Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6384225 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sedat_BJK

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg110848#msg110848 date=1417511365]
Dostlar en zor iş çatı diğer bütün işler halledilir. ÇAtı başlayınca ne demek istediğimi anlayacaksınız.
[/quote] mustafa hocam cati malzemeleri ile ilgili bir bilgin var mi? Yok mu gozune carpan degisik bir konteynir felan?
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Deniz

Çati,çim ve kufeki kaplama isi ciddi anlamda zor ve ugrastirici..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

mustafa hocam cati malzemeleri ile ilgili bir bilgin var mi? Yok mu gozune carpan degisik bir konteynir felan?

yok hocam henüz çatıyla ilgili bişey göremedim.

Çevrimdışı Serkan7738

Geçen gün bi gemiyey üklenirken görmüştük çatı malzemelerini istanbula ulaştımı acaba yoksa yola yenimi çıkıyodu yada o çatı malzemeleri bize mi aitti  :eyes

Çevrimdışı levent

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg110785#msg110785 date=1417505944]
109 Pictures Loading....  :busted_cop:
[/quote]ellerine sağlık

Çevrimdışı Efe

abi bityorda bu dış cephe kaplaması nolcak uzun iş  :bandit: @Efe
biz mac oynayalimda dis cephede yapilir bi ara onmeli olan mac oynanacak hale gelmesi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Ozellikle ben 5 aydan once catinin bitmesine imkansiz gozuyle bakiyorum..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

çatıyla beraber başlanır mı acaba dış cepheye ? hatta şuan bile başlansa yeridir kapalıdan Yasaklı Link[/member] @Efe
baslanabilir herangi bi engel yok ocak sonu 2 side baslamali bence tabi bu birazda parayla alakalı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

Geçen gün bi gemiyey üklenirken görmüştük çatı malzemelerini istanbula ulaştımı acaba yoksa yola yenimi çıkıyodu yada o çatı malzemeleri bize mi aitti  :eyes
hahah gemiye mi yükleniyordu o başka bir statla alakalıydı abi bizle alakası yoktu  :evillol: @Tolga  :uhohu: ilgilenelim arkadaşla

Çevrimdışı Abdullah

3,5-4 ayda biter  :bandit:

Çevrimdışı Efe

mayıs sonu bitecektir tam olmasa bile para varsa biter para yoksa bitemez yoksa catiyi havaya kaldirmak en fazla 2.5 3 ay bursa 2.5 ayda asma germe bolumunu kaldirdi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

hahah gemiye mi yükleniyordu o başka bir statla alakalıydı abi bizle alakası yoktu  :evillol: @Tolga  :uhohu: ilgilenelim arkadaşla

ee sonunda sordum ya bizemi aitti diye @Abdullah  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

3 ayda cati yapmanin imkani yok beyler gercekci olalim hele ki kis aylarinda..

Çevrimdışı SDemirsoy

biz mac oynayalimda dis cephede yapilir bi ara onmeli olan mac oynanacak hale gelmesi :icool:
maç oynanıcak hale gelecek ama  iskeleler falan olacak dışarda  :) @Efe

Çevrimdışı ahmetx

bu hareketli branda fikri supermis... Hem de ticari olarak dusunulmeli. Brandanin uzerine reklami koyarsin, al sana + gelir.
@Sedat_BJK bunu düşüneceklerini hiç sanmıyorum ama bir ümit işte yöneticilerden takip eden varsa siteyi diye paylaşıyorum. :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

hele bi kolonları dikelim havaya kaldırmaya yardıma gideriz hep beraber  :D @Deniz

Çevrimdışı Efe

Tribün kabası olarak ocak 15 diyordum ama 31 ocağa kadar sarkacak heralde son gun olarak ocak sonu diyelim artik hava sartlarini hesaba katalim subat ayi itibariylede cati dis kaplama isleri baslayabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

hele bi kolonları dikelim havaya kaldırmaya yardıma gideriz hep beraber  :D @Deniz
Samet sen suzerden talimatlari verirsin şura fazla kalkti şurasi az kalkti falan diye :bandit: ..tabi çikabilirsen  :kop:

Çevrimdışı Efe

gerek yok 40 kusur strand jack takacaklar kiriko gibi bi alet çelik halatları gererek cati yuvarlagini havaya kaldiriyor kaldir ma islemi 10 gun suruyor 2.5 ayda yapimi surse saha icinde en fazla 3 ay tabi hava izin verirse
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Tribün kabası olarak ocak 15 diyordum ama 31 ocağa kadar sarkacak heralde son gun olarak ocak sonu diyelim artik hava sartlarini hesaba katalim subat ayi itibariylede cati dis kaplama isleri baslayabilir
@Efe ben ben baştan beri 4 Şubat diyorum.@bjk_mabedin doğum günü. :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Samet sen suzerden talimatlari verirsin şura fazla kalkti şurasi az kalkti falan diye :bandit: ..tabi çikabilirsen  :kop:
:D

Çevrimdışı Deniz

gerek yok 40 kusur strand jack takacaklar kiriko gibi bi alet çelik halatları gererek cati yuvarlagini havaya kaldiriyor kaldir ma islemi 10 gun suruyor 2.5 ayda yapimi surse saha icinde en fazla 3 ay tabi hava izin verirse
Benim de en buyuk cekincem hava şartları..

Çevrimdışı Efe

maç oynanıcak hale gelecek ama  iskeleler falan olacak dışarda  :) @Efe
maç gunu sokulur ertesi gun yeniden takilir ne olacaj yaaa :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Seda hanımefendinin fotosunda kapalıda zibil gibi precast görülüyor,neden oraya koymuşlar ki?

Çevrimdışı SDemirsoy

@Efe Abi 10 gün sürecekse kaldırma işlemi havaya kaldırmakta sıkıntı yok o zaman sıkıntı kaplamalarda