2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Serdar3444, Yokmessi, mayguntr, Zafer55, gokhans, Gökhan Güvenç, annoca, Yusuf Berberoğlu, 38life, cornelius, safak_01, maıden, ahmetekinciogl2, KartalınGücü, Rasim, raichu, Savaş, hasankale, Özgür Gültekin, sefaköykartali, kartalbasket, Samet Demir, Kapkarakartal, tolga1903, golazokartal, Sinan23, Yancos, Reawers, Monza, Georgetown, kahyaoglueren, doganay, Liquidator, yaço58, emre_1978, kartalizma190399, mtorunlu, matias_27, OnurG, ugurkartalizma, bull74, Gökhan Kurt, balkan-kartal, o2bucak, Umutcan Kaya, NioHH, aoguzd, blackeagle35, pinehitman, murat baltacı, Sinan66, AigleBordeaux, murat, Tass, uno_bjk ve 447 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 344868 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Koa_lAA

Ben mustari yi begeniyordum... Keşke kullanabilseydik ama olmadı demekki 😕

Çevrimdışı levitate

onana'nın menajerini çağırmışız ve uduokhai'yi kulüplere önermişiz (kartalist)
felixi yollayıp ahmetcan kaplan
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Herkes cerny diyorda ben ilgi olduğunu bile sanmıyorum
varmış almışız hayırlı olsun sola davitashvili alırız inşallah

Çevrimiçi annoca

bende beğeniyordum orta sahayı kalabalıklaştırmak istediğimiz veya kontra oynamamız gereken maçlarda iş yapardı.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Beşiktaş, Wolfsburg forması giyen Vaclav Cerny için resmi teklif yaptı. (Yağız Sabuncuoğlu)

yabancı kontejyanına takıldı.

Çevrimiçi annoca

Cerny için umarım düşük bonservis ve maaş vermişizdir

Çevrimiçi gokhans

Axel Disasi haberleri var..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

varmış almışız hayırlı olsun sola davitashvili alırız inşallah

cerny h.o.

kaynak neresi ya hayırlı olsun yazmışsınız ben göremedim sadece yağızın haberi gördüm ben :D

Çevrimdışı levitate

kaynak neresi ya hayırlı olsun yazmışsınız ben göremedim sadece yağızın haberi gördüm ben :D
mustafa karataş, yağız vs. hepsi girdi
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

hadi başkan sıra zurikoda
bipbipbupbup

mustafa karataş, yağız vs. hepsi girdi

bu gözler ucak haberi paylaşıp yoldan döndüğünü gördü 2 kez hemde o yüzden ucagı binip sahaya cıkmadan inanamıyorum ben :D

Çevrimiçi Samet Ç

felixi yollayıp ahmetcan kaplan
gerek yok aynı kalite adamlar disasi alsınlar savunma önemli iki tane topla çıkabilen yarı sahada oynayabilecek stoper olmalı şart
[ Son Düzenleme: Bugün, 14:05:17 Samet Ç ]

Çevrimdışı sEuL

Yeni uyandım ve akıyor masallah

Umarım iki gurbetçi daha indiririz biri Ndidi’yi ve diğeri kanatları yedekleyecek şekilde.

Hayırlısı ile önce bi Svenson, Onana, Felix’ten bi çıkalım. Bi stoper daha, sağ bek, ve kanatları bitirelim. Oralara da geçeriz ins

Çevrimiçi Samet Ç

Arroyo'dan çıkalım zarar etmeden burada olmayacak aldığımız parayı verdi cruzeiro

Çevrimiçi Samet Ç

Cerny aldık svennson olmaz arkasında taylan oynar ya da kurala uygun birini daha alırız

🚨 ÖZEL - Vaclav Cerny, Wolfsburg Sportif Direktörü Sebastian Schindzielorz ile görüşerek Beşiktaş’a gitmek istediğini bildirdi.

Beşiktaş, oyuncu tarafıyla kişisel şartlarda büyük oranda anlaşma sağladı.

Kulüpler arası bonservis pazarlıkları yapılıyor.

(ertan süzgün)

zuriko da gelsin istediğim kanatlar gerçeklemiş olacak. :)

Çevrimdışı Akil Emre

Başkana helal olsun hem giden hem de gelenler olarak başarı sağladı. Daha eksikler var ama durumun farkındalar ve giden oldukça yeniler gelecektir.

Çevrimdışı levitate

gerek yok aynı kalite adamlar disasi alsınlar savunma önemli iki tane topla çıkabilen yarı sahada oynayabilecek stoper olmalı şart
yerli ya yer açarız kontenjanda
bipbipbupbup

Çevrimiçi Zafer55

Başkana helal olsun hem giden hem de gelenler olarak başarı sağladı. Daha eksikler var ama durumun farkındalar ve giden oldukça yeniler gelecektir.
Başkan , benim beklentimin hatta kendi vaatlerinin de üstünde  iş çıkarıyor.

Çevrimiçi 38life

1- Felix
2- Paulista
3- Jurasek
4- Ndidi
5- Muçi
6- Mario
7- Arroyo (U23)
8- Rafa
9- Tammy
10- Sol Kanat
11- Cerny
12- Taylan (U23)
13- Djalo
14- Bilal

Fazlalık:
15- Svensson
16- Rashica
17- Onana

Çevrimiçi Koa_lAA

Yalnız aldığımız yabancilarda biraz kaliteyi artirmaliyiz... Cerny falan cozmez işi... Zaten orta seviye yabanci doldurduk takımı.. artık winner kanatlar lazım..

Çevrimiçi Zafer55

1- Felix
2- Paulista
3- Jurasek
4- Ndidi
5- Muçi
6- Mario
7- Arroyo (U23)
8- Rafa
9- Tammy
10- Sol Kanat
11- Cerny
12- Taylan (U23)
13- Djalo
14- Bilal

Fazlalık:
15- Svensson
16- Rashica
17- Onana
Felix yerine daha iyisini alıp,
Svensson , Rashica ve Arroyo yerine de 3 tane yerli ve ya u23 adam koyarsak şahane olacak.

Etiketler: