2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

KartalınGücü, Fikret, Sinan66, Necmi, Serdar3444, Kapkarakartal, murat, annoca, Gökhan Güvenç, eryigitcaner, Zafer55, Georgetown, kartalbasket, COB, ulumemo, blackeagle35, OnurG, Umutcan Kaya, Ravenman, kartalizma190399, raichu, Samet Demir, Monza, Rasim, Yokmessi, kahyaoglueren, golazokartal, mtorunlu, maıden, hasankale, NioHH, Kartal Ç, yorgo_d(geodem), sefaköykartali, Gökhan Kurt, murat baltacı, emre_1978, aoguzd ve 318 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 355692 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Zafer55

Giden oyuncular(20)

Onur Bulut (31)
Arthur Masuaku (31)
Jackson Muleka (25)
Ciro Immobile (35)
Göktuğ Baytekin (20)
Bakhtiyor Zainutdinov (27)
Kerem Atakan Kesgin (24)
Gedson Fernandes (26)
Azad Demir (21)
Semih Kılıçsoy (19)
Yakup Arda Kılıç (20)
Can Keleş (23)
Fahri Kerem Ay (20)
Élan Ricardo (21)
Tayfur Bingöl (32)
Emrecan Terzi (21)
Alex Oxlade-Chamberlain (32)
Amir Hadžiahmetović (28)
Moatasem Al-Musrati (29)
Jean Onana (25)

Gelen Oyuncular(8)

Wilfred Ndidi (28)
Taylan Bulut (19)
Tiago Djaló (25)
El Bilal Touré (23)
Rıdvan Yılmaz(24)
Tammy Abraham(27)
Orkun Kökçü(24)
David Jurásek(24)

Rashica
Svensson
Mario
Paulista
Felix
Arroyo
Emrecan
Salih
Tayyip

Daha bunlar var gitme durumu olan.
Gelecek 2 kanat var
Gidenlere bağlı olarak sağ bek stoper ortasaha transferleri de olası..
Çok fazla iş yapılmış olacak transfer dönemi kapandığında.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Destekleyecek olduğun hoca değil zaten Beşiktaş.

Algı yapmayın kötülemeyin dediniz hatalarını bile söylemedik gidene kadar ağzımızı kapalı tuttuk

En son cem yılmazın ironilerine bu kadar gülmüştüm 😂😂😂😂
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Zafer55

Cruzeiro, Keny Arroyo için Beşiktaş ile anlaşmak üzere.

Oyuncunun Beşiktaş’taki hakları için konuşulan bedel 7.5 M€.

(Uriel Iugt)

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Yusuf yazdıklarını kolay ve çabuk unutuyorsun. İyi eğlenceler sana.

yok hafızam iyidir hiç unutmam kolay kolay.Başlarda hocayı eleştiriyordum 15 kişi ütsüme çullanınca algı yapma kötüleme Beşiktaşın hocası falan filan iyi dedim sustum köşeme çekildim nasıl olsa zaman bizi haklı çıkartacak diye nitekim haklı çıkardı kolay kolay yanılmıyorum ve unutmuyorum. :)

25 oyuncunun tamaminin mi illa sakatlanmasi lazim? 15-20 sakat vardi, teknik ekibin etkisinin olmasi icin daha ne olmasi lazim? Bu kadar da adamci olmayin.

Adamcılıkla ne alakası var kardeşim antremandan kaynaklıda olabilir oyuncudan kaynaklıda olabilir diye belirttim zaten adamcılık yapsam oyuncu kaynaklı iyi bakmamışlar kendilerine der geçerim.Ben siz değilim ki adamcılık yapayım ama emin olmadığım bir şey için kesin şu suclu diyemem.

e bunları çalıştıran kimdi :D

ikinci ajax ve ilk sporting maçına daha dolu kadrolarla çıktı bu arada

hoca calıstırdı antremandan kaynaklıysa hoca sucludur oyuncu kendine bakmadıysa oyuncu sucludur.

Hayır yanlıs hatırlıyorsun şampiyonlar liginde nede ligde doğru düzgün 11'imiz ile sahaya çıkamadık biz uzun bir süre.İlk dortmund macında ilk 11le çıktık oda başa baş geçti zaten.Çok önemli değil sergen şampiyonlar liginde başarısız olmuştur bunu rahatlıkla söyleyebilirim.Ama ligte şampiyon yapmıştır 13 kişi ile bunuda söylerim.yakın geçmişte şenol hoca haric başarılı olduğumuz bir dönem yok avrupada zaten bide bilic dönemi var.

En son cem yılmazın ironilerine bu kadar gülmüştüm 😂😂😂😂

Gülecek bir şey yok ki :) Hocanın başta kötü olduğunu bu hocadan olmayacağını söyledim 15 kişi üstüme çullandınız algı yapma dediniz sustum nasıl olsa gerçekler ortaya çıkacak dedim ve çıktı esas komik olan olay bu haksız çıkıp gülebilmekte ayrı başarı ister tebrik ederim :)
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2025, 19:07:41 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimiçi Necmi

yanlış yükleme diyebiliriz oyunculardan kaynaklanan bir sorunda diyebiliriz sonucta hiç sakatlanmayan oyuncularda oldu diğerleri neden sakatlanmadı diye sorgulayabiliriz o konu karışık.Sonuna kadar destek vermek gerekiyor zaten oleye bile destek verildi.
dostum o konu karışık falan değil sergenin çalışrırdığı bütün takımlar sakatlıkla çöküyor herşeyi araştırıyorsunuzda bunumu atladınız şampiyon olduğumuzda son beş altı maç oynatacak oyuncu bulamıyorduk az daha şampiyonluğu verecektik hep oyuncularda yanlış antrenmandan kaynaklı sakatlık oluyor kasık adale sakatlıkları
Bu adama takım teslim ediyorsan çok iyi antrenör ve fizyoterapistin olacak iyi sağlık ekibinde olacak çünkü sergen hoca değil sergen takım çalıştırmayı bilmiyor ama takımı iyi motive eder basınla uğraşır yönetimi uzak tutar hakemler bile kendine çeki düzen verir bunlar eyvallahda  takımı sağlıklı şekilde sahaya çıkartmak bunlar kadar önemli

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

dostum o konu karışık falan değil sergenin çalışrırdığı bütün takımlar sakatlıkla çöküyor herşeyi araştırıyorsunuzda bunumu atladınız şampiyon olduğumuzda son beş altı maç oynatacak oyuncu bulamıyorduk az daha şampiyonluğu verecektik hep oyuncularda yanlış antrenmandan kaynaklı sakatlık oluyor kasık adale sakatlıkları
Bu adama takım teslim ediyorsan çok iyi antrenör ve fizyoterapistin olacak iyi sağlık ekibinde olacak çünkü sergen hoca değil sergen takım çalıştırmayı bilmiyor ama takımı iyi motive eder basınla uğraşır yönetimi uzak tutar hakemler bile kendine çeki düzen verir bunlar eyvallahda  takımı sağlıklı şekilde sahaya çıkartmak bunlar kadar önemli

olabilir abi o konuda çok bilgim yok hoca hata yapmış olabilir umarım hatalarından ders çıkarmıştır.

Çevrimiçi Necmi

Rashica
Svensson
Mario
Paulista
Felix
Arroyo
Emrecan
Salih
Tayyip

Daha bunlar var gitme durumu olan.
Gelecek 2 kanat var
Gidenlere bağlı olarak sağ bek stoper ortasaha transferleri de olası..
Çok fazla iş yapılmış olacak transfer dönemi kapandığında.
1 eylülde avrupada transfer bitiyor onları araplara satamayacağına göre sattın sattın pazartesi bittiğinde kalan elde kalmış demektir belki udokhai ruslara gider hepi topu bu kadar

Çevrimiçi murat

sakatlıklar bir gerçek ama diğer gerçe k ise dar kadro.birse sakat olmayan oyuncuyu bile oynatsmayan yönetim.

Çevrimiçi Necmi

olabilir abi o konuda çok bilgim yok hoca hata yapmış olabilir umarım hatalarından ders çıkarmıştır.
benim bilgim var sergene karşı değilim takımın başında dursun ama ona bırakmadan yanına sağlam ekip kurmak şart şu takımın kampını sergen yapsa takım onuncu haftayı göremezdi bütün eski oyuncuları söylüyor bilinçsiz ve çok ağır antrenman yaptırıyormuş sergen takımları antrenmanda çok sakat veriyor herhalde ilk defa bizde bir sezonu tamamlamışdı oda işde takım şampiyonluğa yürüyordu oyuncular çok direndi şampiyonluk için hiç sakatlanmayan vida gibi oyuncular bile sakatlanmışdı yedi puan fark varken gs bir gol daha atsa şampiyon oluyordu biz göztepeyi zor yenmişdik çünkü takımın yarısı yoktu diğer yarısıda sakat sahaya çıkmışdı yanlış hatırlamıyorsam penaltı olmuştuda maçı kazanmışdık sergende kenarda bizim gibi maçı seyrediyordu millet yalvarıyordu oyuncu değiştir diye

Çevrimiçi COB

Arroyo'yu kiralık verin, satmaya gerek yok.

Çevrimiçi Necmi

sakatlıklar bir gerçek ama diğer gerçe k ise dar kadro.birse sakat olmayan oyuncuyu bile oynatsmayan yönetim.
zaten şampiyon olduğumuz gece ben sergene ve yönetime ramen şampiyon olduk mucize şampiyonluk dedim şimdi bakıyorum yine dar kadro var ve oyuncuların hepsi nerdeyse sakatlıktan çıkmış bıçak sırtında oyuncular şu takım için en uygun olmayan hoca listesini yapsan ilk sıra sergenin olur, şaka değil elimizde 11 yok hadi kurdular 11 i diyelim ama dar kadro olan 16 oyuncuda yok sergen sağ bekte rıdvana güveniyorum diyor iyide sen rıdvanı oynatamayacaksınki senin antrenmanından çıkamazki

Çevrimiçi Necmi

Arroyo'yu kiralık verin, satmaya gerek yok.
zarar etmeden satılıyorsa bence göndersinler o biraz zibidi ondan zor oyuncu çıkar uğraşmaya değmez bence

Çevrimiçi gokhans

benim bilgim var sergene karşı değilim takımın başında dursun ama ona bırakmadan yanına sağlam ekip kurmak şart şu takımın kampını sergen yapsa takım onuncu haftayı göremezdi bütün eski oyuncuları söylüyor bilinçsiz ve çok ağır antrenman yaptırıyormuş sergen takımları antrenmanda çok sakat veriyor herhalde ilk defa bizde bir sezonu tamamlamışdı oda işde takım şampiyonluğa yürüyordu oyuncular çok direndi şampiyonluk için hiç sakatlanmayan vida gibi oyuncular bile sakatlanmışdı yedi puan fark varken gs bir gol daha atsa şampiyon oluyordu biz göztepeyi zor yenmişdik çünkü takımın yarısı yoktu diğer yarısıda sakat sahaya çıkmışdı yanlış hatırlamıyorsam penaltı olmuştuda maçı kazanmışdık sergende kenarda bizim gibi maçı seyrediyordu millet yalvarıyordu oyuncu değiştir diye
en son valerian’ın kondüsyoneri teknik kadroya katılmıştı, inşallah oda gönderilmemiştir, o adamın yaptığı yüklemeler mükemmel, sergen’e de çok katkı verir.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Yokmessi

Sergeni 2 gündür eleştiriyorum evet ancak bir çok "camianın havası değişti" yorumu gordum, buna katılıyorum. Bu gece ve yarın transferde güzel haberler alırsak daha da iyi olacak. Sonra lige odaklanıp maç maç gitmeliyiz. Şampiyonluk imkansız değil. Bir süre lider götürebilirsek gs ve fbnin karışma ihtimali oldugunu dusunuyorum, fenerin kerem transferi mayın gibi...

Çevrimiçi sEuL

Sergen hocanın yardımcı antrenörlerini pek yeterli bulmadım, sanki Sergen hocalık yapmasa öyle boş boş  takilacaklar etrafta.

Aynı şekilde analistcilerinde bir önceki durakları Erzurumspor, Gaziosmanpasa falan filan.

Artık sportif direktör mü gelip bunlarla ilgilenecek bilmiyorum ama umarım alaninda uzman ve iyi isimler teknik kadroya bir an önce dahil edilir.

Hele ki elimizde Orkun gibi duran toplari iyi kullanan bir oyuncu var iken, duran top uzmanları da teknik heyete eklenmeli.

Hocanın etrafını ne kadar yetkin ve kaliteli profesyonellerle donatirsak o kadar basarili olur.

Çevrimiçi COB

zarar etmeden satılıyorsa bence göndersinler o biraz zibidi ondan zor oyuncu çıkar uğraşmaya değmez bence

Yatırım yaptığımız oyuncudan bukadar kolay vazgeçiyorsak ortada önemli bir sebep var herhalde.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Yatırım yaptığımız oyuncudan bukadar kolay vazgeçiyorsak ortada önemli bir sebep var herhalde.
evet oyuncu geliştirememek kim geliştirecek bir önceki antrenörün manuda istediği kadro belli yeni gelenin yardımcıları belli

Çevrimiçi COB

evet oyuncu geliştirememek kim geliştirecek bir önceki antrenörün manuda istediği kadro belli yeni gelenin yardımcıları belli

1-2 yıllık kiralık gidebilirdi, bonservis ile vermek çok keskin bir karar olmuş, Sergen hoca bir görseydi en azından.

Çevrimiçi gokhans

1-2 yıllık kiralık gidebilirdi, bonservis ile vermek çok keskin bir karar olmuş, Sergen hoca bir görseydi en azından.
sergen’in raporu ile yollanmış zaten. Bencede gitmesi iyi oldu, yetenekli ama fizik kalitesi ve oyun hızı vasattı. Gelişebilirmiydi? Evet potandiyeli vardı ama bu ligde, bu camiada gelişme ihtimali yok. Çok daha potansiyeli olan semih’i 1 sezonda kırkpınar pehlivanına çevirdik, bu takımın altyapıdan üstyapıya tüm sistemini değiştirmesi, profesyönel ekiplerle donatılması gerekiyor.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi annoca

Teklif varsa gidecek. Teklif olupta sonraki yıllarda değerine değer katan görmedim. Seneye bu teklifde gelmeyecek. En azında gelir kısmımızda rakam olsun kulübe satış kültürüde eklenmeli.

Çevrimiçi Zafer55

1 eylülde avrupada transfer bitiyor onları araplara satamayacağına göre sattın sattın pazartesi bittiğinde kalan elde kalmış demektir belki udokhai ruslara gider hepi topu bu kadar
Portekiz 2 sinde,Brezilya , hollanda 3 ünde belçika 9 unda,  Türkiye ve rusya 12 sinde bitiyor. Son gün pazartesi olmayabilir. Gerçi udokhai gidip  yerine bir stoper gelmesi bile güzel

Çevrimiçi KartalınGücü

Yetenekli falsn değildi yetenekli adam Shaktardakiler işte kendilerini belli ediyorlar. Avusturya 2. Lig takımları dahil kimseye bırak golü asisti kaç maçta çalım bile atamamış genç yetenek mi olur? Üstüne kafası da bozuk disiplinsiz bu performansa rağmen. 5 sene sonra sağ salim kalırsak burda konuşuruz Arroyo vardı nerede diye.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu Cerny geldi mi gelmedi mi?

Çevrimiçi Serdar3444

Ole iyi adamdı,
Bu arka arkaya yapılan hatalarda ana suçluda yönetimdi, eyvallah.
Yönetim futboldan anlamıyor. Oda çok belli ama finanstan anlıyorlar
Ancak, Ole doğru adamda değildi. Ole ile şampiyonluk çok çok Uzaktı. Bronchorst'lada çok daha Uzaktı. Santos'la, v. İsmael ile ise imkansızın milyon katı imkansızdı.
Sergen'le artık potaya yaklaştık.
Mourinho gelse onunlada imkansızmış. Uygulamalı gördük.
Elimde kadro olsa yaparım diyor. Dediğin kadro ile Yılmaz Vural senden daha iyisini yapar. Uygulamalı gördük....
Realite budur.
Hazır potaya yaklaşmışken öfkelerimizden nefretlerimizden arınmamız lazım.
İyi bir kadro kuruluyor. Yeni bir başlangıcın arefesindeyiz.
Geçmiş geçmişte kaldı...
Kimsenin kimseye ispatlayacağı hiçbir şey yok.
Yapamazsa Sergen'de gider.
Ama en yapacak gibi gözüken o.

Etiketler: