öyle düşünüyorsan yanlışı gördüğünde abilik yapacaksın saldırgan üslup aynı şekilde cevabı getirir Yaşı büyük olanların daha hoş görülü ve öğretici olması lazım bak çoğunuz benim çocuğum olacak yaştasınız ben hiç öyle davranıyormuyum kimseye sen küçüksün sus demiyorum hatalı bir davranışı göz ardıda etmiyorum Tolga haklıydı çok dalga geçildi
bende geçtim işin gerçeği ama bir gün sonra seninki fazla geldi o tartışmayı takip ettim kendi aranızda çözün diye müdahil olmadım ama çözememişsiniz unutmayın özür dilemekte bir erdemdir. Birini kırdığında unutur gidersin ama karşındakinde kalıcı izler bırakır o yüzden bazı şeylerin sınırını iyi çizmek gerekiyor ufak bir özür hem seni yüceltir hemde çok farklı dostlukların doğmasına sebep olur dost kazanmak düşman kazanmaktan her zaman iyidir. Genede karışmayacağım kendi aranızda çözün ortada ciddiye alınacak bir durum yok
@Yunus Emre Dökmeci
Kesinlikle Öyle
@Necmi abi , Verdiğin Nasihatlar , Dersler ve yardımların için çok teşekkür ederim kendi adıma

Ortada gerçekten Büyütecek bir şey yok

Benim yine Tolga veya Herhangi bir arkadaşla sıkıntım kesinlikle yok

Kendisi bana Mentions atma , beni alıntılama dedi , bende Tek cümleyle Eyvallah dedim olay bu

Beni bilen bilir Abilerime yada kardeşlerime Burada hiçbir saygısızlık yapmadım , yapmamda!! Bunu Kendime ve Beşiktaşlılıgıma yakıştıramam :iscrewy: Ben Burada benden 2 yaş büyüklerime bile Abi diye hitab ettim

Ben yolda gördüğüm Beşiktaş formalı birine gülümseyen , Otobüste Gördüğüm Beşiktaş atkılı , formalı biriyle Hemen Muhabbet kurmaya çalışan Bi adamım :iscrewy:Ben Tolgaya esprisel yaklaştım , Ciddi anladı :iscrewy: Tekrardan soyluyorum bilmeden kırdığım , saygısızlık ettiğim abilerim , Kardeşlerim varsa Özür dilerim