Burda kaybeden biz, kazanan OGS olacak. Gider United'in basina, efsane oldugu kulube, elinde iyi kadro ile. Orda zaten Ten Hag ve Amorim'den sonra basarili olur. Bizde burda ganyancinin tripleriyle ugrasiriz. Aklim almiyor, nasil da elini tasin altina koymasi gerektiginde "exten next olmaz" diyen adama efsane denilip takimin basina gelmesini istiyorlar? Bunu istemek icin nasil bir bakis acin olmali. Hadi Senol'u bir nevi anlarim da, ama hocaliktan cok yorumculuk yapmis birini tarihinde ilk kez bu kadar yatirim yapan takimin basina getirmek istiyorsun?
Medya zaten OGS'i acik acik yedi. Bu Turk hocalarin saksakcilari var ya. Adam zorunluluktan taylan-emirhan ile cikiyor 343 sisteminde. Adamin oyunu tutmak icin Ndidi'nin yanina surebilecegi 6 yok, Uduokhai kirmizi yemisken sahaya surebilecegi stopper yok, "gol lazim forvet sokuyum" diyecek ikinci forveti yok. Kanat bir kenara zaten, ama bunlar bile yok. Saksakcilari da cikmislar "kadro yanlis, formasyon yanlis, oyuncu tercihi yanlis". Gercekten saka mi, bilerek mi, yoksa cidden bu taraftarin bir kismi futboldan bu kadar mi uzak?
Ben OGS'ye basarilar diliyorum. Hakki yendi, umarim hak ettigi gibi MU'a gider ve orda olabildigince basarili olur.
Gitsin ve çok başarılı olsun bundan sonra gönlümde bu adam tüm kızgınlığıma rağmen. Şu yaşanılan kepazelikte hocanın payı 10 yönetimin payı 90, biz 10'luk adamı el birliğiyle kovup yerine tüm amacı kışın biriktirdiği kazandığı parayı yazın ezebilmek olan birini takımın başına getiriyoruz. Adamın eline temmuz ortasına sağ kanat sol kanat sağ bek sol bek verdiniz doğru düzgün stoper getirdiniz orta sahayı hallettiniz de adam mı başarılı olamadı?
Adama ne olduğu belli olmayan hoffenheim gibi bir aptal takımda şans bulamayan jurasek verdiniz, eşşşek yüküyle gidip gol vuruşu eksik abraham getirdiniz koşa koşa, 3 tane sağ beki elinizden kaçırdınız, rashica gitmeden kanat almam dediniz sol kanat bugün alcaz yarın alcaz diyip eylül 1'i gördürdünüz. Ox bile 3 gün önce gitti yahu ne anlatıyor bu yönetim bize aylardır 250 bin euro'nun pazarlığı mı yapıldı? Görcez simdi sergen efendi bu reziller ordusundan kaçını defettirip kaç oyuncu getirtecek şu 15 günde görcez yönetimin ole'ye yaptığı ikiyüzlülüğü.