2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

hasankale, Sinan66, blackeagle35, kahyaoglueren, annoca, Zafer55, gokhans, doganay, Samet Demir, Yokmessi, Monza, kartalbasket, NioHH, Kapkarakartal, Gökhan Güvenç, maıden, Umutcan Kaya, Ravenman, Samet Ç, murat, tolga1903, KartalınGücü, Georgetown, yaço58, murat baltacı, Özgür Gültekin, Gökhan Kurt, Rasim, Yusuf Berberoğlu, Kartal Ç, ulumemo, joseph35, golazokartal, o2bucak, Yancos, safak_01, c3c2k, ahmetekinciogl2, aoguzd, highflyingeagle, emre_1978, Liquidator, cornelius, Serdar3444, sozkul, Fikret ve 408 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 402885 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Zafer55

Tam bunu yazmak için girdim, svensondan çıkıp muciyi kadroda tutmamız gerekiyordu.
Kalan 4 saatte bir sürpriz olmazsa.
Yapılan saçmalıkların nirvanası, svensonu tutup, muci yi TS ye vermek olacak

Çevrimiçi tolga1903

Anlamadığım hamlaoerden biri biz orta saha almayacaksak musratiyi niye yolladık rotasyon için iyi olurdu ndidi sakat alternatifi demir Ege

Kardeşim norveçli hoca ve ekibiyle başlayıp sergenle transferi bitirirsen nasıl bir akıl mantık bekliyorsun ki buna şükür diyip geçeceksin en azından hücum az biraz alternatifli oldu

Çevrimiçi Samet Demir

Anlamadığım hamlaoerden biri biz orta saha almayacaksak musratiyi niye yolladık rotasyon için iyi olurdu ndidi sakat alternatifi demir Ege
Hasan Arat aldı onu çünkü, şahsi görüşüm muci ile ikisinin başarılı olması istenmedi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Savaş

En anlamadığım nokta bu dönemde muçi transferi oldu. Ne gerek vardı göndermeye? Musrati ve Muci kalabilirdi.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 20:37:02
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
En anlamadığım nokta bu dönemde muçi transferi oldu. Ne gerek vardı göndermeye? Musrati ve Muci kalabilirdi.

iyi niyet yok ortada o yüzden anlayamazsın
Zaten transferi yaparken beşiktaşa fayda düşünülse ilk gider sol açık alırsın
Ben bu yönetime kesinlikle iyi niyetle bakmam artık zaten devre arasında sıçıp batırmışlardıda hadi ana transfer dönemini bekleyelim dedik yoksa devre arası sol açık laxımken dalga geçer gibi sağ açık ve libero aldılar dicemde onu bile diyemiyorum o yapılan şeye transfer denmezdi
Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

iyi niyet yok ortada o yüzden anlayamazsın
Zaten transferi yaparken beşiktaşa fayda düşünülse ilk gider sol açık alırsın
Ben bu yönetime kesinlikle iyi niyetle bakmam artık zaten devre arasında sıçıp batırmışlardıda hadi ana transfer dönemini bekleyelim dedik yoksa devre arası sol açık laxımken dalga geçer gibi sağ açık ve libero aldılar dicemde onu bile diyemiyorum o yapılan şeye transfer denmezdi
Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi

Ben niyet konusunda ciddi bir problem görmüyorum.
Daha iyisi diye uğraşırken b planı olusturmamanin bedelini ağır ödedik. Çok büyük bir hata ama artniyet demem.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 20:49:09
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Daha iyisi diye uğraşırken b planı olusturmamanin bedelini ağır ödedik. Çok büyük bir hata ama artniyet demem.
daha iyisini kovalıyorsan b planın olur

Çevrimdışı Savaş

Bir futbol aklı olmadığı çok belli. Futbol aklının olmadığı bir yönetim ne kadar gerekli o meçhul.

Bakkal yönetir gibi kulüp yönetemezsin. Türkiye'nin en büyük kulübünü yöneteceksen bir planlama ile gelmen lazım. Planın yoksa senin de yerin olmaz bir süre sonra.

İş hocaya kaldı maalesef. Ama gel gör ki ondan da çok ümidim yok. Bakkal gibi yönetilen bir kulübe böyle dandun hoca.

Yapacak bisey yok eldeki bu, yine destek olacağız. Tek tesellim çöpler gitti sonunda. Gelen adamlar makul derecede piyasası olabilecek adamlar. Tek korkum da bonservis ödemeleri çok taksitlendirildi. Eğer bu adamlar da olmazsa sıkıntı gelecek adına çok büyük. Satışa kadar gider bu iş.   

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 20:53:57
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena

Çevrimiçi Zafer55

Kalan 4 saatte bir sürpriz olmazsa.
Yapılan saçmalıkların nirvanası, svensonu tutup, muci yi TS ye vermek olacak
Mario ve muci yi gönderip, svensonu tutmak!

Çevrimdışı levitate

67 milyon euro bonservis harcadık.

5.5 milyon euro da kiralama.
bu senede 40'a yakın satış yaptık, öbür sene opsiyonlar kullanılırsa 20'ye yakın satış olacak

maaşlar hariç dengeliyoruz gibi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Mario ve muci yi gönderip, svensonu tutmak!
Mario jota geldiği için çok mühim değil artıkda svenson gitmeliydi bence.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Zafer55

Mario kanat için değil, orta için iyi bir alternatifti benim gözümde.
Hem 10 hem 8 için bir alternatifti. Kartal ile Demir 6 yı idare etse de 8 için şuan tek alternatif Salih kaldı.

Çevrimiçi Samet Demir

Hem 10 hem 8 için bir alternatifti. Kartal ile Demir 6 yı idare etse de 8 için şuan tek alternatif Salih kaldı.
Kartal da Demir de 6 altarnatifi olmaz bence abi, muci kalsaydı rafanın yedeği, 6 içinde +2 kuralından bir adam çekmemiz gerekirdi. Ocak ayına kaldı artık.

Çevrimiçi KartalınGücü

Kartal ile Demir çok statik kalıyorlar savunmada malesef  Taylanı zaman zaman orada deneyebiliriz Ndidi yokken. Mevcut kadroda.

Çevrimiçi Zafer55

Kartal da Demir de 6 altarnatifi olmaz bence abi, muci kalsaydı rafanın yedeği, 6 içinde +2 kuralından bir adam çekmemiz gerekirdi. Ocak ayına kaldı artık.
Hazır +2 adamını gönderdik. Ricardo. O çocuğun kumaşı iyiydi. Kontenjan boş kalacağına en azından ocağa kadar Ricardoyu deneyebilirdik.

Çevrimiçi Zafer55

Kartal ile Demir çok statik kalıyorlar savunmada malesef  Taylanı zaman zaman orada deneyebiliriz Ndidi yokken. Mevcut kadroda.
Paulista sağlam olursa! Djalo da denenebilir belki.

Çevrimiçi Samet Demir

Hazır +2 adamını gönderdik. Ricardo. O çocuğun kumaşı iyiydi. Kontenjan boş kalacağına en azından ocağa kadar Ricardoyu deneyebilirdik.
Ricardo nun denenecek tarafı yok ki, 2 hocada tercih etmedi, gittiği takımda bile süre alamıyor. Aldığı 2 oyuncunun ikiside mental anlamda yetersiz.

Çevrimiçi Samet Demir

Emrecan Uzunhan istanbulspora gitmiş.

Çevrimiçi Zafer55

Mert- Ersin

Svensson Paulista Udokhai Jurasek Emirhan Necip

Ndiidi Orkun Demir Kartal

Rashica Rafa Salih

Abraham Mustafa

Kayseri maçında oynatabileceğimiz  oyuncularımız!(Sakatlık hariç)

Konya maçında ise bunlara Rıdvan ve Taylan ekleniyor.
Djalo Bilal Cerny jota Cengiz Gökhan bu maçlarda yok.

12 transfer yapmışız ; 8 tanesi  lige ve Avrupa elemesine yetişememiş.

Çevrimiçi gokhans

Paulista sağlam olursa! Djalo da denenebilir belki.
emirhan da olabilir ayağıda iyi hem..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Ravenman

Musrati yerine Salih’i
Muci yerine Svensson gidecekti

Daha iyi olurdu.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 23:18:52
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
mario göndermek hataydı özellikle orta sahada bu kadar eksikken
İşin tuhafı şu an en zayıf yerimiz orta saha hem sayısal olarak hem kapasite olarak açıklara bir şekilde çare bulursun ama merkez bu kadar zayıf olmaz

Çevrimiçi Zafer55

Ricardo nun denenecek tarafı yok ki, 2 hocada tercih etmedi, gittiği takımda bile süre alamıyor. Aldığı 2 oyuncunun ikiside mental anlamda yetersiz.
Dün ilk11 çıkmış kupa maçında. 45 dak oynamış. Hocası bir şans vermiş. Bizde 1 dakika bile şans verilmedi. Sadece hazırlık maçında bir 45 dakika izleyebildik ve kumaşını iyi buldum ben. Arroyo gibi ruh hastası da değildi aslında.

Etiketler: