Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6384628 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

uzunca bir hastalık kırık kemikler ameliyatlar vb tatsız süreçten sonra herkese tekrar merhaba

@Necmi abi kısa bir sorum olacak yine bilmediğim için soruyorum.

Ortalama degeri 120 milyon dolar olan bir projede bu kadar değişiklik yapılması normal midir ?

Ya da yapılan bu değişiklikler aslında her projede olabilen şeyler midir ?

Kilit nokta aslında kafamdaki şu; devletin ve çeşitli mecraların sürekli stad gidecek devlet alacak oraya stad izni vermeyecekler türünde davranışları bizim yaptıgımız bu projeyi aceleye mi getirdi ?

teşekkürler
evet değişiklikler normal değişiklik ana hatlarda olmuyor ince işler işin akışına göre maliyete göre değişebilir zaten çizmezler kaba bittikten sonra düşünülür bu proje nerdeyse iki sene önce çizildi o zaman pahalı diye es geçtiğin bir şeyi şu an uygun olur yaparsın yeni bir ürün geliştirilir dönüş yaparsın bu senin ana hatlarınla oynamaz tamamen estetik değişiklikler proje değişikliği denmez bunlara bir inşaatın yapıldığı ana proje vardır onaylı projedir bu üstünde kolay kolay değişiklik olmaz olursada bunu yeniden onaylatmak gerekir birde detay projeleri vardır istediğin gibi oynarsın @Cenk Mert İnanç

Çevrimdışı ahmetx

Alıntı
Sevgili Beşiktaş Taraftarlarıi,

Sevgili Beşiktaş Taraftarları, İki hafta önce stadyumun çatı mühendisleri ile toplantım vardı. Önceden söylediğim gibi, çatının tasarımı tekrar değişecek ve daha iyi bir tasarım olacak (inşallah). Mühendisler yeni tasarımın elemanları üzerinde çalışıyor ve sonra bu planları alıp her şeyin doğru olduğunu anlamak için üç boyutlu tasarımını yapacağım. Bittiğinde nasıl olduğunu göreceksiniz. Size tasarımın bitişiyle ilgili bir tarih veremem. Buradan veya benim facebook profilimden verdiğim son bilgileri takip edebilirsiniz.

facebook:

https://www.facebook.com/MSaatchiArtist

bu bilgiye göre çatı malzemelerinin yapımı 3 boyutlu tasarım sonrasına kalacak,yoksa ben mi yanlış anlıyorum?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

arkadaşlar bir şey soracağım.. bizim stadın çatısı 3-4 ayda biter deniyo ama yaklaşık 1-1,5 senedir ne zaman yeni yapılan bursa stadının yanından geçsem hep stadın çatısı yapılıyor. onlarda germe çatı yaptı diye biliyorum.. bizim çatı nasıl 3-4 ayda bitecek ?

bunu bir çok kere anlattım asma germe çatıyı bırsa sadece 2.5 ayda havaya kaldırdı 1.5 senedir süren bölüm ağır çelik bölümleri bizim çatı sadece asma germe en fazla 3 ayda havaya kalkacaktır bi sorun olmazsa :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı demir_kArtAl

şimdi bi yeni inönü fotosu olaydı ne iyi olurdu, @SDemirsoy
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar bir şey soracağım.. bizim stadın çatısı 3-4 ayda biter deniyo ama yaklaşık 1-1,5 senedir ne zaman yeni yapılan bursa stadının yanından geçsem hep stadın çatısı yapılıyor. onlarda germe çatı yaptı diye biliyorum.. bizim çatı nasıl 3-4 ayda bitecek ?
biz temeli attığımızda bursa stadının prekastları takılmıştı biz onlardan önce oynamaya başlayacağız bizim stadı toki yapmıyor :D

Çevrimdışı ahmett.67

İşin uzmanı değilim.  47 yaşındayım. Bu ülkede yaşayan ve gören okumuş bir insan olarak şunu söyleyeyim. Eğer bizim stadın çatısı 3-4 ayda yapılır deniyorsa, bu iş değil 3-4 ayda 6-7 ayda zor yapılır...Temennim tabii ki en hızlı yapılması, ama gelin görün ki  stadın bu hızda bu hale gelmesi bile büyük bir başarı olarak görenlerdenim. :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

biz temeli attığımızda bursa stadının prekastları takılmıştı biz onlardan önce oynamaya başlayacağız bizim stadı toki yapmıyor :D
Bursayıda Toki yapmıyor @Necmi abi,belediyenin şaheseri :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Bursayıda Toki yapmıyor @Necmi abi,belediyenin şaheseri :D
kaynak aynı  :D toki yapsa daha hızlı yapardı

Çevrimdışı SDemirsoy

Konu dışı yardım rica ediyorum: Kombinesi olan arkadaşlar Tottenham macı nasıl başka kişiye aktarıyoruz bilgisi olan varmı? Ben gidemicem ögrenci arkadaşa aktarabilirim

Çevrimdışı SDemirsoy

bu saatçi ne diyor hiç bir şey anlamıyorum ne diyor yayınla kardeşim açık ol :D

Çevrimdışı ahmet türker

evet değişiklikler normal değişiklik ana hatlarda olmuyor ince işler işin akışına göre maliyete göre değişebilir zaten çizmezler kaba bittikten sonra düşünülür bu proje nerdeyse iki sene önce çizildi o zaman pahalı diye es geçtiğin bir şeyi şu an uygun olur yaparsın yeni bir ürün geliştirilir dönüş yaparsın bu senin ana hatlarınla oynamaz tamamen estetik değişiklikler proje değişikliği denmez bunlara bir inşaatın yapıldığı ana proje vardır onaylı projedir bu üstünde kolay kolay değişiklik olmaz olursada bunu yeniden onaylatmak gerekir birde detay projeleri vardır istediğin gibi oynarsın @Cenk Mert İnanç
benim bundan anladığım şu . evinin içine nasıl bir düzenleme yapacağın sadece senin görüşüne ve zevkine bağlı .evin kabası bittikten sonra ,mutfağa banyoya nasıl bir fayans yada dolap alacağına sonradan karar verebilir yada verdiğin kararı değiştirebilirsin ,yanlış mı anlıyorum acaba .? :)

Çevrimdışı Efe

efe neredeyse benim yeni aldığım evi fotoğraflamıssın güleç teras :)

:lol: :lol: hayırlı olsun baya güzel  olacak bende taşyakan sitesindeyim şimdilik belki taşınacağım :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

bu saatçi ne diyor hiç bir şey anlamıyorum ne diyor yayınla kardeşim açık ol :D
@SDemirsoy ,Samet senin facebook un ve ingilizcen var mı? :D

Çevrimdışı Efe

bu saatte Zor Abi :D

yarına atsın daha iyi gelişme gözle görülür vaziyete gelmiştir yarın bakarız özellikle yeni açık tarafına havadan bakmak lazım yarın  :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy ,Samet senin facebook un ve ingilizcen var mı? :D
Face var abi de ingilizcem @Abdullah 'a sor pek iyi değil :D :D  @ahmetx

Çevrimdışı Factatum

bunu bir çok kere anlattım asma germe çatıyı bırsa sadece 2.5 ayda havaya kaldırdı 1.5 senedir süren bölüm ağır çelik bölümleri bizim çatı sadece asma germe en fazla 3 ayda havaya kalkacaktır bi sorun olmazsa :bandit:

Ayrıca Bursa'nın stadını büyük şehir belediyesi yapıyor. Belediye'nin öncelikli olarak vermesi gereken hizmet ve yatırımlar mevcut. Dolayısıyla finansman anlamda çok pürüz çıktı.

Buna karşın Toki'nin yaptığı Akyazı Stadı gayet hızlı ilerliyor. Diğer tesisler ve çevre düzenleme gözardı edilirse, hemen hemen bizimle aynı zamanda açılacak diye tahmin ediyorum. Şayet biz de kredi olayını çözebilmiş olsaydık, bu sene en azından bir kaç maç oynayabilirdik.   

Çevrimdışı SDemirsoy

yarına atsın daha iyi gelişme gözle görülür vaziyete gelmiştir yarın bakarız özellikle yeni açık tarafına havadan bakmak lazım yarın  :eyes
inşallah yarın isteriz @Efe abi

Çevrimdışı ahmetx

Face var abi de ingilizcem @Abdullah 'a sor pek iyi değil :D :D  @ahmetx
@SDemirsoy şu saatçiye bir kaç soru soralım orada olur mu?
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2014, 17:28:22 ahmetx ]

Çevrimdışı SDemirsoy

şu saatçiye bir kaç soru soralım orada olur mu?
abi ingilizcesi iyi bir arkadaşımız @Deniz yardımcı olur bana söylesin akşam yazarım benim ingilizce sakat  :icool:

Çevrimdışı ahmetx

abi ingilizcesi iyi bir arkadaşımız @Deniz yardımcı olur bana söylesin akşam yazarım benim ingilizce sakat  :icool:
adam da zaten Arap anlaşırsınız çat pat. :D

Çevrimiçi murat

benim bundan anladığım şu . evinin içine nasıl bir düzenleme yapacağın sadece senin görüşüne ve zevkine bağlı .evin kabası bittikten sonra ,mutfağa banyoya nasıl bir fayans yada dolap alacağına sonradan karar verebilir yada verdiğin kararı değiştirebilirsin ,yanlış mı anlıyorum acaba .? :)

Doğru anlamışsın ahmet abi.doğal gaz projesi gibi düşünebilirsin abi.proje çizilir hat o noktadan geçer sonra sen istediğin kombi markasını takarsın.petek büyüklüğüne çeşitine sen karar verirsin.ileride borunun yeri değişirse ve kontrol edilirse senin gazı keserler.gaz hattını stadın genel dış hatları diyebiliriz.

Çevrimiçi murat

Öyle bir İngilizce varki adam çizim yapmayı bırakabilir diyorsun yani :lol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmet türker

Doğru anlamışsın ahmet abi.doğal gaz projesi gibi düşünebilirsin abi.proje çizilir hat o noktadan geçer sonra sen istediğin kombi markasını takarsın.petek büyüklüğüne çeşitine sen karar verirsin.ileride borunun yeri değişirse ve kontrol edilirse senin gazı keserler.gaz hattını stadın genel dış hatları diyebiliriz.
sağol murat kardeşim. :ok: