Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6360219 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tayfun

Tayfun bende cepten gidiyordum yakup ile dDNS değiştirici kurduk o şekilde girmeye başlamıştım.bu sabah bir program indirdim. Baktım cache temizleme var temizledim ve şimdi normal olarak görebiliyorum.cache nasıl temizleniyordu bilmiyorum.cokie ileri temizlemek yetmiyormuş.aralarındaki fark ne bunların :akuma:
bi ara baktiricam bilgi işlemdeki arkadaşa.bende zerre anlamam bu işlerden
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Oktay

Yeni kamera müthiş!
Seyretmeye doyamıyorum  :bandit:
vodafone tv ayda 5 tl  statdan canlı yayında var 3G ve Wi-Fi yok
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2014, 16:30:08 Oktay ]

Çevrimdışı Oktay

vodafone tv ayda 5 tl  statdan canlı yayında var internet paketinden ve Wi-Fi  mb yemiyo 3g den free
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2014, 16:19:04 Oktay ]

Çevrimdışı megiddo

bu hafta içinde gelecekmiş malzeme şu an gümrükte işlemleri yapılıyormuş zaten artık arkasıda gelir tırlar birer ikişer gümrüğe girmeye başlar sanırım arkadaşlar haberi aldığımız gibi yayınlıyoruz doğruluğuna emin olduktan sonra yazıyoruz ama detayları bilsek onuda yazarız belkide şantiyeye getirmezler ilk etapta bilemiyorum
hangi gümrük acaba limanda falan mı yoksa Halkalı merkezde mi? bilgi varmı bu konuda @Necmi abi.

Çevrimdışı SDemirsoy

hangi gümrük acaba limanda falan mı yoksa Halkalı merkezde mi? bilgi varmı bu konuda @Necmi abi.
abi ben halkalıya sordurttum da bilgi bekliyorum :D  @megiddo

Çevrimiçi Necmi

hiç bilgim yok öğrenirsem yazarım

Çevrimdışı Oktay

fransadan gelmiyomu 30 saat yol bile değil...gemiyle niye gelsin bir haftadaya yakın sürer
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2014, 16:22:40 Oktay ]

Çevrimdışı SDemirsoy

fransadan gelmiyomu 30 saat yol bile değil...gemiyle niye gelsin 10 haftadan fazla sürer
abi ebata bağlı büyük kargo uçağıyla da gelebilir gemiyle de ama benim tahminim gemi ile gelecek

Çevrimdışı megiddo

Halkalı'da gümrük malları denetmeni uzman memur arkadaşım vardı yapabiliyorsa işlemleri hızlandıralım direk geçirsin bütün aşamalardan diyecektim :)

Çevrimdışı Oktay

abi ebata bağlı büyük kargo uçağıyla da gelebilir gemiyle de ama benim tahminim gemi ile gelecek
samet ne ucagı tonlarca ağırlıkta malzeme ucak kargoya paramı dayanır... fransadan geliyosa en mantıklı karayolu

Çevrimdışı SDemirsoy

samet ne ucagı tonlarca ağırlıkta malzeme ucak kargoya paramı dayanır... fransadan geliyosa en mantıklı karayolu
abi hepsini birden göndermezler :D kargo uçakları fena ağırlık taşıyabiliyor :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Halkalı'da gümrük malları denetmeni uzman memur arkadaşım vardı yapabiliyorsa işlemleri hızlandıralım direk geçirsin bütün aşamalardan diyecektim :)
:) iple çekiyoruz gelmesini tırların  :icool:

Çevrimdışı Oktay

abi hepsini birden göndermezler :D kargo uçakları fena ağırlık taşıyabiliyor :)
ucagın burnu havaya kalkıp tekeri yerden kestiğinde sana çıkan faturada nefesini keser  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

ucagın burnu havaya kalkıp tekeri yerden kestiğinde sana çıkan faturada nefesini keser  :evillol: :evillol:
o zaman gemiyle gelsin limanda karşılama töreni yapalım abi  :hiho:

Çevrimdışı Oktay

o zaman gemiyle gelsin limanda karşılama töreni yapalım abi  :hiho:
çatı bitince uğurlama töreni yaparsak daha şahane olur :evillol: :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Geovani

Eski açık üst prekastlar neden konmuyor anlamış değilim
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Caner

Eski açık üst prekastlar neden konmuyor anlamış değilim

Aynı şeyi düşünüyorum. Prekastlar kesinlikle hızlanmalı.

Çevrimdışı TØLGA

ben prekast isini fazla takmiyorum istedikleri zaman catir çutur takiyolar hizlaniyolar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Böyle giderse kaba bittikten sonra 1 ayda prekastlar için bekleyeceğiz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Caner

ben prekast isini fazla takmiyorum istedikleri zaman catir çutur takiyolar hizlaniyolar

Ya benim de öncelikli derdim o değil, ocak sonu en kötü kaba bitse 2 ayda neler neler takılır ama yine de daha komple bir numaralı var ki 3'te biri daha yeni yükseliyor o sürecek bi de peşine prekastı, eski açık üst var, yeni açığın %70'i duruyor. Tek isteğim prekastın çatı kurulumunu sarkıtmaması o kadar. Eski açık başlayabilir, ve hatta numaralıya bile başlanabilir, "bence".

Çevrimdışı Abdullah

Böyle giderse kaba bittikten sonra 1 ayda prekastlar için bekleyeceğiz..
O 1 aylik süre zarfında prekasti bitmiş olanların çatı işleri yapılır :ok: