2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

gokhans, Yusuf Berberoğlu, Gökhan Güvenç, KartalınGücü, mayguntr, sefaköykartali, Monza, Samet Ç, Özgür Gültekin, levitate, Serdar3444, raichu, ulumemo, bull74, Zafer55, annoca, Umutcan Kaya, blackeagle35, Yokmessi, maıden, Koa_lAA, Rasim, hasankale, Kapkarakartal, ahmetekinciogl2, 38life, AigleBordeaux, mtorunlu, Liquidator, NioHH, Sinan66, murat, kartalbasket, kahyaoglueren, safak_01, Tass, cornelius, Georgetown, kartalizma190399, uno_bjk, Ravenman, Yancos, golazokartal, Reawers, yaço58, Gökhan Kurt, OnurG, aoguzd, murat baltacı, matias_27, Sinan23, doganay, ugurkartalizma ve 484 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 341659 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 16:56:05
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Romano yalanladı abi, alen nerden almış bu bilgiyi bilmiyorum ama ben de inanmıyorum geleceğine. Kanat hariç her mevki konuşuluyor maşallah hala kanat yok yemin etti sanki yönetim almamaya
önceki günde çıktı haber ya menejer pazarlaması yada var birşey ateş olmayan yerden duman çıkmaz

Çevrimiçi mayguntr

+2 kontenjana uyuyor ve kaleciye ihtiyacımız var arroya giderse yerine bu gelir işde

simdi baktim da adami city 1 ay once 30 milyona almis :D Ederson (sakat degil) yerine oynatiyorlar su an, niye bize kiralik yollasinlar :D

Çevrimiçi mayguntr

mourinho'nun açıklamaları okudum da bunları demesi gereken adam oleydi, yaz bitiyo kadro hala tamamlanmadı adam hala "ehehe yönetim çok çalışıyor öyle demeyin ya " falan çekiyor

"kucuk takimda calisiyorum, sampiyonlar ligi takimi degiliz burda olmamiz lazim, istedigim oyunculari alacak parasi olmayan bir takimda calisiyorum" - ole

Çevrimiçi KartalınGücü

Ox gitti, şimdi renkliler düşünsün :)

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı joseph35

Juventus, Tiago Djalo'nun Beşiktaş'a transferinin detaylarını açıkladı.

🔹 Bonservis: 3.5 M€ (3 yıl içinde ödenecek)
🔹 Bonus: 1 M€

Çevrimiçi Umutcan Kaya

İyi şeyler olmaya başladı tekrar, yarın galibiyet ile birlikte iki kanat bir bek ile çok daha iyi oluruz
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Maaş ne kadar acaba
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

En iyi doneminde 5M Euro bonservis verilmisti. Son iki sezon icerisinde sadece 15 maca cikmis bir oyuncu capraz baglari kopardigi icin. Fiyat umarim makul olur diyordum ve olmasi gerektigi gibi olmus - ve sacmalamamisiz.
Yonetimi cok yeriyorum ama bu transferde sacmalamadiklari icin tebrik etmek gerek.

Çevrimdışı joseph35

Çevrimiçi Yokmessi

En iyi doneminde 5M Euro bonservis verilmisti. Son iki sezon icerisinde sadece 15 maca cikmis bir oyuncu capraz baglari kopardigi icin. Fiyat umarim makul olur diyordum ve olmasi gerektigi gibi olmus - ve sacmalamamisiz.
Yonetimi cok yeriyorum ama bu transferde sacmalamadiklari icin tebrik etmek gerek.

25 yaşında, sakatlanmadığı sürece elden çıkarması kolay olacaktır, başarılı

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Alexten kurtulmuşuz.  :halay:

Amirde kiralık gidiyormuş.  :sevinc

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 19:40:58
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena

simdi baktim da adami city 1 ay once 30 milyona almis :D Ederson (sakat degil) yerine oynatiyorlar su an, niye bize kiralik yollasinlar :D
o zaman edersonu alırız 😂

Hellas Verona, Al-Musrati için Beşiktaş ile görüşmelere başladı.

Yaklaşık 2 milyon euro'ya kiralanma ihtimali var. (Marco Conterio)

Çevrimdışı joseph35

https://www.transfermarkt.com.tr/devyne-rensch/profil/spieler/557407

ilgileniyor muşuz. ajax'taki son yarım sezonu iyiymiş, öyle uçan kaçan bir sağ bek değil ama pas isabet yüzdesi, ikili mücadele kazanma yüzdesi iyi. 22 yaşında ve 2 genç oyuncu kuralına uyuyor.

Çevrimiçi Zafer55

Taylandan sonra rıdvan,bilal ve djalo geldi.
Nasıl bir video bekliyor bizi acaba?

Çevrimiçi AigleBordeaux

• Kara Kartal
  • *
  • Bugün, 21:01:36
  • Fransa
  • Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!
Başar Önal yedeğe ve Graftan potansiyeli sert bir 6 süprizi olsa baya güzel olur.
Ndidi sakat yada cezalı olduğu durumda yedeği yok bu takımda.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Başar Önal yedeğe ve Graftan potansiyeli sert bir 6 süprizi olsa baya güzel olur.
Ndidi sakat yada cezalı olduğu durumda yedeği yok bu takımda.

demir ege ?

Çevrimdışı Savaş

Ox sülüğünden kurtulmuşuz çok şükür. Futbolcunun da karakterlisi nasip olsun.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: