2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

tolga1903, KartalınGücü, underworld, Monza, Yusuf Berberoğlu, murat, gokhans, COB, Sinan66, maıden, Fikret, Georgetown, Gökhan Güvenç, Rasim, Yokmessi, Samet Ç, hasankale, blackeagle35, Gökhan Kurt, Serdar3444, Liquidator, ahmetekinciogl2, kartalizma190399, Kapkarakartal, cornelius, Umutcan Kaya, golazokartal, balkan-kartal, safak_01, mtorunlu, Zafer55, Özgür Gültekin, ergin, yaço58, Reawers, sozkul, kartalbasket, bull74, matias_27, eryigitcaner, emre_1978, fatihsahin, murat baltacı, pinehitman, Bülent Yiğitcan, ugurkartalizma, raichu ve 412 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 350138 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

Bizim taraftarın beğenmediği sergeni fb mourinhoyu kovunca direk sergene gitmesi ? Bizim başkan gece cagırıp bu işi bitirmese fenere gitmiş olsa sergen çok rahat şampiyon yapardı feneri kadro kalitesi ile.
fener de süper yönetilen bi kulüp ya onlar sergeni istiyor diye gidip ellerinden alıcaz.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

fener de süper yönetilen bi kulüp ya onlar sergeni istiyor diye gidip ellerinden alıcaz.

burda süper olan fener değil düşünülen hoca.

Çevrimiçi Samet Demir

Haklısın eplden gelen teklifleri bekletip bize geldi. Yahu böyle konuşuyorsunuz sonra okuyanlar bizim için farklı düşünüyor.

Fb nin durumu seninki ile aynı değil. Mou yu kovdu adamlar. Sırf mou ya meydan okumak için bile fb yi tercih edecek hoca çıkar. Seni sergen ve şenoldan başka kimse idare etmez.

Hala durumun vahametinin farkında değilsiniz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi 38life

Benm garibime giden bir kaç muhabir/yorumcu, beşiktaşın bir sonraki lig maçına ole ile çıkma ihtimalinin olmadığını söylemeleriydi, Mehmet Demirkol bile alakasızca bunu söyledi. Valla planlanmış gibi..

Evet. Dün Lozan'ı 5-0 yensek hoca yine gidecekti. Herkes tepki gösterdi onlara ama o kadar özgüvenli şekilde bunu söylemelerinin bir sebebi vardı. Zaten dikkat edersen bunları söyleyenelr renkli muhabirlerdi. Çünkü Beşiktaş'ta gerçek muhabir yok.

Haklısın eplden gelen teklifleri bekletip bize geldi. Yahu böyle konuşuyorsunuz sonra okuyanlar bizim için farklı düşünüyor.

Fb nin durumu seninki ile aynı değil. Mou yu kovdu adamlar. Sırf mou ya meydan okumak için bile fb yi tercih edecek hoca çıkar. Seni sergen ve şenoldan başka kimse idare etmez.

Hala durumun vahametinin farkında değilsiniz.

fener niye direk ilk sergen ismine gitti diyoruz başka hoca mı yok sizin beğenmediğiniz sergene koştu onlarda direk bundan bahsediyoruz.

Niye öyle dedin yeni bir tane beden hocası bulur klüp belki taraftar nasıl olsa seviyor beden hocalarını.Valorant ısmael,gvb,Ole çok beden hocası bulursun.

Venezia, Genoa'dan Emil Bohinen transferini bitirmek üzere.

Genoa, Bohinen'in yerini Beşiktaş'tan Jean Onana ile dolduracak. (Di Marzio)

Çevrimiçi 38life

120 yıllık tarihimizin açık ara en kötü 3 ayı. Yerli ya da yabancı başka bir teknik direktör şunu yaşatamaz. Çünkü yaşatamadan kovulur.

Çevrimiçi Samet Ç

fener niye direk ilk sergen ismine gitti diyoruz başka hoca mı yok sizin beğenmediğiniz sergene koştu onlarda direk bundan bahsediyoruz.

Niye öyle dedin yeni bir tane beden hocası bulur klüp belki taraftar nasıl olsa seviyor beden hocalarını.Valorant ısmael,gvb,Ole çok beden hocası bulursun.
fener sergene falan gitmedi gideceği adam montella belki devin kankası nuriyi iteler bunlar olmazsa ismail gelir kendi kendinize senaryo yazıp o senaryoya inanıyorsunuz
[ Son Düzenleme: Bugün, 13:14:43 Samet Ç ]

Çevrimdışı levitate

fener sergene falan gitmedi gideceği adam montella velki devin kankası nuriyi iteler bunlar olmazsa ismail gelir kendi kendinize senaryo yazıp o senaryoya inanıyorsunuz
avcı falan alır ali

iso gelmez dargınmış taraftara bile trip atıyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi sefaköykartali

Hoca da süper değil, siz sergenin giresundan içerde 4 yiyip gittiğini ne çabuk unuttunuz yav?

Çevrimiçi Samet Ç

Milli aradan sonra konuşuruz sergen iyi hocamı yoksa giden stajyerden bile kötü hocamı görürüz

Çevrimiçi Samet Demir

Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Basının gazına gelme. Fbnin durumu senin gibi değil. Gider yabancı yerli istediği hocayı getirir diyorum. Senin gibi yılda 5-6 hoca değiştirmiyorlar.

Bu 2 yerli hoca olmasa seni anca burak yılmaz falan kabul eder. Durumun buraya gelmesine neden olanlarıda yıllardan beri görmezden geliyorsunuz.

Hala vı falan sayıklıyorsun. Aklı başında hiç bir yabancı hoca seni tercih etmez zaten merak etme.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

fener sergene falan gitmedi gideceği adam montella velki devin kankası nuriyi iteler bunlar olmazsa ismail gelir kendi kendinize senaryo yazıp o senaryoya inanıyorsunuz

sezon sonu bile ilgilendiler sergenle.Şimdi yeni imza atma bekle demiş ama sergen imzaladım Beşiktaşla demiş senaryo filan yok.

velev ki istemedi diyelim fener şampiyon yapmayan ismail kartalı getirmeye calısıyor sırf iyi oynatıyor diye.

Biz şampiyon sergeni istemiyoruz bizim taraftarıda vasata alıştırdılar kadroda alıştırdıkları gibi.

Eskiden bu taraftar canavar gibiydi günden güne vasata alışmaya başladı.

Çevrimiçi Samet Ç

sezon sonu bile ilgilendiler sergenle.Şimdi yeni imza atma bekle demiş ama sergen imzaladım Beşiktaşla demiş senaryo filan yok.

velev ki istemedi diyelim fener şampiyon yapmayan ismail kartalı getirmeye calısıyor sırf iyi oynatıyor diye.

Biz şampiyon sergeni istemiyoruz bizim taraftarıda vasata alıştırdılar kadroda alıştırdıkları gibi.

Eskiden bu taraftar canavar gibiydi günden güne vasata alışmaya başladı.
ali koç sergeni karşısına alıp muhattap bile olmaz neyden bahsediyorsunuz abi siz bırakın şu işleri şampiyon sergenin rakiplerinin kadroları aç bakalım 12 puan farktan şampiyonluğu bir golle aldı zar zor hoca falan değil gidip yorum yapsın

Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Basının gazına gelme. Fbnin durumu senin gibi değil. Gider yabancı yerli istediği hocayı getirir diyorum. Senin gibi yılda 5-6 hoca değiştirmiyorlar.

Bu 2 yerli hoca olmasa seni anca burak yılmaz falan kabul eder. Durumun buraya gelmesine neden olanlarıda yıllardan beri görmezden geliyorsunuz.

Hala vı falan sayıklıyorsun. Aklı başında hiç bir yabancı hoca seni tercih etmez zaten merak etme.

Sen bir şey demiyorsun ağzında bir şeyler geveliyorsun.Feneri mi övüyorsun tam olarak burda anlamadım.İstediğini getirsinler beni ilgilendirmiyor fener isterse 5 yıl aynı hoca ile calıssınlar 20 yıldır şampiyonar ligine gidemiyor 15 senedir şampiyon olamıyor.

Niye sadece yerliden gidiyon bir sürü beden hocası geliyor ya işte tam sizin sevdiğiniz profil onlardan biri gelir ole,gvb,valorant ismail bunlar kötü hocamıydı çok iyi hoca bunlar diyordunuz halen diyorsunuz ? Kötü mü oldu şimdi ?  Kimseyi savuındugumuz yok yönetimi zaten eleştiriyoruz  ama hoca kısmınıda es geçeceğiz anlamına gelmiyopr bu.

[ Son Düzenleme: Bugün, 13:24:29 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimiçi tolga1903

Burda kaybeden biz, kazanan OGS olacak. Gider United'in basina, efsane oldugu kulube, elinde iyi kadro ile. Orda zaten Ten Hag ve Amorim'den sonra basarili olur. Bizde burda ganyancinin tripleriyle ugrasiriz. Aklim almiyor, nasil da elini tasin altina koymasi gerektiginde "exten next olmaz" diyen adama efsane denilip takimin basina gelmesini istiyorlar? Bunu istemek icin nasil bir bakis acin olmali. Hadi Senol'u bir nevi anlarim da, ama hocaliktan cok yorumculuk yapmis birini tarihinde ilk kez bu kadar yatirim yapan takimin basina getirmek istiyorsun?

Medya zaten OGS'i acik acik yedi. Bu Turk hocalarin saksakcilari var ya. Adam zorunluluktan taylan-emirhan ile cikiyor 343 sisteminde. Adamin oyunu tutmak icin Ndidi'nin yanina surebilecegi 6 yok, Uduokhai kirmizi yemisken sahaya surebilecegi stopper yok, "gol lazim forvet sokuyum" diyecek ikinci forveti yok. Kanat bir kenara zaten, ama bunlar bile yok. Saksakcilari da cikmislar "kadro yanlis, formasyon yanlis, oyuncu tercihi yanlis". Gercekten saka mi, bilerek mi, yoksa cidden bu taraftarin bir kismi futboldan bu kadar mi uzak?

Ben OGS'ye basarilar diliyorum. Hakki yendi, umarim hak ettigi gibi MU'a gider ve orda olabildigince basarili olur.

Gitsin ve çok başarılı olsun bundan sonra gönlümde bu adam tüm kızgınlığıma rağmen. Şu yaşanılan kepazelikte hocanın payı 10 yönetimin payı 90, biz 10'luk adamı el birliğiyle kovup yerine tüm amacı kışın biriktirdiği kazandığı parayı yazın ezebilmek olan birini takımın başına getiriyoruz. Adamın eline temmuz ortasına sağ kanat sol kanat sağ bek sol bek verdiniz doğru düzgün stoper getirdiniz orta sahayı hallettiniz de adam mı başarılı olamadı?

Adama ne olduğu belli olmayan hoffenheim gibi bir aptal takımda şans bulamayan jurasek verdiniz, eşşşek yüküyle gidip gol vuruşu eksik abraham getirdiniz koşa koşa, 3 tane sağ beki elinizden kaçırdınız, rashica gitmeden kanat almam dediniz sol kanat bugün alcaz yarın alcaz diyip eylül 1'i gördürdünüz.  Ox bile 3 gün önce gitti yahu ne anlatıyor bu yönetim bize aylardır 250 bin euro'nun pazarlığı mı yapıldı? Görcez simdi sergen efendi bu reziller ordusundan kaçını defettirip kaç oyuncu getirtecek şu 15 günde görcez yönetimin ole'ye yaptığı ikiyüzlülüğü.

ali koç sergeni karşısına alıp muhattap bile olmaz neyden bahsediyorsunuz abi siz bırakın şu işleri şampiyon sergenin rakiplerinin kadroları aç bakalım 12 puan farktan şampiyonluğu bir golle aldı zar zor hoca falan değil gidip yorum yapsın
ali kocu kim ciddiye alsın :D Rakipleri biliyorum sergenin şampiyon oldugu sene biz welinton,nsakala ile oynarken onlar yine bizden iyi kadro ile oynuyorlardı biz daha düşük bütceli daha dar bir kadroyla eledik hem gs hem fb yi 1gol 2 gol bilmem ben sezon sonu kupayı kim kaldırdı ?

Sergen şampiyon olmasa bile o oyunu oynatırım diye acıklaması var sezon sonuna kadar yarışın içinde kalır gidip öyle lozana evinde domalmaz mesala 0-1.

Çevrimiçi Samet Ç

ali kocu kim ciddiye alsın :D Rakipleri biliyorum sergenin şampiyon oldugu sene biz welinton,nsakala ile oynarken onlar yine bizden iyi kadro ile oynuyorlardı biz daha düşük bütceli daha dar bir kadroyla eledik hem gs hem fb yi 1gol 2 gol bilmem ben sezon sonu kupayı kim kaldırdı ?

Sergen şampiyon olmasa bile o oyunu oynatırım diye acıklaması var sezon sonuna kadar yarışın içinde kalır gidip öyle lozana evinde domalmaz mesala 0-1.
doğru lozana domalmaz rio avenin altına yatar

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

:)
[ Son Düzenleme: Bugün, 13:39:55 Gökhan Güvenç ]
Be the change you want to see in the world. 🦅

doğru lozana domalmaz rio avenin altına yatar

Yok 13 kişi ile şampiyon yapar sergen santraforsuz! Göreceğiz cumartesi ne olacğaını deyip hataya 7 atar.Böyle hocadır sergen sezon sonu hem türkiye kupasını hem ligi alır.
[ Son Düzenleme: Bugün, 13:45:45 Yusuf Berberoğlu ]

Sergen Yalçın, Nevzat Demir Tesisleri’nde!

(Sercan Dikme)

Çevrimiçi yaço58

Hocamız artık sergen destek olmaktan başka birşey elimizden gelmez o yüzden destek olalım geçmiş geçmişte kaldı hoca ile zamanında kan bağımız uyuştu şimdi neden uyuşmasın içime sindi yada sinmedi ama yerli olarak gelebilecek hocaydı Artık yükselişe başlayalım ole ile olmadı olmayacaktı geç bile kaldık şimdi alanya maçını alıp milli araya gidelim sonrada cerny sol kanat(Sağlam) bir stoper ve bir sağ bek ile bitirelim bence şu kadro kafaya oynayabilecek bir kadro udakhai paulista rashica svensson onana da kesinlikle çıkılması gerekiyor dün takımı resmen sabote etti adam

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

:)

https://youtube.com/shorts/WaJqvS3B6xY?si=JPImIrGeFxppL4kL

Gönderdiğin video bu adamın neden hoca falan olmadığının ispatı resmen. :D Laf çok, ama icraat yok.

0 puan almışsın, 6 maçta 19 gol yemişsin, hala müthiş oynadık biz falan diyor. Resmen komedi. Gruptaki diğer takımların hepsi bir sonraki turda elendi. (Dortmund AL'de bir tur atlamış) Abartmasın öyle rakipler uçuyordu kaçıyordu falan.

Yahu bu takım Bayern'li PSG'li Liverpool'lu Barcelona'lı Milan'lı Chelsea'li Manchester'lı gruplarda bile sıfır puan almadı. Ne anlatıyorsun?

Rio Ave ve Paok maçlarını yokmuş gibi davranman da tam beklediğim şeydi ayrıca.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Etiketler: