2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Serdar3444, Savaş, gokhans, Samet Demir, 38life, safak_01, hasankale, tolga1903, Akil Emre, Umutcan Kaya, KartalınGücü, golazokartal, Özgür Gültekin, kahyaoglueren, NioHH, Monza, Zafer55, Reawers, maıden, mtorunlu, sefaköykartali, yaço58, Georgetown, emre_1978, ulumemo, ahmetekinciogl2, blackeagle35, underworld, kartalizma190399, murat, fatihsahin, annoca, Fikret, Ravenman, murat baltacı, eryigitcaner, pinehitman, Liquidator, matias_27, sozkul, Kapkarakartal, Rasim, Bülent Yiğitcan, kartal meriç, bull74, MUSTAFA_, Gökhan Kurt, ugurkartalizma, raichu, Yokmessi, Kartal Ç, kartalbasket, cornelius, Sinan23, Yancos, doganay, OnurG ve 414 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 348535 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Zafer55

Takımın başındaki vasıfsız, aylardır kadroyu değersizleştirdi.( yeni gelenleri de dahil.)
Transferler öncelik ve zamanlama açısından hatalı ama isimler açısından oldukça iyi.
Bu zamanlama hataları, takımın başında bir hoca olsaydı bertaraf edilebilir en azından mevcut kadro ile konferans ligi vizesi alınabilirdi.

Çevrimiçi gokhans

Neden istemeyecek ki? Abi burada ben hocayı savunmuyorum, yönetim bu tabloda daha çok suçlu diyorum. 1.5 sene önce kanat yok dedi, halen yok. Bu durumu bu maç özelinde yazmıyorum. Tribündeki 3 adamı 1 hafta önce alamaz mıydı ?

Bugün hoca muciyi 11 koymuş olsa yedeklerden girecek tamam birşeyler yapar diyebileceğimiz bir adam da kalmamış olacak.

Beşiktaş tarihinin en fazla bonservisini verdik. Hala takımda 5-6 eksik var.

Hoca konusuna gelince takım ile bağ kopmuş durumda kesinlikle gitmeli. Kim gelir oda yönetimin kararı.
samet dönüp dolaşıp geçen seneki sözümüze geliyor herşey dimi? Rio hoca’nın bu kadroyla ne suçu vardı, sergen bile gelmek istemiyor niye yolladınız? Biz niye 3 yıldır hoca tazminatlarına 10milyonun üzerinde para harcadık? Neden hatalar yönetime kesilmiyor? Rio’nun suçu neydi?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi yaço58

Bu kadar geç kalınır mı görünen köy kılavuz istemezdi neden bu kadar geç kalındı

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

https://twitter.com/Besiktas/status/1961164619126325429

2 ay öncesinde dediğimizde gönderseydiniz şimdiye avrupa kupasında yolumuza devam ediyorduk.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu kadar geç kalınır mı görünen köy kılavuz istemezdi neden bu kadar geç kalındı
Mayıs'ta yollasa bir anlamı olurdu, şimdi gitmesi sadece koltuklarını sağlama alma çabası. O yüzden hocanın gitmesini istemiyordum şahsen.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

taraftar iyice olmayacağından emin olsun istediler işte emin olmadılarsa 1-2 maç da ligde kaybedebilir hocamız :D

Pardon hocamız dedim beden hocası diyecektim artık bizim hocamız değil.Beden hocası bile olamaz ondan gerçi.

Çevrimiçi Zafer55

Geç ama doğru bir karar. 👏
Bodrum maçından sonra gitmeliydi

Çevrimiçi Samet Demir

Kısır döngü başa sardı, yerli hoca, seçim, yeni yönetim, yabancı hoca, yerli hoca...

Bakalım bu döngü nerede kırılacak.

Çevrimiçi sEuL

şenol acil

Bu herif gelirse bir daha Besiktas maci izlemem.

Kendi sehrinden kicina teneke baglayip gonderdiler kampanya yaptilar gitmesi icin.

Gebersede bir daha duymasam adini noktasina geldim, bu kadar olur yani.

Çevrimiçi Zafer55

Başkan, doğru işler yapıyor ama zamanlamada ve öncelik sıralamasında hatalı..

Çevrimiçi gokhans

Kısır döngü başa sardı, yerli hoca, seçim, yeni yönetim, yabancı hoca, yerli hoca...

bu döngüyü fikret orman kıracak, az sabır :D
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Zafer55

Doğru hoca seçiminde😊

Çevrimiçi levitate

Bu herif gelirse bir daha Besiktas maci izlemem.

Kendi sehrinden kicina teneke baglayip gonderdiler kampanya yaptilar gitmesi icin.

Gebersede bir daha duymasam adini noktasina geldim, bu kadar olur yani.

alternatifi sergen :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi COB

Nuri Şahin ismi geçecek diye ödüm kopuyor.

Başkan, doğru işler yapıyor ama zamanlamada ve öncelik sıralamasında hatalı..

bu hoca ile başlamayacaktı hiç bu hocanın olmayacağı geçen seneden belliydi.

Çevrimiçi sEuL

alternatifi sergen :D

Koca klup Sergen ile Senol'a kaldi. Bari bir degisiklik olsun diye Terim'i getirseler haha

Boşa ödünüz kopmasın sergen gelirim demiş kadro iyileşti dahada iyileşecek.

Ya sergen olur ya şenol olur şenol istanbulda zaten bu ikisinden biri olur.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

bence o gelecek içeride isteyeni çok grafla da arası iyi galiba
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi levitate

Koca klup Sergen ile Senol'a kaldi. Bari bir degisiklik olsun diye Terim'i getirseler haha

ben yıllardır terimi bi deneyin diyorum hakemler falan bi halt yapamaz :D
bipbipbupbup

Etiketler: