2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

KartalınGücü, kartalizma190399, maıden, aoguzd, Yokmessi, Kapkarakartal, Kartal Ç, murat baltacı, Serdar3444, Gökhan Güvenç, annoca, Ravenman, Monza, Darkeagle, sefaköykartali, mayguntr, Zafer55, gokhans, NioHH, blackeagle35, murat, Özgür Gültekin, kartalbasket, highflyingeagle, Samet Ç, Rasim, hasankale, matias_27, COB, tolga1903, Umutcan Kaya, doganay, Tass, balkan-kartal, Yusuf Berberoğlu, mtorunlu, 38life, Mehmet57, yaço58, ulumemo, bull74, o2bucak, Georgetown, AigleBordeaux, safak_01, golazokartal, mellfred, cornelius, joseph35, c3c2k, sozkul, Fikret ve 389 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 374332 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Fikret

https://x.com/HaberKartali/status/1869114594591162476

Serdal Adalı: "Sergen Yalçın'a kafamdaki projeyi anlatacağım. İşe başlasın, bu 6 ayı uzakta da geçirebilir. Önümüzdeki senenin hazırlığını yapabilir."

Bu secim vaatleri sirasindaki konusma mi? Muhtemelen bu teklif hic yapilmadi yani uzaktan calis kismi. Ama yapildiysa da kabul etmedi Sergen burasi belli. Arroyo vs dahil genelde olumsuz konustu Besiktas transferleri, mac taktikleri vs hakkinda.

Bugun Onder Ozen'in aciklamalari vardi Besiktas'la gorusmesiyle ilgili. Muhtemelen Ozen'le 1-2 hafta once konusuldu Lozan maci oncesi. Ole Lozan'a 7 savunmaciyla elenmeseydi acaba Ozen imzalar miydi? Yoksa direk Ole gidince gelecek ekip icin mi sordular?

Yonetimin Shatkar maci, sonra amator takima karsi 0-2, sonra Lozan deplasmani vs gidisati gormemis olmasi imkansiz...

Ha dogru olan Fenerbahce gibi hocayi kovup, takimi hocasiz oyle birkac hafta birakmak mi? Yoksa kafanda yedek planinla mi aksiyon almak?
Ali Koc tak diye 100m'luk maliyetli transfere girebildigi icin tabi taraftar baskisini hafifletti, yoksa tam bir sacmalik.

Çevrimiçi Ravenman

https://x.com/HaberKartali/status/1869114594591162476

İşte bu:

Serdal Adalı: "Sergen Yalçın'a kafamdaki projeyi anlatacağım. İşe başlasın, bu 6 ayı uzakta da geçirebilir. Önümüzdeki senenin hazırlığını yapabilir."

Ole hocanın kalemi çoktan kırılmıştı.

Udokhaiyı bu takımda halen tutan hoca Beşiktaşlı değidir.

Çevrimiçi Ravenman

Batrakov var gündemimizde.

Çevrimiçi Tass

böyle bir haber gördüm, inş dogru degildir. erisnden kurtulmak ve diğer potansiyelli genc kalecilerimiz için yer açılmasını yıllardır bekliyorum. her oynadıgı macta tuhaf tuhaf hata yapan ersinle uzatmak ta neyin nesi arkadaş?

ÖZEL – Beşiktaş, Ersin Destanoğlu ile sözleşme uzatmak için görüşmelere başladı.

Çevrimiçi Ravenman

böyle bir haber gördüm, inş dogru degildir. erisnden kurtulmak ve diğer potansiyelli genc kalecilerimiz için yer açılmasını yıllardır bekliyorum. her oynadıgı macta tuhaf tuhaf hata yapan ersinle uzatmak ta neyin nesi arkadaş?

ÖZEL – Beşiktaş, Ersin Destanoğlu ile sözleşme uzatmak için görüşmelere başladı.

Ersin, Necip, Salih.

Bunlarla uzatmayı geçtim, kulüpte bile tutmam.

Çevrimiçi Ravenman

Sportingde St.Juste PAF takımına gönderildi yönetimle kavga ettiği için.

Çok iyi stoper, fırsat transferi bu işte.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Biz şu kadromuzun kötülüğüne odaklanacağımız yerde transferler nerde diye sorgulayacağımız yerde halen ole,sergen kavgası yapıyorsak bizden hiçbir şey olmaz.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

yaparlar beklerim böyle taraftara böyle başkan.

Çevrimiçi Tass

gs forumlarında takip edilmesi gerekenler diye listelemişler; içlerinde ismini duymadıklarım vardı. sizinle paylaşayım.

Can Uzun, Eren Dinkçi, Muhammed Damar, Umut Tohumcu, Mert Kömür, Livan Burcu, Aral Şimşir ve Eser Gürbüz

bizim gurbetci tarayan tayfa bunlardan işimize gelecek 1 tane almalılar bence. taylanı aldık, en azından 1 tane daha gerekir. her sene altyapı ve gurbetcilerden 2-3 devir daim olması lazım.

Çevrimiçi kartalizma190399

Biz şu kadromuzun kötülüğüne odaklanacağımız yerde transferler nerde diye sorgulayacağımız yerde halen ole,sergen kavgası yapıyorsak bizden hiçbir şey olmaz.

Buna 2-3 hafta evvel odaklansaydik keske?
2 hafta evvel Besiktas'in hocasini kucuk dusurucu bir profil resmin vardi yanlis hatirlamiyorsam.
Mesela Sergen'li o sekil bir profil resmin niye yok?

Amacim Ole'yi ovmek veya Sergen'i yermek degil. Bence ikisi de Besiktas icin yetersiz hocalardi.
Kadro kalitesizliginden/eksikliginden bagimsiz soyluyorum bunu.
Ama yabanci/yerli hocalara karsi bir kisim taraftarin apacik esit olmayan tavri can sikici.

Çevrimiçi Samet Demir

yanlis bakiyorsun, Abdullah Avci Gio Ole Valerian falan bunlar Besiktas'in basarisiz hocalar coplugundeki tipler. Yarin Amartey-Oxlade gittigi yerde basarili olsa da umrumda olmaz, Besiktas'ta basarisiz olmus tiplerin ovgusuyle ugrasmam.

hala ayni sig konusma. 100 satir yazi yazsak Senol Gunes, Sergen Yalcin hakkinda pozitif birsey gorsen saldirmaya yer ariyorsun. Senin ozur dileme yetine de inanmiyorum, hic ilgimi de cekmiyor. Bana ne buradaki Ahmet-Mehmet'ten? Ben fikir, arguman tartisma icin buradayim. Sen varsa yoksa Sergenci bilmem neci diye yaftalama pesindesin, 20 satir baska konu olsa aradan tek konsantre oldugun yer belli.

Shatkar maci vs gidip sinir krizlerindeyken es-dost-tatil bir sekilde sabrettik zaten forumda falan da degildim. Bu son Lozan rezillikleri sirasinda su an is icin bulundugum yer, ekran basiminda islerimin uzun olmasi, zaman zaman calismak yerine yapacak gereksiz mesgale bulmam sonucunda son birkac gundur gene forumda zaman kaybediyorum. Ole'nin su 9 kisilik takimlari yenemezken, takimi 3.yapamazken cok kisiye sakin dedik, sabir dedik, ama bu yaz rezillikleri say say bitmez. Agir basarisizlikta sabir olmaz.

Gio icin yabanci kaynak denmesin de gene guldum  :lol:
Twitter'da elalem bir tane tweet atti diye 'Tum Ingiltere bunu konusuyor' olabilir mi.  :lol: :lol: O mesajda bu tarz eften, puften, basarili giden takim taraftar aforizmalarini da ornekledim zaten. Komik olmayin yani yarin Amir Haciahmetovic icin biri iyi tweet atsa gene buraya gelip  'Tum Ingiltere bunu konusuyor' mu diyecez. Bahsi gecen Sbozlai (ismiyle ugrasamadim) hayvan gibi sut atmasi, frikikci olmasini falan 1 aylik Gio donemine mi baglayacaz  :lol: :lol:
Skor iyiyse herkes mutludur bu is boyle.
100 satır yazıp hala soruma cevap vermemişsin. Bak ben sana diyorum Şenol ve Sergen benim hocam diye. Takım başında olduğu zaman pusuda yatmadım hiç bir şekilde. Sizin kafadaki taraftarlar insanları ayrıştırdı, yok vasatsever, yok scout31 tayfa falan.

Bana diyorsun yerli hocaları eleştirmek için yer arıyorsun diye ama gökhanın yazdığına tuzlukla koşan sensin. 😅
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Muci'nin durumu ve yasanan surec bence tam da bizim sportif olarak ne kadar kotu yonetildigimizin ozeti.
Cocugu 10 numara diye aldik, gelir gelmez yedek kaldi, kah alakasi olmayan sag kanatta oynattik.
Yarim devre organizasyonu bozuk takimda ya kulubede ya pozisyon disi gorev aldi.
Sonra ertesi transfer donemi 10 milyon euro'luk yatirim yapmisken tam onune Rafa Silva'yi aldik sirf bosta diye ve rakiplere calim atip hava atacagiz diye. Cocuk bir kulube'de bir solacikta bir sagacikta pert oldu. Buna ragmen kisitli dakikalarda iyi skor katkisi aldi.
Simdi de kendisine yer yok diye ve asla uygun olmadigi ve hic oynamadigi bir pozisyonda verim saglayamiyor diye cop ilan edildi.

Muci organize bir takimda forvet arkasi pozisyonunda gelistirici bir antrenor ekibinin elinde cok iyi bir oyuncu olabilecekken pert ettik. Gecmis olsun. Simdi Muci'de suc kendisi yetekensiz falan diyenler olacaktir. Son 4-5 sene bizde hangi oyuncu degerine deger katti, kimi gelistirdik? Hepsi mi yeteneksizdi, hep mi onlar suclu?

Çevrimiçi Samet Demir

gs forumlarında takip edilmesi gerekenler diye listelemişler; içlerinde ismini duymadıklarım vardı. sizinle paylaşayım.

Can Uzun, Eren Dinkçi, Muhammed Damar, Umut Tohumcu, Mert Kömür, Livan Burcu, Aral Şimşir ve Eser Gürbüz

bizim gurbetci tarayan tayfa bunlardan işimize gelecek 1 tane almalılar bence. taylanı aldık, en azından 1 tane daha gerekir. her sene altyapı ve gurbetcilerden 2-3 devir daim olması lazım.
Taylanı aldık onu fb deki 30 yaşındaki adamla mukayese ediyorlar abi. Buradan bir başka oyuncu almasak eleştirenler aldığımız zamanda scout31 tayfa yeahh diyecek. Bizim taraftar olarak ciddi problemlerimiz var.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Tass

Taylanı aldık onu fb deki 30 yaşındaki adamla mukayese ediyorlar abi. Buradan bir başka oyuncu almasak eleştirenler aldığımız zamanda scout31 tayfa yeahh diyecek. Bizim taraftar olarak ciddi problemlerimiz var.

30 yaşındaki adam yıllık 5m maaş alıyor bu arada. ve 2 maç oynamadan sakatlandı kaç hafta. biz bunları düşünüp yorum yapmaya çalışıyoruz. yıllık 5-6m butce verilecekse defans oyuncusuna pepe/laporte gibi defansın beyni olacak bir yıldız olabilir. sag beke o maas çok absürt.

Sportingde St.Juste PAF takımına gönderildi yönetimle kavga ettiği için.

Çok iyi stoper, fırsat transferi bu işte.

Sporting'de 3'lu oynamisti, mesela bize gelse tam 3'luye cuk oturacak stoper.
Gerci Cerny'den sonra 3'lunun ihtimali kalmadi. Djalo geldikten sonra baska stoper gelmez Uduokhai ve Paulista'dan biri gitmedigi surece.

Mukayese edilmesinin nedeni rakiplerimizin onlar olmasi ve onlari yakalamayi calismamiz.
Ama taraftarin anlamadigi sey, biz rakipleri hic harcama veya kalite uzerinden yakalamadik.
Kendi degerimizi yaratmaya, organizasyon ve sinerji uzerinden yakaladik hep.
Bu da rakipte Semedo varken bizde niye Taylan var demekle olmuyor.
Senin rakibinde Nani varken sen Olcay'la sampiyon oldu. Rakip Diego Ribas'a dunya para verirken sen daha dusuk profilli Sosa'yla sampiyon oldun.

Taylan'in da tartisilacak bir yani yok su anda. Ne kadar potansiyelli bilemiyorum, oyuncu'yu tanimiyorum.
Ama biz bu butcelerle bir oyuncu'ya 6 milyon euro bonservis bedeli oduyorsak ilk 11 oyuncusu olmali, hele sagbekse.
Eger su an ilk 11'de oynayacak durumda degilse zaten o para'yi vermemek gerekiyor. Celiski de burda zaten.

Çevrimiçi gokhans

Sergen’in, Bilal’i larin gibi sol kanat oynatacağını varsayarak sol kanat almayacaklar gibi kötü bir his kapladı içimi. İnş. bek ve stoperle kapatmazlar transferi…
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi gokhans

Senol Gunes'i ihanetle, Sergen Yalcin'i da gene hem kirginlik hem de 3 takimli yarisi kazanmasini kucumseyerek falan ilginc bir harman cikmis.

Iste bu sacma bir kamuoyu gucleri var renklilerin. Oyle bir sey ki Besiktas'in kendi taraftarinin yarisi falan son 15 senede basarili olan 2 hocaya diger basarisizlardan fazla kin beslemesi gibi bir sonuc var. Akil almaz ya.

F.Orman'in son donemi de, transferleri de cok kotuydu. Hakemlere karsi da koruyamadi Besiktas'i 2 tane sampiyonluk caldirdik. O yonetim ve baskanin arasi iyi olsa hocayla zaten tutarlardi. Bahceliyle kotu olmus falan, Orman o donem herkesle kotu oldu, zaten kendi basina gucu yoktu haliyle Besiktas ciddi zarar gordu.
2.gelisinde de Senol Gunes o takima anlamsiz derecede iyi futbol oynatip, iyi skorlar aldi. ANC'nin tarihin en kotu transfer donemini uygulamasi yuzunden, Gedson da sakatlaninca 2 puan kaybina istifasini verdi, tazminat vs kovalamadi gitti.

- Sergen gene takim felaket durumdayken gelip, 3.luge tasidigi bir yarim sezon var.
- Sonra yaz kampi vs yapip, dogru duzgun transfer yokken, iste 1-2 kiralik, sakat diye kimsenin bulasmadi Josef-Abou vs alip takima surpriz derece iyi top oynattigi bir sampiyonlugumuz var. Ersin-Ridvan 18-19undaydi hani, Larin'e herkes cop diyordu... Abou ile sozlesmeyi para verip uzatmayan ANC yonetimi sagolsun, dar kadro cok zora da girmisti. Son haftalara F.Terim E.Belozoglu vs de bastirirken girip bir sekilde sampiyonlugu aldi. Muhtemelen Hatay maci once yaptigi racon olmasa, sezon ici hakemlere karsi bir cok kere savasmasa ANC yonetimi o sampiyonlugu verirdi.
- O yaz klasik bir ANC basiretsizligi, sampiyonluk kutlamasinda kendi ve tum yoneticilerin cig halleri. Sonra Sergen'le imzalama aptalligi. Hayir baskasini da bulabilecek kalibresi yok ANCnin. Salak sacma bir yaz, kotu transferler gene son dk isi. Abou tutmadigin paraya Batshuayi falan... Neyse orada kotu sezonu var Sergen'in, gene karakterli top oynatmaya calismisti. Baya guclu bir Dortmund'a karsi 1-2 yenildik iceride ama takim top oynamisti. Sonrasi sakatliklarla dagilis.

Sergen'e kirgin, uzgun bilmem ne olacak halim yok. Napmis yorumcuyken full makara bir programi var. Iliski de soruyorlar adama bilmem ne de. O sari bonus kafa sacli kizla guya iliski falan, gelen sorulari konusuyorlar arada sakalar bilmem neler. Ben ex-next muhabbetini bir gun sporda kulaklikla dinledim diye hatirliyorum ama Besiktasla ilgili bisi mi dedi hatirlamiyorum.
Kendisi kac kere 1 kere daha Besiktas'a gelecegini dusundugunu soyledi. 1 kere daha hakkim var tarzi konustugunu biliyoruz.  ANC yuzunden basarisiz oldum, istifa ettim, gene gelicem tarzi bir hedef muhtemelen. Adamin kardesi vefat etti diye gelmeye hazir olmamasindan dogal da birsey goremiyorum. Bu takim cok hoca yer lafi da yorumcu olarak bana dogal geliyor. Sergen'in TV persona'si halini cok ciddiye alan, sakalari anlayamayanlar baya var onu soylemem lazim. Sergen'in anlattigi hikayelerde de salaga yatma, abartma vs var arkadaslar. Bu Ghezzal'i son dk bir videosunu izledim gordum aldim falan. Yahu Besiktas-Lyon maclarini izlemedi mi Sergen Yalcin? Besiktas UEFA ceyrek finalinde, ciksa turu kupaya gitme sansi var o takimin. Sergen o maci tabi ki de ah keske ben olsam Besiktas'in macinda bir gun diyerek izlemistir. Ghezzal'i Leicester City vs neyse de biliyordur da simdi orada o son dk bir gordum oyuncu yetenegini gorup anladim aldim diye sakasini yapacak adam, zaten o sebeple reytingi yuksek. Cerny'e falan 8 derken guluyor adam bak o da yanlistir falan. Adama Hollandali diyor, muhtemelen Ajax-Twente gormustur oyuncuyu. Bugun Onder Ozen'in dediklerini dinleyin Sergen icin bir dk isine gec kalmaz, oyuncusunun herseyiyle ilgilenir falan herseyi anlatmis adam.

Neyse ben tribunde yillarca belki 10 yil falan farkli farkli 10 macta 'Yere Yatsana Yere Yatsana Abdullah Avci Yere Yatsana' diye bagirmisimdir. TV basindan bu adama diger Besiktaslilar gibi tonlarca kufur kiyamet... Bu adam bile geldi Besiktas'in basina da ustune de 3 sene falan tazminat aldi, TS'den aldigi maasi az gosterdi. Avci-Valerian,Santos Ole bilmem ne... Bunlar Senol Gunes, Sergen Yalcin kadar nefret cekmiyor cok ilginc.

Allah'a tapmak ve Besiktas'a basari, iyi futbol, kotu oyuncudan verim alma gibi seyler getirmis adamlari begenme falan anlamsiz karsilastirmalar.
Gunes balcikla sivanmiyor arkadaslar. Size sorsak Bilic iyi dersiniz sonra Sergen'in sampiyonlugunu kucumsemek icin bin dereden su getirirsiniz. Elleriyle CL biletini gs'ye veren, 69 puanla Hamzaoglu'nu sampiyon yaptiran, bize mac kaybetmeye calisan Feneri yenemeyen ve sezon ortasi 'gercek satisi'  koyup WestHam anlasan Bilic degilmis gibi anlatirsiniz. Hayatinda 0 teknik direktorluk basarisi olan, geldigi 6 ayda kadrosundan cok daha kotu kadrolara karsi bile sican Ole'yi ve benzerlerini savunursunuz.

Sergen'i begenmeyen begenmesin. Ondan once gelen 3-4 yabanciyi da begenmeyen bircok taraftar var. fb-gs-ts-Bjk goruyoruz son gelen 15-20 yabanci hocanin neredeyse hic basarisi yok. Sergen Besiktas CVsi ile bir daha gelmeyi haketmistir. 3 sezonunun 2si basarili, iki kupali iste. Kotu giderse de elestirilir, gonderilir, tazminat almadan gider.
Sana insanların şenol’a karşı neden nefret duyduğunun sebebini söylüyorum, neden sergen’i yetersiz olduğunu, neden Beşiktaş’a layık görmediğimizi, yanlışlarını anlatıyorum kalkıp konuyla alakasız ampır ampır cevap veriyorsun. Yahu önce yazdıklarımı bir anla önce, taraftar şenol’u ihanet ettiği için, sergen’i Beşiktaş’a yetersiz olduğu için istemedi. Sergen şuan mevcut hocamız, gidene kadar desteğimi söyledim, alanya maçı sonrası tek eleştirim yok, cengiz transferi için bile hoca inanıyorsa alınsın diyorum, tutmuş fikret orman’a saldırmışsın, konu ile alakası yok bunun, olsaydı abdullah avcı ve son dönem transferleri için hem fikir olur beraber eleştirirdik ama konu ile alakası yok!! “Exten next olmaz, bu takım her hocayı yer, bu topun altına girmem, diyen adam için Sergenin şakalarını anlamamışsın diyorsun, dalgamı geçiyorsun insanlarla? Doğruya doğru, yanlışa yanlış demek bu kadar mı zor senin için? İhanetin ne olduğunu biliyormusun genel manada? İhanet ne demek? Hala ole-bronckhorst’dan bu kadar nefret etmiyorsunuz yazmışsın neden nefret edilmesini istiyorsun bu adamlardan? Ne çıkarın var bu işten? Ben ihanet edip satan adamı neden ole veya rio’dan daha az nefret etmek zorundayım? Bilic ne alaka, yetersizde olabilir, şampiyonluk serisinin temelini kuran hocada denebilir ama konumuzla ne ilgisi var? Rio’ya verilen kadro ile sergen’in rio’dan daha başarılı olacağına sen ve bir kaç kişi hariç kimse inanmıyor, insanları sorgulayacağına gerçekleri sorgula adil şekilde!!
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2025, 12:19:11 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Tass

siz kendi aranızda sergeni çekiştirirken olası kadro planlamamız için şimdiki düşüncelerimi yazayım.

bizim kadroda 4-2-3-1'in 3'ün ortasına tam oturacak profilimiz yok. yedeği de aslı da yok. bunun yerine hücumcu 4-3-3 denenebilir.

eğer trossard olursa sol açığa rafayla ikisi kapatır. bu durumda trossard için bence 12m civarı bonservis ve 5m 3 yıllık anlaşma doğru bir harcama olur kanımca.

sağ açık ise cerny olacaktır. yedeğine birini düşünebilirler. gurbeti kontenjanı olması mantıklı geliyor - tercihen solak.

forvet merkezi içinse abraham ve bilal, üçüncü alternatif te genc mustafa.

yani ileri 3lu için bir asli sol açık bir de yedek sağ açık lazım. bu durumda muçi ve rashitsadan çıkılabilir.

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Buna 2-3 hafta evvel odaklansaydik keske?
2 hafta evvel Besiktas'in hocasini kucuk dusurucu bir profil resmin vardi yanlis hatirlamiyorsam.
Mesela Sergen'li o sekil bir profil resmin niye yok?

Amacim Ole'yi ovmek veya Sergen'i yermek degil. Bence ikisi de Besiktas icin yetersiz hocalardi.
Kadro kalitesizliginden/eksikliginden bagimsiz soyluyorum bunu.
Ama yabanci/yerli hocalara karsi bir kisim taraftarin apacik esit olmayan tavri can sikici.

Beni bu tutarsızlık sinirlendiriyor zaten. Işık hızında "Lozan'ı yenmek için transfere ihtiyaç yok"tan "bu takıma 5-6 transfer daha lazım"a döndüler.

Ole'nin üzerine 4 transfer gelmiş. (Cerny, Rıdvan, Djalo, Bilal) Forumda her mesajında paragraf paragraf Sergen güzelleyen yazar dün bir mesajında halen bu takıma 3'ü net, 5-6 transfer lazım diyor. Takım bu kadar eksikse Ole'nin günahı neydi?

Benim tavrım net, Beşiktaş için kim ter döküyorsa onu savunurum. Dün bu isim Ole'ydi, bugün Sergen. İsimleri değil, Beşiktaş'ı destekliyorum çünkü. Bence ikisi de Beşiktaş'ın hocası olmamalı ama maalesef durum bu.

Küçük ama Beşiktaş'ın mevcut vizyonunu çok güzel özetleyen bir detay; Alanya maçında oyun durduğu bir anda Sergen ile Abraham (ana dili İngilizce), tercüman aracılığıyla konuşuyorlardı. Alanya'nın Portekizli hocası ise Efecan ile tercümansız konuşuyordu. Şimdi bunu yazınca beni Sergen düşmanı ilan edecek bu arkadaş ama Beşiktaş'ın hocası en azından İngilizce konuşabilmeli. Bunu isimlerden bağımsız olarak her Beşiktaş taraftarı talep etmeli.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Samet Demir

Mukayese edilmesinin nedeni rakiplerimizin onlar olmasi ve onlari yakalamayi calismamiz.
Ama taraftarin anlamadigi sey, biz rakipleri hic harcama veya kalite uzerinden yakalamadik.
Kendi degerimizi yaratmaya, organizasyon ve sinerji uzerinden yakaladik hep.
Bu da rakipte Semedo varken bizde niye Taylan var demekle olmuyor.
Senin rakibinde Nani varken sen Olcay'la sampiyon oldu. Rakip Diego Ribas'a dunya para verirken sen daha dusuk profilli Sosa'yla sampiyon oldun.

Taylan'in da tartisilacak bir yani yok su anda. Ne kadar potansiyelli bilemiyorum, oyuncu'yu tanimiyorum.
Ama biz bu butcelerle bir oyuncu'ya 6 milyon euro bonservis bedeli oduyorsak ilk 11 oyuncusu olmali, hele sagbekse.
Eger su an ilk 11'de oynayacak durumda degilse zaten o para'yi vermemek gerekiyor. Celiski de burda zaten.
Demek istediğim mukayese edilen adamların pozisyonları farklı, bu durumun algı yapmak için ortaya atıldığını söylüyorum.

Bir oyuncuya 10 küsür maaş verilmesine karşıyım ben. Kim olursa olsun. Biz bu bütçeye sahip bir takım değiliz. Ülke de aynı şekilde. Buna nasıl izin veriyorlar anlamıyorum.

Bizim gideceğimiz yol en fazla yüksek bonservis düşük maaş olmalı.

Çevrimiçi Samet Demir

siz kendi aranızda sergeni çekiştirirken olası kadro planlamamız için şimdiki düşüncelerimi yazayım.

bizim kadroda 4-2-3-1'in 3'ün ortasına tam oturacak profilimiz yok. yedeği de aslı da yok. bunun yerine hücumcu 4-3-3 denenebilir.

eğer trossard olursa sol açığa rafayla ikisi kapatır. bu durumda trossard için bence 12m civarı bonservis ve 5m 3 yıllık anlaşma doğru bir harcama olur kanımca.

sağ açık ise cerny olacaktır. yedeğine birini düşünebilirler. gurbeti kontenjanı olması mantıklı geliyor - tercihen solak.

forvet merkezi içinse abraham ve bilal, üçüncü alternatif te genc mustafa.

yani ileri 3lu için bir asli sol açık bir de yedek sağ açık lazım. bu durumda muçi ve rashitsadan çıkılabilir.
Muci sol kanat yedeği, rachica da sağ kanat yedeği olur. Stoper, sol kanat, sağ bek ve 6-8 alırlar en fazla. 4 trasnfer gelsin ben eksiklik konusunda yorum yapmam daha. Gerisi hocaya kalır.

Çevrimiçi Tass

gelelim 4-3-3'ün orta sahasına;

göbekte önlibero olarak ndidi, yedeği an itibariyle demir ege. gerekirse salih özcan alınıp orayı daha guclendirebilriz.

iki 8'den biri, sola yakın orkun olur.

diğer 8 defansif yanı ön planda olacaksa tessmann/patrick berg olabilir, ofansif olanı aranıyorsa da ona göre bir profile bakılır. bu rusyadaki o genc olabilir veya wendel/groberk gibi birisi.

8'leri kartal ve jao mario yedekleyebilirler. jao mario'dan çıkılırsa da oraya mert kömür gibi bir sürü gurbetci genc var.

yani orta 3lu içn bir tane asli 8 ve mario giderse yerine bir gurbetci 8 lazım. 6 içinse demir ege dışında çok istenirse biri daha alınabilir.
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2025, 12:46:11 Tass ]

Çevrimiçi Tass

4-3-3'de bize ilk 11 için (AS) bir sol açık ve bir 8 numara lazım. bunlara ilaveten en az iki tane de tercihen gurbetci yedek.

işin defans boyutuna girmiyorum. orası çok karışık ve yetişeceğini de sanmıyorum. en azından svenson yerine bir sağ bek gelse diyorum.

kaleci için fikirlerimi zaten paylaştım. bana göre u23 yabancıyı as kaleci olarak kullanmalıyız.

Çevrimiçi Tass

stopere merih yazacam yine de ek olarak,   :D

Etiketler: