Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6382103 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı baro19

Obitaş hakikaten çok iyi gidiyor... Sizce Kaba İnşaatın bitmesine kaç gün var?

Çevrimdışı Deniz

53 :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat

Herkese günaydın. Heyecanla diğer forum zamanlarında da takip etmiştim. Aktif şekilde takip etmek istedim. Bugün de umarım güzel bir skor ve stad ile alakalı güzel gelişmeleri buradan okur ve güzel duyguları paylaşırız ;)
paylaşımlarını bekliyoruz :ok:

Çevrimdışı murat

Günaydınnnnnnn :)
günaydın mabet hoşgeldiniz.resimler bir harika.mustafa eline sağlık :claps: mabet eski açık giriş tünelinin arkası ne durumda? birde numaralı üst kat testereler için demirciler hazırlık yapıp 5-6 tanesini birlikte koyabilirlermi?

Çevrimdışı Eyüp Emir

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg109818#msg109818 date=1417420551]
Vodafone Arena 1 Aralık 2014 Resimleri için tıklayınız.(76 Resim)
[/quote]teşekkürler mustafam yine bizi doyurdun

Çevrimdışı yavvuzz

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg109818#msg109818 date=1417420551]
Vodafone Arena 1 Aralık 2014 Resimleri için tıklayınız.(76 Resim)
[/quote]

Çevrimdışı ahmetx

64 gün var
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Rizzi

kaç gündür neden beton dökülmüyor?
Harç bitti yapı paydos durumları mı?

@baro19 arkadaşımız "Obitaş hakikaten çok iyi gidiyor... Sizce Kaba İnşaatın bitmesine kaç gün var?" yazmış, senin verdiğin cevaba bak sadece "53" yazmışsın @Deniz , lütfen cevabını güncelle  :lol:

kaç gündür neden beton dökülmüyor?
Harç bitti yapı paydos durumları mı?

Stadyum içerisine araç girişi rampa yapımı nedeniyle kapalıydı 3 gün  :D

Çevrimdışı Efe

Fotolar güzel bugun ćalısma olmasi sevindirici eski acik tabla bugun bitecek gibi gorunuyor 2 tabla beton bekleyecek artik yeni acikta 5.tablada demirleme iyi duzeye geliyor oda bitecek bi kac gune ama beton ne zaman olacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı GPekcan

onlar kapalıda elektrik hatlarının geçeceği borular olarak kullanıldı :ok: @Tolga
Bana yangın söndürme tesisatının borularıymış gibi geldi, resimdeki borularla aynı renkte  :alala:

Çevrimdışı Deniz

@baro19 arkadaşımız "Obitaş hakikaten çok iyi gidiyor... Sizce Kaba İnşaatın bitmesine kaç gün var?" yazmış, senin verdiğin cevaba bak sadece "53" yazmışsın @Deniz , lütfen cevabını güncelle  :lol:

Abi ben onu çiçeklere göre verdim  :eyes
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Bana yangın söndürme tesisatının borularıymış gibi geldi, resimdeki borularla aynı renkte  :alala:
Evet çok büyük ihtimalle öyle.yangın söndürme sistemi ...Muhtemelen dedektör falan da takacaklar akıllı bir sistem olacak :)

Çevrimdışı Deniz

Konu dışı:

Kartal Yuvası Safranbolu mağazası saat 13.00'te İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi'nin de katılacağı törenle açılacak.

Konu dışı:

Mide bulantısına iyi gelen bitkiler nelerdir ve nasıl kullanılmalıdır? Güzel bir formül var arkadaşlar.

http://besiktasarena.com/aktarin-dunyasi/mide-bulantisi/

Abi ben onu çiçeklere göre verdim  :eyes
İlk cümlesi hakkında birşey yazmaman, bu önemli ayrıntıyı kaçırman beni şüphelendirdi. @SDemirsoy bu konuyla bi ilgilen bakalım. :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

Konu dışı:

Mide bulantısına iyi gelen bitkiler nelerdir ve nasıl kullanılmalıdır? Güzel bir formül var arkadaşlar.

http://besiktasarena.com/aktarin-dunyasi/mide-bulantisi/

@aktar_ismail  gripde göz akıntım müthiş oluyor,öyleki akıntıdan gözüm şişiyor yok mu bir tiryak bunun için?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

İlk cümlesi hakkında birşey yazmaman, bu önemli ayrıntıyı kaçırman beni şüphelendirdi. @SDemirsoy bu konuyla bi ilgilen bakalım. :bandit:
Övgülere alıştık artık çok sıradan geliyor  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

kırmızı boru bile çok yakışıyor yuvamıza :lol:,siyah koltuk, kırmızı merdiven, beyaz tribün yazısı forever :ok:

Çevrimdışı SDemirsoy

50 45 merkez anlaşılmadı  :D @aktar_ismail

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

kırmızı boru bile çok yakışıyor yuvamıza :lol:,siyah koltuk, kırmızı merdiven, beyaz tribün yazısı forever :ok:
Kesinlikle Katılıyoum @ahmetx Abi  :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Övgülere alıştık artık çok sıradan geliyor  :bandit: :bandit:

Harika bir cevap :ok:

50 45 merkez anlaşılmadı  :D @aktar_ismail

Konu kapanmıştır 90 60 tamam :busted_cop:

Çevrimdışı ahmetx

Kesinlikle Katılıyoum @ahmetx Abi  :ok:

çiçekler,obitaş kardeşliğinden sonra yeni bir kardeşlik doğuyor. :D