2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

balkan-kartal, Zafer55, kahyaoglueren, Yusuf Berberoğlu, emre_1978, NioHH, levitate, sefaköykartali, ergin, gokhans, maıden, blackeagle35, kartalbasket, Necmi, Georgetown, KartalınGücü, Özgür Gültekin, highflyingeagle, kartalizma190399, Kartal Ç, Kapkarakartal, Monza, ardiles, Umutcan Kaya, Gökhan Güvenç, tolga1903, yaço58, hasankale, Yokmessi, Serdar3444, Tass, golazokartal, annoca, ulumemo, Ravenman, Rasim, Mehmet57, safak_01, o2bucak, murat baltacı, mtorunlu, Yancos, Liquidator, mayguntr ve 262 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 387607 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Monza

Sol açık transferinin halen yapılamamış olması dışında ki ilk önce yapılması gereken o idi ben yönetimi transfer anlamında eksik ama başarılı buluyordum. Özellikle 23 kişi gönderebildiği için.

Ne var ki bu Cengiz işi olmadı. Şartları uygun olsa da olmadı. İyi de oynasa, kötü de oynasa olmadı. FB den futbolcu istemiyoruz. Ben şahsen ne kadar dile düşşe de alınmaz diye tahmin ediyordum.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

gökhan sazdağı ismi çıkmış onur bulutlar bitmiyor gönderip hemen yerine yenisini alıyoruz  :lol:

bago cago mago isimleri çıkmaya başladı :evillol:

🔥 FLAŞ

⚪️⚫️ Jeremie Boga, Beşiktaş'ın listesine eklendi.

(Ertan Süzgün Youtube)

Çevrimiçi Tass

gökhan sazdağı ismi çıkmış onur bulutlar bitmiyor gönderip hemen yerine yenisini alıyoruz  :lol:

bu transferleri kimin istedigini hepimiz biliyoruz. fanatik derecede SY tutanlar da gorsun ki unutmasınlar. biz gecmisten hatırlıyorduk zaten...

Çevrimiçi Samet Ç

🔥 FLAŞ

(Ertan Süzgün Youtube)
alamazlar

Çevrimiçi Tass

alamazlar

tanımıyorum da gayet vasat birine benziyor ilk bakısta.

Çevrimiçi Samet Ç

tanımıyorum da gayet vasat birine benziyor ilk bakısta.
değil

Çevrimiçi Umutcan Kaya

ozan tufan ne durumda acaba 🤔 iş yapar biz de
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi yaço58

Forum yönetimini kınıyorum cengiz açıklanırken bant daraltması uygulamdı siteye giremedik 🤣 ani bir şekilde cengizi aldık bu saatten sonra ben sola gelecek adamdan hayır beklemiyorum en iyisi hiç sola adam almasınlar saçma sapan bir adam alacaklarında

Çevrimiçi Samet Demir

Forum yönetimini kınıyorum cengiz açıklanırken bant daraltması uygulamdı siteye giremedik 🤣 ani bir şekilde cengizi aldık bu saatten sonra ben sola gelecek adamdan hayır beklemiyorum en iyisi hiç sola adam almasınlar saçma sapan bir adam alacaklarında
Ben tepki gösterdim bu duruma, özellikle @Necmi abi yazdığının aksine biraz yavaştan alalım dedi. 😅😅😅😅
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi AEmre

Jeremie Boga hakkında birkaç kelime de ben edeyim. Chelsea u23’ün çok iyi bir dönemi vardır. O takımın forveti Tammy Abraham’dı yıldızı ise Jeremie Boga. Bulabilirseniz o videoları izleyin bu adam neymiş böyle dersiniz. İnanılmaz bir dripling yeteneği vardı Boga’nın. Sıkıntı biraz da burada başlıyor, son hareketleri ve pasları çok iyi değil. Trossard ve benzerlerine kıyasla asist özelliği iyi değil. Ancak süper ligde geçemeyeceği adam yok. Burada önemli olan son dokunuş ve asistlerin ne seviyede olacağı. Fiziki durumu iyiyse rahatlıkla alınabilecek bir risk.

Çevrimiçi Samet Ç

Jeremie Boga hakkında birkaç kelime de ben edeyim. Chelsea u23’ün çok iyi bir dönemi vardır. O takımın forveti Tammy Abraham’dı yıldızı ise Jeremie Boga. Bulabilirseniz o videoları izleyin bu adam neymiş böyle dersiniz. İnanılmaz bir dripling yeteneği vardı Boga’nın. Sıkıntı biraz da burada başlıyor, son hareketleri ve pasları çok iyi değil. Trossard ve benzerlerine kıyasla asist özelliği iyi değil. Ancak süper ligde geçemeyeceği adam yok. Burada önemli olan son dokunuş ve asistlerin ne seviyede olacağı. Fiziki durumu iyiyse rahatlıkla alınabilecek bir risk.
doğru tarif tam olarak bu

Çevrimiçi Umutcan Kaya

cerny kesin 8 oldu sağ cengiz sol rafa,rashica orkun 10
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi gokhans

şu fenerin geçen yıl kiraladığı allain saint maximin’i de beğeniyorum ben. Boga’da o tarzsa onuda severim muhtemelen :) hız+güç+1e1 de affetmez. Boga olmazsa saint maximin’e de teklif götürsünler zaman kısıtlı zaten..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 20:38:52
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena

🔥 FLAŞ

(Ertan Süzgün Youtube)
hemen alalım sahaya sürdümü hükmen alırız maçları bunu gören rakip sahaya çıkmaz

Çevrimiçi Yokmessi

Çevrimiçi tolga1903

şu fenerin geçen yıl kiraladığı allain saint maximin’i de beğeniyorum ben. Boga’da o tarzsa onuda severim muhtemelen :) hız+güç+1e1 de affetmez. Boga olmazsa saint maximin’e de teklif götürsünler zaman kısıtlı zaten..

Club america'ya gitti o baya uzaklara. Bu boga'yı trabzon istedi taraftarı yangınını yaptı uzunca bi süre bizim de seviyemiz ts seviyesi olduğu için gelsin hemen

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Zafer55

🔥 FLAŞ

(Ertan Süzgün Youtube)

Yahu 4 gün sonra transfer sezonu kapanıyor. Bugün listeye isim eklenmiş 😃

Çevrimiçi Samet Demir

Bu ne ya 😂 müzik şahane
Taraftar olarak şirazemiz kaydı. En son sol kanat oyuncusunu Fikret Orman zamanında almışız. Nkodou. Sayılırsa anç de rebic almıştı.

Yahu 4 gün sonra transfer sezonu kapanıyor. Bugün listeye isim eklenmiş 😃

daha çok zamanınımız var abi acele etme düşünüyoruz :D

ben size sol kanat gelmicek raşitsa oynayacak diyorum inanmıyorsunuz :D

Çevrimiçi gokhans

Gökhan sazdağı, cenk tosun, emre mor transferleri loading!!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 21:57:43
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
sergen isteyince bunlarıda sindireceksiniz artık

Etiketler: