2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Serdar3444, Umutcan Kaya, Gökhan Güvenç, Kapkarakartal, murat, Samet Demir, annoca, Georgetown, Sinan66, bull74, Yokmessi, NioHH, doganay, Tass, kartalbasket, gokhans, tolga1903, Zafer55, Özgür Gültekin, blackeagle35, maıden, Savaş, KartalınGücü, sefaköykartali, hasankale, yaço58, Akil Emre, Yusuf Berberoğlu, golazokartal, Rasim, mtorunlu, ulumemo, Monza, Ravenman, Kartal Ç, murat baltacı, 38life, kahyaoglueren, mayguntr, uno_bjk, ugurkartalizma, o2bucak, safak_01, c3c2k, aoguzd, Yancos, Gökhan Kurt, barisaydin, emre_1978, cornelius, Liquidator ve 433 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 391930 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Çocuk bulundu taylana 6 milyonluk yatırım yaptık. Üzerine de bunu çektik, belki fevri davranıyoruz ama yönetim sürekli zamanlama hatası yapıyor bu nedenle transferlera gelen ve giden olarak tümüyle gözden geçirdiğimiz zaman 3 transfer daha yapıldığını varsayarak sorun olmadığını söyleyebilirim. Bizim bu yaz en büyük sorunumuz zamanlama. Oyuncu alırken, hoca gönderirken büyük zamanlama hataları yaptık.

Kesinlikle.

Gökhan Sazdağı'nı haziran ayında getirirsin, bir de yabancı sağ bek alacağız dersin, kimse itiraz etmez.

Biz şu an o mevkiye 7.5 milyon Euro harcadık ve halen net bir sağ bekimiz var diyemiyoruz.

Fırsat transferi derken panikle günü kurtarmaya yönelik icraatler yapıyorlar. Alacaklarını da göndereceklerini de son dakikaya bırakırsan olacağı bu.

Edit: Bir de ekleme yapayım. Bunlar Taylan'ın yabancı sayılacağını imzalar atıldıktan sonra öğrendiyse hiç şaşırmam. O seviyede bir amatörlük içerisindeler çünkü.
[ Son Düzenleme: 09 Eylül 2025, 12:36:21 Gökhan Güvenç ]
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi COB

Bu transferden sonra benim artık ümidim kalmadı.

Serdal Adalı iyi hamleler yaptı ama kadroyu temizlemekte geç kalındı, geç gelen oyuncular yüzünden Avrupadan elendik, transferin sonuna doğru iyice vasat oyuncular alındı.

Çevrimiçi Tass

sazdağı geleceğine svensonu yedek bırakıp as taylanla devam ederdim. hiç olmazsa seneye svenson yerine duzgun bir yabancı alabilirdik. yazıklar olsun!

Çevrimiçi Tass

Bu transferden sonra benim artık ümidim kalmadı.

Serdal Adalı iyi hamleler yaptı ama kadroyu temizlemekte geç kalındı, geç gelen oyuncular yüzünden Avrupadan elendik, transferin sonuna doğru iyice vasat oyuncular alındı.

sergenden önceki transfer ile sonrasına bakın anlarsınız derdimizin ne oldugunu. yazık ya.. onurdan daha yeni kurtulmustuk. ne beklkiyorsun kariyeri anadolu gecmiş 31 yasındaki bir topcudan? bir de utanmadan bonservis veriyorsunuz. o 1.5m euroyu kwp'ye ilave etseydiniz şu anda bizde olurdu ve bambaska bir halde olurduk.

Çevrimiçi Tass

Göztepe, Rennes forması giyen Doğan Alemdar ve Bertuğ Yıldırım'ı kadrosuna katmak üzere. (Ouest-France)

bu ikisine de evet derdim. yani o kadar da imkansız degil taraftarı mutlu etmek. ne işimiz var cengizle gökhanla. mustafayı belçika ya da hollandaya kiralık verip bartug alınır, ersin ve/veya merti de bir yere postalardın doganı alırdın. hani trabzon onana alana kadar rahatca da bonservisini de alırdın.

çok buyuk batırmaya basladılar yine.

Çevrimiçi kartalizma190399

Göztepe, Rennes forması giyen Doğan Alemdar ve Bertuğ Yıldırım'ı kadrosuna katmak üzere. (Ouest-France)

bu ikisine de evet derdim. yani o kadar da imkansız degil taraftarı mutlu etmek. ne işimiz var cengizle gökhanla. mustafayı belçika ya da hollandaya kiralık verip bartug alınır, ersin ve/veya merti de bir yere postalardın doganı alırdın. hani trabzon onana alana kadar rahatca da bonservisini de alırdın.

Bu kadar iyi yonetilmelerinin nedeni sahipli olmalari. Kotu yonetilirse baskan aninda cebinde hissedecek. Bizdeki gibi kacip gitme ihtimali yok. Bazi kisiler hala renklinin biri dunya kadar para yatirip logomuzu renklerimizi degistirir gibi irrasyonel korkularla buna karsi ciksa bile sahiplilik modeli mevcut duzenden cok daha saglikli.

Çevrimiçi Necmi

Kesinlikle.

Gökhan Sazdağı'nı haziran ayında getirirsin, bir de yabancı sağ bek alacağız dersin, kimse itiraz etmez.

Biz şu an o mevkiye 7.5 milyon Euro harcadık ve halen net bir sağ bekimiz var diyemiyoruz.

Fırsat transferi derken panikle günü kurtarmaya yönelik icraatler yapıyorlar. Alacaklarını da göndereceklerini de son dakikaya bırakırsan olacağı bu.

Edit: Bir de ekleme yapayım. Bunlar Taylan'ın yabancı sayılacağını imzalar atıldıktan sonra öğrendiyse hiç şaşırmam. O seviyede bir amatörlük içerisindeler çünkü.
belki sergen sol açık oynatacaktır yan mevkii sol açık ben beklerim sergenden böyle hamle

Çevrimiçi Necmi

Ben en başta geçen seneki kadroyu tamamen göndereceklerse ikinci ligden transfere bile razı olurum demişdim sözümdeyim ama geçen seneden kadroda adam bırakıp bu vasatları dayamalarına razı olmam

Çevrimiçi Zafer55

Beşiktaş’ta Taylan Bulut yerli kontejyanından oynayacak.

Problem vardı, şükür çözüldü.

Hayırlısı olsun.

@ortacizgicom

Çevrimiçi Zafer55

Svenssondan da kurtuluruz bugün muhtemelen.
Bir günde 1+1 kontenjan açılmış olur.
Kalan üç günde de doldururlar kontenjanları inşallah

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş’ta Taylan Bulut yerli kontejyanından oynayacak.

Problem vardı, şükür çözüldü.

Hayırlısı olsun.

@ortacizgicom
İyi bari bir sürü kontenjan açmış oldk.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

şu anda sadece 23 yaş altı iki transfer yapabiliyoruz 23 yaş altınıda kullanırmıyız şüpheli

Çevrimiçi Samet Demir

Svensonu saymazsak elimizde 11 yabancı kalıyor. 1 + 2 hakkımız oluyor yani.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

İyi bari bir sürü kontenjan açmış oldk.
faydası olmadı alacak olana 23 yaş altı kontenjan zaten açıktı

Çevrimiçi Necmi

önce gitsinde öyle sayma bence

Çevrimiçi Necmi

biz saymayınca oluyorsa raşitsa ve poalistayıda saymayalım 9 yabancı olsun 😂

Çevrimiçi Zafer55

Bu günün karı olarak 1+1  diyorum. (Gökhanın gelişiyle Svensonu gitti sayarak)
+1 zaten vardı. Totalde 1+2 olduk👍

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

biz saymayınca oluyorsa raşitsa ve poalistayıda saymayalım 9 yabancı olsun 😂
İsteseler Paulista'yı çok rahat yollayabilirlerdi bence. Artık zor.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

https://x.com/Besiktas/status/1965386115533451359?t=ek52c6ExGxNx5_0wTHsRnw&s=19

Başkan sosyal medyada ne derlerse onu yapıyor.

önce tek acıkladılar baktı çok tepki olmadı şimdi kendide çıkıyor :D

Çevrimiçi Zafer55

İsteseler Paulista'yı çok rahat yollayabilirlerdi bence. Artık zor.
Kalması iyi oldu paulistanın.
Tayyip gitti. Djalo yu necip yerine paulista yedekler.
Udokhai satılmalıydı 1 Eylülden önce.. asıl ona geç kaldık. Bir umut Rusya bekliyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Serdar3444

Doğan Alemdar'ı bilmem, yetenekli çocuk ama Bertuğ'da zerre kadar ışık yok... Çok birşey kaybetmedik. Ben bu sene kondisyonunu artırır ve güçlenirse Mustafa'nın çok büyük çıkış yapacağını düşünüyorum. Bertuğ o seviyede değil, Mustafanın önünü keserdi.

Çevrimiçi Tass

iyiki geç geldi sergen. yoksa aldığımız 7-8 oyuncuyu da alamazdık, şu son gelen ikili gibi doldururdu kadroyu.

Etiketler: