Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6385815 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı UU1903

31 Ekim - 02 Aralık 1 Aylık Yeni Açık Tarafından Değişim (via @yeniinonustadi)

Vodafone Arena İnşaatı Değişimi "gif"leri : http://besiktasarena.com/index.php?topic=890.0

Son 1 aydaki degisim inanilmaz. Eline saglik abi @If Else
Bazen Sevinç Paso Keder Beşiktaşlı Olmak Yeter!

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

ben hala şurayı nasıl kapatacaklarını merak ediyorum  :alala: @Necmi @Efe

Çevrimdışı TØLGA

numaralı testere kirişleri başlamış yanılmıyorsam.hayırlı olsun :claps:
internet explorer kullanıon galiba @MURAT  abi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg111082#msg111082 date=1417528436]
[/quote]

şuan yapılan eski açık tablası işaretlediğin yerin hemen solu
arkada perdelere bağlanıp tabla iskelesi sökülünce trafik numaralı arkaya kayar
orası da boşa çıkar
araçlar en kötü numarlı arkadan devam edip yeniaçık numaralı arasındaki araç yırtığından içeri girer

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

[/quote] Bunu Dun Akşam bende dile getirdim  :bandit: Ama kimseden net bir Cevap alamadım  :alala:  :alala: Yasaklı Link[/member]  :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

orası da boşa çıkar
araçlar en kötü numarlı arkadan devam edip yeniaçık numaralı arasındaki araç yırtığından içeri girer

peki neden bekliyorlar @FARUK ?

Çevrimdışı Deniz

Bunu Dun Akşam bende dile getirdim  :bandit: Ama kimseden net bir Cevap alamadım  :alala:  :alala: Yasaklı Link[/member]  :busted_cop:
Haftaya netleşir  :naughty: :naughty:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

orası da boşa çıkar
@FARUK Hocam Teşekkürler :ok: Kaç gündür bunun cevabını arıyordum  :s20: Ama buda yeterli Bi Cevap değil  :bandit: Asıl sorun O Araç girişiminde olacağı Rampanın ne zaman Betonlanacağı  :iscrewy:  :alala:

internet explorer kullanıon galiba @MURAT  abi  :biggrinking:
Çiçekler temalı bir program kullandığı için çok geriden geliyordur kullandığı tarayıcı :evillol:

Çevrimdışı FARUK

@FARUK Hocam Teşekkürler :ok: Kaç gündür bunun cevabını arıyordum  :s20: Ama buda yeterli Bi Cevap değil  :bandit: Asıl sorun O Araç girişiminde olacağı Rampanın ne zaman Betonlanacağı  :iscrewy:  :alala:

işte en sona kalacak dediğim yer orası bence anca içerdeki vinçlerin çıkıp zemin için gerekli araçların işi bitince  orası yapılır
eğer çim zemin için gereken araçların yeniaçık arkasındaki rampaları kullanıp stada girmesi mümkün olursa biraz erkene çekebilir

Çevrimiçi murat

[/quote]
 bende dün akşam burayısormaya çalşmıştım.anlatamamıştım.benim kafamı kurcalayan yerde tam orası

Çevrimdışı TØLGA

Çiçekler temalı bir program kullandığı için çok geriden geliyordur kullandığı tarayıcı :evillol:

Hayydaaaaaaaa  :kop: :kop: :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Arkadaşlar stadın maliyetini bittiği zaman öğrenecez sanırım?:D Ekonomist birileri yok mu şunun hesabını yapacak ..Bence çok rahat 150 milyon doları geçecez..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı emre

[/quote]

Bana kalırsa sol taraf betonlanıp kalıplar söküldükten sonra takım otobüsü girişinden numaralı ortadaki yırtıklara giriş çıkış verilir. Gösterdiğin kısım 2-3 günde kalıp betonlanır. ve eskiye döner. bence orası kolay asıl sorun araçların giriş yaptığı yerin temeli ve onun üstünde 2 kat gözüküyo maketlerde. malesef orsı yapılırken araç giriş ve çıkış 1 hafta duracağa benziyo.  :)

Çevrimdışı FARUK

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg111088#msg111088 date=1417528692]
peki neden bekliyorlar @FARUK ?
[/quote]

çiçeklerin nasıl bir yol izleyeceğine bağlı
eski açıktaki tablayıda arkaya bağlayıp mı araç trafiği oraya kayacak yoksa  direk bu şekidemi trafik oraya geçecek
numaralı altta iskeleler söküldümü bilmiyoruz sökülmemişse o bekleniyordur
sökülmüşse şuanki kısımda arkaya bağlanacaktır bence
ama bu haliyle orası yeterli şuan tribün için
çünkü çatı sütunlarını içeriyor o tabla

:kop:  :kop:

Çevrimiçi murat

Kazara bir sapan taşı bir altın kâseye değse, ne kıymeti artar (obi)taşın, ne kıymetten düşer kâse.

(obi) Taş avı öldürmez ve helak etmez, ancak göz çıkarır ve diş kırar.

Taş devri, taşlar bittiği için değil mantıklar değiştiği için bitti.

:lol: şu obitaş devrinden çiçekler devrinden en kısa zamanda çıkarız inşallah.her iki firmayada veda etmek için sabırsızlanıyorum.ilk giden candır :evillol:

[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2014, 16:17:45 MURAT ]

Çevrimiçi Necmi

[/quote]geçişi numaralı altından verecekler akıllılar ön tarafı yaparken oranında ikinci katı atsalardı şimdi yukarı doğru tırmanırlardı illaki önlerine taş koyacaklar rampa ve eski açık köşe planlamasında tam anlamıyla çuvalladılar benim bu şantiyede iş planı yapldığı konusunda ciddi şüphelerim var iş sanki doğaçlama yürüyor gibi :D doğaçlama bile sayılmaz işi nasıl baltalayabiliriz diyip öyle haraket ediyorlar Beşiktaş inşaat AŞ ne yapıyor ciddi merak ediyorum İhsan bey ve Zafer bey e o deli maaşlar neden ödeniyor şu ana kadar 30 defa işlerine son verilmeliydi bir ay şantiyeye uğramasalar herhalde kimse farkına varmaz hiç gelmeseler ve maaşları evlerine gönderilse kesinlikle daha faydalı olurlar en azından işleri baltalamamış olurlar :bandit: şu forumdan herhangi bir kişiyi al onların yerine koy yeminle işler daha iyi yürür en azından gönüllü yaparlar tamam Başkan bir keresinde söylemişti İhsan beye vefa borcumuz varmış ama bunu kendi bacağımıza sıkmadanda ödeyebiliriz

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

çiçeklerin nasıl bir yol izleyeceğine bağlı
eski açıktaki tablayıda arkaya bağlayıp mı araç trafiği oraya kayacak yoksa  direk bu şekidemi trafik oraya geçecek
numaralı altta iskeleler söküldümü bilmiyoruz sökülmemişse o bekleniyordur
sökülmüşse şuanki kısımda arkaya bağlanacaktır bence
ama bu haliyle orası yeterli şuan tribün için
çünkü çatı sütunlarını içeriyor o tabla
@FARUK Hocam , Rampa , Tribünlerin yükselmesini ve Çatıyı çevreleyen sütunları engellemiyorsa sıkıntı yok  :bandit: Sonra bir şekilde de yapılır eğer stadın dışında kalıyorsa  :alala: Ama Kaba inşaatı , Ve Sütunları engelliyorsa asıl ozaman Sıkıntımız Çok büyük demektir  :busted_cop:  :bawling: Umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi  :iscrewy:

Çevrimdışı nurtaç

Günlerdir merak ettiğim bir şeydi bu teşekkür ediyorum çok iyi izah etmişsiniz. :)

Yok göz yanılması var basamaklar bizimkinin aynısı sen sadece korkulukları görüyorsun o oval korkuluklar bizimde böyle olacak merak etme

Çevrimdışı FARUK

@FARUK Hocam , Rampa , Tribünlerin yükselmesini ve Çatıyı çevreleyen sütunları engellemiyorsa sıkıntı yok  :bandit: Sonra bir şekilde de yapılır eğer stadın dışında kalıyorsa  :alala: Ama Kaba inşaatı , Ve Sütunları engelliyorsa asıl ozaman Sıkıntımız Çok büyük demektir  :busted_cop:  :bawling: Umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi  :iscrewy:

yok şuan yapılmaya çalışılan çatı sütunlarının koyulabilmesi için
sabah Mustafa nın çektiği fotolarda görünüyor çatıyı taşıyacak kolonlar yapılıyor
fotoda işaretlediklerim kolonlar çatı için ve tribün kabasının bitmesi için yeterli

Çevrimdışı altanbjk

Günlerdir merak ettiğim bir şeydi bu teşekkür ediyorum çok iyi izah etmişsiniz. :)
bence koltuk dizilimi ile o hale geliyordur. Onun haricinde Betonu kaplayan da prekastlar var, bir sekilde ayar yaparlar  :D