Bir tane sol kanat alırlar ya da almazlar. Transfer sezonu kapandı sayıyorum.
Kim söyledi hatırlamıyorum ama burada birileri bunların parası kalmadı diye olayı yorumlamıştı. Dediği çıkıyor, haklıymış. Başka bir açıklaması yok...Bu kadar saçmalığın başka bir açıklaması olamaz...
Para olsaydı zaten muhtemelen Gedson'a azıcık zam verip satmazdık. Takım işte o zaman dişe dokunur bir seviyeye gelirdi. Ndidi, gedson orta sahasını Türkiye'de geçebilecek bir takım yok.
Bu yönetimin başarılı olabileceğine dair umudum yok ama çebi kadar, arat kadar, demirören kadar da umutsuz değilim...Onların üstündeler.... ama bunlarda yapabilecek gibi durmuyor....
Cengiz transferine de herkes gibi benimde çok canım sıkıldı ama artık bizim oyuncumuz.
Büyük bir potansiyeli vardı, inşallah kendi kendine ihanet etmeden yeteneğini herkese gösterir. İlk iş kilo vermesi lazım. Birazda vermiş zaten. Cengiz kilo aldıktan sonra ne sakatlıktan kurtulabildi ne de beş kuruşluk top oynayabildi. Vücudu o kiloyu çekmiyor.... Kendine bakarsa birşeyler yapar.
Zaten yerli opsiyona ihtiyacımız vardı. Uygun paralara gelmiş.
Benim içimdeki yangın, cengizde değilde daha çok sol kanatta... Ne ile sınanıyoruz bilmiyorum. Eğer mesele paraysa ki anladığım kadarı ile sorun parada, yapacak çok bir şey yok. Borca batmaktansa, sol kanat almasınlar bu saatten sonra...
Battı balık yan gider ama bunu bize söylemeleri lazım, öteki türlü aşırı bir öfke birikiyor hepimizde....
Para yoksa yok, bu başımıza ilk defa da gelmiyor. Beşiktaş taraftarıda bundan gocunmaz. Sonuna kadar sahip çıkar....
Bu iş parayla da olmuyor zaten...Sergen Çebi'yle bile, Çebi'ye rağmen küçük bir büyçeyle şampiyon oldu. Gene olabilir. Parayla kurulmadı o kadro.
Enseyi çokta karartmaya gerek yok... Çokta önemli bir lig, ultra süper rakiplerimiz yok, hakemler bir aradan çekilsin, eşit şartlarda herşey olabilir. Çokta geride değiliz...
Sezon başlayacak artık, ben bu saatten sonra çok çok kötü gitmedikten sonra ses çıkarmam.
Ne Başkanın ne de Sergen'in kredisi yok, başarılı olmak zorundalar.
Yapamazlarsa onlar için gidilecek çok bir yol kalmadı...
Para olmadığı varsayımını bende yaptım abi nedeni de sol kanat alınmamasının iş güzarlıkla değil parasızlık nedeniyle sanırım diye iyi niyetle yorumlamak istedim. Çok kızıyorum yönetime ama sabır göstermek de istiyorum ama zorluyorlar.
Gedson gitmeyi kafaya koymuş, hangi isim olursa olsun para kazanacağım kişileri ve bizi kafasında silen adamı takımda tutmamak mantıklı hamle ki o bölgeye orkunu aldık biz.
Ndidi ve gedson ikisi olsa bu defa oyun kuracak Orkun arayacaktık, şimdide de Sergen hoca gedson gibi birini arıyor. Gedson gitmese Orkunu alamayacaktık, ndidi-gedson-rafa ile sahada nasıl oynardık onuda bilmiyorum. Tutar tutmaz onu analizi yüksek kişiler yapsa daha mantıklı olur.
Cengiz konusuna gelince rachica gitmiş, sol kanat halledelimiş bir tane de yerli lazım diyerek cengizi almış olsaydık bu denli tepki göstermezdik.
Borç meselesine gelince zaten borç dağ kadar olmuş alacağımız iyi bir sol kanat bizi iflas ettirmez, satabileceğimiz bir adam alırsak borcu eritmede katkısı olur. İşin teknik kısmına değinmiyorum bile. Borç artmasın diye sol kanat almamak bize ciddi sorunlar açar.
Gelelim Sergen hocaya anç zamanı da gördük, yönetimin işi hocanın konforunu sağlamak ki kendini işine verebilsin. Biz kaç tane hoca değiştirdik hangisi için uygun ortam sağladık, ne eksiksiz bir kadro verdik nede hocanın arkasında durduk. Yani yönetim gerekli desteği sağlamadı. Bunu yönetim gözüyle yazıyorum. Taraftar olarak değil.
Hakemlerin aradan çekilmeyeceği aşikar, zaten bu nedenle yönetim Sergen hocayı getirdi, maç sonu ve önü konuşsun, takımı motive etsin, hakemlere ve medyaya ayar versin. Bu nedenlerle bir çok taraftar da Sergen hocayı istedi. O zaman soruyorum bunları yapması gereken hoca mı yönetim mi ?
En son söylediğiniz doğru yönetim belki yükünü hafifletmek için Sergen hocayı getirdi ama Sergen hocanın lafını unutmasınlar. Bu kadro senide benide yer. Büyük bir başarısızlık olursa (inşallah olmaz) o koltukta başkanda oturamaz.
Çok az vaktimiz kaldı, taraftar olarak odağımızı kaybetmememiz gerekli. Sürekli transfer talep etmemiz gerekir. Gs tekrar şampiyon olursa daha da onları kolay kolay yakalayamayız, fb olursa şampyion olursa sanırım br yıldız daha takacaklar. Sözde 2 büyük muhabetti iyice arşa çıkacak.
Bu nedenle baskıyı arttırmamız lazım. Çok iyi bir sol kanat lazım. 1 stoper, svensondan çıkıp bir sağ bek de almamız gerekiyor. Kalanı nıda devre arası hallederiz.
Ne güzel bir sürü işe yaramaz adamı gönderdiler, bu emeği takviye yapmadan heba etmemeleri gerekiyor.
İyi niyetli yanım bunları söylüyor. Kötü niyetli yanımla da transfer sezonuda bitince yazarım. Ki bu durum yaşanmaz inşallah