legia'nın pay işi vardı zarar ettik yine
Her türlü zarar ettik orası ayrı ama eski kulübüne birsey ödemiyoruz. Kap açıklamasını net hatirliyorum çünkü burada konuşmuştuk “net kār” üzerinden bi yüzde verilmişti. Burada kar etmediğimiz için eski klubune bir ödeme yapilmaz.
Zaten TS’ye gidip harikalar yaratacağını da sanmıyorum ki opsiyonunu kullansınlar. O paralarida veremezler zaten - suan Fatih Tekke istifa tag’i falan açmış Ts’liler Tekke’nin bugün basın toplantısında dedikleri yüzünden yerin dibine sokuyorlar. Haksızda sayilmazlar hani, 10M Euro falan transfere harcamamak için 5M Euro verip sakat adam almışlar. Tekke’de bu oyuncular zaten sağlam olsa alamayiz anca bu şekilde gelir zaten diye sacmalamis. Sonrada sıvamış, ama oyuncu saglamlasirsa çok iyi olur falan diye
Umarım Muci iyi bir performans gösterip kendini bulur - bize ilk geldiği zamanları hatirliyorum. Her maçta kaleyi gordugu anda zımbalıyordu. Kaç tane gol atmıştık öyle çektiği sutun kaleciden sekmesiyle. Ne öz güven kaldı ne başka birsey, topla dribbling bile yapamaz hale geldi. Umarım potansiyeline ulaşır.