2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

COB, Zafer55, KartalınGücü, annoca, Yokmessi, Gökhan Güvenç, levitate, Kapkarakartal, Serdar3444, murat baltacı, puntistis, Yusuf Berberoğlu, Mehmet57, Özgür Gültekin, Rasim, Ravenman, Darkeagle, balkan-kartal, blackeagle35, Samet Ç, golazokartal, NioHH, yaço58, maıden, Sinan66, mtorunlu, kartalbasket, hasankale, sefaköykartali, bull74, Georgetown, ugurkartalizma, mayguntr, Tass, kahyaoglueren, ulumemo, emre_1978, kartalizma190399, Yancos, uno_bjk, 38life, o2bucak, safak_01, Umutcan Kaya, Liquidator, murat, Gökhan Kurt, Necmi, aoguzd ve 371 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 377564 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi yaço58

Trosaard iyi oyuncudur ancak sol kanata verecek 22 milyonumuz var ise Avrupa maçlarına kanatları yetiştiremez miydik şuan tamamen panik transferi 22 m artı 6/7 yıllık maaş verilecek mesela 8 milyona asensio alınamaz mıydı ligde puan kaybı Avrupa’dan elenme yani yazık fırsat transferi bu değildir

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sol kanat için panik butonuna bastigimizi düşünüyorum, artık bahtimiza ne çıkarsa.

Çevrimiçi annoca

20 milyon bonservis 5 milyon maaş verebiliyorsak graf yapsın transferi. Bilali getirdi başkalarınıda getirir.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Muçi'nin Trabzonspor'a kiralanmasındaki rakamlar:

1 milyon Euro kiralama bedeli
8.5 milyon Euro satın alma opsiyonu
500 bin Euro bonus

(Oğuzhan Genç)

Çevrimiçi Samet Demir

20 milyon bonservis 5 milyon maaş verebiliyorsak graf yapsın transferi. Bilali getirdi başkalarınıda getirir.
O paraya 2 adam bile bulur da, başkan isimli birini ister. Sırf lafını çiğnememek için. Lütfen bu konuda beni şaşırt başkan.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

Muçi'nin Trabzonspor'a kiralanmasındaki rakamlar:

1 milyon Euro kiralama bedeli
8.5 milyon Euro satın alma opsiyonu
500 bin Euro bonus

(Oğuzhan Genç)
legia'nın pay işi vardı zarar ettik yine
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

O paraya 2 adam bile bulur da, başkan isimli birini ister. Sırf lafını çiğnememek için. Lütfen bu konuda beni şaşırt başkan.

Ricardinho yu da Demirorene brezilya milli takımının sol beki diye cakmislardi

Çevrimiçi annoca

amaç reklamını yapmak göz boyamak medya önüne çıkmak. sanki kendi parasını harcıyor. adamların ilk 3 haftada  trio verilerine göre 12 mi 14 mü ne verilmeyen sarısı var. fikstürleri de bu https://x.com/Feneristcom/status/1961798713187201322. ligin sonucu çoktan belli bırak grafa işini yapsın adam

Çevrimdışı sEuL

legia'nın pay işi vardı zarar ettik yine
Her türlü zarar ettik orası ayrı ama eski kulübüne birsey ödemiyoruz. Kap açıklamasını net hatirliyorum çünkü burada konuşmuştuk “net kār” üzerinden bi yüzde verilmişti. Burada kar etmediğimiz için eski klubune bir ödeme yapilmaz.

Zaten TS’ye gidip harikalar yaratacağını da sanmıyorum ki opsiyonunu kullansınlar. O paralarida veremezler zaten - suan Fatih Tekke istifa tag’i falan açmış Ts’liler Tekke’nin bugün basın toplantısında dedikleri yüzünden yerin dibine sokuyorlar. Haksızda sayilmazlar hani, 10M Euro falan transfere harcamamak için 5M Euro verip sakat adam almışlar. Tekke’de bu oyuncular zaten sağlam olsa alamayiz anca bu şekilde gelir zaten diye sacmalamis. Sonrada sıvamış, ama oyuncu saglamlasirsa çok iyi olur falan diye

Umarım Muci iyi bir performans gösterip kendini bulur - bize ilk geldiği zamanları hatirliyorum. Her maçta kaleyi gordugu anda zımbalıyordu. Kaç tane gol atmıştık öyle çektiği sutun kaleciden sekmesiyle. Ne öz güven kaldı ne başka birsey, topla dribbling bile yapamaz hale geldi. Umarım potansiyeline ulaşır.
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2025, 23:09:01 sEuL ]

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/ekgedik1903/status/1964063735770701852?t=EPu_I_kGdBUXvElnDhXu9A&s=19
Rachicada olmayan herşey bu adamda var. Neden bekledik bunca zaman aklım almıyor. Zamanında aynı ayarda bir tanede sol bek alsaydık halen avrupada olurdu.

Çevrimiçi levitate

Ricardinho yu da Demirorene brezilya milli takımının sol beki diye cakmislardi
orta saha değil miydi o
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Her türlü zarar ettik orası ayrı ama eski kulübüne birsey ödemiyoruz. Kap açıklamasını net hatirliyorum çünkü burada konuşmuştuk “net kār” üzerinden bi yüzde verilmişti. Burada kar etmediğimiz için eski klubune bir ödeme yapilmaz.

Zaten TS’ye gidip harikalar yaratacağını da sanmıyorum ki opsiyonunu kullansınlar. O paralarida veremezler zaten - suan Fatih Tekke istifa tag’i falan açmış Ts’liler Tekke’nin bugün basın toplantısında dedikleri yüzünden yerin dibine sokuyorlar. Haksızda sayilmazlar hani, 10M Euro falan transfere harcamamak için 5M Euro verip sakat adam almışlar. Tekke’de bu oyuncular zaten sağlam olsa alamayiz anca bu şekilde gelir zaten diye sacmalamis. Sonrada sıvamış, ama oyuncu saglamlasirsa çok iyi olur falan diye

Umarım Muci iyi bir performans gösterip kendini bulur - bize ilk geldiği zamanları hatirliyorum. Her maçta kaleyi gordugu anda zımbalıyordu. Kaç tane gol atmıştık öyle çektiği sutun kaleciden sekmesiyle. Ne öz güven kaldı ne başka birsey, topla dribbling bile yapamaz hale geldi. Umarım potansiyeline ulaşır.

sakatlığı da ilginç omurunda kırık varmış :D boyuda 1.65 inanılmaz bir eşeklik

neyse eğer dediğin gibiyse maaş harici zarar etmemiş oluruz

bu eşeklikte hüseyin yücel'e yazar max 5-6 edecek adama 10 m + kar vermek kötü iş, adalı'ya kızacak çok şey var ama rıdvan hariç fiyatlandırmalar normal (gerçi bunu da trossard'la bozacak gibi)
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2025, 23:54:16 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

https://x.com/nocontextjk/status/1964039827617112342

uygun bir fiyata gelirse yaşadık valla net yarışa sokar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/nocontextjk/status/1964039827617112342

uygun bir fiyata gelirse yaşadık valla net yarışa sokar
İş yapacak birini alsınlar ya. Parasını önemsemeyi şuan itibariyle bıraktım. Yeterki adam gibi birisini alsınlar. Bunada pahalı diye tepki gösterirsek sol kanat olmadan transfer tamamlanacak.

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

orta saha değil miydi o

Sol kanat diye almışlardı ama 10 numaraydı. Muçi'nin üstüne Rafa'nın getirilmesi gibiydi o da, takımda Delgado varken Ricardinho getirmişlerdi.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi gokhans

Madem bu kadar verecektik, alsaydık ya zamanında kerem’i ya da şu gürcüyü. Nasıl bir iş bilmezliktir bu!!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Zafer55

Muci gitmiş. Darısı svenson Felix ve Mario nun başına inşallah.
Tabi yerlerine iyi adamlar gelecekse

Çevrimiçi Samet Demir

Herkes atlıyor ama bizim büyük bir teknik ekip problemimiz var. Hocanın yardımcıları hiç güven vermiyor. Hele bu aralar çift idman yapıyor olmamız falan sıkıntı yaşatabilir.

Etiketler: