Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6368066 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Umut Kutlu ropörtajını BJK TV den bulup atalım buraya. Bitince bizi ne bekliyor, gayet detaylı bilgiler verdi.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Umut Kutlu ropörtajını BJK TV den bulup atalım buraya. Bitince bizi ne bekliyor, gayet detaylı bilgiler verdi.
genelde youtube kanalında paylaşıyor resmi hesap paylaşılırsa atarız buraya  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

bu arada bugün başıma gelen bir olay oldu yazmazsam çatlarım. Bir yerden yürüyorum dükkan tabelasında Aktar&Baharat yazıyor. Ulan dedim içimden, yanlış yazıyor galiba doğrusu @aktar_ismail olacak.  :kop:
:kop:
Inşallah gün gelince tekel oluşturacağım aktar piyasasında  :evillol:

ysariusta

• Ziyaretçi

Gköhan Türkmen Twitter HS.
deneme prekastı deneme koltuğukları deneme locası, bunlarda deneme taraftarlar mı?

Çevrimdışı TØLGA

deneme prekastı deneme koltuğukları deneme locası, bunlarda deneme taraftarlar mı?
teknik gezi için gelmişler abi  :bandit:
bugün arkadaşımızın trabzon forumundan paylaştığı yazıda yurt dışından
teknik gezi için daha çok gelen olacakmış anladığım kadarıyla  :ok:
[ Son Düzenleme: 27 Kasım 2014, 20:33:19 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı sallapati

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı yigitcan1903

@Necmi Paşa Mora Seferine çıkınca yeniçeri çatallı istemezük deyu isyan çıkardı :D

ysariusta

• Ziyaretçi

teknik gezi için gelmişler abi  :bandit:
Sonra takılınca küsüyorsun @Tolga biliyorum, Kocaeli Üniv. sanırım. Gün içinde mesaj yazmam zor oluyor. Bankada işler yoğun. Aklıma gelmişti ilk gördüğümde, akşam hatırladım yazayım dedim.  :evillol: :evillol: :evillol: Bi gözüm burada yani.

Çevrimdışı TØLGA

Sonra takılınca küsüyorsun @Tolga biliyorum, Kocaeli Üniv. sanırım. Gün içinde mesaj yazmam zor oluyor. Bankada işler yoğun. Aklıma gelmişti ilk gördüğümde, akşam hatırladım yazayım dedim.  :evillol: :evillol: :evillol:
olsun abi :D bildigini biliyorum ama tutamıyorum kendimi parmaklar gidiyor illa yazacam onu  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı celiker1

Çatallı merdivenin yeni açık tarafında konser organizasyonundaki seyircilerin giriş-çıkış konforunu düşüneceklerinden dolayı değişeceğini düşünmüyorum.Keşke değişebilse tabii...
Hayatta Beşiktaş

ysariusta

• Ziyaretçi

olsun abi :D bildigini biliyorum ama tutamıyorum kendimi parmaklar gidiyor illa yazacam onu  :evillol: :evillol:
Senin için kitap yazacam adı "Kendini Tutamayanlar" olacak. Oğuz Atay'a gönderme yapacam. Hey allam ya  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

ysariusta

• Ziyaretçi

@Efe bu gece bir gol bir, beton mikseri. Bol gol bol beton. Hadi bakalım

Çevrimdışı tedd

Projenin en başında da teleskobik tribünden falan bahsediliyordu.
Bu konuda hepimizin beklentisi üst düzeydeydi.
O zamandan bu zaman ilk defa yine konserlerle ilgili bir ayrıntıdan bahsedildi.
BJK TV'deki programda kale arkalarından birinin konser düzeni alacağından bahsedildi pazarlama müdür yardımcısı tarafından.
Halen daha bu konuda bir detay verilmiyor olması ilginç!
The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı sallapati

@Necmi Paşa Mora Seferine çıkınca yeniçeri çatallı istemezük deyu isyan çıkardı :D
niohahaha   :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

@Efe bu gece bir gol bir, beton mikseri. Bol gol bol beton. Hadi bakalım

bi yerde maç bi yerde betonlama  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mhmtkartal

Herkese slmlar çatalli merdivene bende karşıyım tepkileriniz çok yerinde ama bence stat böyle açılacak kimse bir şey yapamaz ( elini kimse taşın altına koymaz) nasıl eski açıkta bi ton giriş çıkış kapısı oldu nasıl misafir tribün yeni açıkta oldu nasıl eski açık kısa kaldı nasıl nasıl nasıl bu merdiven konusu da çatalli kalacak bilet satışları bile bu yönde kimse iyi bir şey hayal etmesin çünkü kendimizi kandırmaktan başka bir şey yapmıyoruz

ysariusta

• Ziyaretçi

Herkese slmlar çatalli merdivene bende karşıyım tepkileriniz çok yerinde ama bence stat böyle açılacak kimse bir şey yapamaz ( elini kimse taşın altına koymaz) nasıl eski açıkta bi ton giriş çıkış kapısı oldu nasıl misafir tribün yeni açıkta oldu nasıl eski açık kısa kaldı nasıl nasıl nasıl bu merdiven konusu da çatalli kalacak bilet satışları bile bu yönde kimse iyi bir şey hayal etmesin çünkü kendimizi kandırmaktan başka bir şey yapmıyoruz
heee yıkalım diyorsun o zaman... oluuur

Çevrimdışı ahmet türker

stadı mı ..çok fazla demir kullanıldı yıkılması yıllar sürer. :kop:  :kop:  :kop:

Çevrimdışı mhmtkartal

biraz daha ciddi olmasını beklerdim bu forumda yer alan Beşiktaşlı bir kardeşim ve abimin

ysariusta

• Ziyaretçi

stadı mı ..çok fazla demir kullanıldı yıkılması yıllar sürer. :kop:  :kop:  :kop:
Abi ne biliyim aklıma başka fikir gelmedi. Bu kadar kötü olduğunu anlamamışız burada bunca kişi. Dalga falanda geçmiyorum. Kimse beğenmek zorunda değil. Fikrini söylemekte özgür insanlar. Hani bu kadar kötüye sen ne tavsiye edersin @ahmet türker dede

ysariusta

• Ziyaretçi

biraz daha ciddi olmasını beklerdim bu forumda yer alan Beşiktaşlı bir kardeşim ve abimin
@mhmtkartal abi, öncelikle benim bir kuzenim var, adı Mahmut soyadı Kartal. Seni o sandım ve mesaj göndermiştim. Hatırlarsın. Yaşınızı inanın şimdi gördüm. Amacımda saygısızlık falan değildi. İnanın aklıma bir şey gelmedi. Bu kadar kötü bir stat ve bunu bu kadar zamandır burada konuşuyoruz, ne biliyim. Başka ne yapılabilir ki sizin gibi görürsek?

Çevrimdışı mhmtkartal

@mhmtkartal abi, öncelikle benim bir kuzenim var, adı Mahmut soyadı Kartal. Seni o sandım ve mesaj göndermiştim. Hatırlarsın. Yaşınızı inanın şimdi gördüm. Amacımda saygısızlık falan değildi. İnanın aklıma bir şey gelmedi. Bu kadar kötü bir stat ve bunu bu kadar zamandır burada konuşuyoruz, ne biliyim. Başka ne yapılabilir ki sizin gibi görürsek?
ben İnönü'de bir sürü maç izledim yeni stadı da beğeniyorum beğenmediğimi düşünmeniz yanlış sadece merdivenler ve eski açık giriş çıkış kapıları ile ilgili olumsuz yorum yaptım stadın diğer kısımları değil yoksa ne kadar büyük ve güzel bir işin yapıldığının farkındayım sadece taraftar olarak engelleyebilecegimiz olumsuzlukları dile getirelim yetkili yerlere başkana koltuk dizaynı rengi, merdiven konusu vs

Çevrimdışı yigitcan1903

Umutlanmaya Beşiktaş yeter.Herkesin beğenmediği şeyler olabilir ama ufak detaylara boğulup karalar bağlamak çok yersiz