2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

kahyaoglueren, Monza, NioHH, KartalınGücü, Gökhan Güvenç, maıden, Tass, cornelius, mtorunlu, tolga1903, Kapkarakartal, Georgetown, annoca, kartalizma190399, uno_bjk, Özgür Gültekin, COB, Yusuf Berberoğlu, Rasim, Ravenman, Yancos, golazokartal, safak_01, hasankale, Yokmessi, Samet Demir, Sinan66, Reawers, bull74, ahmetekinciogl2, blackeagle35, sefaköykartali, Zafer55, yaço58, Umutcan Kaya, Gökhan Kurt, ulumemo, AigleBordeaux, OnurG, aoguzd, murat baltacı, matias_27, MUSTAFA_, Sinan23, Serdar3444, doganay, ugurkartalizma, Bülent Yiğitcan, Kartal Ç, murat ve 499 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 340571 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

mourinho'nun açıklamaları okudum da bunları demesi gereken adam oleydi, yaz bitiyo kadro hala tamamlanmadı adam hala "ehehe yönetim çok çalışıyor öyle demeyin ya " falan çekiyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

Rashica antrenmanda yokmuş.

Çevrimiçi 38life

Çevrimiçi sefaköykartali

Rashica antrenmanda yokmuş.
İnşallah yolluyoruzdur bir yere

Çevrimiçi AigleBordeaux

• Kara Kartal
  • *
  • Bugün, 12:06:51
  • Fransa
  • Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!
Umarim yonetim bir orta saha transferi dusunuyordur, Ndidi CAN'a gidecek ve bu adam yoruldugunda yerine girebilecek bir tane 6 yok takimda. Yabanci konusu sikinti ama Salih Ozcan'i bari zorlasak son gunlerde iyi olurdu.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Zafer55

mourinho'nun açıklamaları okudum da bunları demesi gereken adam oleydi, yaz bitiyo kadro hala tamamlanmadı adam hala "ehehe yönetim çok çalışıyor öyle demeyin ya " falan çekiyor
Daha 3-4 ay önce "2-3 transfer dönemine ihtiyacımız var" diyen Ole mi diyecek 🙂

Çevrimiçi mayguntr

https://x.com/abilasports/status/1960325236093591721?s=46
bu kadar yabanci varken, gidip baska bi yabanci kaleci sacma geliyor, gs kaleci alacak onlara cakmaya calisanlar bence gundem olsun diye bu haberleri cikartiyor.

Çevrimiçi Zafer55

https://twitter.com/HaberKartali/status/1960633211966439460
Şunu aldığımız paraya elden çıkartalım sonrasında biyere 40m a gitse bile hayıflanmam. Ruh hastası bu

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Şunu aldığımız paraya elden çıkartalım sonrasında biyere 40m a gitse bile hayıflanmam. Ruh hastası bu

ben daha önce yazmıştım abi taraftara kulak yapıyor diye gol sevinci öyle denmişti bu adamın sıkıntılı olduğunu o zaman farkettim ben.

Çevrimdışı levitate

djalo sağlık kontrolünden geçmiş
bipbipbupbup

Çevrimiçi Koa_lAA

Beşiktaş in başarılı olmasını tabiki istiyorum ama bu hocanın başarılı olmasını da çok istiyorum... Çok iyi bir insan... İyi de bir hoca olacak bizde umarım..

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

yarın raşitsa yokmuş hoca svensonn ile çıkar önünde muçi olur.

Ersin

Svensonn    Paulista     Felix        Emirhan

Ndidi         Orkun

Muçi                    Rafa               Joa Mario

Tammy

İlk 11 böyle bekliyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Akanjiyi biz alamıyor muyuz

Çevrimiçi Mehmet57

Kaly Sene'yi Middlesbrough almis, buyuk ihtimalle yarin oynamayacak. O herifin olmamasi cok iyi.

Çevrimiçi sefaköykartali

Çevrimdışı sEuL

Gs ile ismi geçtiğinden beri keşke biz alabilsek diye içimden geçiriyorum.

Herifler birde Yves’i falan alacak gibi haberler var, umarım ikisi de olmaz.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 16:02:19
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
bu kadar yabanci varken, gidip baska bi yabanci kaleci sacma geliyor, gs kaleci alacak onlara cakmaya calisanlar bence gundem olsun diye bu haberleri cikartiyor.
+2 kontenjana uyuyor ve kaleciye ihtiyacımız var arroya giderse yerine bu gelir işde

Çevrimiçi Samet Demir

+2 kontenjana uyuyor ve kaleciye ihtiyacımız var arroya giderse yerine bu gelir işde
Arroya gitsin, emre morun yabancı şubesi bence.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 16:04:09
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
yaş kriterimize uymuyor 😏

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 16:06:16
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Arroya gitsin, emre morun yabancı şubesi bence.
ben alınırken ikisinede olmaz demişdim zarar etmeden gönderebiliyorsak dakka durmasınlar

Çevrimiçi tolga1903

Romano yalanladı abi, alen nerden almış bu bilgiyi bilmiyorum ama ben de inanmıyorum geleceğine. Kanat hariç her mevki konuşuluyor maşallah hala kanat yok yemin etti sanki yönetim almamaya

Etiketler: