2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Umutcan Kaya, levitate, Zafer55, Sinan66, Fikret, Gökhan Güvenç, KartalınGücü, Monza, Serdar3444, Kapkarakartal, Mehmet57, COB, annoca, Rasim, gokhans, Bülent Yiğitcan, kartal meriç, sefaköykartali, 38life, tolga1903, Özgür Gültekin, Liquidator, sozkul, bull74, NioHH, MUSTAFA_, yaço58, Georgetown, hasankale, blackeagle35, Gökhan Kurt, balkan-kartal, Ravenman, ugurkartalizma, kahyaoglueren, mtorunlu, Samet Ç, maıden, underworld, kartalizma190399, raichu, pinehitman, Yokmessi, Kartal Ç, kartalbasket, safak_01, cornelius, golazokartal, Sinan23, Yancos, Reawers, doganay, emre_1978, OnurG, o2bucak, aoguzd ve 392 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 346937 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Geçenlerde Reddit'te M.United'ın Alex Ferguson'dan sonraki menajerlerinin galibiyet ortalamasını gösteren bir görsele denk geldim. Ole 3. ya da 4. sıradaydı tam hatırlamıyorum. Yorumlardaki nerdeyse bütün ManU taraftarları Ole'yi geri istiyordu.

Ole'nin başarısızlığını Ronaldo transferine bağlıyorlar genelde. O transfere kadar çok iyi gittiğini, takımın son zamanlardaki en pozitif futbolu oynadığını, ama Ronaldo geldikten sonra hem saha içi organizasyonunun, hem de soyunma odası ahenginin bozulduğunu söylüyorlar. Şimdi geriye doğru bakınca o transferi veto etmeliydi diyorlar ama o anki koşullar altında bunu yapacak gücü olmadığını biliyorlar. (Ronaldo M.City'ye gidecek söylentileri sebebiyle -ki bu söylentiyi Mendes'in yaydığı ortaya çıkmıştı)
Düşünsenize Gomez hala oynuyor yaşı 34 bize geleceğini ayan beyan belli etmiş ve bir bakıyorsun ertesi gün hoca veto etmiş :)

Geçen sene talisca için neler yazıldı burada onu bir düşün.

Konu ronaldo olunca onu veto etmek her baba yiğidin harcı değil. Kaldı ki yanlış hatırlamıyorsam Unitedda yedekde baya görmüştük ronaldoyu.

Yani hoca böyle bir oyuncuyu veto etse tepkiyi ilk taraftar koyar, kötü durum söz konusu olursa da yönetim bu oyuncuyu alacaktık hoca veto etti deyip çıkar işin içinden.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

başkan kaçmayı planlıyor herhalde seneye hepsi zorunlu satın alma peki seneye bunları nasıl ödeyeceğiz

eylül-ekim gibi dikilitaş projesi başlayacak 150-200 milyon € gelir bekliyoruz galiba o paraya güveniyoruz.

Çevrimiçi 38life

Arroyoyu göndermek kontenjanda bir rahatlama yaratır.
23 yaş altında yabancı sağ bek,stoper, yedek kanat alınabilir.

Hiç 23 yaş altı futbolcu ismi geçmiyor ki. Ayrıca hem 23 yaş altı olacak hemde verimli olacak futbolcu ucuza bulamazsın. Almış olmak için futbolcu almamak lazım. Yedek kanat alınacaksa Arroyo yedek kanat işte. 23 yaş altı yedek kanat gönderip 23 yaş altı yedek kanat almak ne kadar mantıklı

Çevrimiçi KartalınGücü

eylül-ekim gibi dikilitaş projesi başlayacak 150-200 milyon € gelir bekliyoruz galiba o paraya güveniyoruz.

Semih ve Musrati de satılabilir.

Çevrimiçi levitate

Geçenlerde Reddit'te M.United'ın Alex Ferguson'dan sonraki menajerlerinin galibiyet ortalamasını gösteren bir görsele denk geldim. Ole 3. ya da 4. sıradaydı tam hatırlamıyorum. Yorumlardaki nerdeyse bütün ManU taraftarları Ole'yi geri istiyordu.

Ole'nin başarısızlığını Ronaldo transferine bağlıyorlar genelde. O transfere kadar çok iyi gittiğini, takımın son zamanlardaki en pozitif futbolu oynadığını, ama Ronaldo geldikten sonra hem saha içi organizasyonunun, hem de soyunma odası ahenginin bozulduğunu söylüyorlar. Şimdi geriye doğru bakınca o transferi veto etmeliydi diyorlar ama o anki koşullar altında bunu yapacak gücü olmadığını biliyorlar. (Ronaldo M.City'ye gidecek söylentileri sebebiyle -ki bu söylentiyi Mendes'in yaydığı ortaya çıkmıştı)
ronaldonun presi bozduğunu söylüyorlardı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

ne yapacağız kırdıracakmıyız o proje 3 seneden önce paraya dönmez

Çevrimiçi mayguntr

Düşünsenize Gomez hala oynuyor yaşı 34 bize geleceğini ayan beyan belli etmiş ve bir bakıyorsun ertesi gün hoca veto etmiş :)

Geçen sene talisca için neler yazıldı burada onu bir düşün.

Konu ronaldo olunca onu veto etmek her baba yiğidin harcı değil. Kaldı ki yanlış hatırlamıyorsam Unitedda yedekde baya görmüştük ronaldoyu.

Yani hoca böyle bir oyuncuyu veto etse tepkiyi ilk taraftar koyar, kötü durum söz konusu olursa da yönetim bu oyuncuyu alacaktık hoca veto etti deyip çıkar işin içinden.

hoca mukemmel degil bu arada, ama bazen boyle riskleri de almasi lazim, manu'nun da bizim gibi saglam bi operasyona ihtiyaci vardi, yapmadilar, vasat futbolculara sacma paralar harcadilar, ama hoca fiziksel ve taktiksel olarak kadronun degerini sahaya yansitti, daha iyi kadro verilseydi yapabilir miydi soru isareti.

taktiksel olarak dun de soyledi takimlarin 4-3-3, 4-2-3-1, 3-5-2, 3-4-3 hepsini oynadi diye, bu adama taktik bilmiyor demek hakaret, ozellikle bizim lig seviyesi icin. bi seneyi her turlu bitirsin sonra bakalim, yukarda denildigi gibi bence fiziksel olarak en iyi takimiz ligde su an, hatta daha da iyilesen bi grafik var, bunun mevyelerini yemeden giderse hoca uzulurum ben

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

hoca mukemmel degil bu arada, ama bazen boyle riskleri de almasi lazim, manu'nun da bizim gibi saglam bi operasyona ihtiyaci vardi, yapmadilar, vasat futbolculara sacma paralar harcadilar, ama hoca fiziksel ve taktiksel olarak kadronun degerini sahaya yansitti, daha iyi kadro verilseydi yapabilir miydi soru isareti.

taktiksel olarak dun de soyledi takimlarin 4-3-3, 4-2-3-1, 3-5-2, 3-4-3 hepsini oynadi diye, bu adama taktik bilmiyor demek hakaret, ozellikle bizim lig seviyesi icin. bi seneyi her turlu bitirsin sonra bakalim, yukarda denildigi gibi bence fiziksel olarak en iyi takimiz ligde su an, hatta daha da iyilesen bi grafik var, bunun mevyelerini yemeden giderse hoca uzulurum ben
fiziksel nasıl iyiyiz antrenman yaptırdığımız oyuncuların hepsini gönderdik gönderiyoruz nerdeyse 11 kamp yapma ış oyunculardan kurulacak 😂

Çevrimiçi Necmi

Maç show tv demiymiş bilen varmı

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Koa_lAA

Kariyeri boyunca daha 1 tane bile şampiyonlar ligi maçına çıkamamış... O kalitede takimlarda oynamamış, tahmini degeri 9 m yuro ya kadar cikabilmis, istatistik olarak orta şekerli, oynadığı en üst lig olan almanya orta sınıf takımında çok fazla süre alamayan, 27-28 yaşındaki bir adamdan bahsediyoruz...
Geçen seneki sanırım bir iki maçı hariç ben izlemedim..sezon genelinde zaten o performansı verse burda olmaz...

Biz orta sınıf değil.. böyle para harcayacaksak daha yüksek profil oyunculara gitmeliyiz bence.. yoksa gs ile nasıl yarisacaksin... Adamlar şampiyonlar liginde finaller oynayan sane indiriyor biz cerny die yirtiniyoruz... Olmaz... böyle zor... He inşallah olsun çok gol atsın attirsin keşke de Beşiktaş imiz başarılı olsun ama bence eldeki verilerle tam bir anadolu topcusu

Çevrimiçi Zafer55

Hiç 23 yaş altı futbolcu ismi geçmiyor ki. Ayrıca hem 23 yaş altı olacak hemde verimli olacak futbolcu ucuza bulamazsın. Almış olmak için futbolcu almamak lazım. Yedek kanat alınacaksa Arroyo yedek kanat işte. 23 yaş altı yedek kanat gönderip 23 yaş altı yedek kanat almak ne kadar mantıklı
Kiralık 23 yaş altı svenssondan iyi sağbek bulmak çok zor değildir mesela.
Arroyonun biraz daha büyümesi lazım... kafa olarak yarışan bir ekibin parçası olacak durumda değil. Arroyodan daha faydalı olacak bir kanat da bulunabilir yedek olarak

Çevrimiçi 38life

Kiralık 23 yaş altı svenssondan iyi sağbek bulmak çok zor değildir mesela.
Arroyonun biraz daha büyümesi lazım... kafa olarak yarışan bir ekibin parçası olacak durumda değil. Arroyodan daha faydalı olacak bir kanat da bulunabilir yedek olarak

Svensson'dan iyisini bulmak ne ifade ediyor ki? Svensson 10 üzerinden 3'lük oyuncu. Evet 10 üzerinden 4'lük, 5'lik, 6'lık oyuncu bulmak zor değil. Ama böyle oyunculara kontrat vermek mantıklı da değil. Yönetimin artık herhangi bir yedek futbolcuya 5 milyondan fazla verecek bütçe ayırdığını sanmıyorum ben. 5 milyon altına iyi yedek bulursun ama 5 milyon altına 23 yaş altı iyi bir yedek bulmak çok kolay değil. Bulurlarsa helal olsun deriz.

Çevrimiçi mayguntr

Kariyeri boyunca daha 1 tane bile şampiyonlar ligi maçına çıkamamış... O kalitede takimlarda oynamamış, tahmini degeri 9 m yuro ya kadar cikabilmis, istatistik olarak orta şekerli, oynadığı en üst lig olan almanya orta sınıf takımında çok fazla süre alamayan, 27-28 yaşındaki bir adamdan bahsediyoruz...
Geçen seneki sanırım bir iki maçı hariç ben izlemedim..sezon genelinde zaten o performansı verse burda olmaz...

Biz orta sınıf değil.. böyle para harcayacaksak daha yüksek profil oyunculara gitmeliyiz bence.. yoksa gs ile nasıl yarisacaksin... Adamlar şampiyonlar liginde finaller oynayan sane indiriyor biz cerny die yirtiniyoruz... Olmaz... böyle zor... He inşallah olsun çok gol atsın attirsin keşke de Beşiktaş imiz başarılı olsun ama bence eldeki verilerle tam bir anadolu topcusu

sampiyonlar liginde oynamis, 27/28 yasinda, fiziksel olarak oyundan kopmamis, top 5 ligde oynayan, Cerny benzeri istatistik yapan adam'a ne verecek paramiz var, ne de o oyuncu bize gelir gercekci olarak konusursak, bosuna hayal kurmanin anlami yok.  Sampiyonlar liginde degiliz, son 3-4 senedir sampiyonluga bile oynamiyoruz, o profildeki oyuncu bize niye gelsin.

Sane milli takima cagrilmadi, o gittikten sonra yerine adam gelince Munihliler sonunda gercek kanatlarla oynamak neymis hatirladik falan yaziyordu gecen hafta.

Isim, markadan ziyade bize ne katki verecegine bakmamiz lazim gelen transferlerde, Cern bence tam bi underrated oyuncu ve bizim tam aradigimiz adam, ki sagda Rashica'nin yerine oynayacak, asil eksik olan Sola baska birini daha almamiz lazim.

Çevrimiçi Zafer55

Svensson'dan iyisini bulmak ne ifade ediyor ki? Svensson 10 üzerinden 3'lük oyuncu. Evet 10 üzerinden 4'lük, 5'lik, 6'lık oyuncu bulmak zor değil. Ama böyle oyunculara kontrat vermek mantıklı da değil. Yönetimin artık herhangi bir yedek futbolcuya 5 milyondan fazla verecek bütçe ayırdığını sanmıyorum ben. 5 milyon altına iyi yedek bulursun ama 5 milyon altına 23 yaş altı iyi bir yedek bulmak çok kolay değil. Bulurlarsa helal olsun deriz.
Kiralık olarak diyorum ben. Svenssondan iyisini bu sezon için kiralayabiliriz

Çevrimiçi sEuL

Kiralık olarak diyorum ben. Svenssondan iyisini bu sezon için kiralayabiliriz

Bulamiyorsak bile 3'luk bir oyuncuyu kadroda bulundurmaya gerek yok. Bosuna maas ve kontenjan kaplamasin

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Samet Demir

Başkanım derin bir oh çekmişsindir şimdi.

Çevrimiçi levitate

fırsat transferi sancho zart zurt sonuç ağustosta lozana elenmece

bu cerny aynı paraya temmuzdada gelirdi bok vardı beklediniz
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Yönetim gitsin﹗ kanatsız ön eleme maçı yaparsan böyle olur yazıklar olsun

Çevrimiçi Samet Ç

ağustos ayında havlu attık rekorlar peş peşe abrahama o kadar para verilmez dedik 2-3 tane penaltı attı diye havalara girdiler yine

Çevrimiçi Umutcan Kaya

şaka gibi oyuncular, hocalar, yönetimler değişiyor ruhsuzluk hala aynı, sanki kulüp satılsın diye son 3,4 senedir aynı şeyleri izliyoruz en kötü rakipler bile ekstra hırslı güzel oluyor
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi kahyaoglueren

Adalı istifa !!!!!!

Sagbek sol bek ve 1 tane kanat yok takimda.

Eylul geldi eylul.

Ligde zaten ekimde havlu atacaksın.

Bir konferans vardı. Ona da transfer yetişmedi.

Hocayı da bugun gonderin. Bu takımda hocaya gerek yok zaten.

Etiketler: