Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6384160 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx abi altta paint açık neyin peşindesin  :evillol:
bende paint her zaman açık,yeni bir çalışmaya hazır bekliyor. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

uzunca bir hastalık kırık kemikler ameliyatlar vb tatsız süreçten sonra herkese tekrar merhaba

@Necmi abi kısa bir sorum olacak yine bilmediğim için soruyorum.

Ortalama degeri 120 milyon dolar olan bir projede bu kadar değişiklik yapılması normal midir ?

Ya da yapılan bu değişiklikler aslında her projede olabilen şeyler midir ?

Kilit nokta aslında kafamdaki şu; devletin ve çeşitli mecraların sürekli stad gidecek devlet alacak oraya stad izni vermeyecekler türünde davranışları bizim yaptıgımız bu projeyi aceleye mi getirdi ?

teşekkürler

Çevrimdışı ahmetx

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg112166#msg112166 date=1417616636]
Bence çıkış kapıları bizim stada güzellik katıyor en başından beri söylüyorum. köşe yırtıkları gereksiz fazla ama 2 tane yeterdi. :by2:

[/quote]
hangisini kapatalım yeni hashtagimizi hemen hazırlar arkadaşlar. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tarık16

arkadaşlar bir şey soracağım.. bizim stadın çatısı 3-4 ayda biter deniyo ama yaklaşık 1-1,5 senedir ne zaman yeni yapılan bursa stadının yanından geçsem hep stadın çatısı yapılıyor. onlarda germe çatı yaptı diye biliyorum.. bizim çatı nasıl 3-4 ayda bitecek ?

Çevrimdışı ahmetx

arkadaşlar bir şey soracağım.. bizim stadın çatısı 3-4 ayda biter deniyo ama yaklaşık 1-1,5 senedir ne zaman yeni yapılan bursa stadının yanından geçsem hep stadın çatısı yapılıyor. onlarda germe çatı yaptı diye biliyorum.. bizim çatı nasıl 3-4 ayda bitecek ?
dünyada bu çatıyı sadece bursa yapmıyor ki emsalleri 5 ile 8 ay arasında tamamlanmış.

Çevrimdışı Caner

Bursa stadı ona bakarsan kaç senedir yapılıyor. Mali durumlar var orada her şey yavaştan işliyor, bizle kıyaslanması doğru olmaz.

Çevrimdışı SDemirsoy

Bursa ile kıyaslamak doğru olmaz onlar çok sıkıntı yaşadılar parasal yönden de
temeli m.ö attılar :D

Çevrimdışı ahmetx

sahanın ortasındaki kepçe hergün ne kazıyor orda,hiç bir ilerlemede yok. :alala:

Çevrimdışı Haldun

belediye yapiyor onlarin stadini maddiyattan dolayi  yasanan gecikme, bizim stad en gec eylululn sonuna ekimin basina yetisecek insallah

Çevrimdışı Haldun

sahanın ortasındaki kepçe hergün ne kazıyor orda,hiç bir ilerlemede yok. :alala:
tarihi eser gömü bulmaya falan calisiyordur belki abi :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Tarihi Esermi arıyor napıyor o @ahmetx abi :D

Çevrimdışı ahmetx

çatıda bir sıkıntı olursa forumda ben dahil çoğu kişi psikolojik tedavi görebilir. :lol:

Çevrimdışı ahmetx

has ahırın tezek gübresinden başka bir şey bulamaz o kepçe orada.@çarşimşek,@SDemirsoy  :biggrinking:

Çevrimdışı Tolga

belediye yapiyor onlarin stadini maddiyattan dolayi  yasanan gecikme, bizim stad en gec eylululn sonuna ekimin basina yetisecek insallah
sezon başına yetişir diyordum ama eylül sonu ya da ekim ortasına sarkacak gibi
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmet türker

numaralı tablada kolan demirleri bile dikilmiş bu gün yarın tablaya  beton atılır herhalde.

Çevrimdışı SDemirsoy

has ahırın tezek gübresinden başka bir şey bulamaz o kepçe orada.@çarşimşek,@SDemirsoy  :biggrinking:
malum gazeteler burayı takip ediyorsa yarın ki manşet ' VodafoneArena da Tarihi Eser Çıktı İnşaat Durdu!' olur abi  :lol: @ahmetx

Çevrimdışı Haldun

sezon başına yetişir diyordum ama eylül sonu ya da ekim ortasına sarkacak gibi
tam anlamiyla yetismesi eylul sonrasi ekim ortasi gibi gozukuyor ama insallah bizim yonetim sirf stadi acmak icin hemen ilk hafta acmaz insallah stadi agustosta acilirsa stad yarim yamalak acilmis olur gec olsun guc olmasin

ysariusta

• Ziyaretçi

uzunca bir hastalık kırık kemikler ameliyatlar vb tatsız süreçten sonra herkese tekrar merhaba

Ortalama degeri 120 milyon dolar olan bir projede bu kadar değişiklik yapılması normal midir ?

Kilit nokta aslında kafamdaki şu; devletin ve çeşitli mecraların sürekli stad gidecek devlet alacak oraya stad izni vermeyecekler türünde davranışları bizim yaptıgımız bu projeyi aceleye mi getirdi ?

teşekkürler
Geçmiş olsun

Dostum alt taraf denmesinden ne anlıyorsun siz iki kolon arası cam kaplamadan bahsediyorsunuz bende böyle olmadığını sadece alt kısımda korkuluk şeklinde olacağını söylüyorum buda prekastların dışardan görünmesini engellemez projelerden birinde vardı cam yüksekliği bir adam boyu yoktu bakın arkadaşlar ortada yapılacak işlerin bir listesi yok eminim oraya konulacak malzemeye bile henüz karar verilmemiştir Mimarla görüşmüştüm hiç bir konuda bilgileri yok iş sırası önlerine geldikçe karar veriliyor anladığım kadarıylada bu iş mimarlara kalmıyor her şey adım adım gidiyor bazen son anda bile değişebiliyor o yüzdende bir çok konuda bjk_mabette net cevap veremiyor bana 6 ay projeyi imal eden kişiler yeni açıkta otopark girişi olmayacağını söylediler kesin dediler orda giriş yok tek giriş eski açık numaralı köşesinden ama şu an yeni açıkta giriş yapılıyor o yüzden her söyleneni mutlak doğru kabul etmeyin şu an doğrudur iki ay sonra fikir değişir zemin döşemelerini bana mimar feyenord maçında söylemişti ama bu gün hala ürün çeşidi ve teklifleri alınıyor yani biz burda bilgiyi alıyoruz imkan ölçüsünde doğrulatıyoruz ve açıklıyoruz ama kesin kabul etmek yanlış bjk_mabet içinde aynı şey geçerli Başkan böyle olacak dedimi her şey biter özellikle ince işler proje mimarı bile sipariş verilmeden kesin konuşamaz bilgi kırıntısı diyorsunuz ama Türkiyenin hiç bir yerinde yapılmış ve yapılan stadyumlarda taraftarlar Beşiktaş taraftarı kadar şanslı olmadı bize bilgi bir şekilde ulaştırılıyor ince detaylar hariç bilmediğimiz bir şey kalmadı bizim foruma bir günde düşen resim sayısı akyazı stadında başladığından beri düşmemiştir adamların kamerasını 100 kişi izleyebiliyor biz kameranın hızını ayarlatıyoruz burda insanların bildiklerini stadda çalışanlar bilmiyor bakın stadda çalışıp saha tribün arasının 3 metre olduğunu söyleyenler var
@halvetifarazi
Bunlara hiçbir itirazım yok. Aslında var bu şekilde olmaması gerekiyor ama konu bu değil. Sıkıntım, sanki ben olmayan şeyi çıkarmışım gibi suçlandım. Mabet ne dediyse onu yazdım ben de. @Necmi
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2014, 16:51:10 halvetifarazi ]

Çevrimdışı Haldun

teşekkürler
gecmis olsun allah sifa versin

Çevrimdışı ahmet türker

teşekkürler
çok geçmiş olsun kardeşim. :)

Çevrimdışı ahmetx

malum gazeteler burayı takip ediyorsa yarın ki manşet ' VodafoneArena da Tarihi Eser Çıktı İnşaat Durdu!' olur abi  :lol: @ahmetx
stad bitmeden bize rahat yok her şey olabilir.Tarihi eser çıkabilir,devlet el koyabilir,çiçekler kaçabilir daha neler neler.

Çevrimdışı ahmetx

çatımız gayet aydınlıkmış biraz filmi geri sardım.

Çevrimdışı ahmetx

Facebook kullanıcısı arkadaşlar bi zahmet Mohammed Saatchi ye çatıyla ilgili bir kaç soru sorsalar da bizi bilgilendirseler olmaz mı?Mesela kendisi beğenmiş mi?,Şeffaf iç halka genişlemiş mi yoksa aynı mı,eskisine göre nasıl değişiklikler varmış gibi.

Çevrimiçi murat

Geçmiş olsun cenk mert  ...proje genel hatlarıyla aynı.ince işçilik malzeme tercihleri değiştirilebilir şeylerdir.stadın taşıma kapasitesine güvenliğine olumsuz etki etmedikten sonra yapılabilir.buradaki amaç konfor,güvenlik,ekonomi,bitirme süresi vs gibi etmenler değerlendirilip karar verilir.@Necmi abi aylarca yeni açıkta otopark girişi olmayacağını inşaat şirketi sahibine dahi sorarak teyit etmesine rağmen benim büyük çabam sonucu
 :lol: yeni açığa giriş yapıldı.belki izin alınabilseydi orada küçük bir alışveriş merkezi vs.birşeyde planlıyorlardı.bunu bilemiyoruz.şuan projede olup yapılmayan yeni açıkta 3 sıra ve tüm stad boyunca en üstte bir sıra görünmüyor.bazı şeyleri bitmeden göremeyeceğiz.başkanın stad bittikten sonra kitap yazma fikri birilerini geri adım attırdı.zor bir iş yapılıyor bizede en azından bu konuda destek olmak düşüyor.Bjk mabet kardeşim de karar merci değil.gerçekleşmesi kesin olmayan bilgiyi veremiyor.söylenipte yapılmayan bir şey hem onu hem kulübü sıkıntılı duruma düşürür.

[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2014, 17:22:56 MURAT ]