2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

KartalınGücü, kartalizma190399, maıden, aoguzd, Yokmessi, Kapkarakartal, Kartal Ç, murat baltacı, Serdar3444, Gökhan Güvenç, annoca, Ravenman, Monza, Darkeagle, sefaköykartali, mayguntr, Zafer55, gokhans, NioHH, blackeagle35, murat, Özgür Gültekin, kartalbasket, highflyingeagle, Samet Ç, Rasim, hasankale, matias_27, COB, tolga1903, Umutcan Kaya, doganay, Tass, balkan-kartal, Yusuf Berberoğlu, mtorunlu, 38life, Mehmet57, yaço58, ulumemo, bull74, o2bucak, Georgetown, AigleBordeaux, safak_01, golazokartal, mellfred, cornelius, joseph35, c3c2k, sozkul, Fikret ve 390 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 374326 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi joseph35

Laporteyi alabilirmişiz.
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2025, 22:05:42 joseph35 ]

Çevrimiçi Zafer55

Muçi bence de kalmalı. Yedek lazım, rotasyon lazım.

Svensson hariç bence kimse yerine daha iyisi gelmedikçe gitmesin. 21 kişi gitti. Daha iyisi alınmıyorsa Udokhai bile kalsın. Sol stoper sakatlık - ceza durumunda Emrecan Uzunhan'a kalacak yoksa.
Yerine adam alınmak şartıyla gidecek adamlar:
Svenson-udokhai-mario olmalı bence.
(Sol stoper Emirhan topçu var)

Çevrimiçi murat

Serdar Adalı şimdide Divanı karıştırdı.

Divan aday adayları hepsi tek yumruk olmuş Serdar Adalıya karşı.

Aday adayların birisiyle bir ön protokol imzalamış, tüm statülere aykırı.
divan aday adayı ne oluyor?

Çevrimiçi Zafer55

rakiplerin kadrosuna bakınca kartal ve demir egeyi beğenmememiz gerekiyor bizim seviyemiz böyle anadolu takımı olmamalı rakiplerimizin her bölgesinde 2-3 tane iyi seviyede adam var yada aynı seviyede.
Rakiplerin kadrosuna bakmadan da demir ve kartalı yeterli görmüyorum ben. Ne Kartal ne Demir, Ndidi ve Orkun u yedekleyecek adamlar değil. O bölgeye net bir transfer lazım. ikisi de Ndidi yi yedekleyebilse bile Orkunun yokluğunda ben onların yerine salihi tercih ederim. Sergen benim gibi düşünmeyip Salih i istemiyorsa mutlaka bir transfer istemeli .

Çevrimiçi Ravenman

Muçi bence de kalmalı. Yedek lazım, rotasyon lazım.

Svensson hariç bence kimse yerine daha iyisi gelmedikçe gitmesin. 21 kişi gitti. Daha iyisi alınmıyorsa Udokhai bile kalsın. Sol stoper sakatlık - ceza durumunda Emrecan Uzunhan'a kalacak yoksa.

Hiç bir faydası olmayan ve bedava parayı cebine koyan 34 yaşındaki süperyıldız Necipi gönderme Muci’yi gönder.

Bizde zeka fışkırıyor.

Çevrimiçi Ravenman

divan aday adayı ne oluyor?

Şu anki Divan kurulu başkanının karşısına bir aday çıkması lazım.

O adayın kim olacağıda belli olmadığı için potensiyel adaylar arasında bir ön seçim olacak ve oradan galip gelen 1 kişi çıkacak Divan kuruly başkanı karşısında seçime girecek.

Ben böyle anladım.

Çevrimiçi Ravenman

Ersin, Necip, Salih, Tayyıp ve Emrecan varken Semihi yollamak nedir arkadaş?

Bu hepsi pilanlı.

https://x.com/ekgedik1903/status/1963190031834595403?s=46

Çevrimiçi Tass

rakiplerin kadrosuna bakınca kartal ve demir egeyi beğenmememiz gerekiyor bizim seviyemiz böyle anadolu takımı olmamalı rakiplerimizin her bölgesinde 2-3 tane iyi seviyede adam var yada aynı seviyede.

son uc senenin sampiyonu o pozisyonda yedek olarak berkantı kaanı sokuyor. o yuzden evet begeniyorum bizim cocukları. pırıl pırıllar. takımın kotu gidisatı hepimizi umutsuzluga itiyor anlıyorum ama suc yedek olarak bu ikisinden sebep degil.

Çevrimiçi Tass

takviye olmasın da demedim. zaten salih ozcanı onerdim kac defa. baskası da olur. ama bu ikisinden de istifade ederiz.

Çevrimiçi Tass

necip ve salih ucan gitmesi gerekn yerliler. kaleciler komple degismeli ayrıca. uzunhanı futbolcu olarak gormuyorum zaten.

Çevrimiçi Tass

simdi ve fener vs gs kadrolarına baktım. saglam oyuncu diyecegim 10 tane cıktı her takımdan. bize bakıyorum 7 zorlasan belki 8 tane AS oyuncu diyecegin adam var. onlarda, ozellikle fenerde genişlik fazla. bizim 3 tane iyi takviye ile 11 olarak onlarlın seviyesinde oluruz. dar kadro rotasyonunu sadece ligi dusunecegimiz icin becerebiliriz de... su s.tıgım alanya puan kaybı olmasaydı ve ertelemede yeni oyuncuların yoklugu... bunlar hesapta olmasa 3 takviye ile sampiyonşuga oynarız derdim... bir sekilde onumuzdeki 3-4 mactan 3 puan almamız lazım tekrar o ihtimali diyebilmem icin... tabii sol acık artı 1-2 AS takviye ile.

Çevrimiçi gokhans

İngiltere’de gündem, Bronckhorst sonrası Szoboszlai'nin acayip goller atan bir kanat bekine dönüşmesi. Liverpool taraftarı yere göğe sığdıramıyor Bronckhorst‘u..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Necmi

Hiç bir faydası olmayan ve bedava parayı cebine koyan 34 yaşındaki süperyıldız Necipi gönderme Muci’yi gönder.

Bizde zeka fışkırıyor.
nasıl bir zeka söylüyot bunu necip göndetdin ne kazanıyorsun hiç birşey muçi yabancı kontenjanda yer açmak için kiralamak bir seçenektir mevkileri aynı değil uyrukları aynı değil geçmişleri aynı değil neciple muçiyi aynı terazide tartmak mukayese etmek için nasıl bir zeka gerekiyor eleştirmek için eleştirme eleştiriyi propaganda olarak kullanmak bu forumda yasak ve sen eleştiri yapmıyorsun yönetim aleyhinde propaganda yapıyorsun ve maksatlısın mesajlarında dikkatli ol

Çevrimiçi Zafer55

simdi ve fener vs gs kadrolarına baktım. saglam oyuncu diyecegim 10 tane cıktı her takımdan. bize bakıyorum 7 zorlasan belki 8 tane AS oyuncu diyecegin adam var. onlarda, ozellikle fenerde genişlik fazla. bizim 3 tane iyi takviye ile 11 olarak onlarlın seviyesinde oluruz. dar kadro rotasyonunu sadece ligi dusunecegimiz icin becerebiliriz de... su s.tıgım alanya puan kaybı olmasaydı ve ertelemede yeni oyuncuların yoklugu... bunlar hesapta olmasa 3 takviye ile sampiyonşuga oynarız derdim... bir sekilde onumuzdeki 3-4 mactan 3 puan almamız lazım tekrar o ihtimali diyebilmem icin... tabii sol acık artı 1-2 AS takviye ile.
Sol kanat-sağ-bek-sol stoper 3 takviye ile oldukça iyimi bir 11 sağlarız.
Bunların yanına da 2-3 tane kadro derinliği için transfer şart.
Gönderilecek oyuncu seçiminde 2 erteleme maçını da hesaba katmamız lazım diye düşünüyorum.
Hele ki alanyaya kaybetmişken 2 maç için adam mı tutulur kadroda diyemiyorum. 4.hafta sonunda 3-5 puan toplamış bir takım olarak görebiliriz kendimizi

Çevrimiçi Fikret

İngiltere’de gündem, Bronckhorst sonrası Szoboszlai'nin acayip goller atan bir kanat bekine dönüşmesi. Liverpool taraftarı yere göğe sığdıramıyor Bronckhorst‘u..
Haha tum Ingiltere bu olayi konusuyormus evet.  :lol:
Szoboszlai'nin sutlari zaten malum. Hayvan gibi tempolu basan, bircok mevkide de oynayan oyuncu yani. J. Milner'i da bek yapmamislar miydi normal isler bunlar.

Bu arada skor iyi giderken hersey boyle gulluk gulistanlik olur. Senol Gunes donemi de yedegin yedegi ile ilgili bile ovgu alirdi. Gslilerin Gunay Guvenc ovmesi falan..

L'Pool 2-0 ondeyken rakip 10 kisilik Newcastle'a 2-2ye dustu. Orada son dk denk gelip atmasalar, yani iki tane kotu skor olsa taraftarlar yapilmayan transferleri, geciken Isak'i konusuyor olurdu.

Bizde de sabirsizligin en buyuk sebebi kotu skorlar.
Orkun transferi sonrasi harika bir hava vardi. Shatkar'a karsi Ole'nin cok ezik top oynatmasiyla yenildigimiz icin iceride o tam tersine dondu.
Lozan sonrasi zaten artik taraftar tamamen bitti.

Djalo-Toure geldi, Sergen iste o 2-3 gun gene belki pozitif birseyler cikacakti ama yok Alanyaspor macinda 2.yari 5-6 net pozisyonu kacirip yenilince hersey negatife dondu gene.
Begenmedigimiz Jurasek simdi fb-gs-ts'de falan olsa, su Alanyaspor macindaki gibi oynayip 2 asist yapsa herkes ovuyor olurdu mesela. Skor kotu olunca tam tersine odaklaniyorsun otomatik olarak.

Cerny sonrasi 2 net adam daha gelse falan bir iki galibiyetle takimin cehresi degisir.

Sadece sorun hakemlerle iteklenen takimin varligi. Normalde lige 1 maglubiyetle baslayinca bu kadar yangin yapilmaz, ama rakibin hakem destegi bilindigi icin taraftar cok karamsarliga dusuyor. Top da oynadiklari yok.

Çevrimiçi Fikret

Ersin, Necip, Salih, Tayyıp ve Emrecan varken Semihi yollamak nedir arkadaş?

Bu hepsi pilanlı.

https://x.com/ekgedik1903/status/1963190031834595403?s=46
Iyi ki twitter'daki bu ortalama alti zekali arkadasi ciddi bir pozisyonda degil.

Arkadaslar bu adamlarin isi gucu aldiklari 'click', aldiklari begeni, goruntunlenme sayilari.
Bunlar durmadan yangin yapacaklar, yada birilerini asiri ovecekler.
Camia olarak ihtiyacimiz belli, biraz sakin olalim.

Hem takima 1000 tane transfer lazim diyen, bu sene gonderilen 10-15 adama cop diyen kisiler gelmis surada kontrati olan yerli oyunculara nefret saciyor.
Kimsenin Necip-Salih'i Muci'nin onune koydugu yok. Yabanci siniri var.
Oyle altyapidan da her oyuncu getirip konmuyor. 21 yasina gelmis Emrecan Terzi'yi gorduk, halisahaya getirsen fizik olarak gucsuz kalir. Gerektigi zaman Turkiye kupasi vs yada yedekten Salih-Necip vs girecektir.

Tazminati verip kovmak tamamen kulube zarar. Tayyip'i kiralarken bile illa ki uc yuz dort yuz bin euro falan tasarruf sagliyorsundur mesela.

Serdar Topraktepe bir daha kulupte gecici bas antrenor olsun istemem ama bu adamda bir suru derbide kazandi, kupa macerasi vs. Ne bu dusmanlik?

Muci'dense Svenson-Mario falan yollansin isterim.
Muci'nin 2 sene kontrati var 1 tam sene yollarsak seneye satmak cok zor olacaktir. Ha zaten 10-12m euro'larin ustune soguk su icmek lazim. Arnavutluk milli takiminda 18e zor giren 23 yasinda, Polonya'da oynayan oyuncu bu parayi nasil etmis olabilir?

Atl. Bilbao maci kasetlerini falan iteleyip Rusya'ya falan bir yere satabilsek keske. Yoksa da ortasahada, 10 numarada yedek diye kalsin. Belki Sergen adam eder.

Çevrimiçi Fikret

Evet 3u daha acil muhtemelen 5-6 net oyuncu ihtiyacimiz var.

Ama dediginiz gibi 7 tane AS oyuncu var dediginiz oyunculara bakarsak muhtemelen 6sini bu transfer donemi almisiz. Fb-Gs 1 senede kurmadi o kadrolari. Biraz sakin olalim.
Sol acik, laporte, 8 numara kiralik falan. Umarim becerir yonetim.

Çevrimiçi Fikret

Laporteyi alabilirmişiz.
Aradigimiz hizi bulamayabiliriz ama kalitesi iyi, oyun kurmasi baya iyi stoper. Onde basma isine de aliskin.

Onde basmak icin sadece stoperlerin Usain Bolt olmasina guvenmek anlamsiz.
Bizim ortasahada da kosup basip o paslari cikartmayacak oyuncuya ihtiyacimiz var. Ndidi-Orkun tamam desek de Rafa ile tam olamiyor o is.
Bu sezon artik Rafa'yi daha cok (sol) kanatta gorsek, yada bazi maclar 45de girse. Tabi bunun icin ortasahaya tempolu oyuncu lazim.

Çevrimiçi Samet Demir

Haha tum Ingiltere bu olayi konusuyormus evet.  :lol:
Szoboszlai'nin sutlari zaten malum. Hayvan gibi tempolu basan, bircok mevkide de oynayan oyuncu yani. J. Milner'i da bek yapmamislar miydi normal isler bunlar.

Bu arada skor iyi giderken hersey boyle gulluk gulistanlik olur. Senol Gunes donemi de yedegin yedegi ile ilgili bile ovgu alirdi. Gslilerin Gunay Guvenc ovmesi falan..

L'Pool 2-0 ondeyken rakip 10 kisilik Newcastle'a 2-2ye dustu. Orada son dk denk gelip atmasalar, yani iki tane kotu skor olsa taraftarlar yapilmayan transferleri, geciken Isak'i konusuyor olurdu.

Bizde de sabirsizligin en buyuk sebebi kotu skorlar.
Orkun transferi sonrasi harika bir hava vardi. Shatkar'a karsi Ole'nin cok ezik top oynatmasiyla yenildigimiz icin iceride o tam tersine dondu.
Lozan sonrasi zaten artik taraftar tamamen bitti.

Djalo-Toure geldi, Sergen iste o 2-3 gun gene belki pozitif birseyler cikacakti ama yok Alanyaspor macinda 2.yari 5-6 net pozisyonu kacirip yenilince hersey negatife dondu gene.
Begenmedigimiz Jurasek simdi fb-gs-ts'de falan olsa, su Alanyaspor macindaki gibi oynayip 2 asist yapsa herkes ovuyor olurdu mesela. Skor kotu olunca tam tersine odaklaniyorsun otomatik olarak.

Cerny sonrasi 2 net adam daha gelse falan bir iki galibiyetle takimin cehresi degisir.

Sadece sorun hakemlerle iteklenen takimin varligi. Normalde lige 1 maglubiyetle baslayinca bu kadar yangin yapilmaz, ama rakibin hakem destegi bilindigi icin taraftar cok karamsarliga dusuyor. Top da oynadiklari yok.
Paragraf paragraf yazıp hiç birşeyi anlatamıyorsun. Yerli hocaya sabır etmemizi nasihat edip mevzu yabancı hoca olunca verdiğiniz öğütleri unutuyorsunuz. Farkında olmadığın şey ise 2side senin takımın hocası. Birinin gitmiş olması birşeyi değiştirmez. Hayır gittiği takımda başarılı olması neden zorunuza gidiyor onuda anlamış değilim.

Burada bizler aylardan beri kronikleşmiş sorunları yazarken, transfer isterken hiç sesiniz çıkmıyordu, Sergen hoca takımın başına geçince birden canlandınız. Hocaya mı hizmet ediyorsunuz Beşiktaşa mı diye sorarlar adama. Ben o kadar ağır konuşmak istemiyorum. Hiç bir Beşiktaşlıya bu tarz yaftalama yapmak hoşuma gitmiyor çünkü. Ama zorluyorsunuz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Fikret

Paragraf paragraf yazıp hiç birşeyi anlatamıyorsun. Yerli hocaya sabır etmemizi nasihat edip mevzu yabancı hoca olunca verdiğiniz öğütleri unutuyorsunuz. Farkında olmadığın şey ise 2side senin takımın hocası. Birinin gitmiş olması birşeyi değiştirmez. Hayır gittiği takımda başarılı olması neden zorunuza gidiyor onuda anlamış değilim.

Burada bizler aylardan beri kronikleşmiş sorunları yazarken, transfer isterken hiç sesiniz çıkmıyordu, Sergen hoca takımın başına geçince birden canlandınız. Hocaya mı hizmet ediyorsunuz Beşiktaşa mı diye sorarlar adama. Ben o kadar ağır konuşmak istemiyorum. Hiç bir Beşiktaşlıya bu tarz yaftalama yapmak hoşuma gitmiyor çünkü. Ama zorluyorsunuz.
Gene bos bos konusmussun, sacma sapan adamcilik suclamalari her zamanki hamaset.

Oncelikle yalan dolan mevzuyu gercekmis gibi konusana hayir demek herkesin hakki.
Giden hocalarin ardindan anlamsiz, yalan ovguler dizmek su an ki hocayi elestirmek icin yapilan birseydir. Takima da hic faydasi yoktur.
Ole varken de Gio hakkinda gene boyle uyduruk ovgu olsa gene yanlis/uydurma der gecerdik.

Yillardir var surada Senol Gunes ve Sergen Yalcin dusmanligindan yerinde duramayanlar. 1000 kelime yazsak arada 1 Senol Gunes satiri bulup deliye donerler.
Ayni sey simdi Sergen Yalcin geleli 1 hafta olmamis, neden Sergen'e laf etmiyorsun onun adami demek istemiyorum ama vs sacmalanmis...

Orada yazdigim tespiti oku da biraz dogru duzgun karsi arguman uret. Hep ayni telden caliyorsun, Sergen'in adami bilmem ne.

Çevrimiçi gokhans

Gene bos bos konusmussun, sacma sapan adamcilik suclamalari her zamanki hamaset.

Oncelikle yalan dolan mevzuyu gercekmis gibi konusana hayir demek herkesin hakki.
Giden hocalarin ardindan anlamsiz, yalan ovguler dizmek su an ki hocayi elestirmek icin yapilan birseydir. Takima da hic faydasi yoktur.
Ole varken de Gio hakkinda gene boyle uyduruk ovgu olsa gene yanlis/uydurma der gecerdik.

Yillardir var surada Senol Gunes ve Sergen Yalcin dusmanligindan yerinde duramayanlar. 1000 kelime yazsak arada 1 Senol Gunes satiri bulup deliye donerler.
Ayni sey simdi Sergen Yalcin geleli 1 hafta olmamis, neden Sergen'e laf etmiyorsun onun adami demek istemiyorum ama vs sacmalanmis...

Orada yazdigim tespiti oku da biraz dogru duzgun karsi arguman uret. Hep ayni telden caliyorsun, Sergen'in adami bilmem ne.
Bu mecrada ya da herhangibir sosyal medyada, farklı bir platformda şenol güneş’e duyulan kinin, Beşiktaş’ı satmasından kaynaklı olduğunu keşke anlayabilseydiniz. Keşke kapalı kapılar arkasında milli takım pazarlığı yapıp, sonrada apar topar basıp gittiğinden dolayı olduğunu idrak edebilseydiniz. Hocası için bahçeliyi, tüm siyaseti karşısına alan ve takımı sahaya çıkartmayan, kendisine abi diyen çok seven başkanını sırtından bıçaklamasından olduğunu artık kabullenebilseydiniz.  İlişkilerde de kurallar benzerdir mesela, güzel günlerin hatrına ihaneti affedersen, sonraki ihanetlerin kapısınıda aralarsın. İhaneti affedene gavat, ihanete rağmen hala savunana alagavat derler ilişkilerde.. Bu gibi olaylarda da adamcı diyorlar malum. Bu arada kimse sergen’e düşmanca bakmıyor, Beşiktaş için yetersiz olduğundan dolayı istemediklerini söylüyorlar. En kötü günde kardeşi gelmedi rahatsızdı tamam, sezon başı yine görüştün başkanla yine reddettin, exten next olmaz dedin, bu takım her hocayı yer dedin, sonra transferler geldi, yaz bitti planlı programlı geldi takımın başına. Yaz tatilini alaçatı’da doya doya yaşadı, kampdır şudur budurlada uğraşmadı bak mis gibi tertemiz sezon açmış takımın başına zembille indi. Hiç mi kırılmadınız? Şampiyon olduğu kadro kısıtlı olsada açık ara en iyi kadroydu prime ghezzal, prime rosier, atiba, josef, aboubakar, vida, larin’le oynadı,  hiç mi anlamıyorsunuz? Abou’yu çıkar denklemden o vasat ötesi fener ve gs’ye şampiyonluk kaptırıyordu az daha, o sezonki abou’yu ilk 4’de hangi takıma koysan şampiyon olurdu zaten. Sonraki sezon yanlış yükleme ve antremanlarla tüm kadroyu sakatlamadı mı? Tarihinde ilkkez avrupada 0 çektirmedi mi? 13 maç puansız seri yapmadı mı? Çaresizce ne yapacağımı bilmiyorum demedi mi? Beşiktaş için yetersiz bir hoca olduğunu neden ısrarla kabullenmek istemiyorsunuz? Adam tsl dışında oynayan oyuncuları tanımıyor, dünya futbolundan bi haber, sizde mi bi habersiniz? Neden insanlardan Allah’a tapar gibi körü körüne sergen ve şenol’a tapmasını bekliyorsunuz? Adamcı olmayın Beşiktaşlı olun!!!
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2025, 02:24:13 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Yazdıklarım gayet açık, gio daki kaynak da yabancı yani kendi kaynakları ayrıca ben Sergene de Gio'da Ole'ye de Beşiktaş'ın hocası olarak bakıyorum.

Demek istediklerimi çok iyi anlıyorsun. Sergen hoca gelmeden önce neden buraya gelip sabredin arkadaşlar diye 1 defa yazmadın ?

Bunu açıkla özür dileyeceğim senden.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Fikret

Yazdıklarım gayet açık, gio daki kaynak da yabancı yani kendi kaynakları ayrıca ben Sergene de Gio'da Ole'ye de Beşiktaş'ın hocası olarak bakıyorum.

Demek istediklerimi çok iyi anlıyorsun. Sergen hoca gelmeden önce neden buraya gelip sabredin arkadaşlar diye 1 defa yazmadın ?

Bunu açıkla özür dileyeceğim senden.

yanlis bakiyorsun, Abdullah Avci Gio Ole Valerian falan bunlar Besiktas'in basarisiz hocalar coplugundeki tipler. Yarin Amartey-Oxlade gittigi yerde basarili olsa da umrumda olmaz, Besiktas'ta basarisiz olmus tiplerin ovgusuyle ugrasmam.

hala ayni sig konusma. 100 satir yazi yazsak Senol Gunes, Sergen Yalcin hakkinda pozitif birsey gorsen saldirmaya yer ariyorsun. Senin ozur dileme yetine de inanmiyorum, hic ilgimi de cekmiyor. Bana ne buradaki Ahmet-Mehmet'ten? Ben fikir, arguman tartisma icin buradayim. Sen varsa yoksa Sergenci bilmem neci diye yaftalama pesindesin, 20 satir baska konu olsa aradan tek konsantre oldugun yer belli.

Shatkar maci vs gidip sinir krizlerindeyken es-dost-tatil bir sekilde sabrettik zaten forumda falan da degildim. Bu son Lozan rezillikleri sirasinda su an is icin bulundugum yer, ekran basiminda islerimin uzun olmasi, zaman zaman calismak yerine yapacak gereksiz mesgale bulmam sonucunda son birkac gundur gene forumda zaman kaybediyorum. Ole'nin su 9 kisilik takimlari yenemezken, takimi 3.yapamazken cok kisiye sakin dedik, sabir dedik, ama bu yaz rezillikleri say say bitmez. Agir basarisizlikta sabir olmaz.

Gio icin yabanci kaynak denmesin de gene guldum  :lol:
Twitter'da elalem bir tane tweet atti diye 'Tum Ingiltere bunu konusuyor' olabilir mi.  :lol: :lol: O mesajda bu tarz eften, puften, basarili giden takim taraftar aforizmalarini da ornekledim zaten. Komik olmayin yani yarin Amir Haciahmetovic icin biri iyi tweet atsa gene buraya gelip  'Tum Ingiltere bunu konusuyor' mu diyecez. Bahsi gecen Sbozlai (ismiyle ugrasamadim) hayvan gibi sut atmasi, frikikci olmasini falan 1 aylik Gio donemine mi baglayacaz  :lol: :lol:
Skor iyiyse herkes mutludur bu is boyle.

Çevrimiçi Fikret

Bu mecrada ya da herhangibir sosyal medyada, farklı bir platformda şenol güneş’e duyulan kinin, Beşiktaş’ı satmasından kaynaklı olduğunu keşke anlayabilseydiniz. Keşke kapalı kapılar arkasında milli takım pazarlığı yapıp, sonrada apar topar basıp gittiğinden dolayı olduğunu idrak edebilseydiniz. Hocası için bahçeliyi, tüm siyaseti karşısına alan ve takımı sahaya çıkartmayan, kendisine abi diyen çok seven başkanını sırtından bıçaklamasından olduğunu artık kabullenebilseydiniz.  İlişkilerde de kurallar benzerdir mesela, güzel günlerin hatrına ihaneti affedersen, sonraki ihanetlerin kapısınıda aralarsın. İhaneti affedene gavat, ihanete rağmen hala savunana alagavat derler ilişkilerde.. Bu gibi olaylarda da adamcı diyorlar malum. Bu arada kimse sergen’e düşmanca bakmıyor, Beşiktaş için yetersiz olduğundan dolayı istemediklerini söylüyorlar. En kötü günde kardeşi gelmedi rahatsızdı tamam, sezon başı yine görüştün başkanla yine reddettin, exten next olmaz dedin, bu takım her hocayı yer dedin, sonra transferler geldi, yaz bitti planlı programlı geldi takımın başına. Yaz tatilini alaçatı’da doya doya yaşadı, kampdır şudur budurlada uğraşmadı bak mis gibi tertemiz sezon açmış takımın başına zembille indi. Hiç mi kırılmadınız? Şampiyon olduğu kadro kısıtlı olsada açık ara en iyi kadroydu prime ghezzal, prime rosier, atiba, josef, aboubakar, vida, larin’le oynadı,  hiç mi anlamıyorsunuz? Abou’yu çıkar denklemden o vasat ötesi fener ve gs’ye şampiyonluk kaptırıyordu az daha, o sezonki abou’yu ilk 4’de hangi takıma koysan şampiyon olurdu zaten. Sonraki sezon yanlış yükleme ve antremanlarla tüm kadroyu sakatlamadı mı? Tarihinde ilkkez avrupada 0 çektirmedi mi? 13 maç puansız seri yapmadı mı? Çaresizce ne yapacağımı bilmiyorum demedi mi? Beşiktaş için yetersiz bir hoca olduğunu neden ısrarla kabullenmek istemiyorsunuz? Adam tsl dışında oynayan oyuncuları tanımıyor, dünya futbolundan bi haber, sizde mi bi habersiniz? Neden insanlardan Allah’a tapar gibi körü körüne sergen ve şenol’a tapmasını bekliyorsunuz? Adamcı olmayın Beşiktaşlı olun!!!

Senol Gunes'i ihanetle, Sergen Yalcin'i da gene hem kirginlik hem de 3 takimli yarisi kazanmasini kucumseyerek falan ilginc bir harman cikmis.

Iste bu sacma bir kamuoyu gucleri var renklilerin. Oyle bir sey ki Besiktas'in kendi taraftarinin yarisi falan son 15 senede basarili olan 2 hocaya diger basarisizlardan fazla kin beslemesi gibi bir sonuc var. Akil almaz ya.

F.Orman'in son donemi de, transferleri de cok kotuydu. Hakemlere karsi da koruyamadi Besiktas'i 2 tane sampiyonluk caldirdik. O yonetim ve baskanin arasi iyi olsa hocayla zaten tutarlardi. Bahceliyle kotu olmus falan, Orman o donem herkesle kotu oldu, zaten kendi basina gucu yoktu haliyle Besiktas ciddi zarar gordu.
2.gelisinde de Senol Gunes o takima anlamsiz derecede iyi futbol oynatip, iyi skorlar aldi. ANC'nin tarihin en kotu transfer donemini uygulamasi yuzunden, Gedson da sakatlaninca 2 puan kaybina istifasini verdi, tazminat vs kovalamadi gitti.

- Sergen gene takim felaket durumdayken gelip, 3.luge tasidigi bir yarim sezon var.
- Sonra yaz kampi vs yapip, dogru duzgun transfer yokken, iste 1-2 kiralik, sakat diye kimsenin bulasmadi Josef-Abou vs alip takima surpriz derece iyi top oynattigi bir sampiyonlugumuz var. Ersin-Ridvan 18-19undaydi hani, Larin'e herkes cop diyordu... Abou ile sozlesmeyi para verip uzatmayan ANC yonetimi sagolsun, dar kadro cok zora da girmisti. Son haftalara F.Terim E.Belozoglu vs de bastirirken girip bir sekilde sampiyonlugu aldi. Muhtemelen Hatay maci once yaptigi racon olmasa, sezon ici hakemlere karsi bir cok kere savasmasa ANC yonetimi o sampiyonlugu verirdi.
- O yaz klasik bir ANC basiretsizligi, sampiyonluk kutlamasinda kendi ve tum yoneticilerin cig halleri. Sonra Sergen'le imzalama aptalligi. Hayir baskasini da bulabilecek kalibresi yok ANCnin. Salak sacma bir yaz, kotu transferler gene son dk isi. Abou tutmadigin paraya Batshuayi falan... Neyse orada kotu sezonu var Sergen'in, gene karakterli top oynatmaya calismisti. Baya guclu bir Dortmund'a karsi 1-2 yenildik iceride ama takim top oynamisti. Sonrasi sakatliklarla dagilis.

Sergen'e kirgin, uzgun bilmem ne olacak halim yok. Napmis yorumcuyken full makara bir programi var. Iliski de soruyorlar adama bilmem ne de. O sari bonus kafa sacli kizla guya iliski falan, gelen sorulari konusuyorlar arada sakalar bilmem neler. Ben ex-next muhabbetini bir gun sporda kulaklikla dinledim diye hatirliyorum ama Besiktasla ilgili bisi mi dedi hatirlamiyorum.
Kendisi kac kere 1 kere daha Besiktas'a gelecegini dusundugunu soyledi. 1 kere daha hakkim var tarzi konustugunu biliyoruz.  ANC yuzunden basarisiz oldum, istifa ettim, gene gelicem tarzi bir hedef muhtemelen. Adamin kardesi vefat etti diye gelmeye hazir olmamasindan dogal da birsey goremiyorum. Bu takim cok hoca yer lafi da yorumcu olarak bana dogal geliyor. Sergen'in TV persona'si halini cok ciddiye alan, sakalari anlayamayanlar baya var onu soylemem lazim. Sergen'in anlattigi hikayelerde de salaga yatma, abartma vs var arkadaslar. Bu Ghezzal'i son dk bir videosunu izledim gordum aldim falan. Yahu Besiktas-Lyon maclarini izlemedi mi Sergen Yalcin? Besiktas UEFA ceyrek finalinde, ciksa turu kupaya gitme sansi var o takimin. Sergen o maci tabi ki de ah keske ben olsam Besiktas'in macinda bir gun diyerek izlemistir. Ghezzal'i Leicester City vs neyse de biliyordur da simdi orada o son dk bir gordum oyuncu yetenegini gorup anladim aldim diye sakasini yapacak adam, zaten o sebeple reytingi yuksek. Cerny'e falan 8 derken guluyor adam bak o da yanlistir falan. Adama Hollandali diyor, muhtemelen Ajax-Twente gormustur oyuncuyu. Bugun Onder Ozen'in dediklerini dinleyin Sergen icin bir dk isine gec kalmaz, oyuncusunun herseyiyle ilgilenir falan herseyi anlatmis adam.

Neyse ben tribunde yillarca belki 10 yil falan farkli farkli 10 macta 'Yere Yatsana Yere Yatsana Abdullah Avci Yere Yatsana' diye bagirmisimdir. TV basindan bu adama diger Besiktaslilar gibi tonlarca kufur kiyamet... Bu adam bile geldi Besiktas'in basina da ustune de 3 sene falan tazminat aldi, TS'den aldigi maasi az gosterdi. Avci-Valerian,Santos Ole bilmem ne... Bunlar Senol Gunes, Sergen Yalcin kadar nefret cekmiyor cok ilginc.

Allah'a tapmak ve Besiktas'a basari, iyi futbol, kotu oyuncudan verim alma gibi seyler getirmis adamlari begenme falan anlamsiz karsilastirmalar.
Gunes balcikla sivanmiyor arkadaslar. Size sorsak Bilic iyi dersiniz sonra Sergen'in sampiyonlugunu kucumsemek icin bin dereden su getirirsiniz. Elleriyle CL biletini gs'ye veren, 69 puanla Hamzaoglu'nu sampiyon yaptiran, bize mac kaybetmeye calisan Feneri yenemeyen ve sezon ortasi 'gercek satisi'  koyup WestHam anlasan Bilic degilmis gibi anlatirsiniz. Hayatinda 0 teknik direktorluk basarisi olan, geldigi 6 ayda kadrosundan cok daha kotu kadrolara karsi bile sican Ole'yi ve benzerlerini savunursunuz.

Sergen'i begenmeyen begenmesin. Ondan once gelen 3-4 yabanciyi da begenmeyen bircok taraftar var. fb-gs-ts-Bjk goruyoruz son gelen 15-20 yabanci hocanin neredeyse hic basarisi yok. Sergen Besiktas CVsi ile bir daha gelmeyi haketmistir. 3 sezonunun 2si basarili, iki kupali iste. Kotu giderse de elestirilir, gonderilir, tazminat almadan gider.
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2025, 07:41:21 Fikret ]

Etiketler: