hocanın ismi çıktığı günün sabahı inşallah hoca bulamayıp solksjaere gitmezler diye mesajım var takımın başında olduğu günden beri stajyer diyorum kimse bir şey söylemedi sen sürekli adamcılık yaptığın için üstüne gelmişlerdir bakalım sergen hocanda rezalet gidince bu kadar dobra olabilecek misin yoksa başka bahanelere mi sarılacaksın
Bu kafadakilere anlatamıyorsun, gözleri kör olmuş adeta. Yahu sergeni neden Mayıs'ta getirmediler, hocayı neden mayısta göndermediler diyorum cevap yok.
Takımda zibilyon tane eksik var, yarın kötü sonuç alınınca bu eksiklere dem vurarsan samimi olmazsın diyorum. Buradan yabancı hocayı koruduğumuz düşüncesini çıkarıyorlar.
Ançden beri sürekli yönetimi eleştiriyoruz hala durumun vahametinin farkında değiller. Yönetimi eleştirince de yabancı hoca sever yaftası vuruyorlar. Sene sonu gelince Allahım biz nerede hata yaptık diye karalar bağlıyorlar.
Dünkü maçta rezil yönetim sergilenmiş. Biz hala Sergen mi Ole mi kavgasındayız. He canım he doğru yoldasın. Atı alan üsküdarı geçiyor sende yabancı hoca üzerinden kendini tatmin et.