Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379305 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Başkanımız Canlı yayın kamerasının önüne özel badyguard koydu galiba @Necmi abi :D
Yoksa ihsan Bey çoktan Röportaj vermişti :kop:  :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cisse557

Kaba inşaat bittikten sonra kulübümüz takıma stat gezisi düzenlese fena olmaz. Hem futbolculara kulübün ne kadar büyük bir camia olduğunu hissettir şampiyonluk yarışında motive edici olur hem de futbolcularımız seneye bu statta oynamak ve takımda kalabilmek için daha çok çalışır. Öyle bişey olursa Olcay'ın tepkisini merak ediyorum. Olcay kesin futbolculara 3 lü falan çektirir  :D

Çevrimdışı Efe

Başkanımız Canlı yayın kamerasının önüne özel badyguard koydu galiba @Necmi abi :D
Yoksa ihsan Bey çoktan Röportaj vermişti :kop:  :bandit:

ihsan bey dün itibariyle kabayı bitirdik derdi çatı takılıyor derdi ama daha çatı yok ortada :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta tabla bitti mi ki fışkırtıcı gitmiş ilginç :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yarın ay başı iyi bi çalışmayla başlarlar inşallah 45-50 günde kaba artık nihayete ermeli buna göre çalışma görürüz inşallah :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

yarın ay başı iyi bi çalışmayla başlarlar inşallah 45-50 günde kaba artık nihayete ermeli buna göre çalışma görürüz inşallah :)
Kaba inşaat artık sıkmaya başladı artık ince işler çatı vs bölümlerine geçelim bitirsinler bir zahmet .Bu arada benim tahmin tutacak gibi kaba inşaatın bitmesine son 53 gün   :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta galiba tablaya değil arkadaki 4 adet yuvarlak kolona beton atıldı heralde bu kadar kısa sürede tabla bitmez çünkü :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

yeni açıkta galiba tablaya değil arkadaki 4 adet yuvarlak kolona beton atıldı heralde bu kadar kısa sürede tabla bitmez çünkü :alala:
Tabla kaç gündür beton bekliyor niye betonlamıyorlar hayret ediyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Tabla kaç gündür beton bekliyor niye betonlamıyorlar hayret ediyorum.

bende inşallah bu gece başlanır betonlamaya :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

bende inşallah bu gece başlanır betonlamaya :)
O tablayı 3-4 saatte falan betonlarlar herhalde anca.. :)

Çevrimdışı demir_kArtAl

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı TØLGA

Numaralıda Beton varda nereye dökülüyo anlamadim   :alala:
[ Son Düzenleme: 01 Aralık 2014, 02:46:30 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

Numaralıda Beton varda nereye dökülüyo anlamadim   :alala:
Arkada tek yuz perdeler kalıplanmıştı  rampadan dolayı atamadilar onlardır tahminen

Çevrimdışı Ardau

Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydınlar bugün 1 Aralık İhsan Beyin Herkese Selamı Var  :D

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ers_an

Herkese günaydın. Heyecanla diğer forum zamanlarında da takip etmiştim. Aktif şekilde takip etmek istedim. Bugün de umarım güzel bir skor ve stad ile alakalı güzel gelişmeleri buradan okur ve güzel duyguları paylaşırız ;)
Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese Günaydın ,

Havalar soğudu , işler yavaşladı gibi . Hayırlısı diyelim.

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı ahmet türken

Günaydınlar bugün 1 Aralık İhsan Beyin Herkese Selamı Var  :D
Herkese günaydın. aleyküm selam

Çevrimdışı SDemirsoy

[ Son Düzenleme: 01 Aralık 2014, 09:45:24 SDemirsoy ]

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı SDemirsoy