2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

annoca, Georgetown, Sinan66, Gökhan Güvenç, Kapkarakartal, Umutcan Kaya, sEuL, bull74, Yokmessi, NioHH, doganay, Tass, kartalbasket, gokhans, Serdar3444, tolga1903, Zafer55, Özgür Gültekin, blackeagle35, maıden, Savaş, KartalınGücü, sefaköykartali, hasankale, yaço58, Akil Emre, Yusuf Berberoğlu, golazokartal, Rasim, mtorunlu, ulumemo, Monza, Ravenman, Kartal Ç, murat baltacı, 38life, kahyaoglueren, mayguntr, uno_bjk, ugurkartalizma, o2bucak, safak_01, c3c2k, aoguzd, Yancos, Gökhan Kurt, barisaydin, emre_1978, cornelius, Liquidator ve 436 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 391848 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Wilfred Ndidi, Güney Afrika-Nijerya maçında sakatlığı nedeniyle oyuna devam edemedi.

Hah tamammm şimdi oldu işte. İğrenç iğrenç zeminlerde milyon euro ödediğin adamları kaybediyorsun bir de üstüne aptal kupaları var kışın. Kaldı elinde tek dos demirege tıknaz hayırlı olsun.

Çevrimiçi Tass

en guvendigim oyuncu. durumu ciddiyse bittik.

Çevrimiçi Samet Demir

ona da deginecektim sinirden unuttum. bekliyorum bomba sakatlıklar yakında. ilime bilime inanmayan, gunumuz siyasileri gibi hersey lafla olacagını inanan tiplerden hayır gelmez. affedersiniz ama bk gibi para harcıyoruz. bak 31 yasındaki buyuk takım gormemis, hatta bir ara kulupsuz kalmıs bir adam 1.5m euro vriyoruz. diğer tarafta kulubun gelecegine zeval gelmemesi icin tossarda sunulan 22m teklife hayır derken daha yaslı stopre yıllık 13m diye haberler cıkıyor.... yani parayı nerelerine sureceklerine sasırmıslar. madem bu kadar paranız var gidin getirin en iyi teknik kadroyu dunyadan. hatta elinin altında vardı zate. daha birkac ay once yapılandırma adıyla liverpooldan uniteddan sundan bundan bir suru adam getirdiniz hepimizi heycanlandırdınız. onların mı sucu bu takımın lozana 6 defansla cıkmaları? neden oleden sonra hepsini kovdunuz? onları da siz getirmiştiniz! neden moldeyi sampiyon yapan yardımcıyı sergene bırakmadınız?

kompleks var cunku onda. cok belli. hani Turk işi diye hor gorulen bir sekil vardır ya. aynı o yolun yolcusu. muhabbetle iş yapan tipler. bu yaklasımlar belki yonetimlerde olabilir ama profesyonellerde asla olamaz. SY da bir profesyonel, hayır icin gelmiyor. milyonlarca kontrat imzadı ya da imzalayacak. yani maası var. keyfine gore idare edemezsin. bu kulup hepinizden daha ustun. siz calısanısınız!
Şenol güneş konusunu rafa kaldırdık çok şükür. Sergen konusunu da tekrar deneyimleyeceğiz. İnşallah başarılı olur ama dediğim gibi hocanın konforunu arttırmak lazım. Yoksa işi çok zor. Şampiyonluk yaşadığımız senenin rakipleri yok karşımızda.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

en guvendigim oyuncu. durumu ciddiyse bittik.
sıkma canını sergen demiregeden kartaldan zımba gibi orta saha yaratır
Bu bölgede bu ikisini tuttuklarına göre vardır bir bildikleri

Çevrimiçi gokhans

sıkma canını sergen demiregeden kartaldan zımba gibi orta saha yaratır
Bu bölgede bu ikisini tuttuklarına göre vardır bir bildikleri
kartal’ı kocaeli’ye yolluyorlar sanırım. Salih, necip dururken neden kartal mesela? onuda anlamış değilim.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı ardiles

Wilfred Ndidi, Güney Afrika-Nijerya maçında sakatlığı nedeniyle oyuna devam edemedi.

Forumda abartılı kanat yangını yapılıyor. Solda oynayacak çok adam var. Benim favorim Rıdvan. Savunması vasat ama hücumu iyiydi çünkü. Sağlam vücut yapmış ayrıca. Ş.Güneş in o dönem bahsettiği aklı havada toy Rıdvan yok artık. Sol kanadı kapatır bence.

Ndidi sakatlığıyla asıl problemin merkezde olduğu anlaşılır umarım. Bir iki bölge değil, komple merkez. Kale stoper orta alan ve merkez golcü.

Çevrimiçi blackeagle35

O kadar parası, imkanı olan takımın getirdiği teknik direktör Tedesco. Spalletti, Schmidt muhtemelen kabul etmemiş. Ya gelecek vaad eden birini bulacaksın ya da posası çıkmış yabancı getireceksin. Şu ortamda yerli tercihi bence doğru ama Sergenin ekibi cidden zayıf. Transfer tarafını Grafa bırakıp iyi yardımcı antrenörlerle bir şey çıkabilir aslında. Ama biz Grafı sanırım süs olarak tutuyoruz.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Forumda abartılı kanat yangını yapılıyor. Solda oynayacak çok adam var. Benim favorim Rıdvan. Savunması vasat ama hücumu iyiydi çünkü. Sağlam vücut yapmış ayrıca. Ş.Güneş in o dönem bahsettiği aklı havada toy Rıdvan yok artık. Sol kanadı kapatır bence.

Ndidi sakatlığıyla asıl problemin merkezde olduğu anlaşılır umarım. Bir iki bölge değil, komple merkez. Kale stoper orta alan ve merkez golcü.
Rıdvana sorsak kendisi adına bu kadar iddialı konuşamaz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Zafer55

Beşiktaş’ta son olarak Timo Werner ismi gündeme geldi.
(Ertan Süzgün)

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Acaba ne yaptık?

Sözleşmesi devam eden bir oyuncuyla, kulübüyle görüşüp onay almadan görüşmüş olabiliriz.

Çevrimdışı ardiles

Rıdvana sorsak kendisi adına bu kadar iddialı konuşamaz.
Kulüp altyapısından çıkan oyuncuların mentali her zaman güçlü. Bayılıyorum. Sorumluluk almayan, geri-yan pas yapan eşeklere hiç benzemiyorlar. Teknik ve kondisyonu varsa hiç çekinmez inisiyatifi alırlar. Rıdvanın hücumunu beğeniyorum. Davitashvili çöpünden çok daha iyi. Gs maçında bütün oyuncular dağılmıştı. Rıdvan son 10 dakika oyuna girdi. Sol tarafı hallaç pamuğuna çevirip Musleraya bacak arası yapıştırmıştı.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Acaba ne yaptık?

kiralık gönderme muhabbeti 6-7 limiti aşmışız kiralık oyuncu gönderme konusunda galiba.

ndidi iyimiş

benim okudugum 1.5 ay yok hamstring kası diyor mustafa karataş.

Beşiktaş’ta son olarak Timo Werner ismi gündeme geldi.
(Ertan Süzgün)

bunun kulakları rahatsız ıslıkta macı bırakıp cıkmak isteyebilir :D

Çevrimiçi Zafer55

bunun kulakları rahatsız ıslıkta macı bırakıp cıkmak isteyebilir :D
Biraz önce Bild  haber girmiş. Adam Leipzing de kalıyor diye

Çevrimiçi Zafer55

Sao Paulo forması giyen 27 yaşındaki sol kanat Ferreirinha, Beşiktaş'a önerildi. (Fırat Günayer)

Çevrimiçi yaço58

kimseyi almasınlar gerçekten bu saatten sonra gelecek adamdan hayır beklemiyorum yani garip koca bir yaz takım nasıl sol kanat alamaz akıl sır ermiyor yazık günah

Çevrimiçi sefaköykartali

Son dk Aral’ a normalden fazla bonservis teklif edip yine de alamıyoruz. Leipzigin çöpü Werner falan bile alamazlar, sol kanat almak için dandik birini alacaklar çok belli. Göreve geldiklerinde baya ümitliydim ama kendi kendini bitirdi yönetim. Seneye yine seçim olur böyle giderse.

Çevrimiçi levitate

benim okudugum 1.5 ay yok hamstring kası diyor mustafa karataş.

ne 1.5 ayı adam oyundan çıkmadan hakemle kavga etmiş
bipbipbupbup

Çevrimiçi Zafer55

Avrupa da transfer bitmiş. Türkiye de bitmesine 3 gün kalmış. Mario ve svenson a kulüp bul mu diyoruz!

Laporteden haber bekliyoruz ve laporte veya başka bir stoper gelince udokhai ye kulüp bul mu diyeceğiz!

Çok tuhaf işler oluyor.
1-2 günde 3-4 transfer de yapabiliriz... svenson ile Mario ya vazgeçtik gitmeyin deyip verim de bekleyebiliriz!

Çevrimiçi Tass

O kadar parası, imkanı olan takımın getirdiği teknik direktör Tedesco. Spalletti, Schmidt muhtemelen kabul etmemiş. Ya gelecek vaad eden birini bulacaksın ya da posası çıkmış yabancı getireceksin. Şu ortamda yerli tercihi bence doğru ama Sergenin ekibi cidden zayıf. Transfer tarafını Grafa bırakıp iyi yardımcı antrenörlerle bir şey çıkabilir aslında. Ama biz Grafı sanırım süs olarak tutuyoruz.

benim de tek kabul edecegim sistem o olurdu. teknik kadroyu yonetim alanında en iyileriyle donatacak sergenin etrafına. transferleri de graf bulup son kararı sergene sunacak. bunu kabul etmek zorunda olmalıydı bize gelmeden. eski bir futbolcumuza nasıl anahtarları kayıtsız sartsız verirsiniz. ne kadar sıg dusunuyorsunuz. hatta sergenin ustunde bir futbol direktoru olmalı. bu direkt graf ta olabilir baskası da. sergen sadece TDluk yapacak. o zaman o da basarılı olur kulupte gelecek planlaması yapar.

Çevrimiçi Samet Demir

Kulüp altyapısından çıkan oyuncuların mentali her zaman güçlü. Bayılıyorum. Sorumluluk almayan, geri-yan pas yapan eşeklere hiç benzemiyorlar. Teknik ve kondisyonu varsa hiç çekinmez inisiyatifi alırlar. Rıdvanın hücumunu beğeniyorum. Davitashvili çöpünden çok daha iyi. Gs maçında bütün oyuncular dağılmıştı. Rıdvan son 10 dakika oyuna girdi. Sol tarafı hallaç pamuğuna çevirip Musleraya bacak arası yapıştırmıştı.
Daha yeni emrecanı teneke bağlayıp yolladık. Böyle gamsızlık yok. Hatta arttırayım son dönemlerde alt yapıdan çıkan oyuncuların %90'ı formanın ağırlığını taşıyamıyor. 10-12 yaşından itibaren alt yapısında oynayan bir oyuncu a takım yükselik sahaya adım attığında itibaren deli gibi basıp koşması lazım. Bunlar adım atarken 40 defa düşünüyor.

Kısacası sizin hayal ettiğiniz ile gerçekler aynı değil.

Çevrimiçi Tass

kartal’ı kocaeli’ye yolluyorlar sanırım. Salih, necip dururken neden kartal mesela? onuda anlamış değilim.

o kadar da aptal olamazlar. kartala 100 kere forma veririm salihe 1 defa vermem!

Etiketler: