Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6361432 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Factatum

Eski açık üst prekastlar neden konmuyor anlamış değilim

Oraya ait prekastlar geldi mi? Gelmiş olsa, yerleştirmeye başlarlardı herhalde.

Çevrimdışı Necmi

abi ebata bağlı büyük kargo uçağıyla da gelebilir gemiyle de ama benim tahminim gemi ile gelecek
tırla geliyormuş 4 adet kolon :D  bende siz böyle panik yapınca niye gelmedi bu tır diyorum :D umarım beni işletmemişlerdir :bandit: :bandit:

Çevrimdışı SDemirsoy

tırla geliyormuş 4 adet kolon :D  bende siz böyle panik yapınca niye gelmedi bu tır diyorum :D umarım beni işletmemişlerdir :bandit: :bandit:
haydaaaaaaa :D @Necmi Abi sonra demeyesin benim aleyime konuşanlar faiktir tsk iyi aksamlar diye  :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

Eski açık üst prekastlar neden konmuyor anlamış değilim
yeni acikta calistiklari icin olabilir abi ay basi gececekler bence eski aciga
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yeni acikta calistiklari icin olabilir abi ay basi gececekler bence eski aciga
Paletli vinç eski açığın önünde duruyor diye gördüm. Paletli vinçle takmayacaklar mı?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

Değerli arkadaşlarım,

Bu sefer soru bildiğim yerden geldi; çıtırdan açıklamaya başlayayım, umarım faydalı olur :)

- Çatı malzemesi doğal olarak çok büyük olduğu için hava kargo seçeneğini şimdiden eleyebiliriz.
- Çok büyük boyutlu malzemelerin taşıması bazı kısıtlara bağlı. Örneğin çatının tek bir direği 12-13 metreden uzun ise kamyonla taşınması özel izne bağlı olan özel araçlarla yapılıyor. Bu da maliyeti ciddi şekilde artırıyor. Yani çatı yekpare demirlerden oluşuyor ise karayolu ile gelmesi düşük ihtimal. Ama iki veya üçe bölünüp burada montajı yapılacaksa, uygun istiflerme yöntemleri ile kara yolu kullanılabilir.
- Dediğim gibi, çok büyük parçalardan oluşuyor ise maliyet avantajı göz önüne alınarak denizyolu ile gelmesi gerekiyor. Orada özel konteyner türleri ile taşıma yapılabilir çok uygun fiyatlara. Veya tüm çatı malzemesi tek bir seferde gelecek ise (ki düşük ihtimal) komple charter gemisi kiralanabilir.
- Deniz yolunun çıkıştan varışa kadar anahtar teslim maliyeti, karayolunun çıkıştan varışa kadar anahtar teslim maliyetinin %50-60'ı kadardır (ortalama tabii ki). Yani kara ile EUR 5000,00 ne yaptığınız işi, deniz ile EUR 3000,00 civarına halledersiniz genelde (avrupa için konuşuyorum). Bu sebeple, tarihsel, maliyetsel veya lojistik problemler söz konusu değilse, genelde denizyolu tercih edilir bu tip büyük taşımalar için.

a) Eğer karayolu ile yapılacaksa, gümrük Halkalı olacaktır. Ortalama nakliye süresi çıkışından itibaren 5-6 gün arası olup, gümrük işlemleri genelde bir günde bitmektedir. Fakat, bu ürünler doğrudan sanayi tipi demir ürünleri olduğu için TSE'den kalite onayı aranabilir ki bu da işlemleri uzatabilir. Gümrük koduna bakmamız lazım.

b) Eğer denizyolu ile gelecekse, 10 hafta falan sürmez :D Fransa'dan buraya 10 haftada sevkiyat olsa memlekette üretim namına bişey kalmaz o derece :) Doğrudan servis varsa 5 ile 10 gün, aktarmalı servis varsa 15-20 gün arasında olur nakliye süresi. Muhtelemen Ambarlı veya Haydarpaşa limanında gümrükleme yapılır. Gümrüğe girdikten sonra tüm işlemler nerede ise aynıdır, yani Halkalı'daki gün sayısını burada da düşüneiblirsiniz.

Demem odur ki, kara ile de gelse deniz ile de gelse çok bir fark olmayacaktır. Burada mottomuz şu olmalıdır "Gel, ne olursan ol, gel. Nasıl gelirsen gel iki gözüm" :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı iyimserure

Bence o tırların içinde mabetin bahsettiği çelik kirişler var, eski açık-numaralı arasındaki alanda kullanılacak ve böylece kaba inşaat başkanın söylediği tarihe yetişecek. Ben öyle hissediyorum  :tabe:

Çevrimdışı Caner

Bence o tırların içinde mabetin bahsettiği çelik kirişler var, eski açık-numaralı arasındaki alanda kullanılacak ve böylece kaba inşaat başkanın söylediği tarihe yetişecek. Ben öyle hissediyorum  :tabe:

Evet gerçekten "iyimser" bi tahmin  :)

Çevrimdışı ayayhan

helal olsun kardeşime süper yapmış
stadın maketini

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

konu dışı :
İstanbul Amerikan Hastanesi ABRH+ Acil 2 Ünite Kan lazım arkadaşlar 531 611 67 18 irtibat numarası

Çevrimdışı Anıl

Yeni açıkta ince işler için beton dökülüyor galiba :alala:

Çevrimdışı manyak1903

hayırlı olsun taşınmışız , 3 3 3 3  : )

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Konu dışı:
Bir insanı iki şey yıkarmış arkadaş  :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

Maket süper olmuş, Beşiktaşlı adam her halinden belli.Helal olsun.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı WarrChief

helal olsun kardeşime süper yapmış
stadın maketini

yeni bir iki birsey daha yapmak istiyoruz daha güzel oalcak dedi

haydaaaa onlar ne acaba:D????

Çevrimdışı Deniz

Başkan makete bakarken 1-2 şey daha yapmak istiyoruz dedi.Acaba neyi kast etti ? 
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

Resmi açıklamaların gelmesi iyi oldu.Sorun olduysa da tatlıya bağlandığı anlaşılıyor.Bu arada @rubi_tobin kamera çok şekil olmuş bi de sesimi duyurursam işçilere tamamdır :D Elinize sağlık

Çevrimdışı okansosa

Locaların tasarımı tek tip mi olacak yani bütün localar aynı şekilde mi olacak ?
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı manyak1903

haha Necmi abi sonunda ziyaretçilere kapak yaptı  :evillol:

rahatsızlık için kusura bakmayın  :evillol: Benden kaynaklı bir sorun olmuş.Bu nedenle bir sıkıntı çıkmasın sakın , şimdiden özür dilerim.
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2014, 19:41:55 manyak1903 ]

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı manyak1903

Bu arada maket süper olmuş , özellikle çatısına bittim.Tabii o kadar şeffaf olmasa ona da razıyız , sert maddeden yapılmış olması en azından öyle görünmesi süper.

Umut Cantürk eline ,yüreğine sağlık.

Keşke aslına o kadar sadık kalmadan ,orta sahada SEBA resminin olması gibi , çatısının bir tarafına da BEŞİKTAŞ yazsaydın.

Çevrimdışı manyak1903

ne kapağı ?  :alala:
sadece üyelere açık bu bölüm  :evillol: diğer yerleri deneyeyim : D