2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Gökhan Güvenç, matias_27, sozkul, Sinan66, Serdar3444, Fikret, emre_1978, 38life, Zafer55, Kapkarakartal, Umutcan Kaya, murat baltacı, annoca, KartalınGücü, Monza, COB, Rasim, gokhans, Bülent Yiğitcan, kartal meriç, sefaköykartali, tolga1903, Özgür Gültekin, Liquidator, bull74, NioHH, MUSTAFA_, yaço58, Georgetown, hasankale, blackeagle35, Gökhan Kurt, balkan-kartal, Ravenman, ugurkartalizma, kahyaoglueren, mtorunlu, Samet Ç, maıden, underworld, kartalizma190399, raichu, pinehitman, Yokmessi, Kartal Ç, kartalbasket, safak_01, cornelius, golazokartal, Sinan23, Yancos, Reawers, doganay, OnurG, o2bucak, aoguzd ve 389 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 347360 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

gedsonun önemini de anlattık bir tane dikine alıp giden rafa kaldı orta sahaya direnç katıyordu ilk 11 oynatmasan bile 60 dan sonra oyuna girmiş olsa rakibin içinden geçmişti.Neyse ki gedson gitti daha rahat pas yapıyoruz artık.!
Ndidi, orkun varken ben gedsonu sahada aramıyorum. Kanat yok takımda kanat.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi 38life

Ali Ece: Beşiktaş taraftarına iyi bir şey söyleyelim o zaman, Vaclav Cerny ile anlaşıldı.

Çok lazımdı şuan. 2 ay önce alabileceğin adam için 500bin kar etmişlerdir inşallah.

Dalga geçiyor herhalde taraftarla. Ali Ece de iyice çığrından çıktı. Dinlemeyi bırakalı çok oldu ama iyice saçma bir insan oldu çıktı.

Çevrimdışı Savaş

Bu saatten sonra ne hoca ne de transfer umurumda.

Lig zaten tiyatro. Neyi umursayacağım ki? İsterse Yılmaz Vural gelsin. Heves gitti bi kere.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Ndidi, orkun varken ben gedsonu sahada aramıyorum. Kanat yok takımda kanat.

ben arıyorum,aramıyorum diyen yalan söylüyordur.Topu alıp dikine giden 1 tane adam var rafa.Diğerleri al gülüm ver gülüm mehter takımı gibi bir ileri bir geri şöyle topu alıp orta sahada dikine giden bir oyuncunun yokluğunu her mac çekicez.Ha rafa dikine gidiyorda bir gedson fiziğine sahip değil dövüyorlar adamı.

Son Durum | Başkan Serdal Adalı ve Solskjaer görüşme halindeler.

bavulunu topla bu gece demezse  serdal adalı da gitsin.

Lausanne-Sport'a galibiyeti getiren 22 yaşındaki Nathan Butler-Oyedeji, profesyonel kariyerindeki ilk gol sevincini yaşadı.

Şu rezilliği nasıl açıklıcaz ?

Çevrimiçi gokhans

ben arıyorum,aramıyorum diyen yalan söylüyordur.Topu alıp dikine giden 1 tane adam var rafa.Diğerleri al gülüm ver gülüm mehter takımı gibi bir ileri bir geri şöyle topu alıp orta sahada dikine giden bir oyuncunun yokluğunu her mac çekicez.Ha rafa dikine gidiyorda bir gedson fiziğine sahip değil dövüyorlar adamı.
eeee kimi kesicen? Ndidi yi mi? Orkun u mu? Yoksa rafa yı mı? Arıyosunda kimin yerine arıyorsun de bi hele?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi kahyaoglueren

Son Durum | Başkan Serdal Adalı ve Solskjaer görüşme halindeler.

bavulunu topla bu gece demezse  serdal adalı da gitsin.

Ilk gitmesi gereken Serdal Adali.
Geldiğinden beri geldiği 1 tane isi düzgün yapmadı.
Her gun farklı bir sey konuştu.

Bankalar birliğindeki tek kulüp Beşiktaş !!

Transfer gecikmesi yüzünden Agustos görmeden 2 kupadan elendi.

70 milyon euroya yakin bonservis borcuna soktu takımı.
Şimdi kendini kurtarmak için taraftar gazıyla hocayi gönderecek.

Gelen hoca da iyi sonuç almayınca kacacak yeri olmayacak.

DEJAVU

eeee kimi kesicen? Ndidi yi mi? Orkun u mu? Yoksa rafa yı mı? Arıyosunda kimin yerine arıyorsun de bi hele?

gedsonun önemini de anlattık bir tane dikine alıp giden rafa kaldı orta sahaya direnç katıyordu ilk 11 oynatmasan bile 60 dan sonra oyuna girmiş olsa rakibin içinden geçmişti.Neyse ki gedson gitti daha rahat pas yapıyoruz artık.!

Türkiyede en büyük sorun okuma problemi kimse okumuyor okusa bile okuduğunu anlamıyor.

Çevrimiçi Zafer55

Ox u oynatan, musratiyi oynatmayan hoca değil yönetim.
Yönetim ne dedi? Arroyoyu oynatma,ricardoyu oynatma varsın biz kötü transfer yapmış olalım.
Musrati oynatma varsın bonservis kazanabileceğiniz adamın değeri düşsün.
Ama neolur ox u oynat ki belki bonservis kazanamasakta maaşının bir kısmını verecek kulüp çıkar mı dedi.
Eğer yönetim oynattırdıysa ox u ben öyle hocanın onurunu seveyim!

Çevrimiçi 38life

Bu takimda isyan edecek, birazcık hirsli bir futbolcu yok. Umursamaz futbolcularla dolu, kaybetmeye alışmış bir takımız.

Bu döngüyü kırmak çok zor bana göre. Ilk başarısızlıkta yönetim asla suçlu olmuyoe kulüpte. Ilk olarak hocayi yakıyorlar. Kısır döngüdeyiz, oyuncular da istediği gibi at oynatıyor kulüpte.

Muhabirler kimseye sormadığı soruları soruyorlar. Yalan haberlere sessiz kalınıyor.

O dediklerin yabancı hocalar için geçerli. Yerli hoca gelince hepsi sevgi pıtırcığı olur o muhabir bozuntularının.

Mesele takımın umursamaz olması falan değil. Ortada bir "takım"ın olmaması. Analışmayan şey şu: 11 oyuncunun 6'sı iyi oyuncuysa sen kendi değerinin 5'te 1'i, 10'da 1'i takımları yenebilirsin sanılıyor. Yok öyle bir şey. Senin kanat oyuncun yoksa hiçbir haltı yenemezsin. Elinde hücum oyuncusu olarak sadece Tammy ve Rafa ile maç falan kazanamazsın. Rafa sadece koşan bir futbolcu. Başka repertuarı yok. Tammy boş kaleye gol kaçırma uzmanı. Elinde bunlar varken senin kadronda kanat yok. Nasıl hücum edeceksin ya? Bir tane akıllı çıksın da bir hücum çizsin. Metin Tekin yorumcu olarak maç boyunca konuştu ya boş boş. Alsın eline bir kağıt kalem çizsin bir hücum ya. Yiyosa çizsin de biz de görelim nasıl hücum edebilirmiş bu takım. Futbolu sevmek futboldan anladığınız anlamına gelmez. Bugün ilk 11 açıklandığında kadroyu gördüğünde elenme korkusu yaşamayan insan futbol hakkında konuşmasın. Çıkıp bir de "aaa Beşiktaş nasıl kaybeder ya? şok sonuç valla" demezler mi avel avel...

Yönetim ne dedi? Arroyoyu oynatma,ricardoyu oynatma varsın biz kötü transfer yapmış olalım.
Ama neolur ox u oynat ki belki bonservis kazanamasakta maaşının bir kısmını verecek kulüp çıkar mı dedi.

yalan ya öyle olmus olsa ricardo,arroyo oynat derdi ikisinde bu serdal adalı  aldı.2 oyuncuda taraftarın nezdinde hatalı transfer olarak görüyor.

Chamberlain kendi rızası ve isteği ile oynattı ole nasıl svenson ve raşitsayı oynatıyorsa yer acıyorsa onada yer actı.

Çevrimiçi Samet Demir

super lig sirkine hoşgeldin abi. Aynen öyle oldu. Başkanın ox hakkında açıklaması bile vardı bu konuda. Bulursam atarım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Ilk gitmesi gereken Serdal Adali.
Geldiğinden beri geldiği 1 tane isi düzgün yapmadı.
Her gun farklı bir sey konuştu.

Bankalar birliğindeki tek kulüp Beşiktaş !!

Transfer gecikmesi yüzünden Agustos görmeden 2 kupadan elendi.

70 milyon euroya yakin bonservis borcuna soktu takımı.
Şimdi kendini kurtarmak için taraftar gazıyla hocayi gönderecek.

Gelen hoca da iyi sonuç almayınca kacacak yeri olmayacak.

DEJAVU

Yok önce hoca gidecek bakacağız yeni gelecek hoca ile değişim olacak mı olmayacak mı ondan sonra sıra başkana gelecek zaten.!

Çevrimiçi KartalınGücü

Hadi Gedson neyse Ndidi ve Orkun var iyi kötü ama Semihin izahı yok para bile kazanmadık şu eşleşmede iş yapamaz mıydı? Toureyi Djaloyu Cerny i bu paralara 1 ay önce indiremez miydin? Bu kadroyla Kayseriyi Konyayı yenebilecek misin? 

Çevrimiçi 38life

Bu saatten sonra ne hoca ne de transfer umurumda.

Lig zaten tiyatro. Neyi umursayacağım ki? İsterse Yılmaz Vural gelsin. Heves gitti bi kere.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynı kafadayım. Forumdaki arkadaşların hala gelecek hocayı tahmin etme konuşmalarını, transfer konuşmalarını okuyunca hem ortama yabancılaştım hemde kıskandım. Gençlikle ilgili bir şey olsa gerek. Sezon bitti. Ligde zaten hedef üçüncülük. Neyin hocası, neyin transferi, neyin hevesinde olacam ben? Göztepeyi yenip nasıl üçüncü oluruzun hayalini mi kuracam gece yatağımda? Benim için şuan bir sonraki durak 2026'nın Temmuz-Ağustos ayı. O tarihe kadar Beşiktaşla ilgili merak edeceğim, heyecan duyacağım, sevinip, üzüleceğim bir şey kalmadı.

Ve bu durumun baş sorumlusu yönetim anlayamadığım şekilde dimdik ayakta, çok cılız eleştiriler dışında hiçbir şey yok. İnanılmaz gerçekten. Bu yaşam bir simülasyonmuş ve Beşiktaş bir cehennem azabı olarak benim için programlanmış gibi hissediyorum.

Çevrimiçi 38life

Hadi Gedson neyse Ndidi ve Orkun var iyi kötü ama Semihin izahı yok para bile kazanmadık şu eşleşmede iş yapamaz mıydı? Toureyi Djaloyu Cerny i bu paralara 1 ay önce indiremez miydin? Bu kadroyla Kayseriyi Konyayı yenebilecek misin?

Kayseri'yi Konya'yı yenip ne yapacaksın ki? Onları yenince ikinci veya birinci olmayacaksın zaten. Onlara kaybettin diye de üçüncülüğü de kaybetmeyeceksin. Çok bir önemi yok yani. Ben artık bugün itibariyle böyle düşünüyorum. Ama sıkıntı o ki yönetim sanırım bir süredir zaten böyle düşünüyormuş...

Çevrimiçi Zafer55

super lig sirkine hoşgeldin abi. Aynen öyle oldu. Başkanın ox hakkında açıklaması bile vardı bu konuda. Bulursam atarım.
Başkanının sözünü o kadar dinliyorsa başkan güle güle dediğinde tazminat istemesin

Çevrimiçi Ravenman

Serdar Adalı geldiğinden beri 1 gram ilerlemedik

- Avrupa Liginden elendin
- Konferanstan elendin
- Bankalar Birliğinden çıkmadın
- Kanat transferi yapmadın (8 aydır)

Tarihimızın en kötü başkanı

Tek hedef kaldı lig yönetim doğru hocayı getirsin.Eksikleri tamamlasın rakiplerimizin avrupa türkiye canları cıkarken ligi almak cok zor değil.Haftada tek maç.

Çevrimiçi gokhans

Türkiyede en büyük sorun okuma problemi kimse okumuyor okusa bile okuduğunu anlamıyor.
60’dan sonra skoru yakalamış, fizik ve mücadele gücü senden yüksek ve sayıca üstün rakibe 60’dan sonra gedson’u arayacağını düşünmemiştim kusura bakma, takıntılı futbol görüşleri hesaba katmadan düşündüm. Hani 60dan sonra sokulacak bi redmond, bi emirhan ilkhan falan desende hadi bi nevi anlarımda, gedson ne alaka ya, şu takıntılarınızdan arının!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

60’dan sonra skoru yakalamış, fizik ve mücadele gücü senden yüksek ve sayıca üstün rakibe 60’dan sonra gedson’u arayacağını düşünmemiştim kusura bakma, takıntılı futbol görüşleri hesaba katmadan düşündüm. Hani 60dan sonra sokulacak bi redmond, bi emirhan ilkhan falan desende hadi bi nevi anlarımda, gedson ne alaka ya, şu takıntılarınızdan arının!!

futbolu sizin kadar bilmiyorum kusura bakmayın.Hoca konusunda da haklı cıktınız her konuda haklısınız sizin kadar futbol öğrenmek istiyorum bir gün.!

Çevrimiçi Samet Demir

Başkanının sözünü o kadar dinliyorsa başkan güle güle dediğinde tazminat istemesin
Neden istemeyecek ki? Abi burada ben hocayı savunmuyorum, yönetim bu tabloda daha çok suçlu diyorum. 1.5 sene önce kanat yok dedi, halen yok. Bu durumu bu maç özelinde yazmıyorum. Tribündeki 3 adamı 1 hafta önce alamaz mıydı ?

Bugün hoca muciyi 11 koymuş olsa yedeklerden girecek tamam birşeyler yapar diyebileceğimiz bir adam da kalmamış olacak.

Beşiktaş tarihinin en fazla bonservisini verdik. Hala takımda 5-6 eksik var.

Hoca konusuna gelince takım ile bağ kopmuş durumda kesinlikle gitmeli. Kim gelir oda yönetimin kararı.

Beşiktaş kulübünden resmi açıklama bekleniyor. (Ekol TV)

Etiketler: