2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Umutcan Kaya, Kapkarakartal, Sinan66, levitate, annoca, sEuL, bull74, Yokmessi, NioHH, doganay, Gökhan Güvenç, Tass, kartalbasket, gokhans, Serdar3444, tolga1903, Zafer55, Özgür Gültekin, blackeagle35, maıden, Savaş, KartalınGücü, sefaköykartali, hasankale, yaço58, Akil Emre, Yusuf Berberoğlu, golazokartal, Rasim, mtorunlu, ulumemo, Georgetown, Monza, Ravenman, Kartal Ç, murat baltacı, 38life, kahyaoglueren, mayguntr, uno_bjk, ugurkartalizma, o2bucak, safak_01, c3c2k, aoguzd, Yancos, Gökhan Kurt, barisaydin, emre_1978, cornelius, Liquidator ve 433 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 391771 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi gokhans

Böyle bir mantık olabilir mi o zaman İsmail de Orkun'dan iyi ortasaha sonuçta o oynuyor milli takımda. Kaldı ki 4 sene önce öyleydi şimdi başka türlü. KWP ayarı transfer yapacaktık, yüzü de eskimişti Onuru gönderdik. Yapamadık Svensson a kaldık. Svensson moral motivasyon olarak bitmiş yeteneği zaten kısıtlı adam şu noktada saatler kalmış transferin bitimine benim için güncel performansı eldekinden iyi ise iyidir.
milli takımla, kulüp takımı aynı şey mi? 2021 kayserispor’un yıldız yerlisini çektin yuhalanarak gitti, 2 gün sonra gömeceğin adamı boşuna güzelleme bence.. Anadolu takımları, Beşiktaş’a full saha presle, alan daraltarak, sertlik yaparak, katı savunarak oynuyor. Kayseride oynamakla burda oynamak çok farklı!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Zafer55

sana daha hoş bir kıyaslama paylaşayım ozaman. Onur bulut, gökhan sazdağ’dan çok daha iyi bir sağbek’di. Bu yüzden 2021/22 sezonunda kayserispor’un as sağbeki Onur’du, biz alınca Gökhan şans buldu. Hadi hayırlı işler :))
Doğru. Onur bulut da  svensondan daha iyi bir sağ bekti. Benim için svenson onur gökhan taylan içinde 1.sıra taylan son sıra svenson
Keşke çok iyi bir sağbek alıp, taylanla yedekleseydik ama napalım durum bu

Çevrimiçi KartalınGücü

milli takımla, kulüp takımı aynı şey mi? 2021 kayserispor’un yıldız yerlisini çektin yuhalanarak gitti, 2 gün sonra gömeceğin adamı boşuna güzelleme bence.. Anadolu takımları, Beşiktaş’a full saha presle, alan daraltarak, sertlik yaparak, katı savunarak oynuyor. Kayseride oynamakla burda oynamak çok farklı!!

Ben güzellemiyorum Svenssondan iyi, daha bize uygun özellikleri var oyuncu tipi olarak diyorum. Adam topla katedebiliyor, ceza sahasına top kesebiliyor. Yerli olması da avantaj. Svensson kalacağına Gökhanı almak kötü iş değil şu noktada.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş, Leao’nun durumunu sordu. Ama maliyeti duyunca vazgeçti.

(Ertan Süzgün)

Hiç güleceğim yoktu.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Savaş

(Ertan Süzgün)

Hiç güleceğim yoktu.
-Melabaaaa kaç para?
-30 milyon euro
-Oldu, teşekkürleeeerrr

3 gün kala Leao sordularsa tam da bu olmuştur ahahaha.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Rüyamda svensonu gördüm, Beşiktaşın maçı vardı orta saha yuvarlağının oralardan topu aldı önü boştu, 2-3 metre ilerleyip vurdu ve gol oldu.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

Rüyamda svensonu gördüm, Beşiktaşın maçı vardı orta saha yuvarlağının oralardan topu aldı önü boştu, 2-3 metre ilerleyip vurdu ve gol oldu.

2-3 metre mi oha orta sahadan çakmış yani
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Beşiktaş'ta Jonas Svensson ve Joao Mario, takımda kalmaları halinde TFF'ye verilecek yeni listede yer almayacaklar.

(HT Spor)

svensson neyse de mario gayet iş görür hoca gereksiz önyargı yapıyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Tass

fenerin topcusunu kalkındırıp sov yapacagına bizdeki dusmuslere neden el atmayı tenezzul etmiyor beyfendi?

Çevrimiçi levitate

(Ertan Süzgün)

Hiç güleceğim yoktu.

serbest kalma bedeli 150'ymiş bi dikilitaş daha patlatalım
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş şu an sol kanat için 2 futbolcu üstüne çalışmalar yapıyor.

İkisi de olmazsa sol kanat transferi yapılmayabilir. (Ertan Süzgün)

Çevrimiçi Samet Demir

serbest kalma bedeli 150'ymiş bi dikilitaş daha patlatalım
Ne bekliyorlardı 30a bırakacaklarını mı ? Tüm dünya öğrendi senin sol kanat aradığını. Aklı olan düşük fiyat çekmez zaten.

Çevrimiçi Zafer55

Ben de şaşırdım bu habere mario yerine udokhai olmalıydı svensonun yanında(tabi stoper alınacaksa)
Mario birkaç pozisyonda iş görebilecek bir adam bizim için.

Çevrimiçi KartalınGücü

Mario ya yanlış yapılıyor hele sen önce eldeki kontenjan ı doldur sonra Mario ile uğraş daha iyi yedek mi bulacağız?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Başkan herhalde şu an sadece dumanla haberleşiyor.
Sol açık için isim bile çıkmıyor.

Çevrimiçi levitate

sanırsam tarihi bir eşekliğe imza atacaklar sergen hazır topçu istediği için genç oyuncu kontenjanları boş kalacakmış, bunun sayısı sonraki yıllarda artıyor diye biliyorum bir de
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Beşiktaş'ın içinde bulunduğu durumun rezilliğini şöyle özetleyim. Arabistan'da bile kadroya yazılmayan yalnızca asya şampiyonlar ligi'nde oynayabilecek ve dünya kupasına gitmek için can atan adam sana gelmek yerine hala kendine kulüp bakıyor başka bir yer bulabilir miyim diye. 10 tane sol kanattan red yedi istediği kim varsa ya kulübü bırakmıyor ya oyuncu gelmek istemiyor ve kaldı 3 gün.

Mesela orkun ve ndidi hariç merkez orta sahaya gönül rahatlığıyla yazılabilecek oyuncu sayısı 0, ne kartal ne demirege ne salih sende oynayabilecek kapasitede değil. +2 kontenjanı boşalttın getirebilecek genç oyuncu bile bulamıyorsun. Bu transfer dönemi bir serdal adalı-sergen yalçın operasyonuydu ve rezil ettiler kepaze ettiler kulübü.

Çevrimiçi Tass

iyice bilendim ben de. teknik ekibin komikliğine mi yanarsın alınan ve gundemdeki isimlere mi SY sonrası. OLE td cok kotuydu. en azından gelen ve gundemdeki isimlerden bir beklenti olusuyordu. sergen bu arkadaslar, gunu kurtarmak. hani duzgun adamlar gelse ona da tmm derdik ama gokhan sazdağı ve cengız under onun istedikleri. hani siz dalga geciyordunuz tammyle sunla bunla... buyurun, seviyemiz yerlerde bile degil cunku yok. alanya ya da antalya takımların almayacakları adamları bjka getiriyor. neymis cok iyi konusurmus. ben bilendim arkadas. cok bilendim. hic degismemis. yahu en azından musade et te graf ve yonetim sana duzgun bir teknik ekip kursun. kibrinize sciyim sizin!

Çevrimiçi Tass

adam muciyi jjao marioyu zorla gonderiyor ve kadro disi bırakıyor ama cengiz ve gokhanı istiyor. kadro zaten yetersiz, elimizde yedek sokabilecegimiz adam kalmadı sayenizde!

Çevrimiçi Samet Demir

iyice bilendim ben de. teknik ekibin komikliğine mi yanarsın alınan ve gundemdeki isimlere mi SY sonrası. OLE td cok kotuydu. en azından gelen ve gundemdeki isimlerden bir beklenti olusuyordu. sergen bu arkadaslar, gunu kurtarmak. hani duzgun adamlar gelse ona da tmm derdik ama gokhan sazdağı ve cengız under onun istedikleri. hani siz dalga geciyordunuz tammyle sunla bunla... buyurun, seviyemiz yerlerde bile degil cunku yok. alanya ya da antalya takımların almayacakları adamları bjka getiriyor. neymis cok iyi konusurmus. ben bilendim arkadas. cok bilendim. hic degismemis. yahu en azından musade et te graf ve yonetim sana duzgun bir teknik ekip kursun. kibrinize sciyim sizin!
Boşuna demiyoruz abi yabancı hoca gelsin diye. Madem Sergen hocayı getirdin şart koş yabancı teknik ekip ile destekleyeceğiz seni diye oda yok. İsmi cismi belli olmayan adamlar takımı şuan antre ediyor. Şenol hocanında ekibinde yabancılar antrenörler vardı. Bunu da şu nedenle söylüyorum, birincisi sergen hoca zamanında takımın yarısı sakatlandı, duran top konusuna falan değinmek istemiyorum bile..

İşin birde transfer boyutu var bir kaç gün öncede yazdım, yabancı hocayla yabancı oyuncuları, yerli hocayla da yerli oyuncuları rahat ikna edersin.

Çevrimiçi Savaş

Beşiktaş şu an sol kanat için 2 futbolcu üstüne çalışmalar yapıyor.

İkisi de olmazsa sol kanat transferi yapılmayabilir. (Ertan Süzgün)
Dalga geciyolar resmen.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

adam muciyi jjao marioyu zorla gonderiyor ve kadro disi bırakıyor ama cengiz ve gokhanı istiyor. kadro zaten yetersiz, elimizde yedek sokabilecegimiz adam kalmadı sayenizde!
Bu konuda ana suçlu yönetim, hasan aratın tüm transferlerinden zarar gözetmeksizin çıktılar. Muci de bunlardan birisi. Rafanın yedeği yok şuan. Aklı başında bir hoca olsa söylerdi kardeşim siz muci yi şimdiye kadar kanatta yanlış oynattınız bu sene izleyin demeliydi. Yollamayı seçtiler.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Wilfred Ndidi, Güney Afrika-Nijerya maçında sakatlığı nedeniyle oyuna devam edemedi.

Çevrimiçi Tass

Boşuna demiyoruz abi yabancı hoca gelsin diye. Madem Sergen hocayı getirdin şart koş yabancı teknik ekip ile destekleyeceğiz seni diye oda yok. İsmi cismi belli olmayan adamlar takımı şuan antre ediyor. Şenol hocanında ekibinde yabancılar antrenörler vardı. Bunu da şu nedenle söylüyorum, birincisi sergen hoca zamanında takımın yarısı sakatlandı, duran top konusuna falan değinmek istemiyorum bile..

İşin birde transfer boyutu var bir kaç gün öncede yazdım, yabancı hocayla yabancı oyuncuları, yerli hocayla da yerli oyuncuları rahat ikna edersin.

ona da deginecektim sinirden unuttum. bekliyorum bomba sakatlıklar yakında. ilime bilime inanmayan, gunumuz siyasileri gibi hersey lafla olacagını inanan tiplerden hayır gelmez. affedersiniz ama bk gibi para harcıyoruz. bak 31 yasındaki buyuk takım gormemis, hatta bir ara kulupsuz kalmıs bir adam 1.5m euro vriyoruz. diğer tarafta kulubun gelecegine zeval gelmemesi icin tossarda sunulan 22m teklife hayır derken daha yaslı stopre yıllık 13m diye haberler cıkıyor.... yani parayı nerelerine sureceklerine sasırmıslar. madem bu kadar paranız var gidin getirin en iyi teknik kadroyu dunyadan. hatta elinin altında vardı zate. daha birkac ay once yapılandırma adıyla liverpooldan uniteddan sundan bundan bir suru adam getirdiniz hepimizi heycanlandırdınız. onların mı sucu bu takımın lozana 6 defansla cıkmaları? neden oleden sonra hepsini kovdunuz? onları da siz getirmiştiniz! neden moldeyi sampiyon yapan yardımcıyı sergene bırakmadınız?

kompleks var cunku onda. cok belli. hani Turk işi diye hor gorulen bir sekil vardır ya. aynı o yolun yolcusu. muhabbetle iş yapan tipler. bu yaklasımlar belki yonetimlerde olabilir ama profesyonellerde asla olamaz. SY da bir profesyonel, hayır icin gelmiyor. milyonlarca kontrat imzadı ya da imzalayacak. yani maası var. keyfine gore idare edemezsin. bu kulup hepinizden daha ustun. siz calısanısınız!
[ Son Düzenleme: 09 Eylül 2025, 20:56:38 Tass ]

Etiketler: