2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Kapkarakartal, mtorunlu, Gökhan Güvenç, Georgetown, Rasim, mayguntr, annoca, ulumemo, Samet Ç, blackeagle35, kartalizma190399, Ravenman, Zafer55, Necmi, Monza, hasankale, Yokmessi, ahmetekinciogl2, golazokartal, sEuL, ergin, maıden, Yancos, murat, Umutcan Kaya, kartalbasket, NioHH, KartalınGücü, murat baltacı, Mehmet57, bull74, sefaköykartali, aoguzd, Fikret, Serdar3444, kahyaoglueren, Kartal Ç, yorgo_d(geodem) ve 297 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 357444 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 03:39:23
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
7m euro verip niye aliyor Cruziero? Brezilya sokaklari uzak sanirim?

Graf vs scouting transferi isteyorsaniz boyle gelen her genci de hemen silmemek lazim. Premier lig falan bir suru takimin da begendigi bir genc oyuncu olarak geldi Arroyo. O derece isiltisiz oldugunu dusunmuyorum sahsen. Ha Ole hoca dogru maclarda dogru sureleri vermedi. Cogu macta al bizi kurtar diye 10 dk falan soktu kapali savunmaya karsi.

Story atmasi falan paso birseyler, bence de aldigin paraya geri yolla, dert-tasa yasama derim.
Bobo da Guney Amerikali topcuydu ama karakterli adamdi. Bize biraz daha oyle genc lazim sanki.
acaba verdimi yoksa birşekilde laf yemeden kurtuluyorlarmı brezilya takımı yarısına neden 7 m versin bu görünmüş birşey değil ben inanmıyorum bu biraz dalavere kokuyor bizim anlaşmada geçerli olmaz  ℅30 unu 3,5 m ye alma işi
Sağ kanat aldık ve elden bir oyuncu çıkartmamız gerekiyor pat tesadüfe bak arroyaya 7 m lik teklif geliyor

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 03:42:00
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
şimdi arroyo'yu yolluyoruz ama iki tane genç daha almamız lazım, hoca genco istemiyor, sağa cerny sola davitashvili gelecek herhalde, e biz bu iki genci hangi mevkiye alacağız kafamda deli sorular
kaleci işi doğru olabilirmi acaba diyorum

Çevrimiçi Fikret

• Kongre Kartalı
  • *
  • Bugün, 03:42:36
  • İstanbul
  • Bazen sevinç, Paso keder Beşiktaşlı olmak Yeter!
Bobo da yanlış dönemlerin adamıydı. Bugünkü piyasada o yaşta o performansları gösterse, derbi golleri liverpoola attığı gol falan Romulodan daha pahalıya giderdi avrupaya.
Valla tam emin olamiyorum. Bir yandan evet baya gol koklayabilen, son vurusu falan olan oyuncuydu ama bir yandan da Bobo biraz su an agir kalirdi gibime geliyor.
O zamanlara gore sanki futbol cok daha atletizmle oynaniyor gibi.

Çevrimiçi Fikret

• Kongre Kartalı
  • *
  • Bugün, 03:45:17
  • İstanbul
  • Bazen sevinç, Paso keder Beşiktaşlı olmak Yeter!
acaba verdimi yoksa birşekilde laf yemeden kurtuluyorlarmı brezilya takımı yarısına neden 7 m versin bu görünmüş birşey değil ben inanmıyorum bu biraz dalavere kokuyor bizim anlaşmada geçerli olmaz  ℅30 unu 3,5 m ye alma işi
Sağ kanat aldık ve elden bir oyuncu çıkartmamız gerekiyor pat tesadüfe bak arroyaya 7 m lik teklif geliyor

Brezilyali takimlar veriyor arada bu paralari, yeter ki dogru menajer olsun. 15-20m euro'lara bile aldilar Avrupa'dan birkac tane oyuncu son 2-3 senede.

Kimse goturen menajer ben bir daha satarim diyordur Arroyo'yu diye dusunuyorum. Ismi-piyasasi vardi bize gelmeden de.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 04:13:23
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Oyun olarak ezildiğimizi hatırlamıyorum ben o maçlarda.Çok aciz gözüktüğümüzü de hatırlamıyorum bu maçlarda olduğu gibi futbol bu elbette kaybedecek ama oyun anlamında bir ışık verir dersin ki sabredelim olur bu hocadan siz oleden o ışığı aldınız mı kimse alamadı.
neden ole diyorsun konuştuğumuz sergen sadece ole değil son 4 yabancı td nin hepsi birbirinin kopyası hiç biride beşiktaşın hocası değildi  ben ne zaman oleyi savundumda bana ole diyorsun olenin kötü olması sergeni iyi hoca yapmaz neden bu tür savunma içindesin sergenle alakalı neden olmazı tartışıyoruz sen ole diyorsun bitti ole gitti konumuz sergen ben oleyi yönetimin gönderiş şekline tepkiliyim utanmazca bir işdi iki kupadanda elenmemizin tek sorumlusu yönetimken ole gönderip aradan sıyrıldılar perşembe akşamı o yedekten giren oyuncuları gördüklerinde hiçmi utanmadılar aldığın iki oyuncu tribünde oturuyor biri stoper ve biz stopersiz maç oynuyoruz gol atmak için aldıkları gol özürlü adam sahada forvetimiz tribünde oturuyor isteseler yetiştiremezlermiydi  bu zihniyetteki yönetimin beşiktaşta işi olmaz kimse farkında değil ama tarihimizin en büyük transfer ücretini harcadık ve ortada hiç birşey yok takımın geçen seneden gram farkı yok şu anda ve gelecek sene ödenecek bu paralar başkan sürekli öteliyor

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 04:19:30
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Brezilyali takimlar veriyor arada bu paralari, yeter ki dogru menajer olsun. 15-20m euro'lara bile aldilar Avrupa'dan birkac tane oyuncu son 2-3 senede.

Kimse goturen menajer ben bir daha satarim diyordur Arroyo'yu diye dusunuyorum. Ismi-piyasasi vardi bize gelmeden de.
bakalım zaman gösterecek ama şu bizde oynayan arroya bırak 15 i 3 4 bile etmez  brezilyada onun gibi gerçekten çok oyuncu var bu yaştaki talisca nın fiyatı 7 m di veripde alamadık o zaman

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 04:26:08
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Bu sene sırf bonservise harcayacağımız para 100 m euroyu bulacak gibi duruyor 27 girdi yaptık hala -4 deyiz 31 harcamışız ve seneye attığımız 60 m gibi bir rakam var ve daha kanatları almadık en az bi 30 daha harcayacağız gibi duruyor 120 bonservis çok büyük bir para renklilere laf ediyoruz ama onlardan aşağı değiliz

Çevrimiçi annoca

Orta sahaya adam gerekli ise yerli olarak, salih özcan veya emre can(yerli sayılıyor diye biliyorum) bana kalsa hazır demir egenin piyasası varken 5-10 arası satıp her türlü bu ikisine girmek. Demir egenin maksimumu bu. O hızla daha fazlasını yapamaz. Bizde yedek bile olamaz. Defansa evrilse dicem hava toplarıda zayıf. Ayakları iyi, defans oynayan takımlarda defansın arasına kayıp müdahaleleri iyi ama biz o değiliz.

Çevrimiçi Samet Ç

1 sene sonra minimum 20'ye satarlar brezilya takımları bizden daha çok para harcıyor şaşırmana gerek yok
[ Son Düzenleme: Bugün, 08:00:46 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

Bobo da yanlış dönemlerin adamıydı. Bugünkü piyasada o yaşta o performansları gösterse, derbi golleri liverpoola attığı gol falan Romulodan daha pahalıya giderdi avrupaya.
bobo sıradan topçu kendisine tek bonservis ödeyen kulüpte ne tesadüf ki mükemmel yönetilen biziz bugünün topçusu olsa ikinci lig seviyesinde takılırdı o atletizm yoksunluğuyla
[ Son Düzenleme: Bugün, 07:52:06 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

çift 6 işine girmez bence 6-8-10 seviyor, ama rafa 10 değil forvet gibi bir şey
4-1-4-1'de kimi koyarsa koysun oynayacak orta sahamız yok aynı şekilde 4-2-3-1'de de oynayacak 10 numaramız yok

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş'ta fiziksel olarak son durum.

▪️ Djalo: Hazır.
▪️ Toure: Hazır.
▪️ Rıdvan: Henüz hazır değil.
▪️ Rashica: Milli aradan sonra hazır.
▪️ Mustafa: Milli aradan sonra hazır olabilir.
▪️ Paulista: 3 hafta sakat.
(Sercan Dikme)
Rıdvan: hiçbir zaman hazır olmayacak

Çevrimiçi Samet Ç

yok hafızam iyidir hiç unutmam kolay kolay.Başlarda hocayı eleştiriyordum 15 kişi ütsüme çullanınca algı yapma kötüleme Beşiktaşın hocası falan filan iyi dedim sustum köşeme çekildim nasıl olsa zaman bizi haklı çıkartacak diye nitekim haklı çıkardı kolay kolay yanılmıyorum ve unutmuyorum. :)

Adamcılıkla ne alakası var kardeşim antremandan kaynaklıda olabilir oyuncudan kaynaklıda olabilir diye belirttim zaten adamcılık yapsam oyuncu kaynaklı iyi bakmamışlar kendilerine der geçerim.Ben siz değilim ki adamcılık yapayım ama emin olmadığım bir şey için kesin şu suclu diyemem.

hoca calıstırdı antremandan kaynaklıysa hoca sucludur oyuncu kendine bakmadıysa oyuncu sucludur.

Hayır yanlıs hatırlıyorsun şampiyonlar liginde nede ligde doğru düzgün 11'imiz ile sahaya çıkamadık biz uzun bir süre.İlk dortmund macında ilk 11le çıktık oda başa baş geçti zaten.Çok önemli değil sergen şampiyonlar liginde başarısız olmuştur bunu rahatlıkla söyleyebilirim.Ama ligte şampiyon yapmıştır 13 kişi ile bunuda söylerim.yakın geçmişte şenol hoca haric başarılı olduğumuz bir dönem yok avrupada zaten bide bilic dönemi var.

Gülecek bir şey yok ki :) Hocanın başta kötü olduğunu bu hocadan olmayacağını söyledim 15 kişi üstüme çullandınız algı yapma dediniz sustum nasıl olsa gerçekler ortaya çıkacak dedim ve çıktı esas komik olan olay bu haksız çıkıp gülebilmekte ayrı başarı ister tebrik ederim :)
hocanın ismi çıktığı günün sabahı inşallah hoca bulamayıp solksjaere gitmezler diye mesajım var takımın başında olduğu günden beri stajyer diyorum kimse bir şey söylemedi sen sürekli adamcılık yaptığın için üstüne gelmişlerdir bakalım sergen hocanda rezalet gidince bu kadar dobra olabilecek misin yoksa başka bahanelere mi sarılacaksın

Çevrimiçi Samet Demir

hocanın ismi çıktığı günün sabahı inşallah hoca bulamayıp solksjaere gitmezler diye mesajım var takımın başında olduğu günden beri stajyer diyorum kimse bir şey söylemedi sen sürekli adamcılık yaptığın için üstüne gelmişlerdir bakalım sergen hocanda rezalet gidince bu kadar dobra olabilecek misin yoksa başka bahanelere mi sarılacaksın
Bu kafadakilere anlatamıyorsun, gözleri kör olmuş adeta. Yahu sergeni neden Mayıs'ta getirmediler, hocayı neden mayısta göndermediler diyorum cevap yok.

Takımda zibilyon tane eksik var, yarın kötü sonuç alınınca bu eksiklere dem vurarsan samimi olmazsın diyorum. Buradan yabancı hocayı koruduğumuz düşüncesini çıkarıyorlar.

Ançden beri sürekli yönetimi eleştiriyoruz hala durumun vahametinin farkında değiller. Yönetimi eleştirince de yabancı hoca sever yaftası vuruyorlar. Sene sonu gelince Allahım biz nerede hata yaptık diye karalar bağlıyorlar.

Dünkü maçta rezil yönetim sergilenmiş. Biz hala Sergen mi Ole mi kavgasındayız. He canım he doğru yoldasın. Atı alan üsküdarı geçiyor sende yabancı hoca üzerinden kendini tatmin et.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Bu kafadakilere anlatamıyorsun, gözleri kör olmuş adeta. Yahu sergeni neden Mayıs'ta getirmediler, hocayı neden mayısta göndermediler diyorum cevap yok.

Takımda zibilyon tane eksik var, yarın kötü sonuç alınınca bu eksiklere dem vurarsan samimi olmazsın diyorum. Buradan yabancı hocayı koruduğumuz düşüncesini çıkarıyorlar.

Ançden beri sürekli yönetimi eleştiriyoruz hala durumun vahametinin farkında değiller. Yönetimi eleştirince de yabancı hoca sever yaftası vuruyorlar. Sene sonu gelince Allahım biz nerede hata yaptık diye karalar bağlıyorlar.

Dünkü maçta rezil yönetim sergilenmiş. Biz hala Sergen mi Ole mi kavgasındayız. He canım he doğru yoldasın. Atı alan üsküdarı geçiyor sende yabancı hoca üzerinden kendini tatmin et.
bir çok transfer hoca ismiyle yapıldı, ndidi’yi sergen’le ikna edemezlerdi mesela, 2.cisi sergen belirli transferler yapılmadan gelmem ultimatonunu daha önceki görüşmelerinde belirtmişti, sezon başı yüklemesini ole ile yapmayı tercih ettiler sergen bu sayede tatilini falanda yapıp hazır yüklemesi yapılmış kamp görmüş takıma geldi. 2 ay öncesinden turgay’ın, sercan’ın ve bir çok muhabirin sergen 1 ağustos’da göreve başlayacak tweet’e var, kulübün ole’ye destek açıklamasından sonra alanya maçına ole ile çıkılmayacak açıklamaları var basında.. Planlanmış hepsi. İnşallah sergen bu takım 2 kulvarda yarışamaz diyerek, takımı bilerek eletmemişlerdir oleninde bileti kesilmesi için hem bir çok kişide böyle garip komplo teorileri belirir oldu.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen ve Adalı'nın ömrü ocak ayına kadar o arada olan 14 lig maçında puan ortalaması 1,75 falan olur en fazla umarım ocak ayında olması gereken kişi aday olur

Çevrimiçi Samet Ç

bu akşam maçtan sonra yapılacak ilk haber bu takım hiç antrenman yapmamış sergen milli arada takımı kampa sokacak :D

Çevrimiçi Samet Ç

bizim önümüzdeki 10 seneyi çöpe attılar gese kapattı ligi geçmiş olsun bunların hepsi göz göre göre oldu herkeste çanak tuttu bu durumu 3-4 senede toparlayacak tek kişiyi de hırsız ilan edip kulüpten kovdular umarım geri gelirde şu pisliği temizler

Çevrimiçi Samet Demir

bu akşam maçtan sonra yapılacak ilk haber bu takım hiç antrenman yapmamış sergen milli arada takımı kampa sokacak :D
Önümüzdeki 2 hafta milli arada takım kampa girecekmiş.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Önümüzdeki 2 hafta milli arada takım kampa girecekmiş.
https://x.com/MaitreEcossais/status/1961351886616813670

önümüzdeki 10 sene benim mod :D

Çevrimiçi KartalınGücü

bobo sıradan topçu kendisine tek bonservis ödeyen kulüpte ne tesadüf ki mükemmel yönetilen biziz bugünün topçusu olsa ikinci lig seviyesinde takılırdı o atletizm yoksunluğuyla

Kariyer planlaması kötü gitmiş olabilir iyi bir menejerle çalışsaydı farklı bir kariyeri olabilirdi. Brezilya gibi bir havuzu olan yerde o kadar da sıradan topçuyu ümit milli ve milli takıma çağırmazlardı. Kaldı ki biz ne sıradan topçular gördük avrupada o takımdan bu takıma atlayan.

Çevrimiçi tolga1903

Elinde sadece lig var ister kampa soksun ister yatırsın ne yaparsa yapsın ama hazır etsin takımı. Mesela o gs şl maçında anası ağlayıp gelip içerde bizi fizikten ezerse üstüne aptal saptal duran topla yenip geçerse işler değişir. Mümkünse doğru düzgün bir ekip kursun kendine ekibi hiç iç açıcı değil murat şahin'i de kaybetti doğru düzgün 2.adam olsun yanında. Bir de 15 günde gönderebilirdiğini göndertsin o kadar laf etti bu kadroya "lan aslında kullanırım ben bunları" derse ocakta hoca ararız.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

ben her zaman dobra olurum yanlıs kadro cıkartırsa güzel oynatmazsa benim için isimler önemsiz parti tutar gibi adamcılık yapmam ben rahat olabilirsin :)

samet kardeşim sabahın 9'unda uyanmışsın pazar günü rüyanda beni mi görerek kalktın ne bu sinir sakin ol biraz gevşe rahatla :)

bir çok transfer hoca ismiyle yapıldı, ndidi’yi sergen’le ikna edemezlerdi mesela, 2.cisi sergen belirli transferler yapılmadan gelmem ultimatonunu daha önceki görüşmelerinde belirtmişti, sezon başı yüklemesini ole ile yapmayı tercih ettiler sergen bu sayede tatilini falanda yapıp hazır yüklemesi yapılmış kamp görmüş takıma geldi. 2 ay öncesinden turgay’ın, sercan’ın ve bir çok muhabirin sergen 1 ağustos’da göreve başlayacak tweet’e var, kulübün ole’ye destek açıklamasından sonra alanya maçına ole ile çıkılmayacak açıklamaları var basında.. Planlanmış hepsi. İnşallah sergen bu takım 2 kulvarda yarışamaz diyerek, takımı bilerek eletmemişlerdir oleninde bileti kesilmesi için hem bir çok kişide böyle garip komplo teorileri belirir oldu.

ndidi harici kimse hocaya hoşcakal diye veda paylaşımı yapmamış hoca sayesinde geldilerse sevmeleri gerekmezmiydi hocayı  :alala:

Etiketler: