2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Necmi, 38life, Yusuf Berberoğlu, Monza, levitate, gokhans, Gökhan Güvenç, Samet Demir, sEuL, tolga1903, Umutcan Kaya, yaço58, Serdar3444, Savaş, Rasim, Akil Emre, Özgür Gültekin, Georgetown, Kapkarakartal, annoca, hasankale, Zafer55, blackeagle35, Mehmet57, Gökhan Kurt, NioHH, balkan-kartal, Ravenman, ugurkartalizma, KartalınGücü, kahyaoglueren, mtorunlu, Samet Ç, kartal meriç, maıden, sefaköykartali, underworld, kartalizma190399, raichu, pinehitman, Yokmessi, Kartal Ç, kartalbasket, safak_01, cornelius, golazokartal, Sinan23, Yancos, Reawers, doganay, emre_1978, OnurG, bull74, o2bucak, aoguzd, Sinan66 ve 393 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 346483 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Umutcan Kaya

bu saatten sonra salah gelsin kimin umrunda
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi levitate

hoca kovmazda iki kanat al çık rotasyon falan fazla
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

fırsat transferi sancho zart zurt sonuç ağustosta lozana elenmece

bu cerny aynı paraya temmuzdada gelirdi bok vardı beklediniz
bu saatten sonra sancho alsan ne olur cerny alsan ne olur geçen seneden daha kötü olmayı başardılar ağustos ayında

Çevrimiçi Samet Demir

Ben come to sancho yazmaya gideyim en iyisi
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi 38life

Son derece normal bir sonuç oldu; eğer bilim, matematik, mantık diye bir şey varsa bu sonucun çıkması kadar doğal bir şey olamaz. Hocayı göndersinler, hatta isterlerse köşede bıçaklayıp öldürsünler insanlar rahatlasın diye, umurumda değil hocaya ne olacağı. Kimse bana hocayı savunuyor falan demesin. Bugün istifa etsin hoca. Ama “kanat oyuncum yok, bekim yok ama kadrom kaliteli, o yüzden kazanmam lazım” diye bir şey yok; bu ölümüne yanlış bir görüştür. Televizyonda, YouTube’da bunu savunan kim varsa hepsi ya sahtekâr ya futboldan anlamıyor ya da mantığı basmıyor. Daha ne olması lazım anlamak için; 2 yıldır kimlere kimlere yenildik, nasıl mağlubiyetler aldık. Şenol hocayla, GVB ile, Ole ile Serdar Topraktepe ile ne maçları ne durumda verdik. On kişi kalmış lig sonuncusuna da puan kaybettik, dokuz kişi kalmış rakibe de kaybettik; yaşamadığımız ne kaldı? Senin tam kadron yoksa, bir oyun şeması oluşturacak parçaların eksikse kaybedersin; Lozan’a da kaybedersin, Adana Demirspor’a da, herkese kaybedersin.

Umarım bir an önce hoca gider de günah keçisi aradan çıkmış olur ve gerçek sorumlularla başbaşa kalırız.

Çevrimiçi Mehmet57

Kurtarici olarak Demir Ege, Kartal, Jurasek’in falan girdigi bir takim varsa o yoneticiler cikip ozur dilemeliler.

Hoca cikardigi kadroda hataliydi, ama yine degismezdi. Eldeki malzeme bu kadar. Macta gol bulmak icin ikinci !!!! bir forvet bile oyuna sokamayacak haldeyiz. Iyi bir santrofor koymayi birak, Anadolu takimi seviyesinde bile girecek oyuncu yoktu.

Yonetim gitsin₁. Show yapacam diye Orkun’a, Abraham’a 45-50 milyon skntin bu takimin oncelikle 3 kanat oyuncusuna ihtiyaci varken.

O uduokhai denen davari da tesislere bir daha almayin.

Çevrimiçi blackeagle35

Şu sonucu gelmeyen kanat transferine bağlamamak lazım. Evet bu takım yıllardır kanat oyuncusu yok, rezalet bütün yönetimler için. Ancak şu takımı elemek için kanat oyuncusuna ihtiyaç yok lütfen. Geçen maç izleyeceğine bizim gibi, orta saha değişikliği yapsaydı 10 dk önce ve bugün emirhanı sol kenar oynatma fantezilerine girmeseydi, düz 4lü oynasaydı turu almıştık. Kadro saçma sapan teknik direktör yedi katılıyorum ama 9 aydır taş yaş üstüne koymadı bu adam. Yeter artık gitmeli. Rize rezaleti, Avrupa rezaleti, bir kere bile baskı kurulamayan maçlar, Türkiye kupası Göztepe maçı… Daha ne olsun.

Çevrimiçi Mehmet57

Şu sonucu gelmeyen kanat transferine bağlamamak lazım. Evet bu takım yıllardır kanat oyuncusu yok, rezalet bütün yönetimler için. Ancak şu takımı elemek için kanat oyuncusuna ihtiyaç yok lütfen. Geçen maç izleyeceğine bizim gibi, orta saha değişikliği yapsaydı 10 dk önce ve bugün emirhanı sol kenar oynatma fantezilerine girmeseydi, düz 4lü oynasaydı turu almıştık. Kadro saçma sapan teknik direktör yedi katılıyorum ama 9 aydır taş yaş üstüne koymadı bu adam. Yeter artık gitmeli. Rize rezaleti, Avrupa rezaleti, bir kere bile baskı kurulamayan maçlar, Türkiye kupası Göztepe maçı… Daha ne olsun.

Karsinda senden fizik cok daha guclu, cok daha atletik takim varken, kanatlarda derinlik ve yaraticilik olmadigi takdirde su sittiri boktan takimi bile yenemezsin.

Çevrimiçi Samet Demir

Yarın yönetimden anç taktiği kendilerince bir çilek transferi bekliyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

işin iyi tarafından bakın transfer için artık 12 eylüle kadar vaktimiz var

Çevrimiçi blackeagle35

Karsinda senden fizik cok daha guclu, cok daha atletik takim varken, kanatlarda derinlik ve yaraticilik olmadigi takdirde su sittiri boktan takimi bile yenemezsin.
İlk maç nasıl yeniyordun son 10 dakikaya kadar? Benim suçum mu takımın fizik olarak ezilmesi. Adamlar seni sahandan çıkarmadı.

Çevrimiçi sEuL

Yarin iki transfer bitirip taraftarin gazi alinir.
3 senedir kanatsiz bir takim izliyoruz, ve gidip bir tane orijini kanat olan adam alamadilar.
Kimse kusura bakmasin, Avrupa ligine transferler yetismedi 6 tane yiyip elendik.
Konferansin ilk ayaginda Iskoc takimi zar zor eledik yine transferler yetismedi.

Ben yonetimi suclu buluyorum, ardindan milyon Euro olan oyuncular ve teknik ekip.

Bu arada teknik ekibin Arroyo, Ricardi, ve Jurasek'i onayladigini sanmiyorum. Hele Jurasek'i hic mi hic sanmiyorum, geldiginden beri zoraki oynatiyorlar adami.
Bugun yine girdi sacmaladi ve her topu geriye oynadi.

Kanatsiz ve beksiz ciktigimiz macta ki yedek klubemizde de:
 - Ersin
 - Emre
 - Kartal
 - Demir Ege
 - Necip
 - Jurasek
 - Muci
 - Salih

Bir tane hamle oyuncumuz dahi yoktu kenarda, Muci'de evlere senlik.

Çevrimiçi levitate

hahahs kimi alcaklar ki
bipbipbupbup

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

1 Haziran takımdaki eksikler; sol açık, sağ açık, sağ bek.
28 Ağustos takımdaki eksikler; sol açık, sağ açık, sağ bek.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Seneye kadar vakitleri var rahat rahat takilabilirler.

Çevrimiçi Samet Ç

adalı gitmiyorsa hocayı yollayacak sahadaki gereksizleri yollayacak stoperinden tut hücum hattına kadar kim varsa kurtarıcı olarak kartal falan girmeyecek normal takımda sadece kupada oynar o çocuk bunları 14 günde yapacak yoksa yolu açık olsun dönsün tjknin başına

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi 38life

Çevrimiçi Mehmet57

İlk maç nasıl yeniyordun son 10 dakikaya kadar? Benim suçum mu takımın fizik olarak ezilmesi. Adamlar seni sahandan çıkarmadı.

Ilk mac adamlar bizi sahadan sildi atak ustune atak ile. O macta one gecmemiz zaten mucize idi.

Bu facia yonetimin eseri. Simdi oturup firsat transferi kollasinlar. Ki, zaten gectigimiz haftalarda da demistim Lozan bizi eler diye. Umarim hoca gider ve baska gunah kecisi kalmaz. Sen yapisal olarak bir kadroyu eksik birakiyorsan yonetim olarak defolup gideceksin boyle facia sonrasinda.

Çevrimiçi Samet Demir

Herkes hoca falan konşuyorda bu yönetim hoca yollayamaz.

Çevrimiçi Samet Ç

space falan açtılar mı acaba gidip az dinleyelim :D

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Herkes hoca falan konşuyorda bu yönetim hoca yollayamaz.

Bu saatten sonra yollar çünkü tepkiler yönetime dönmeye başladı.

Çevrimiçi MUSTAFA_

• Toros Kartalı
  • *
  • Bugün, 22:17:20
  • ADANA
  • Sword of Damocles - Doyumsuz Duyumcu
Ben de kötü tarafinı söyleyeyim. Artık göndermek istenilen oyuncuların eli güçlendi. Ya fesih ya satış/kiralama olacak artık. Avrupa listesine yazarım olayları bitti.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

Ben de kötü tarafinı söyleyeyim. Artık göndermek istenilen oyuncuların eli güçlendi. Ya fesih ya satış/kiralama olacak artık. Avrupa listesine yazarım olayları bitti.
felix onana svensson kaldı bi
bipbipbupbup

Etiketler: