Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379255 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

@ZEKI abi fotolar için teşekkürler ellerine sağlık :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ZEKI

Yasaklı Link.com/besiktas/vodafone-arena/kasim-2014/

@ocatanur ve @Tolgaozkhrmn ben tesekkur ederim

Çevrimdışı TØLGA

Eski acık üst kat prekast takılıyor güzel güzelll  :super:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı samet41

Pilot kamera nerede olacak abi resim üzerinde yuvarlak icinde belirtirseniz sevinirim biraz bu yeni acık eski acık tam bilmiyorum simdiden tesekkürler  :tabe:

Çevrimdışı Tolga

Pilot kamera nerede olacak abi resim üzerinde yuvarlak icinde belirtirseniz sevinirim biraz bu yeni acık eski acık tam bilmiyorum simdiden tesekkürler  :tabe:
numaralının 2.katında olacakmış :)

Çevrimdışı FARUK

Eski acık üst kat prekast takılıyor güzel güzelll  :super:

açtım da kaç dk dır dönmesini bekliyordum kameranın  :bandit: gördüm sonunda  :)

Çevrimdışı TØLGA

açtım da kaç dk dır dönmesini bekliyordum kameranın  :bandit: gördüm sonunda  :)
aynen ya ağız tadıyla izleyemiyorum  :bawling:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Ekskavatör piyasada yok ve kamyon toprak getiriyor neresi kazılıyor. Bu yüzden beton pompası gelmiyor olabilirmi?

Çevrimdışı Efe

Ekskavatör piyasada yok ve kamyon toprak getiriyor neresi kazılıyor. Bu yüzden beton pompası gelmiyor olabilirmi?
rampada calisma var yeni inonu fotosunda goruluyor isler duzgun gidiyor bugun :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Evet  :bandit: Rampanın sonunda , Hatların olduğu yerde Kazı çalışması var , mikserler o yüzden Giremiyor sahanın içine 2 gündür :s20: :s20:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Teşekkürler yanımda olsanız bu kadar hızlı cevap alamazdım valla  :lol:

Çevrimdışı tayfunyasar

Merhaba arkadaşlar, fotoğrafta gösterdiğim yeni açık tribünlerin iki tarafına yapılan duvar için testere kirişinde demir filizlerinin bırakılmış olması gerektiğini ve unutulduğunu düşünüyorum.
Karşıdaki duvarı yaparken de unutuldu sanırım eski fotoğraflardan öyle gördüm, bu duvar için de unutmasınlar.
Sonra tekrar betonu kırıp demirleri bulmak gerekmeyecek mi?
İnşaatta görevleri abilerime hatırlatmak istedim.@Necmi @bjk_mabet

herkese merhaba

benim tahminim oradaki duvarı prekastlar birebir örtecek. Böylece boşluk kalmayacak. 
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı SDemirsoy

Çıkamadık beyler yine Seda Hanımın Kızı rahatsızlandı geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz @Abdullah  montaj twit yapmışsın :D

Çevrimdışı Efe

Suan kapi girinde dozer duzenleme yapiyor kamyonlara hafriyat yukluyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Suan kapi girinde dozer duzenleme yapiyor kamyonlara hafriyat yukluyor
Tahminen Ne zaman Giriş verilir :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Obitas 5.ve 6.tablada calismalarini surduruyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Tahminen Ne zaman Giriş verilir :alala:
valla geceye kadar verilmeli betonlanacak dolu yer var inşallah bter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eski inönü

tabla orenler kalipcilar otoparka gecerler belki bi kac kisi uste kiris ormeye cikar
o zaman kirişlerde bi hızlanma beklemeyelim :(

Çevrimdışı Abdullah

Çıkamadık beyler yine Seda Hanımın Kızı rahatsızlandı geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz @Abdullah  montaj twit yapmışsın :D
:bandit: :bandit:

Emektar dozerde gitmeseydi iyiydi oda bir ucundan tutardı işin.

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Deniz

@ZEKI abi fotolar icin tesekkurler :)

@SDemirsoy sen suzere cikana kadar stad bitecek :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Evet şu pilot kamera olayıyla ilgili resmi atayım :eyes Pilot kameranın olacağı yeri hem şuan inşaat üzerinde işaretledim hem de proje üstünde :ok:

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

If else abinin yaptığı kadar sağlam olmasa da 27 eylül - 29 kasım arası iki aylık çalışma tatmin edici bence.. prekaslatlar beyaz beyaz harika gözüküyor prekastlar takıldıkça stadın güzelliği çıkıyor..

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA