Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379095 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

senin performansını özellikle takip edicem bakalım 1000 msg nezamanda gelicen ( buarada okuyanlar öncelik ders boş zamanlarda forum ) :ok:
Öğrencisi değilim @Oktay Abi sıkıntı yok  :bandit:
Kuaförüm  :D Boş kaldıkça Takip edip yazıyorum  :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

senin performansını özellikle takip edicem bakalım 1000 msg nezamanda gelicen ( buarada okuyanlar öncelik ders boş zamanlarda forum ) :ok:
@Deniz @Abdullah @Tolga size diyor @Oktay Abi  :evillol:  :evillol:  :bandit:

Cümleten çok teşekkür ederim. İyiki varsınız :).. Bakalım fırsat buldukça yazacam ama tek yere yazamam maç günü başlığına bir nevi Totem :)

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Su tarihi olmayan tarihi kuleleri ne zaman restore edecekler acaba @Necmi abi bilgin varmi
bilgim yok ama tahminim en son iş olacaktırşu an stad ağırlıkta olacak sanırım stad biter oralar başlar gibi duruyor

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta tabla başlamışta haberimiz yok :sevinc :sevinc
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

yeni açıkta tabla başlamışta haberimiz yok :sevinc :sevinc
sen kota doldurmakla mesküldün :evillol:

Çevrimdışı Efe

sen kota doldurmakla mesküldün :evillol:

aynen doldurduk rahatladım şimdi stada konsantre olabilirim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Caner

Şu kamerada eski açıkta bir şeye bakmak istesem o an yeni açıkta oluyo, yeni açıkta bişey bakmak istesem eski açığa dönük oluyo. Bakmak istediğim yere dönmesini beklerken çıldıracam bi gün  :bur2:

@Efe abi 112.yıl marşımız Çıkmış  :sevinc
Dinlemen lazım Muhteşem olmuş  :super:
GururLan Burası Beşiktaş  :bandit:

Çevrimdışı ZEKI

Şu kamerada eski açıkta bir şeye bakmak istesem o an yeni açıkta oluyo, yeni açıkta bişey bakmak istesem eski açığa dönük oluyo. Bakmak istediğim yere dönmesini beklerken çıldıracam bi gün  :bur2:
Kmera olsa ayri dert olmasa ayri dert degilmi @Caner hocam  :kop: :kop:
Benim icinde ayni sey gecerli gecen gun eski acik uste prekast koymuslar dediler, actim yeni acikta gelene kadar baska seyle ugrasayim dedim kacirmisim

Çevrimdışı Caner

Kmera olsa ayri dert olmasa ayri dert degilmi @Caner hocam  :kop: :kop:
Benim icinde ayni sey gecerli gecen gun eski acik uste prekast koymuslar dediler, actim yeni acikta gelene kadar baska seyle ugrasayim dedim kacirmisim

Hocam bulmuş da bunuyor gibi olmayım da yeni açıkta beton var dediler bi açtım eski açığın en dibinde, insan ayar oluyor bazen  :icool:

Çevrimdışı Efe

@Efe abi 112.yıl marşımız Çıkmış  :sevinc
Dinlemen lazım Muhteşem olmuş  :super:
GururLan Burası Beşiktaş  :bandit:

dinlerim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Hocam bulmuş da bunuyor gibi olmayım da yeni açıkta beton var dediler bi açtım eski açığın en dibinde, insan ayar oluyor bazen  :icool:
Boşver @Caner Baksakta bişey anlamıyoruz zaten  :bandit: Bir tek @Efe Abi Görüyor neler olduğunu  :D
@Efe abiyi Takip etmek en iyisi  :icool: Sağ olsun Canlı yayın yapıyor bize Ayrıntılı olarak  :ok:

Çevrimdışı FARUK

@rubi_tobin @bjk_mabet  abiler kamera 3 derece dönüyordu heralde 3sn de bir
bunu 6 dereceye çıkarsak :)

Çevrimdışı Caner

Boşver @Caner Baksakta bişey anlamıyoruz zaten  :bandit: Bir tek @Efe Abi Görüyor neler olduğunu  :D
@Efe abiyi Takip etmek en iyisi  :icool: Sağ olsun Canlı yayın yapıyor bize Ayrıntılı olarak  :ok:

O da doğru gerçi  :D Yine de ışık mışık görünce bir şey anladığımı zannedip küçük mutluluklar yaşıyodum.  :santa2:

Çevrimdışı Efe

numaralıda sütunlara en sonunda beton atılıyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

numaralıda sütunlara en sonunda beton atılıyor :icool:

en kısa sürede testerelere başlarlar inş.

Çevrimdışı Serkan7738

herkese iyi akşamlar dün ve bugün takip edemedim umarım önemli ilerlemeler olmuştur stad ta

Çevrimdışı Efe

@rubi_tobin @bjk_mabet  abiler kamera 3 derece dönüyordu heralde 3sn de bir
bunu 6 dereceye çıkarsak :)

katılıyorum aynı hızda 6 derece dönebilir fazla ara veriyor diğer bölüme dönmek için @rubi_tobin
Şampiyon Beşiktaş JK