2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

annoca, ulumemo, Samet Ç, Akil Emre, blackeagle35, hasankale, murat, Samet Demir, Fikret, Ravenman, tolga1903, Georgetown, kahyaoglueren, Zafer55, KartalınGücü, murat baltacı, maıden, eryigitcaner, kartalizma190399, pinehitman, Liquidator, Gökhan Güvenç, matias_27, sozkul, Serdar3444, emre_1978, 38life, Kapkarakartal, Umutcan Kaya, Monza, COB, Rasim, gokhans, Bülent Yiğitcan, kartal meriç, sefaköykartali, Özgür Gültekin, bull74, NioHH, MUSTAFA_, yaço58, Gökhan Kurt, ugurkartalizma, mtorunlu, underworld, raichu, Yokmessi, Kartal Ç, kartalbasket, safak_01, cornelius, golazokartal, Sinan23, Yancos, Reawers, doganay, OnurG, o2bucak, aoguzd ve 393 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 347779 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi 38life

Bu hocayı Serdal Adalı'nın getirdiğini de unutmayız dimi? Her şeyi hocaya yıktık yönetim pir'u pak dolaşıyor etrafta. Her şeyden sıyrıldılar da bundan da sıyrılırlar mı? Bundan da mı sorumlu değiller? Tüm suçu hocaya yıktın hocayı gönderdin eyvallah da o gönderdiğin hocayı getiren de sendin farkındasın dimi?

Çevrimiçi sefaköykartali

Sergen geldi bile, sonumuz hayrolsun. Klopp da getirseler min 2-3 kaliteli topçu şart. En azından sergen transfer yoksa çıkar yönetimi eleştirir bişey yapar neyse onu söyler. Başarılı olabileceğini hiç düşünmüyorum, umarım yanılırım.

Çevrimiçi levitate

hemen görüşülüyomuş falan filan sanki bir şeyler belliymiş gibi, ne bok vardı da ağustos sonunu beklediniz o zaman
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

Sergen olacagina Senol olsun. Mumkunse ikiside olmasin, ama Sergen gelecegine Senol gelsin. Sergen gibi ciddiyetsiz, plansiz, profesyonellikten uzak biri hoca olmamali bu takima.

Aynı kafadayım. Şenol Güneş en azından iyi kötü teknik direktör.

Çevrimiçi Samet Demir

Sergen geldi bile, sonumuz hayrolsun. Klopp da getirseler min 2-3 kaliteli topçu şart. En azından sergen transfer yoksa çıkar yönetimi eleştirir bişey yapar neyse onu söyler. Başarılı olabileceğini hiç düşünmüyorum, umarım yanılırım.
1 seneden beri ekoltv de söylemediği kalmadı, başarılı olmama gibi bir şey söz konusu değil. İnşallah kendine çeki düzen vermiştir. Biraz disiplinli ve gayretli olur.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Umutcan Kaya

sergen oturduğu yerden kulüp hakkında demediğini  bırakmadı adama gel bize iyi sallıyorsun td ol diye ödüllendirdik. Şenol güneşi saymıyorum milli takım sürecinde bize neler yaptığını

ben Beşiktaşlığımdan şüphe edeceğim artık gerçek takımımız yıllar önce kapandı bu başka takım mı
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimiçi Samet Demir

hemen görüşülüyomuş falan filan sanki bir şeyler belliymiş gibi, ne bok vardı da ağustos sonunu beklediniz o zaman
Yapılanın Planlı/plansız olduğu en geç max 2-3 haftaya belli olur.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Monza

Solşeya hoca kovulmuş.

Kısaca bir hatırlayalım:
-İçerde Göztepe'ye elenme rezaleti (bu maçtaki oyuncu seçimlerine hala inanamıyorum).
-İçerde Rize mağlubiyeti rezaleti ve 3. lüğün hediye edilmesi.
-Shaktar'a elenmek demiyorum, Shaktar karşısında 3. lig takımının düşmeyeceği durumlara düşülmesi.
-Son olarak içerde Lozan mağlubiyeti ve Avrupa defterinin bir kez daha başlamadan bitmesi.

Tamam takım (son takviyeler hariç) tarihin en kötü kadrosu ama geleli 8 ay olmuş, en ufak bir ilerleme olmaması bir yana sürekli daha kötüye giden bir durum var.

İyi insan olabilir ama olmadı mı olmuyor işte. İki lig maçı ertelenmese alacağımız 0 veya 1 puandı.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

ben de aynı şeyleri umuyorum
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Zafer55

Exten next mi olacak şimdi!

sergen oturduğu yerden kulüp hakkında demediğimi bırakmadı adama gel bize iyi sallıyorsun td ol diye ödüllendirdik. Şenol güneşi saymıyorum milli takım sürecinde bize neler yaptığını

ben Beşiktaşlığımdan şüphe edeceğim artık gerçek takımımız yıllar önce kapandı bu başka takım mı

bırak sen ne dediklerini başarıya bak başarılı oldular mu oldular.

Fatih terim gs yi başkanları camiayı kaç kere yerin dibine soktu gitti gitti geri geldi hepsinde şampiyon yaptı.

Şimdi gs 5.yıldızını kutluyor bırakın artık bu şunu dedi o bunu dedi olaylarını başarı odaklı olun yada beden hocası gelsin sürekli bölgesel amatör lig takımına ağustos ayında elenelim avrupadan.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:06:08
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Başkan, doğru işler yapıyor ama zamanlamada ve öncelik sıralamasında hatalı..
bir işin doğru olması için zamanında olması gerekir sen herşeyi kaybettikten sonra ne yaptığının önemi varmı
Aşdığımız oyuncuların hepsi orkun hariç yarım adam orkunda bu parayı etmezdi o rakama çıktıktan sonra çok daha iyisini alırdın
Bak ertelenen iki maçta oynayacak oyuncu bulamayacağız iki maçıda kaybedeceğiz iki mağlubiyet bu ligde şampiyonluğa veda ettirir deli para harcanıyor yani yaşadığımız yokluktan değil tamamen iş bilmezlik ne yapacağını bilememe taraftar müdahale etmese kimler alınacaktıyönetim kesinlikle çok kötü yönetiyor

Çevrimiçi Mehmet57

Kotu kadro yapilanmasi, yonetimin yetersizliginden dolayi Gio’dan sonra ikinci iyi hocayi yedik.

Rezillik gercekten.

Çevrimiçi Samet Demir

Solşeya hoca kovulmuş.

Kısaca bir hatırlayalım:
-İçerde Göztepe'ye elenme rezaleti (bu maçtaki oyuncu seçimlerine hala inanamıyorum).
-İçerde Rize mağlubiyeti rezaleti ve 3. lüğün hediye edilmesi.
-Shaktar'a elenmek demiyorum, Shaktar karşısında 3. lig takımının düşmeyeceği durumlara düşülmesi.
-Son olarak içerde Lozan mağlubiyeti ve Avrupa defterinin bir kez daha başlamadan bitmesi.

Tamam takım (son takviyeler hariç) tarihin en kötü kadrosu ama geleli 8 ay olmuş, en ufak bir ilerleme olmaması bir yana sürekli daha kötüye giden bir durum var.

İyi insan olabilir ama olmadı mı olmuyor işte. İki lig maçı ertelenmese alacağımız 0 veya 1 puandı.
Abi zamanlama hatası, geçen hafta o nedenle taraftar hocaya destek mesajları attı. Mayısda kovacaktın o zaman işler bu raddeye gelmezdi.

Başkan diyor ya kulübün içi cadı kazanı diye o kazan kaynamaya devam ediyor.

Çevrimiçi tolga1903

Bu hocayı Serdal Adalı'nın getirdiğini de unutmayız dimi? Her şeyi hocaya yıktık yönetim pir'u pak dolaşıyor etrafta. Her şeyden sıyrıldılar da bundan da sıyrılırlar mı? Bundan da mı sorumlu değiller? Tüm suçu hocaya yıktın hocayı gönderdin eyvallah da o gönderdiğin hocayı getiren de sendin farkındasın dimi?

Adamın eline devre arası elan ricardo ve arroyo verdi 3.culugu kaptırdı. Yazın mal bulmuş mağribi gibi gitti ilk transfer olarak jurasek ve abraham aldı daha ortada fol yok yumurta yokken. Geçen sene de immobile aldirdilar bu kulübe ilk transfer olarak. Birilerini fena zengin etti fena vurdular parayı bu kulüpten iki yıldır yaptırdıkları transferler bile benzer sanki kulüp ele geçirildi ve bazı kişi kurumları fonlama görevi görüyor sadece. Onlarca santrafor varken en acil elzem olan senin kanat oyuncu transferinken eylül geldi tek kanat inmedi ama abraham'ı koşa koşa aldın. Tam tersi bugün 2 kanat almış olsan ve santrafor için fırsat kovalayıp rafa'yı en uca atsan shaktarı da elemistin belki.

Velhasıl kelam bu kulüp ele geçirilmiş durumda harcatılan paralara falan bakılırsa bu işlerin pisliği ileriki yıllarda ortaya çıkar yiyenlerin bize bunu cektirenlerin çoluğu çocuğundan çıksın

Kotu kadro yapilanmasi, yonetimin yetersizliginden dolayi Gio’dan sonra ikinci iyi hocayi yedik.

Rezillik gercekten.

ya yapmayın gözünüzü seveyim şu kadroyu yenmek için çok mükemmel bir kadroya ihtiyac yok lütfen algı yapılıyor şuanda.Golü atan 22 yaşında ki çocuk ilk profesyonel golünü atmış.isviçre ligi 12 takımlı bu adamlar ligde 8.sırada.Piyasa değerleri 40 milyon € nerdeyse bizim orkunla eşit.orkun 30 milyon €.Şu maçta 1 tane kanat olsa sancho olsa her şey çok daha farklı mı olacaktı farklı bir oyun mu görecektik buna mı inanıyorsunuz ? Oyun namına hiçbir şey yok.Bizim çok iyi dediğimiz shaktar panotinakosa elendi.Servette ile en son berabeydi hoca bizi o kadar kötü gösterdi ki biz shaktarın karşısında bölgesel amatör lig takımı gibi kaldık.Biraz gerçekleri konuşalım başkanın hatası yok mu var ama su takımı yenmek içinde öyle uçuk kaçık oyunculara ihtiyac yoktu.Başkanın bir diğer hatası bu hoca ile bu sezona başlaması olmayacağını sezon sonunda söyledik direk yolların ayrılması gerekiyordu.
[ Son Düzenleme: Bugün, 00:12:13 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimiçi sEuL

Aynı kafadayım. Şenol Güneş en azından iyi kötü teknik direktör.

Dunyada baska hoca yokmus gibi bu iki yetersize kaldik. Bunlardan biri olacaksa Sergen gelsin, digeri bi gitsin emekli olsun artik ya

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:12:21
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Hoca suçlu oldu şu akşam çıkan rezil kadronun sorumlusu hoca sanki

Çevrimiçi Samet Demir

ya yapmayın gözünüzü seveyim şu kadroyu yenmek için çok mükemmel bir kadroya ihtiyac yok lütfen algı yapılıyor şuanda.Golü atan 22 yaşında ki çocuk ilk profesyonel golünü atmış.isviçre ligi 12 takımlı bu adamlar ligde 8.sırada.Piyasa değerleri 40 milyon € nerdeyse bizim orkunla eşit.orkun 30 milyon €.Şu maçta 1 tane kanat olsa sancho olsa her şey çok daha farklı mı olacaktı farklı bir oyun mu görecektik buna mı inanıyorsunuz ? Oyun namına hiçbir şey yok.Bizim çok iyi dediğimiz shaktar panotinakosa elendi.Servette ile en son berabeydi hoca bizi o kadar kötü gösterdi ki biz shaktarın karşısında bölgesel amatör lig takımı gibi kaldık.Biraz gerçekleri konuşalım başkanın hatası yok mu var ama su takımı yenmek içinde öyle uçuk kaçık oyunculara ihtiyac yoktu.
Gedson olsa farklı olurdu diyen sen, takımda sıfır kanat varken sancho olunca değişiklik olmazdı mı diyorsun ?😅😅😅😅

Çevrimiçi 38life

sergen oturduğu yerden kulüp hakkında demediğini  bırakmadı adama gel bize iyi sallıyorsun td ol diye ödüllendirdik. Şenol güneşi saymıyorum milli takım sürecinde bize neler yaptığını

Ama kulüp satılsın dediğinde herkes hemen ayaklanır itiraz eder. Namus meselesi gibi davranırlar. Sanki bundan sonra futbolculara maç oynatmayacaz da Beşiktaş forması giydirip geceleri E-5'de iş kovalatacaz. "Beşiktaş" kavramı "Beşiktaş kulübü"nden ibaret değildir. Beşiktaş bir bina, bir stad, bir evrak, bir imza değildir. Elle tutulmaz, gözle görülmez. Beşiktaş bir "idea"dır. Bir kavramdır. Kulübün satılması Beşiktaş'ın onuruna, gururuna, şerefine, haysiyetine zerre kadar zarar vermez. Kulübün satılması sadece bu camia'nın yaşayan büyüklerinin şerefine, onuruna, haysiyetine zarar verir. Utanması gereken onlar olur. Taraftar değil.

Gelgelelim öyle bir ihtimal yok maalesef.

Çevrimiçi KartalınGücü

Rezillik gercekten.

Abicim kardeşim yapmayın tamam yönetimin büyük hatası var ama hoca iyi falan değildi, Beşiktaş ne oynuyor? Planı nedir? Bu hoca iyi ise tiki taka oynatan Şenol Güneş Guardioladan iyidir dememiz lazım.

Çevrimiçi COB

• Kara Kartal
  • *
  • Bugün, 00:14:27
  • Prizren - Kosova / Helsinki - Finlandiya
  • Black Eagle from Balkans
Benfica Kerem'i oynatıyor, biz Rashica'yı oynatmıyoruz.

Hadi transfer görüşmesi bahanesine sığındınız, takımda kanat oynayabilecek tek adam Arroyo'yu bu maçtan sonra cezalandırsanız olmazmıydı?

Hepsini geçtim şu ana kadar en azından bir kanat transferi niye yapmadınız?

Çevrimiçi Samet Demir

Hoca suçlu oldu şu akşam çıkan rezil kadronun sorumlusu hoca sanki
Maç içerisinde yedek kulübesini ne zaman görsem sadece teknik ekip var. Neyse Sergen gelsinde bir görelim bakalım façasını. Ekran başından atıp tutmak nasılmış bir göstersin bize.

Çevrimiçi Zafer55

bir işin doğru olması için zamanında olması gerekir sen herşeyi kaybettikten sonra ne yaptığının önemi varmı
Aşdığımız oyuncuların hepsi orkun hariç yarım adam orkunda bu parayı etmezdi o rakama çıktıktan sonra çok daha iyisini alırdın
Bak ertelenen iki maçta oynayacak oyuncu bulamayacağız iki maçıda kaybedeceğiz iki mağlubiyet bu ligde şampiyonluğa veda ettirir deli para harcanıyor yani yaşadığımız yokluktan değil tamamen iş bilmezlik ne yapacağını bilememe taraftar müdahale etmese kimler alınacaktıyönetim kesinlikle çok kötü yönetiyor
Bu akşamki maç kadrosu iki erteleme maçında da galip gelebilecek bir kadro.
Yapılan transferleri beğeniyorum ama zamanında olmaması kötü

Etiketler: