Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6378938 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Evet Gördüm @FARUK Hocam  :ok:
Ama Eski açık üstte kalan Son 2 kirişi bitirip Öyle Geçseler daha iyi sanki  :iscrewy: Boş Gözükecek orası bu sefer  :by2:

testere yapılsında hangisi olursa bence :)
tüm işi onlar belirleyecek çünkü mesela obitaş tribün tablalarını çiçeklerden önce bitirecek ama sütunlar geriden gelicek
çiçeklerin 9+14  = 23 kaldı
obitaşta 21 kaldı betonlanacak 2 si demir kısmı kondu.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sana hayırdır yaa?? senin açıklarınıda dökelmi illa buralara  :bandit:
Rampa Bitmeden @Tolga ya Rahat uyku yok  :kop:  :kop:
Gerçi Hepimizin uykularını kaçırıyor ya Bu Rampa neyse  :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

milletin maskarasi oluyoz sonra :ranting2:
rampa merakımdan dolayı kabak senin başına patladı :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Haspinallah der ben kaçar kalp kırıcam yoksa hayırli akşamlar :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

Haspinallah der ben kaçar kalp kırıcam yoksa hayırli akşamlar :bandit:

muhabbet cafeye gel beslenme çantasının resimlerini paylaşıyım :D

Çevrimdışı Efe

Önce Eski açıkta kalan 2 Testereyi Bitirip öyle Numaralı kirişlere başlarlar gibi geliyor bana @FARUK Hocam :bandit:
Büyük İhtimal Eskş açık 2.ci katı yapan Ekip , Nuamaralı testerelere kayacak , Şuan Görüntü o  :)

eğitimli elemanları çıkarıyorlar sadece sütunlara  eğitimi verirler yeniden hafta içi başlarlar zaten 14 kiriş var numaralıda ışık hızında bitecek inşallah :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

bugün sormuştum ama cevap alamadım rampaya ne zaman beton atılacak :iscrewy:
beton demek önce demirlenecek öyle beton atılacak sonrada yan perdelerin yapılması gerekir bu uzun süre alır ve inşaat durur böyle bir şeyi göze alamazlar ne zaman inşaata araş girişi yavaşlar o zaman yaparlar kaldıki yola bağlanması gerekir ondada belediyenin keyfi beklenir o iş zor iş @Tolgaozkhrmn

Çevrimdışı Efe

aralık 1 dedik önümüzde zor bi 45 gün var bakalım bitecek mi tribün kabası :biggrinking: :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

beton demek önce demirlenecek öyle beton atılacak sonrada yan perdelerin yapılması gerekir bu uzun süre alır ve inşaat durur böyle bir şeyi göze alamazlar ne zaman inşaata araş girişi yavaşlar o zaman yaparlar kaldıki yola bağlanması gerekir ondada belediyenin keyfi beklenir o iş zor iş @Tolgaozkhrmn
@Necmi abi sizler stad konusunda tabi benden çok daha fazla bilgiye sahipsiniz o yüzden kafama takılan ufak tefek şeyleri soruyorum sizlere.verdiğin bilgiler için teşekkürler :) :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Oktay

milletin maskarasi oluyoz sonra :ranting2:
Niye maskara olasınki nazları sana geçtiği için takılıyorlar  :)

@Necmi Abi Çok uzun bir sure verdin gibi geldi bana :bawling:
öyle bir analattınki Yeni açık otoparkla aynı anda bitecekmiş gibi sanki  :by2:  :bawling:

Çevrimdışı melih

Temelinde aşk var!

aralık 1 dedik önümüzde zor bi 45 gün var bakalım bitecek mi tribün kabası :biggrinking: :biggrinking:
Bende tam onu yazacaktım @Efe abi  :D
Ocak 15 Tarihi vermiştin 110 gün önce  :D Acaba Yetişecekmi diyecektim tam  :bandit:

Çevrimdışı FARUK

Penaltı noktası üzerinden eski açık tribünlerin görünümü

Yorumlarınız için 3D Modelleme konu linkimiz:
http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/

Çevrimdışı Efe

Bende tam onu yazacaktım @Efe abi  :D
Ocak 15 Tarihi vermiştin 110 gün önce  :D Acaba Yetişecekmi diyecektim tam  :bandit:

valla yetişmesi gerekiyor yoksa 15 ocakta rampadan sahaya girip gerekeni yaparım  :akuma: :akuma: :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

@Abdullah @Tolga @Mehmet şu bizim bir stadın kaba inşaatının yetiştirilme tarihi ile ilgili bir iddiamız vardı ve ben dediğim tarihte bitse de bitmese de bir gururlan alıp hediye edecem demiştim,bugün o olayı hallettim apartman görevlimizin oğluna aldım çok da sevindi mutlu oldu ancak fotosunu çekmedim çocuk rencide olabilir diye haberiniz olsun gençler operasyon tamam..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Akşamüstü çekilmiş
ilk loca katı aydınlık çok güzel

Çevrimdışı TØLGA

@Abdullah @Tolga @Mehmet şu bizim bir stadın kaba inşaatının yetiştirilme tarihi ile ilgili bir iddiamız vardı ve ben dediğim tarihte bitse de bitmese de bir gururlan alıp hediye edecem demiştim,bugün o olayı hallettim apartman görevlimizin oğluna aldım çok da sevindi mutlu oldu ancak fotosunu çekmedim çocuk rencide olabilir diye haberiniz olsun gençler operasyon tamam..
çok sevindimmmm güle güle giyer inşallah  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Abi Çok uzun bir sure verdin gibi geldi bana :bawling:
öyle bir analattınki Yeni açık otoparkla aynı anda bitecekmiş gibi sanki  :by2:  :bawling:
yok daha sonra biter ön tarafın peyzajıyla birlikte yapılır büyük ihtimal şu an onun için şantiye durduramazlarama tabiki İhsan beyin büyük mühendislik dehasına kalmış bir şey kafasına görede takılabilir :D

Çevrimdışı ilhan

Bi Beşiktaşlı daha kazandırdın desene  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Efe

fışkırtıcı eski açığa demir atmış büyük ihrimal arkadaki perdeler betonlanacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

çok sevindimmmm güle güle giyer inşallah  :)
inşallah :)

Bi Beşiktaşlı daha kazandırdın desene  :claps: :claps: :claps:
Beşiktaşlıydı zaten @ilhan abi ama eski ve orjinal olmayan forma giyiyordu ben de hem kulübe destek olmuş oldum hem de çocuğu mutlu etmiş oldum  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

yok daha sonra biter ön tarafın peyzajıyla birlikte yapılır büyük ihtimal şu an onun için şantiye durduramazlarama tabiki İhsan beyin büyük mühendislik dehasına kalmış bir şey kafasına görede takılabilir :D
  :kop:  :kop: Nedir bu İhsan Bey den çektiğimiz @Necmi Abi :s20:  :s20:

valla yetişmesi gerekiyor yoksa 15 ocakta rampadan sahaya girip gerekeni yaparım  :akuma: :akuma: :biggrinking:
  :kop: :kop:

Çevrimdışı Abdullah

:claps: Tebrik ediyorum seni kardeşim  :) O kardeşimiz de güle güle giyinsin  :)