2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

tolga1903, matias_27, blackeagle35, ahmetekinciogl2, Ravenman, Yancos, Serdar3444, AEmre, c3c2k, Tass, maıden, aoguzd, hasankale, Umutcan Kaya, safak_01, cornelius, o2bucak, KartalınGücü, Samet Ç, ardiles, annoca, kahyaoglueren, NioHH, golazokartal, Zafer55, Liquidator, kartalbasket, Yokmessi, Rasim, murat baltacı, Sinan66, Kapkarakartal, Gökhan Güvenç, emre_1978, murat, Monza, Özgür Gültekin, yaço58, 38life, mtorunlu, balkan-kartal, sefaköykartali, ergin, Georgetown, highflyingeagle, kartalizma190399, Kartal Ç, ulumemo, Mehmet57, mayguntr ve 387 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 389003 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

sergen isteyince bunlarıda sindireceksiniz artık

sanki adama adriano alıyorlar da sergen gökhan sazdağ istiyor :D

komik oluyor yapmayın.

Çevrimiçi Necmi

komik oluyor yapmayın.
komik olan ne adamın kapasitesi bu adriona alsalar ne olacak tanımazki istemez o yüzden

Çevrimiçi Zafer55

Taraftara anket yapılsaydı SADECE BİR transfer yapılacak hangi mevki olsun? Diye. Net Sol Kanat çıkardı sonuç.
 Şu kalan 4 gün içinde alınacak kanat,Haziran'da alınsa kimse de ses çıkarmazdı ama şimdi kim gelirse gelsin memnuniyet olmayacak.
Yapılan bütün transferleri değersizleştirdi bu kanat mevzusu.
Sürecin sonunda kurulmuş olan kadronun oldukça iyi olacağını  düşünüyorum ama zamanlama hataları sezona mal olacak derecede

Çevrimiçi gokhans

komik olan ne adamın kapasitesi bu adriona alsalar ne olacak tanımazki istemez o yüzden
20/21 sezonunda istediği oyuncular: mensah, g.töre, nskala, welinton’du. Bir mensah’dan verim alamadı, diğer 3’ü öyle böyle katkı verdi. Bir sonraki sezon mehmet topal, salih uçan ve umut meraş aldırdı, 3’ü de çöp transferdi. Sergen’in network’ü bu arkadaşlar, ghezzal-rosier’i falan izlettirip onay aldılar tanımıyordu zaten. Mesela o beden hocası denilen valerian weghorst, saiss ve redmond ısrarla istedi ve aldırdı. Rio ise berghuis, klaassen, tavernier istedi ama kimseyi aldıramadı. Hocan kadar network’ün olur ya da fikret orman gibi bir yönetimin olur transferlerini, geniş kadronu başkan oluşturur.
[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2025, 22:30:42 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

20/21 sezonunda istediği oyuncular: mensah, g.töre, nskala, welinton’du. Bir mensah’dan verim alamadı, diğer 3’ü öyle böyle katkı verdi. Bir sonraki sezon mehmet topal, salih uçan ve umut meraş aldırdı, 3’ü de çöp transferdi. Sergen’in network’ü bu arkadaşlar, ghezzal-rosier’i falan izlettirip onay aldılar. Mesela o beden hocası denilen valerian weghorst, saiss ve redmond ısrarla istedi ve aldırdı. Rio ise berghuis, klaassen, tavernier istedi ama kimseyi aldıramadı. Hocan kadar network’ün olur ya da fikret orman gibi bir yönetimin olur transferlerini, geniş kadronu başkan oluşturur.
Takımda Ole olsaydı sol kanat için şimdiye kadar birini almıştık bence..
Sergen hoca varken de yerlilerde elimiz güçlü olur. Öyle bakmak lazım olaylara.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

brandt önermişler en son iyiydi şimdi napıyor bilmiyorum

ne diyosun @Samet Ç
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

brandt önermişler en son iyiydi şimdi napıyor bilmiyorum

ne diyosun @Samet Ç

Ne olarak önermişti?

Çevrimiçi Umutcan Kaya

komik oluyor yapmayın.

tv de cengizi bana verin 1 aya yıldız yaparım diyordu cengizin menajeri de buna örnek muhtemeln arada da komisyon olayları döndü onay verdi
Sadece Beşiktaş

hemen alalım sahaya sürdümü hükmen alırız maçları bunu gören rakip sahaya çıkmaz
Bence de alalım ciddiyim  valla bunlar kimseyi almayacak sanki bitse de şu transfer dönemi rahatlasak.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Umutcan Kaya

valla komedi teknik ekipten atiba joseften gelinen nokta

Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

valla komedi teknik ekipten atiba joseften gelinen nokta

Boşuna mı kendimizi parçaladık burada. Sergen hocanın eski ekibinden kimse kalmadı ne yazık ki.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Boşuna mı kendimizi parçaladık burada. Sergen hocanın eski ekibinden kimse kalmadı ne yazık ki.
mevcuttakilerin çoğu eski ekibi zaten, alanya, antalya’daki ekibi. Murat şahin ve çağdaş yok 2020’ye göre.. Bunun gibi yeni bir kaç arkadaş dahil oldu işte deneyimsiz.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

Ne olarak önermişti?
transfer olarak :D bize önermiş menajerler samet hoca değil :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

transfer olarak :D bize önermiş menajerler samet hoca değil :D

Hahaha pozisyon anlamında sordum, kanat değil bor şey değil ne yapacağız ki 😀

Çevrimiçi Samet Demir

mevcuttakilerin çoğu eski ekibi zaten, alanya, antalya’daki ekibi. Murat şahin ve çağdaş yok 2020’ye göre.. Bunun gibi yeni bir kaç arkadaş dahil oldu işte deneyimsiz.
Kafa adamları gitti demek istediğim, ki onlar bile yetersiz di bence en önemli olanı çağdaşdı.

Yahu yabancılar artık futbola bilim olarak bakıyor, taç kullanması, savunması için bile ayrı hocaları olan takımlar var. Bizde hayt huyt yapsın, basının gazını alsın, yönetim yerine gazeteciler cevap versin diye hoca falan seçiyoruz.

Çevrimiçi Samet Demir

İsmail Yüksek ile ciddi olarak ilgileniyormuşuz.via ys

Çevrimiçi Umutcan Kaya

çok ciddi şekilde liyakat sorunu var ben bu durumdan işkillenmeye başladım herkes kulüp zaten başıboş ne koparırsam derdine düşmüş gibi
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi KartalınGücü

İsmail bizim altyapıdan çıkmış olsa şimdiye 5 defâ 2. Lige kiralamıştık. O derece düz her maç kırmızı yemeye müsait bir oyuncu.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:41:33
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
merak ediyorum sergen fenere hoca olsa bunları kadroda tutarmıydı kimse farklı birşey demesin boşuna bunlar sergen transferi sergen başkalarına benzemez kendi istemediği oyuncuyu tesislerden içeri sokmaz sergenin görevi demekki fenerin çöplerini toplayıp onları maaş yükünden kurtarmak
Ama biz bunların hepsini hak ettik ve hak ettiğimizide yaşıyoruz

Çevrimiçi levitate

Hahaha pozisyon anlamında sordum, kanat değil bor şey değil ne yapacağız ki
kanat oynayabiliyordu galiba :D ya da rafa sola bu ortaya
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

merak ediyorum sergen fenere hoca olsa bunları kadroda tutarmıydı kimse farklı birşey demesin boşuna bunlar sergen transferi sergen başkalarına benzemez kendi istemediği oyuncuyu tesislerden içeri sokmaz sergenin görevi demekki fenerin çöplerini toplayıp onları maaş yükünden kurtarmak
Ama biz bunların hepsini hak ettik ve hak ettiğimizide yaşıyoruz
sağ açıkta raşitsa varken cengiz ünderden bu kadar ümitsiz olmamak lazım.olaya artık nasılsa seneye bu yönetim yok cengizde olmaz diye bakıyorum.transfer edilen oyuncular ne kadar kısa kontratlı olursa o kadar iyi.iyi bşr adam gelse bile çöp olacak diye bir his oluştu.oyuncuyu iyr seçemiyoruz eldeki iyileri de öğütüyoruz.

Çevrimiçi Serdar3444

Bir tane sol kanat alırlar ya da almazlar. Transfer sezonu kapandı sayıyorum.
Kim söyledi hatırlamıyorum ama burada birileri bunların parası kalmadı diye olayı yorumlamıştı. Dediği çıkıyor, haklıymış. Başka bir açıklaması yok...Bu kadar saçmalığın başka bir açıklaması olamaz...
Para olsaydı zaten muhtemelen Gedson'a azıcık zam verip satmazdık. Takım işte o zaman dişe dokunur bir seviyeye gelirdi. Ndidi, gedson orta sahasını Türkiye'de geçebilecek bir takım yok.
Bu yönetimin başarılı olabileceğine dair umudum yok ama çebi kadar, arat kadar, demirören kadar da umutsuz değilim...Onların üstündeler....  ama bunlarda yapabilecek gibi durmuyor....
Cengiz transferine de herkes gibi benimde çok canım sıkıldı ama artık bizim oyuncumuz.
Büyük bir potansiyeli vardı, inşallah kendi kendine ihanet etmeden yeteneğini herkese gösterir. İlk iş kilo vermesi lazım. Birazda vermiş zaten. Cengiz kilo aldıktan sonra ne sakatlıktan kurtulabildi ne de beş kuruşluk top oynayabildi. Vücudu o kiloyu çekmiyor.... Kendine bakarsa birşeyler yapar.
Zaten yerli opsiyona ihtiyacımız vardı. Uygun paralara gelmiş.
Benim içimdeki yangın,  cengizde değilde daha çok sol kanatta... Ne ile sınanıyoruz bilmiyorum. Eğer mesele paraysa ki anladığım kadarı ile  sorun parada, yapacak çok bir şey yok. Borca batmaktansa, sol kanat almasınlar bu saatten sonra...
Battı balık yan gider ama bunu bize söylemeleri lazım, öteki türlü  aşırı bir öfke birikiyor hepimizde....
Para yoksa yok, bu başımıza ilk defa da gelmiyor. Beşiktaş taraftarıda bundan gocunmaz. Sonuna kadar sahip çıkar....
Bu iş parayla da olmuyor zaten...Sergen Çebi'yle bile, Çebi'ye rağmen küçük bir büyçeyle şampiyon oldu. Gene olabilir.  Parayla kurulmadı o kadro.

Enseyi çokta karartmaya gerek yok... Çokta önemli bir lig, ultra süper rakiplerimiz yok, hakemler bir aradan çekilsin, eşit şartlarda herşey olabilir. Çokta geride değiliz...
Sezon başlayacak artık, ben bu saatten sonra çok çok kötü gitmedikten sonra ses çıkarmam.
Ne Başkanın ne de Sergen'in kredisi yok, başarılı olmak zorundalar.
Yapamazlarsa onlar için gidilecek çok bir yol kalmadı...

Çevrimiçi Samet Demir

Bir tane sol kanat alırlar ya da almazlar. Transfer sezonu kapandı sayıyorum.
Kim söyledi hatırlamıyorum ama burada birileri bunların parası kalmadı diye olayı yorumlamıştı. Dediği çıkıyor, haklıymış. Başka bir açıklaması yok...Bu kadar saçmalığın başka bir açıklaması olamaz...
Para olsaydı zaten muhtemelen Gedson'a azıcık zam verip satmazdık. Takım işte o zaman dişe dokunur bir seviyeye gelirdi. Ndidi, gedson orta sahasını Türkiye'de geçebilecek bir takım yok.
Bu yönetimin başarılı olabileceğine dair umudum yok ama çebi kadar, arat kadar, demirören kadar da umutsuz değilim...Onların üstündeler....  ama bunlarda yapabilecek gibi durmuyor....
Cengiz transferine de herkes gibi benimde çok canım sıkıldı ama artık bizim oyuncumuz.
Büyük bir potansiyeli vardı, inşallah kendi kendine ihanet etmeden yeteneğini herkese gösterir. İlk iş kilo vermesi lazım. Birazda vermiş zaten. Cengiz kilo aldıktan sonra ne sakatlıktan kurtulabildi ne de beş kuruşluk top oynayabildi. Vücudu o kiloyu çekmiyor.... Kendine bakarsa birşeyler yapar.
Zaten yerli opsiyona ihtiyacımız vardı. Uygun paralara gelmiş.
Benim içimdeki yangın,  cengizde değilde daha çok sol kanatta... Ne ile sınanıyoruz bilmiyorum. Eğer mesele paraysa ki anladığım kadarı ile  sorun parada, yapacak çok bir şey yok. Borca batmaktansa, sol kanat almasınlar bu saatten sonra...
Battı balık yan gider ama bunu bize söylemeleri lazım, öteki türlü  aşırı bir öfke birikiyor hepimizde....
Para yoksa yok, bu başımıza ilk defa da gelmiyor. Beşiktaş taraftarıda bundan gocunmaz. Sonuna kadar sahip çıkar....
Bu iş parayla da olmuyor zaten...Sergen Çebi'yle bile, Çebi'ye rağmen küçük bir büyçeyle şampiyon oldu. Gene olabilir.  Parayla kurulmadı o kadro.

Enseyi çokta karartmaya gerek yok... Çokta önemli bir lig, ultra süper rakiplerimiz yok, hakemler bir aradan çekilsin, eşit şartlarda herşey olabilir. Çokta geride değiliz...
Sezon başlayacak artık, ben bu saatten sonra çok çok kötü gitmedikten sonra ses çıkarmam.
Ne Başkanın ne de Sergen'in kredisi yok, başarılı olmak zorundalar.
Yapamazlarsa onlar için gidilecek çok bir yol kalmadı...
Para olmadığı varsayımını bende yaptım abi nedeni de sol kanat alınmamasının iş güzarlıkla değil parasızlık nedeniyle sanırım diye iyi niyetle yorumlamak istedim. Çok kızıyorum yönetime ama sabır göstermek de istiyorum ama zorluyorlar.

Gedson gitmeyi kafaya koymuş, hangi isim olursa olsun para kazanacağım kişileri ve bizi kafasında silen adamı takımda tutmamak mantıklı hamle ki o bölgeye orkunu aldık biz.

Ndidi ve gedson ikisi olsa bu defa oyun kuracak Orkun arayacaktık, şimdide de Sergen hoca gedson gibi birini arıyor. Gedson gitmese Orkunu alamayacaktık, ndidi-gedson-rafa ile sahada nasıl oynardık onuda bilmiyorum. Tutar tutmaz onu analizi yüksek kişiler yapsa daha mantıklı olur.

Cengiz konusuna gelince rachica gitmiş, sol kanat halledelimiş bir tane de yerli lazım diyerek cengizi almış olsaydık bu denli tepki göstermezdik.

Borç meselesine gelince zaten borç dağ kadar olmuş alacağımız iyi bir sol kanat bizi iflas ettirmez, satabileceğimiz bir adam alırsak borcu eritmede katkısı olur. İşin teknik kısmına değinmiyorum bile. Borç artmasın diye sol kanat almamak bize ciddi sorunlar açar.

Gelelim Sergen hocaya anç zamanı da gördük, yönetimin işi hocanın konforunu sağlamak ki kendini işine verebilsin. Biz kaç tane hoca değiştirdik hangisi için uygun ortam sağladık, ne eksiksiz bir kadro verdik nede hocanın arkasında durduk. Yani yönetim gerekli desteği sağlamadı. Bunu yönetim gözüyle yazıyorum. Taraftar olarak değil.

Hakemlerin aradan çekilmeyeceği aşikar, zaten bu nedenle yönetim Sergen hocayı getirdi,  maç sonu ve önü konuşsun, takımı motive etsin, hakemlere ve medyaya ayar versin. Bu nedenlerle bir çok taraftar da Sergen hocayı istedi. O zaman soruyorum bunları yapması gereken hoca mı yönetim mi ?

En son söylediğiniz doğru yönetim belki yükünü hafifletmek için Sergen hocayı getirdi ama Sergen hocanın lafını unutmasınlar. Bu kadro senide benide yer. Büyük bir başarısızlık olursa (inşallah olmaz) o koltukta başkanda oturamaz.

Çok az vaktimiz kaldı, taraftar olarak odağımızı kaybetmememiz gerekli. Sürekli transfer talep etmemiz gerekir. Gs tekrar şampiyon olursa daha da onları kolay kolay yakalayamayız, fb olursa şampyion olursa sanırım br yıldız daha takacaklar. Sözde 2 büyük muhabetti iyice arşa çıkacak.

Bu nedenle baskıyı arttırmamız lazım. Çok iyi bir sol kanat lazım. 1 stoper, svensondan çıkıp bir sağ bek de almamız gerekiyor. Kalanı nıda devre arası hallederiz.

Ne güzel bir sürü işe yaramaz adamı gönderdiler, bu emeği takviye yapmadan heba etmemeleri gerekiyor.

İyi niyetli yanım bunları söylüyor. Kötü niyetli yanımla da  transfer sezonuda bitince yazarım. Ki bu durum yaşanmaz inşallah
[ Son Düzenleme: Bugün, 02:07:05 Samet Demir ]

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

https://x.com/kartalhatti/status/1965184872961696254

napcaksınız demir ege'yi yabancı mı yapıyoruz noluyor
bipbipbupbup

Etiketler: