2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Gökhan Güvenç, annoca, Sinan66, Umutcan Kaya, levitate, Zafer55, Fikret, KartalınGücü, Monza, Serdar3444, Kapkarakartal, COB, Rasim, gokhans, Bülent Yiğitcan, kartal meriç, sefaköykartali, 38life, tolga1903, Özgür Gültekin, Liquidator, sozkul, bull74, NioHH, MUSTAFA_, yaço58, Georgetown, hasankale, blackeagle35, Gökhan Kurt, balkan-kartal, Ravenman, ugurkartalizma, kahyaoglueren, mtorunlu, Samet Ç, maıden, underworld, kartalizma190399, raichu, pinehitman, Yokmessi, Kartal Ç, kartalbasket, safak_01, cornelius, golazokartal, Sinan23, Yancos, Reawers, doganay, emre_1978, OnurG, o2bucak, aoguzd ve 391 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 346983 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi levitate

bu arada uduokhai salağı ilk maçta da golü yedirdi hoca eşekte bu ayrı eşek napıyon olm ailen oralı falan mı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Koa_lAA

Hayırlısı oldu... Bu takım haftada 1 maç anca oynar... Vardır bir hayır...
Sergen gelmesinde şu takımın başına hoca giderse kim gelirse gelsin...

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Ben bu oyunu bir yerden hatırlıyorum...

Nkudu kossun ver nkuduya nkudu bir şeyler yapsın.V.Ismael.

Şimdi ise rafa koşsun ver rafaya rafa bir şey yapsın.Ole.

Yönetim kadar hocada kötü gerçekleri kaçırmayalım.1 tane Sancho olsaydı sol kanatta bugün bu oyundan farklı bir oyun mu seyredecektik ? Cvp :hyr.

Sağ bek sol bek orta saha santrafor komple değişmiş yeni gelen oyuncularda mı ruhsuz hadi eskiler ruhsuz.!

Mevzu sadece kanatlık değil yönetim geç kaldı hocada hoca değil maalesef gerçekler bunlar.

Çevrimiçi Zafer55

3.lüğü kaybetti
Avrupa liginden elendi
Konferans liginden elendi

Ama çok kibar

Çevrimiçi sefaköykartali

Allah aşkına sergen gelmesin ya

Çevrimiçi Zafer55

Ben bu oyunu bir yerden hatırlıyorum...

Nkudu kossun ver nkuduya nkudu bir şeyler yapsın.V.Ismael.

Şimdi ise rafa koşsun ver rafaya rafa bir şey yapsın.Ole.

Yönetim kadar hocada kötü gerçekleri kaçırmayalım.1 tane Sancho olsaydı sol kanatta bugün bu oyundan farklı bir oyun mu seyredecektik ? Cvp :hyr.

Sağ bek sol bek orta saha santrafor komple değişmiş yeni gelen oyuncularda mı ruhsuz hadi eskiler ruhsuz.!

Mevzu sadece kanatlık değil yönetim geç kaldı hocada hoca değil maalesef gerçekler bunlar.
İyi kadroyla Ole bile olur. Hocalık elindekinden verim almakta.
İlk maç svenson yok diye üçlü oynadık dedi ikinci maç svensonu stopere koyup yine üçlü oynadı

Çevrimiçi kahyaoglueren

Kim olursa olsun, sacma sapan muhabirler nasil curetsiz ve aşağılayıcı sorular sorabiliyor ?

Beşiktaş'in ağırlığı bitti resmen.

Çevrimiçi Samet Demir

Ali Ece: Beşiktaş taraftarına iyi bir şey söyleyelim o zaman, Vaclav Cerny ile anlaşıldı.

Çok lazımdı şuan. 2 ay önce alabileceğin adam için 500bin kar etmişlerdir inşallah.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

İyi kadroyla Ole bile olur. Hocalık elindekinden verim almakta.
İlk maç svenson yok diye üçlü oynadık dedi ikinci maç svensonu stopere koyup yine üçlü oynadı

Ole iyi kadro ile bile başarılı olamıyor man united döneminden başarısız olduğu dönemleri attım adım algıcı oldu.

Hoca ya çok zeki ya kendini kovdurmak için yapıyor yada futbolu bilmiyor.

Geçen hafta ilk maçta deplasmanda 3lü oynadı iyi güzel normalde oyuncuları nasıl oynatırsın.

Paulista        Felix       Emirhan 

Hoca nasıl dizdi peki ?

Emirhan(Sol ayaklı sağ stoper)   Paulista       Felix.

İlk maç kanatlar iyiydi yine jurasek-Raşitsa

Peki ya 2.maç ?

Taylan-Emirhan(sol stoper bu adam stoper 60-70 metre gidip gelmesini istiyorsun stoper bu adam?

Deniyor ki kenarda oyuncu yok bakıyorum muci var ? kartal var salih var.

Mert

Taylan       Paulista    Emirhan     Jurasek

Ndidi        Orkun

Muci                  Rafa                   Joa Mario

Abraham

Bak çıkardım kadroyu ? Muçi yetersiz mi gördün at rafayı sağ kanada at ortaya salihi,kartalı.

Ama hangi hoca yapacak onu ?

Çevrimiçi Monza

Hani denebilirki sağda Rashica ve Arroyo var, orada aceleye gerek yok.

Bu kadar futbolcu transfer edip sol kanat alınmamasının sebebi Sancho beklemek ise yazıklar olsun. Sol kanadı bırak yedeği bile transfer edilmiş olmalıydı. Bu takım, yıllar geçti Nkodou dan beri sol kanatsız oynuyor.

Çevrimiçi sefaköykartali

Kerem-Cerny yapacaklar bence ama hala baba stoper-baba kaleci şart oğlu şart. Bu saatten sonra baba stoper alabilir misin zor bence

Çevrimiçi Serdar3444

Bugün sahada Gedson olsaydı, cerny olsaydı forvette de Simon Banza olsaydı, 5 fark atardık. Bunlar çok zor transfer değildi. Çok büyük transfer yapmaktansa doğru transferleri yapamadı yönetim

Çevrimiçi 38life

Bu takima gelecek hocaya da yazık.

Hocasiz devam edelim. Sezon zaten bitti. Bu yönetimden uzun vadeli plan yapilanma falan da beklemeye gerek yok. Zaten isteseler de beceremezler.

1 kurus ekstra harcamaya gerek yok.

Elan+ Arroyo + Abraham + Orkun + Ndidi = 56 Milyon Euro bonservis

Sonuc ağustosta kupa3'ten elenme

Gelecek hocaya yazık mı? Gelecek hoca şuan yeryüzündeki en şanslı insan. Yeni transferler gelecek, hazır olacak, hazır takıma konacak. Avrupa derdi yok sadece lig maçları oynayacak. Camia'da lige dair en ufak bir beklenti yok. Üçüncülük başarı olarak kabul ediliyor. Bir teknik direktörün bulup bulabileceği en konforlu ortama gelecek kim gelecekse.

Çevrimiçi Monza

Tahminim Solşeya hoca giderse kuvvetli ihtimal Sergen, zayıf ihtimal Şenol Güneş gelir. Belli kariyerde yabancı bir hocanın kabul edip bu kaosa gelmesi çok zor.

Çevrimiçi Zafer55

Ole iyi kadro ile bile başarılı olamıyor man united döneminden başarısız olduğu dönemleri attım adım algıcı oldu.

Hoca ya çok zeki ya kendini kovdurmak için yapıyor yada futbolu bilmiyor.

Geçen hafta ilk maçta deplasmanda 3lü oynadı iyi güzel normalde oyuncuları nasıl oynatırsın.

Paulista        Felix       Emirhan 

Hoca nasıl dizdi peki ?

Emirhan(Sol ayaklı sağ stoper)   Paulista       Felix.

İlk maç kanatlar iyiydi yine jurasek-Raşitsa

Peki ya 2.maç ?

Taylan-Emirhan(sol stoper bu adam stoper 60-70 metre gidip gelmesini istiyorsun stoper bu adam?

Deniyor ki kenarda oyuncu yok bakıyorum muci var ? kartal var salih var.

Mert

Taylan       Paulista    Emirhan     Jurasek

Ndidi        Orkun

Muci                  Rafa                   Joa Mario

Abraham

Bak çıkardım kadroyu ? Muçi yetersiz mi gördün at rafayı sağ kanada at ortaya salihi,kartalı.

Ama hangi hoca yapacak onu ?
Salih mi var!!
Hoca için Salih diye biri yok.
Adam ox ruhsuzuna verdiği şansı salihe vermedi.
Adam 5 yıldır Ümraniye Kayseri kirada gezen kartala verdiği şansı salihe vermedi.
Salihi bu sene sadece 45 dak hazırlık maçında oynattı ondada santrafor oynattı!.
Takıntılı bu herif.

Bugün sahada Gedson olsaydı, cerny olsaydı forvette de Simon Banza olsaydı, 5 fark atardık. Bunlar çok zor transfer değildi. Çok büyük transfer yapmaktansa doğru transferleri yapamadı yönetim

gedsonun önemini de anlattık bir tane dikine alıp giden rafa kaldı orta sahaya direnç katıyordu ilk 11 oynatmasan bile 60 dan sonra oyuna girmiş olsa rakibin içinden geçmişti.Neyse ki gedson gitti daha rahat pas yapıyoruz artık.!
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2025, 22:55:41 Yusuf Berberoğlu ]

Tahminim Solşeya hoca giderse kuvvetli ihtimal Sergen, zayıf ihtimal Şenol Güneş gelir. Belli kariyerde yabancı bir hocanın kabul edip bu kaosa gelmesi çok zor.
,

şu kaotik ortama gelse gelse şenol güneş gelir sergen gelmez bu ortama bir mağlubiyette yuhalanıp protesto olacağını biliyor şenol kaldırır o baskıyı.

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Gelecek hocaya yazık mı? Gelecek hoca şuan yeryüzündeki en şanslı insan. Yeni transferler gelecek, hazır olacak, hazır takıma konacak. Avrupa derdi yok sadece lig maçları oynayacak. Camia'da lige dair en ufak bir beklenti yok. Üçüncülük başarı olarak kabul ediliyor. Bir teknik direktörün bulup bulabileceği en konforlu ortama gelecek kim gelecekse.

Üstelik başarısızlık halinde bahanesi de hazır olacak. "Bu takımı ben kurmadım, yaz kampını ben yaptırmadım."
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi gokhans

gedsonun önemini de anlattık bir tane dikine alıp giden rafa kaldı orta sahaya direnç katıyordu ilk 11 oynatmasan bile 60 dan sonra oyuna girmiş olsa rakibin içinden geçmişti şuanda.Neyse ki gedson gitti daha rahat pas yapıyoruz artık.!
yahu bırakın şu vasatlığı artık ne gedson’u son 4-5 yılda gedson’u oynatıp başarılı olabilen tek takım yok, gittiği takım galibiyet yüzü görmedi.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi kahyaoglueren

Bu takimda isyan edecek, birazcık hirsli bir futbolcu yok. Umursamaz futbolcularla dolu, kaybetmeye alışmış bir takımız.

Bu döngüyü kırmak çok zor bana göre. Ilk başarısızlıkta yönetim asla suçlu olmuyoe kulüpte. Ilk olarak hocayi yakıyorlar. Kısır döngüdeyiz, oyuncular da istediği gibi at oynatıyor kulüpte.

Muhabirler kimseye sormadığı soruları soruyorlar. Yalan haberlere sessiz kalınıyor.

yahu bırakın şu vasatlığı artık ne gedson’u son 4-5 yılda gedson’u oynatıp başarılı olabilen tek takım yok, gittiği takım galibiyet yüzü görmedi.
işte gedson gitti başarılar bir bir geliyor ağustosta avrupadan elendik.Bundan büyük başarı olmaz.Daha büyük başarılar kazanırdık lig macları ertelenmese ama biraz zaman tanıdılar sağolsunlar.

Çevrimiçi Samet Demir

Salih mi var!!
Adam 5 yıldır Ümraniye Kayseri kirada gezen kartala verdiği şansı salihe vermedi.
Salihi bu sene sadece 45 dak hazırlık maçında oynattı ondada santrafor oynattı!.
Takıntılı bu herif.
Ox u oynatan, musratiyi oynatmayan hoca değil yönetim.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi 38life

Hangi teknik direktörün geleceği neden umrunuzda ki?

Salih mi var!!
Takıntılı bu herif.

Geçen sene full oynattı ox ruhsuzunu noldu üstüne para verip yolladık.Hocamız daha iyi bilir ama salih oynamıyorsa vardır hocamın bir bildiği.

Etiketler: