Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6381880 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

herkese öncelikle  merhaba  bende uzun zamandır bu formu takip ediyordum kısmet bugüneymiş (wow dh) fırsat buldukça yorumlarınızı okuyup bilgi ediniyorum siteyi kurup açanlara fotoğraf paylaşanlara stad hakkında bilgi paylaşan tüm abilerime ve kardeşlerime sonsuz teşekkürler .böyle bi ailenin parçası olmak ayrıca benim için gurur kaynağı olduu 
:hosgeldin

Çevrimdışı ZEKI

Merhaba,
Siteyi, kamerayı ve Mustafa'nın büyük bir özveri ile paylaşmış olduğu fotoğrafları uzun zamandır takip ediyorum. Üye olmak bu akşama nasipmiş. 
ne guzel bir aksam ziyaretci kardeslerimiz uye oluyorlar

Çevrimdışı ahmet türker

Merhaba,
Siteyi, kamerayı ve Mustafa'nın büyük bir özveri ile paylaşmış olduğu fotoğrafları uzun zamandır takip ediyorum. Üye olmak bu akşama nasipmiş.

Çevrimdışı Abdullah

Merhaba,
@Tower  Hoşgeldiniz  :)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Abdullah

ne guzel bir aksam ziyaretci kardeslerimiz uye oluyorlar
kaldı 61 kişi Zeki abi  :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Kaç üye olduk, 1903 üncü üyeye kaç kaldı

Çevrimdışı Abdullah

ysariusta

• Ziyaretçi

ben ikinci bir maille 903 üncü üye olmayı planlıyorum. hediyeler büyük

Çevrimdışı yasin

hoşbulduk tsk ederimm .izninizle ilk sorumu bende soruyum fazla kafanızı şişirmeden diğer stadlarıda takip eden biri olarak ..tartan pist biizm statda da olacak mı torku arena sahaya bize göre daha uzak tartan pist yapmışlar birde rengi berbat .bizde böyle
olacağını pek tahmin etmiyorum ama  şimdiden tskk..

Çevrimdışı Abdullah

ben ikinci bir maille 903 üncü üye olmayı planlıyorum. hediyeler büyük
onun taliplisi çok abi.  :bandit:

Çevrimdışı Tower

Hepinize çok teşekkür ederim. Hoşbuldum.
Beşiktaş Gençlerbirliği Maçı Yeni Stadımızda...

Çevrimdışı Efe

Merhaba,
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

hoşbulduk tsk ederimm .izninizle ilk sorumu bende soruyum fazla kafanızı şişirmeden diğer stadlarıda takip eden biri olarak ..tartan pist biizm statda da olacak mı torku arena sahaya bize göre daha uzak tartan pist yapmışlar birde rengi berbat .bizde böyle
tartan pist yapacak kenar boşluğumuz yok ki  :lol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Merhaba,
  :hosgeldiniz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz  :hosgeldin iz :) :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

olmayacak zaten imkani yok boyle biseyin kapali 6.15m uzakliginda sadece turkiyenin sahaya en yakin stadi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese İyi akşamlar ,

Bugün akşam üzeri epeyi bir katılım olmuş gibi hepinize birden  :hosgeldin iz.

Öyle bişey kesinlikle olmayacak :ok:
Stadımız Turkiyede Sahanın , tribünlere en yakın olduğu Stad  :ok:

Çevrimdışı ALBATROS

saha ile tribün arasına ne yapılacağı belli mi? inönüdeki gayet güzeldi

saha ile tribün arasına ne yapılacağı belli mi? inönüdeki gayet güzeldi
Saha ile tribün arasına ne yapılacak derken :alala: :alala:

Çevrimdışı Altuğ

Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz sizlerle daha büyük bir aile olduğumuzu unutmayın. Farklı forumlar gibi size üyelik dayatmadığımız için üye olmuyorsunuzdur kesin çünkü bizde üye olmadan hem forumun her alanını takip etme hem görsellere kolaylıkla ulaşmak mevcut. Asıl amacımız zaten üye kazanmakta değil o ayrı mevzu biz aramıza yeni katılacak olan kişilerin düşüncelerine ve sohbetine ihtiyacımız var bunu unutmayın. Herkese iyi geceler.

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...