Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6385365 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg111082#msg111082 date=1417528436]
ben hala şurayı nasıl kapatacaklarını merak ediyorum  :alala: @Necmi @Efe
[/quote]
Fazla merak etme Yasaklı Link[/member] orayı anca bu şekilde yapabilirler yosun tutmadan önce. :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yok şuan yapılmaya çalışılan çatı sütunlarının koyulabilmesi için
sabah Mustafa nın çektiği fotolarda görünüyor çatıyı taşıyacak kolonlar yapılıyor
fotoda işaretlediklerim kolonlar çatı için ve tribün kabasının bitmesi için yeterli
Sagolasın @FARUK Hocam  :super:
Şimdi İçim biraz Rahatladı  :ok: Tribün kabasına engel değilmiş  :sevinc 
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı dorukkaymak

Rahat olun insaat mudurumuz " kasim ortasinda kaba insaattan cikiyoruz"

Baskanin 100. sallama tarihine gorede "aralik ortasinda kaba insaattan cikiyoruz" :)

Gerci bu ne ki? 30 agustosta stad acilisi yapiyordu baskan :)
saka gibi ya bu kadar goz gore gore nasil sallanir. Mart sonu belki biter kaba..

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Baskanin 100. sallama tarihine gorede "aralik ortasinda kaba insaattan cikiyoruz" :)

saka gibi ya bu kadar goz gore gore nasil sallanir. Mart sonu belki biter kaba..
maketi izinleri olmayan bir stada başlıyor o kadar imkansılığa rağmen taşın altına elini koyuyor tek kuruş destek almadan ve sen sadece tarihlere takılıp başkanı mı eleşitriyorsun bence takdir etmen lazım
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Sagolasın @FARUK Hocam  :super:
Şimdi İçim biraz Rahatladı  :ok: Tribün kabasına engel değilmiş  :sevinc 

Tribün kabasına şöyle engel oluyor o işaretlediğim bölüm kapatılmazsa köşe yukarı doğru çıkamıyor ne yazık ki o yüzden araç girişi numaralı altından verilmesi lazım ki orası bir an önce çıkmaya başlasın.

Çevrimdışı SDemirsoy

stat yıkıldıktan kaç ay sonra ruhsatı çıktı biliyor musunuz ? unutmayın zor şartlar altında izin vs işleri alındı zor şartlar altında çalışma devam ediyor destek olma zamanı köstek değil sizin için söylemiyorum (sözüm meclisten dışarı Bazı Beşiktaşlılar Stat Geç Bitsin Sorunlar çıksın diye pusuda bekliyorlar)

geçişi numaralı altından verecekler akıllılar ön tarafı yaparken oranında ikinci katı atsalardı şimdi yukarı doğru tırmanırlardı illaki önlerine taş koyacaklar rampa ve eski açık köşe planlamasında tam anlamıyla çuvalladılar benim bu şantiyede iş planı yapldığı konusunda ciddi şüphelerim var iş sanki doğaçlama yürüyor gibi :D doğaçlama bile sayılmaz işi nasıl baltalayabiliriz diyip öyle haraket ediyorlar Beşiktaş inşaat AŞ ne yapıyor ciddi merak ediyorum İhsan bey ve Zafer bey e o deli maaşlar neden ödeniyor şu ana kadar 30 defa işlerine son verilmeliydi bir ay şantiyeye uğramasalar herhalde kimse farkına varmaz hiç gelmeseler ve maaşları evlerine gönderilse kesinlikle daha faydalı olurlar en azından işleri baltalamamış olurlar :bandit: şu forumdan herhangi bir kişiyi al onların yerine koy yeminle işler daha iyi yürür en azından gönüllü yaparlar tamam Başkan bir keresinde söylemişti İhsan beye vefa borcumuz varmış ama bunu kendi bacağımıza sıkmadanda ödeyebiliriz
Bravo. En başından beri dediğim olay bu. Plansızlık. Bu kadar gecikmenin bir sebebi de plansızlık.

Çevrimdışı yavvuzz

ekşiden alıntıdır .
uzun uğraşlar sonucu (6 aylık bir çaba söz konusu) t-bank liderliğindeki konsorsiyum, 75 milyon papellik kredi talebini onaylamıştır.

10 yıl vadeli kredinin faizi; libor + %9.

yani döviz cinsinden borçlanan beşiktaş'ın faizi, 10 yıllık vade süresince piyasa değişkenlerine bağlı (london interbank offered rate) olarak değişkenlik gösterecek.

bugünkü piyasa koşullarını baz alırsak dolar cinsinden yıllık faiz oranı %0.56.

Aslı astarı var mıdır . Stat erken bitsin diye alınmış olabilir diye düşünüyorum .

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg111151#msg111151 date=1417531383]
Tribün kabasına şöyle engel oluyor o işaretlediğim bölüm kapatılmazsa köşe yukarı doğru çıkamıyor ne yazık ki o yüzden araç girişi numaralı altından verilmesi lazım ki orası bir an önce çıkmaya başlasın.
[/quote]  :bawling:  :bawling:  :s20:

stat yıkıldıktan kaç ay sonra ruhsatı çıktı biliyor musunuz ? unutmayın zor şartlar altında izin vs işleri alındı zor şartlar altında çalışma devam ediyor destek olma zamanı köstek değil sizin için söylemiyorum (sözüm meclisten dışarı Bazı Beşiktaşlılar Stat Geç Bitsin Sorunlar çıksın diye pusuda bekliyorlar)
Onlar Beşiktaşlı değil , Beşiktaşlı gibi görünen bizi bitirmeye çalışan içimizdeki İrlandalılar  :akuma: Onları varya onları ( Küfür yasak )  :akuma:  :akuma:

Çevrimdışı pascal26

Malesef haklısın.
Kültür Bakanına rağmen izinler alındı, güven tesis edilip sponsor bulundu, Spor Bakanı'nın karşı çıkmasına rağmen stad yıkımına başlandı. Belediyeye, trafiğe rağmen hafriyat tamamlandı.
Stratejik düzeyde bi yanlış kesinlikle yok. Sadece taktik hatalar olabilir.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Muhtemelen sana sallayan arkadaşlar olacaktır ama bu doğrundan bence vazgeçme burada bile.

Çok haklısın.

Karşısında aptal insanlar olduğunu düşünen bir başkanımız var malesef. Bu stat konusunda yalan konuştukça açıkcası ben diğer konularda da çok inandırıcı bulmuyorum.

İşin en garip yanı da bunca zamnadır stat inşaatını izleyen arkadaşların halen bu sözlere inanıp umutlandırılması.

Ben şunu gördüm ciddiyim bu konuda mizah felan yapmıyorum..Eğer başkanımız bir tarih veriyorsa onun üzerine 2 ay mutlaka ekleyin..

Stadyum konusunda yeni sezondan biraz olsun umudum var çünkü "Son maçı arenada oynamak" istiyoruz diyor. Buna 3 ay ekliyorum yeni sezona yetişiyor. Ama yeni sezona yetişir diye söyleyecekse o zaman Aralık gibi felan ancak açarız   :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı SDemirsoy

Malesef haklısın.
Kültür Bakanına rağmen izinler alındı, güven tesis edilip sponsor bulundu, Spor Bakanı'nın karşı çıkmasına rağmen stad yıkımına başlandı. Belediyeye, trafiğe rağmen hafriyat tamamlandı.
Stratejik düzeyde bi yanlış kesinlikle yok. Sadece taktik hatalar olabilir.
evet güzel tespit hocam sadece taktik hatalar var

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg111151#msg111151 date=1417531383]
[/quote]

Çevrimdışı LORDBJK

Ya arkadaş her kez başkanın ağustosta bitiyor demesine takmış ama kusura bakmasınlar bunu söyleyenlerin kafaları hiç çalışmıyor eğer başkan ağustosta bitmeyecekti  deseydi o kadar locayı nasıl satıp stadı bu kadar yapacaktı hadi bunu cevaplayın stadın bitmeyeceğini en iyi o biliyor ama insanları inandırarak umut satarak belki kendi küçük düşerek bunu pazarlamaya çalışıyor siz hala laf atıyorsunuz ayıp be madem stadın bitmesini o kadar çok istiyorsunuz niye kombineler çıkınca 40 bin adet kombine satılmadı o zaman belki stat 2 ay önce biterdi önce bence bunu tartışmamız gerekiyor.

Çevrimdışı kaanzor

Muhtemelen sana sallayan arkadaşlar olacaktır ama bu doğrundan bence vazgeçme burada bile.

Çok haklısın.

Karşısında aptal insanlar olduğunu düşünen bir başkanımız var malesef. Bu stat konusunda yalan konuştukça açıkcası ben diğer konularda da çok inandırıcı bulmuyorum.

İşin en garip yanı da bunca zamnadır stat inşaatını izleyen arkadaşların halen bu sözlere inanıp umutlandırılması.

Ben şunu gördüm ciddiyim bu konuda mizah felan yapmıyorum..Eğer başkanımız bir tarih veriyorsa onun üzerine 2 ay mutlaka ekleyin..

Stadyum konusunda yeni sezondan biraz olsun umudum var çünkü "Son maçı arenada oynamak" istiyoruz diyor. Buna 3 ay ekliyorum yeni sezona yetişiyor. Ama yeni sezona yetişir diye söyleyecekse o zaman Aralık gibi felan ancak açarız   :)

Gerçekçi ve zeki insanlar asla umutlanmadılar zaten ben buradaki çoğu arkadaşı Wow DH den beri takipteyim ve başkanın tarih söylemlerini ve amaçlarını bir çok kez değerlendirdiklerine şahit oldum ve çoğunda da verilen tarihlerin kombine satışlarını hareketlendirmek camiadaki heyecanın kaybolmaması gibi sebepler olduğunu okudum ya da düşündüm.

Kısacası başkanında aklı selim insanlarında düşüncesi ilk günden beri yeni sezon açılışı idi. Başkanın bir yalancı değil çok iyi bir pazarlamacı olduğunu düşünüyorum. Stadın paraya insanlarında para harcamak için teşviğe ihtiyacı vardır. Başkan sadece bu teşviği sağladıki olmayan bir stadın yapılan sponsorluk anlaşmalarıda başarılı olduğunun göstergesidir.

İyi forumlar...
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Tolga

o değilde yani kimsenin moralini bozmak istemem de stadın yeni sezona yetişebileceğini düşünüyordum ama sanki 1-2 ay gecikecekmiş gibime geliyor umarım ben yanılırım
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Fatih

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg111015#msg111015 date=1417524826]
İçeri girmek için izin almak lazım mabetle ufak bir toplantı yapıp sabah 20 dakikalık izin çıkartsalar bana bomba olurdu :)
[/quote]
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı panic13

Çok haklısın.

Bu konuda haklısın ama ben başkanı suçlayamam. Birincisi, camianın ve takımın hedefe ihtiyacı vardı. İkincisi, geçiş dönemindeki çoğu zorluğu stadı göğüs gererek aştı başkan.

Rahmetli Seba'nın transfer yapmadığı ve görece başarısız sonuçlara rağmen Gordun'u hangi şartlarda desteklediğini, abilerim benden daha iyi bilir. Ve şaşırtıcı derecede o günkü şartla ile şimdiki şartlar nerede ise aynı.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Fikret Orman : Eski Spor Bakanımız ( Suat Kılıç ) Bize Anormal derecede Köstek oldu . Sağa sola telefon açtı stad inşaatını durdurmak için  :akuma:
Ayrıca Seçim Vaadiyle , Bize Devredilen İett Arazisinin , Seçimden Sonra anlamsızca Geri alınması vs vs  :s20:
Biz birde Bunlarla uğraştık  :s20: @SDemirsoy

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@Fatih memnun olurum gece çekimleri zor iş hiçbirşey belli olmuyor :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Orada çıkış yok hocam numaralıda boşluk bıraktılar muhtemelen orayı kullanacaklar.

Çevrimdışı Efe

Yeni acik 6.tablada sadece perdeli kolonlar kaldi betonlanmadik bugun kaliplandilar onlarda gece betonlandimi 6 .tabla kalan kalıplama icin bi sıkıntı kalmiyor pazar gecesine yetisirse tum tablalar harika olacak yinede zor görümüyor :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Size sunu soyleyebilrim numarali eski acik dönusu ocak 20-30 arasi anca biter ve tribun kabasinin son biten bolumu olur :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

vodafon arena sana bir değil binlerce kültür ve spor bakanı feda olsun :by2: