğine sen bile inanamayacaksın,mesleğinin ne olduğunu bilmiyorum ama yazı yazma konusunda yeteneğin ve isteğin olduğu kesin .başarılı olmanı canı gönülden dilerim değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı ugurkartalizma

Bu firma tartışmaları artık son ersin çok sıkıcı olmaya başladı.İki firma 1 yılda koskoca bi stad inşaatını bitiriyo herkes şu şöyle bu böyle bırakın artık bunları destek olun.Gereksiz tartışmalara bir son verelim  :kar:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Aralık 2014, 13:51:17
sana bir tavsiyem olsun, maç yazılarında önemli atakları not et, onları kendi fikrini dahil ederek yazına koy, yazı yazmaya çok meraklı olduğun kesin bunu geliştirmen için çok deneme yazısı yaz, ileride ne kadar geliştiğine sen bile inanamayacaksın,mesleğinin ne olduğunu bilmiyorum ama yazı yazma konusunda yeteneğin ve isteğin olduğu kesin .başarılı olmanı canı gönülden dilerim değerli kardeşim. :)
abi siyasal bilgiler mezunuyum ,işte tam da bu eleştirileriniz için kendimi geliştirmek için sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var lütfen herkes çekinmeden fikirlerini söylesin .Mesaj olarak atarsanız daha iyi olur sayfayı kirletmemiş oluruz  :)

ysariusta

• Ziyaretçi

abi siyasal bilgiler mezunuyum ,işte tam da bu eleştirileriniz için kendimi geliştirmek için sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var lütfen herkes çekinmeden fikirlerini söylesin .Mesaj olarak atarsanız daha iyi olur sayfayı kirletmemiş oluruz  :)
Kurumun güvenlik duvarına takıldın akşam okurum artık. Anlayacağın sen yazın hayatına başlamadan sansürle tanıştın dostum  :kop:

Çevrimdışı Efe

Evt suan obitas ve cicekler ustkat testereleri bir bir kuruyor tablalarda beton sıkıntısi var heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Obitas tablada yardiriyor suan ciceklerde eski acikta yardiriyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Obitas tablada yardiriyor suan ciceklerde eski acikta yardiriyor :icool:
bence forumu okuyorlar abi çiçekler obitaş :D