2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

tolga1903, KartalınGücü, underworld, Monza, Yusuf Berberoğlu, murat, gokhans, COB, Sinan66, maıden, Fikret, Georgetown, Gökhan Güvenç, Rasim, Yokmessi, Samet Ç, hasankale, blackeagle35, Gökhan Kurt, Serdar3444, Liquidator, ahmetekinciogl2, kartalizma190399, Kapkarakartal, cornelius, Umutcan Kaya, golazokartal, balkan-kartal, safak_01, mtorunlu, Zafer55, Özgür Gültekin, ergin, yaço58, Reawers, sozkul, kartalbasket, bull74, matias_27, eryigitcaner, emre_1978, fatihsahin, murat baltacı, pinehitman, Bülent Yiğitcan, ugurkartalizma, raichu ve 412 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 350138 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Monza

https://x.com/skavt31/status/1961196931784556882?t=j89x1mdEzYt0d-pPTgqzmw&s=19

Al işte. Neşeye, keyfe bak. Çorba kaynayacak coşkusu sarmış gönülleri. Daha bunlar yabancı hoca, scout, sistem vs ister mi...

Dostumuzu düşmanımızı tanımak açısından çok önemli bir video.

Çevrimiçi 38life

Komplo teorisinde ciddi bosluklar var:

- Teori Ole'nin felaket bir hocalik yapip 2 Lozan macinda da turu eliyle vermesini aciklayamiyor. Jurasek'i cikarip Emrecan Terzi'yi almasa, 65te taze kan ortasaha soksa oyuna ilk mac zaten 2-0 falan biterdi. Ikinci mac cikardigi 11 gene akil almaz. 6 savunmaci rezaleti. Emirhan'i sol kanat koyma moronlugu.

- Tirt Shatkar'i Barcelona gibi gosteren 3.lig topu oynatan da gene Ole. Amator takimdan ic sahada 0-2 duruma dusen Ole?

- Teoride eksik su madem Sergen'i 'zorlu Agustos'tan koruyacaklardi, 3 gun Veli Kavlak'a birakirlardi takimi, milli arada gelirdi Sergen? Valla Sergen'in yerine baska hoca olsa 3 gun sonra geleyim derdi. Takim bugun 2.yari kosamiyordu bile. Taraftar yuzlerine kufur etti, islikladi. Su ortamda 3 gun sonra Alanya sicaginda galibiyet ongoren kim? Sergen'in egosu yuksektir, cesuruz, sezon kaybolmasin diyip gelmistir. Kredisinden yeme riskini almis belli

Ole savunuculuguna gerek yok. Ha derseniz ki Ole'nin beceriksizligini biliyorlardi, gec kaldilar kovmakta. Ama belli ki Sergen'i yoklamislar... Evet bu olasi gayet. Ama anlasilan o ki yonetimde birileri yada baskan Ole'yle devam etmek icin sonuna kadar zorladi. Koviymisin Agam Kovmiyrem Lo

- Bunlar senin subjektif futbol görüşlerin. Bir boşluk yaratmıyor yani. Hepsinin de cevapları verildi. Aynı kısır döngüde sıkışmaya gerek yok. Bu bir teknik-tartik savaşı değil. Adam savunma-adam yerme savaşı.
- Tam tersi Sergen'in hemen gelmesi ve ilk maçlarda puan kaybı yaşaması işine gelir. Zaten herhangi bir hedefin olmadığı sezonda eğer seri galibiyetler ile başlarsan o olmayan beklenti var olmaya başlar. Ardından sezonun 20. 25. haftasında yarıştan koparsan yüzün zaten eskimiş olacağı için "başarısız oldu" damgası yersin. Ama ligin başında puan kayıplarıyla yarışta geri düşersen yüzün daha yeniyken ses çıkaran olmaz. "Kendi takımı değil, yeni transferler birbirine daha alışmadı, takımın morali çok bozuk eski dönemden kalan psikoloji var." vs. vs. gibi sebeplerle mazur görülür. Ardından zaten beklenti olmayan bir sezonu rahat rahat tamamlar. Olacak olan da bu zaten.
- Beşiktaş'ta "yönetimden biri" diye bir şey yok. Serdal Adalı tek başına yönetiyor kulübü. Kongre üyesi olmanıza rağmen bunu görememenize şaşırdım. Sergen'i yokladıkları falan yok. Anlaşma önceden yapılmış. Maç bittikten 30 saniye sonra Candaş haber giriyor. Karar önceden alınmış. Maç bittikten 1 saat sonra Atiba'nın Sergen Yalçın'ın ekibinde olduğunu söylüyorlar. Ne ara konuşuldu, ne ara ikna edildi, ne ara bu planlama yapıldı? Sergen'in yardımcılarının hepsinin boşta olması... Zaten haftalar öncesinden ekibini topladığını yazıyor hesaplar. Her şey çok açık. Bu bir komplo teorisi değil, gözlerimizin önündeki bariz bir gerçek.

Çevrimiçi Samet Demir

Al işte. Neşeye, keyfe bak. Çorba kaynayacak coşkusu sarmış gönülleri. Daha bunlar yabancı hoca, scout, sistem vs ister mi...

Dostumuzu düşmanımızı tanımak açısından çok önemli bir video.
Sözde Beşiktaşlı muhabir bunlar. Dünden beri temkinli yazanları ayırıyorum ama bazı aparatlara prim vermemek lazım. Para için herşeyi yapar bunlar. Sonra da çıkar karşına sana ahlak satar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kahyaoglueren

Firat Günayer ve Hakan Gündoğar'a Beşiktaş tesisine girme yasağı gelmeli.

Beşiktaş'ı konuşmamaları lazım.

Çevrimiçi NioHH

Sergen istediğimden falan değil de, şimdi onunda Fenere gittiği senaryo da cidden rezillik diz boyu olur… bütün şaklabanlara Sergen haberi yaptırıp onuda Fenere kaptırmak…

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Bizim taraftarın anlamadığı bir olay var. Sergen ilk geldiğinde imza töreninde bu taraftar tribünleri full doldurdu. Ondan sonra ki süreci saymıyorum bile.

Gittikten sonraki söylemleri olmasaydı, yok exten next olmaz falan, hele hele seçim sonrası bu takım herkesi yer diyerek sorumluluk almamasını düşününce benim gibi taraftarın bu durumu eleştirmesi, çekingen davranması kadar doğal birşey yok.

Ekoltv deki sözlerini siz unutmuş olabilir, sindirebiliyor olabilirsiniz ama ben unutamıyorum. Tek yapabildiğim yutkunmak.

İnşallah başarılı olur.

tüm sebep bunlar yoksa sergen yalçın düşmanı değiliz biz başarılı olsun hepimiz isteriz
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sergen istediğimden falan değil de, şimdi onunda Fenere gittiği senaryo da cidden rezillik diz boyu olur… bütün şaklabanlara Sergen haberi yaptırıp onuda Fenere kaptırmak…

fenere gitse bile bizim taraftar maks 1 sene sonra unutur tekrar istemeye başlar
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi 38life

Ben bizim taraftarın iyiden iyiye balık hafızalı olduğunu düşünmeye başladım. Sergen Yalçın 30 sene önce değil, henüz 3-4 sene önce bu takımın başındaydı yahu. Ülkesinde küme düşmüş Rio Ave'lere, Paok'lara elenmesini, ŞL'de ortalama bir grupta sıfır çekmesini, Lizbon'dan birbirinin kopyası goller yiyip "şans golü" demesini, sözleşme yenilemeyip bütün yaz tatil yaptıktan sonra takım doğru düzgün kamp yemediği için herkesin patır patır sakatlanmasını, şimdikinden çok daha oturaklı ve dengeli bir kadroyla Giresun'dan falan iç sahada 4 yemesini, görevdeki son 1.5 ayında 8 maçta 7 mağlubiyet 1 beraberlik almasını, "Kötü gidişe hiçbir çözüm bulamıyoruz" demesini, Beşiktaş'ın başında çıktğı 8 Avrupa maçında 8 mağlubiyet almasını sadece ben mi hatırlıyorum?

Ne değişti, kendini nasıl geliştirdi, nerede ispatladı da bir anda kurtarıcı oldu Sergen?

Bence unutmuş değiller, görmüyorlar. Akılla değil, duyguyla hareket eden bir güruhtan bahsediyoruz.

Çevrimiçi Zafer55

Cerny'i 8 e koyunca hoca kimi kesecek? Yine 2 tane kanat eksiğimiz olacak. Sorunlar gidermekle bitmiyor.
😁
Orkunu 10 a, rafayı kanata atar

Çevrimiçi gokhans

Firat Günayer ve Hakan Gündoğar'a Beşiktaş tesisine girme yasağı gelmeli.

Beşiktaş'ı konuşmamaları lazım.
ahhh Fikret Orman olacaktı ahhh.. Çıkar bir konuşur, hedef haline getirir, insan içine ıkmalarına yüz bırakmazdı.. Bu arada sergen bu satten sonra fenere gider, morinho istifası sonrası avuçlarını ovuşturuyordur..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Bu adamlar camiadan temizlenmediği sürece 10 sene önceki başarılarla bu dönemde bir şeyler başarmaya çalışıp her sene lig başlamadan havlu atmaya devam ederiz biz futbolu hala daha 2015-2020 arasında oynanan futbol sanıyorlar

Çevrimiçi 38life

Sergen gelmiş bari şu ozi ve atiba olayı doğru olsa yardımcılık muhabbetinde

Keşke Atiba olayı doğru olmasa. Atiba gibi zeki birini Sergen'in yanında görmek beni mahvedecek. Atiba'nın Beşiktaş'ta teknik kariyerinin bu şekilde başlaması da çok yazık olacak. Yüzü eskiyecek, olumsuz imajla başlayacak.

Çevrimiçi Monza

Fb'de mou'yu göndermiş.

Sergenin kafası karışmasın şimdi ?

Olmadı ki şimdi. 24 saat önce olacaktı bu iş  :)

Şakası bir yana Sergen her ne kadar çok istekli olsa da FB talip olmazdı kendisine diye düşünüyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol getirin illa yerli gelecekse en azından takım hücum etmeyi öğrenir

Çevrimiçi gokhans

Olmadı ki şimdi. 24 saat önce olacaktı bu iş  :)

Şakası bir yana Sergen her ne kadar çok istekli olsa da FB talip olmazdı kendisine diye düşünüyorum.
Bence süreç şöyle yaşandı. Ole yollandıktan sonra bizimkiler sergen'e teklif sundu. Sergen'de fener tarafına haber verdi, teklif ediosanız edin etmiyorsanız Beşiktaş'a gidiyorum diye, bu sabah apar topar mau yolladı fener. Sergen banko fenerde görürsünüz.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Keşke Atiba olayı doğru olmasa. Atiba gibi zeki birini Sergen'in yanında görmek beni mahvedecek. Atiba'nın Beşiktaş'ta teknik kariyerinin bu şekilde başlaması da çok yazık olacak. Yüzü eskiyecek, olumsuz imajla başlayacak.
sergenin geldiği ortamda takımı yardımcıları çalıştırır o yüzden istiyorum ben ama tabi riskli tercih

Çevrimiçi tolga1903

fenere gitse bile bizim taraftar maks 1 sene sonra unutur tekrar istemeye başlar

Hahahha tam ben diyecektim ağzına sağlık. Keşke "kaptırdığımız" jenerik bir senaryo yaşansa o kadar isterim ki. Ama o bahsettiğin balık hafızalı kitle ilk önce yönetimi gönderir bizi rezil ettiniz sergenimizi aldınız diye sonra seneye tekrar ister. Tek dileğim fener yönetiminden birilerinin araya girmesi şu andan itibaren.

Çevrimiçi Mehmet57

Bizim taraftarın anlamadığı bir olay var. Sergen ilk geldiğinde imza töreninde bu taraftar tribünleri full doldurdu. Ondan sonra ki süreci saymıyorum bile.

Gittikten sonraki söylemleri olmasaydı, yok exten next olmaz falan, hele hele seçim sonrası bu takım herkesi yer diyerek sorumluluk almamasını düşününce benim gibi taraftarın bu durumu eleştirmesi, çekingen davranması kadar doğal birşey yok.

Ekoltv deki sözlerini siz unutmuş olabilir, sindirebiliyor olabilirsiniz ama ben unutamıyorum. Tek yapabildiğim yutkunmak.

İnşallah başarılı olur.

"Exten next olmaz" diyen, profesyonellikten uzak, her mac oyunculari elestiren yorumcu birini gol farkiyla sampiyon oldu diye o kadar yatirim yapilan takimin basina getirdiler.

Bu takim ilk 5'e zor girer. Mustehak bunu isteyen yonetime ve taraftara. Bilerek OGS'nin kuyusunu kazdilar eline hic bir hocanin kabullenmeyecegi kadro vererek, transferleri Avrupa turuna yetistirmeyerek sirf basarisiz olup bu ganyanciyi getirmek icin. Midemi bulandiriyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Hahahha tam ben diyecektim ağzına sağlık. Keşke "kaptırdığımız" jenerik bir senaryo yaşansa o kadar isterim ki. Ama o bahsettiğin balık hafızalı kitle ilk önce yönetimi gönderir bizi rezil ettiniz sergenimizi aldınız diye sonra seneye tekrar ister. Tek dileğim fener yönetiminden birilerinin araya girmesi şu andan itibaren.
fb de büyük ihtimalle ismail kartalı alır.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi 38life

Çevrimiçi Koa_lAA

Hepimiz sergen in kafasının karışma ihtimali olduğunu biliyoruz fener için... Bu adama kim diyor la bizim efsanemiz olduğunu ya da kim bize bunu yedirmeye çalışıyor...
Sergen yolunda bir adam... Pişman olduğuna da eminim feneri beklemediği için...

Çevrimiçi Samet Ç

fb de büyük ihtimalle ismail kartalı alır.
montella alırlar onlar her sene üçüncü bizde beşinci oluruz

Çevrimiçi 38life

daha grafı yiyecekler sıra onda

Bilime inanan kim varsa hepsi gidecek bu kulüpten. Barındırmazlar...

Çevrimiçi Monza

Bence süreç şöyle yaşandı. Ole yollandıktan sonra bizimkiler sergen'e teklif sundu. Sergen'de fener tarafına haber verdi, teklif ediosanız edin etmiyorsanız Beşiktaş'a gidiyorum diye, bu sabah apar topar mau yolladı fener. Sergen banko fenerde görürsünüz.

Fenere gitse, başarılı olsun veya olmasın ayrıldıktan sonra ilk tökezlememizde bizim taraftar gene ister.

Birde şu olabilir, pazarlıkta eli çok güçlenir. Gerçi onca başarısızlık ve alaycı ekran söyleminden sonra hala kurtarıcı olarak bana geldiyseniz ücret şu olacak demek hakkıdır belki de.

Çevrimiçi 38life

Kulübü küçük düşürüyorlar başka bir şey değil. Sergen ve şenol olmadan öncede şampiyon olduk biz. Onların bize gelmeden önce ne gibi başarıları vardı ?

Bu ikisine muhtacız havası yaratmak acizlikten başka birşey değil. Bizim vizyonumuzun bu olmaması gerekli. İsimleri kulübün önünde konumlandırmayı bırakmamız gerekiyor.

Küçük insanlar küçük düşünür. "Şenol Güneş şampiyon yaptı", "Sergen Yalçın şampiyon yaptı" gibi tabirleri kullanan spor medyasının da payı var bunda. Beşiktaş Şenol Güneş'i, Sergen Yalçın'ı şampiyon yaptı. Onlar Beşiktaş'ı değil.

Etiketler: