Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6380584 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı gianno

Yeni günün ilk saatlerinde ilk mesajı yazmak nasip oldu. Kastamonu'da öğretmenim. Okulumuza bilgisayar bağışı ile ilgili bir yardım toplama kampanyamız var, bu kampanyayı bu forumda da düzenleyebilirmiyiz acaba?

Çevrimdışı selçukaras

Bu gun canli yayina pek bakamadim.
Rampayla ilgili bu gun hafriyat yapildi mi.
Su an beton dokulmemesinin sebebi galiba rampada ki calisma.
Acaba gece neden hafriyat yapilip, rampa indirilmiyor.

Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.

Çevrimdışı Abdullah

Yeni günün ilk saatlerinde ilk mesajı yazmak nasip oldu. Kastamonu'da öğretmenim. Okulumuza bilgisayar bağışı ile ilgili bir yardım toplama kampanyamız var, bu kampanyayı bu forumda da düzenleyebilirmiyiz acaba?
:hosgeldin neden olması hocam  :)

Çevrimdışı gianno

Okulumuz sosyo-ekonomik yönden oldukça kısıtlı bir bölgede bulunuyor. Öğrencilerimizin belirli bir kısmı köylerden gelen öğrenciler. Kullandığımız bilgisayarları görseniz, 8-10 yıllık miadını doldurmuş bilgisayarlar. Yönetici arkadaşlardan rica etsem böyle bir başlık açılabilir mi?

Çevrimdışı murat

Hoşgeldin.

Çevrimdışı gianno

Çevrimdışı Efe

bu acayip görünüyor gerçekten bunu yönetime göstermeliyiz bu görünütü harika tek kelimeyle :ishock: :ishock:

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat

Hoşbulduk Murat bey, adaşız bu arada.
Ayrıca hemşeriyiz.yada ben en azından senin bulunduğun yerdenim :icool:

Çevrimdışı gianno

Çevrimdışı tayfunyasar

kesinlikle böyle olmalı ''KARA DUVAR'' bunu her seferinde söyleyeceğim belki başkana sesimi biri duyurur  :bandit: :)

Kara duvar daki seyirci her maç siyah giymeli :ok:
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı TØLGA

bu acayip görünüyor gerçekten bunu yönetime göstermeliyiz bu görünütü harika tek kelimeyle :ishock: :ishock:

stadyuma gidince yapis baskanin koluna abi  :evillol: ama ben amblemin orda olmasini istemiyorum deplasman tribünü olacak orda tüm güzelligi bozuyor :bawling:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

ankaralıyım aslen, görev yerim burası.
baslik acilir gerekli yerlere iletilir hocam hoş geldiniz aramiza iyi aksamlar :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı murat

Bira arkadaşımız daha var ankaralı kastamonunda yaşayan.bu arada site haritası yapsak herhalde ankara istanbulu epey bir sıkıştıracak.ankarayı pek sevmesemde ankaralılar candır.

Çevrimdışı Efe

Kara duvar daki seyirci her maç siyah giymeli :ok:

inşallah güzel bi koltuk dizilişi olur ama tamamı siyah olmasını istiyorum net şekilde acayip şekilde güzel duruyor beyaz merdiven beyaz yazılarla :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı gianno

Bu başlığı yönetici arkadaşlar mı açacak acaba?

Çevrimdışı Deniz

Hoş geldiniz.Konuyu @Necmi abi ile PM yolu ile görüşebilirsiniz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat

Bunu önce bir aramızda konuşup karar vermemiz gerekir.başlık açmak zor birşey değil.

Çevrimdışı Efe

yeni açık tribünü ''KARA DUVAR'' ilan ediyorum bundan sonra stad komple siyah koltuk olsun fikret başkan sesimi duy :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

lütfen tel no ve isminizi özel mesaj olarak atarsanız yardımcı olmaya çalışım...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı TØLGA

yeni açık tribünü ''KARA DUVAR'' ilan ediyorum bundan sonra stad komple siyah koltuk olsun fikret başkan sesimi duy :D
abi deplasman tribünü var orda yaaaa yazik etcekler  :bawling:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Birz önce stadın yanından geçtim beton yok hazırlıkta yok .. Obitaş son tabla iskelelerini kurmuş tahtalarını koymuş görünce şok oldum.. Valla resimlerde numaralı eski açık birleşimi ufak gibi görülüyor ama baya büyük bir alan..

Stad şekilde aldıkca cok güzel görünmeye başladı devasal bir büyüklük maşallah..

Çevrimdışı Alparslan

Ne de güzel olur. Azrail gibi çökeriz rakibin tepesine:)))
Aslında bu tarz bazı şeyler taraftara sorulabilirdi diye düşünüyorum. Tamam anıtlar kurulu nedeniyle projeyi sorma şansı yoktu. Ama koltuk düzeni gibi hiç kimsenin
karışamayacağı şeyler neden sorulmaz anlayamıyorum. Biz yaptık oldu olmamalı, bazı şeyler bizlere de sorulmalı. Bu çok zor değil bence.

Çevrimdışı TØLGA

Ne de güzel olur. Azrail gibi çökeriz rakibin tepesine:)))
Aslında bu tarz bazı şeyler taraftara sorulabilirdi diye düşünüyorum. Tamam anıtlar kurulu nedeniyle projeyi sorma şansı yoktu. Ama koltuk düzeni gibi hiç kimsenin
karışamayacağı şeyler neden sorulmaz anlayamıyorum. Biz yaptık oldu olmamalı, bazı şeyler bizlere de sorulmalı. Bu çok zor değil bence.
sorulmali değilde en azindan koltuk tasarimi gönderip uygun olanları değerlendirilebilir
Anket flen olursa begenmediğimiz şey olabilir inciciler flen giriyor isin icine
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ilhan

:hosgeldin iz hocam