2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

sefaköykartali, Kapkarakartal, Zafer55, Serdar3444, gokhans, annoca, balkan-kartal, Sinan23, Özgür Gültekin, levitate, KartalınGücü, Yusuf Berberoğlu, Yokmessi, Gökhan Güvenç, Rasim, ulumemo, Ravenman, Monza, maıden, tolga1903, Kartal Ç, blackeagle35, hasankale, Yancos, ahmetekinciogl2, Umutcan Kaya, murat, kartalizma190399, bull74, mtorunlu, 38life, murat baltacı ve 251 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 330793 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

mustafa karataş birkaç güne kanat işi sonuçlanır demiş (iki kanatta)
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

barış alper yılmaz gs de 40 miltiyon ediyor diye futbolcu zannedilmeye başlanmış.
burdada futbolcu zannedenler var okumuyormusun 😂

Çevrimiçi Ravenman

Çevrimiçi Mehmet57

Davitashvili - Cerny, yedekleri Basar Onal ve Rashica.

Fazla uzatmaya gerek yok.

Çevrimiçi murat

burdada futbolcu zannedenler var okumuyormusun 😂
zaten ben onları  kastetmiştim.bay konusunda tiyatro oynanıyor bence antrenmana çıkmaması bile gs yönetiminin isteğidir.araplar sadece zengin ama aptal değil.bu işin arkasında başka işler dönüyor.hiç piyasası olmayan oyuncuya 30-40 verecekler de kabul etmeyecekler 50-60 isteyecekler.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Davitashvili - Cerny, yedekleri Basar Onal ve Rashica.

Fazla uzatmaya gerek yok.

basar onal yerine aral şimşirde olabilir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çok şükür bu haftayı da bitirdik.
Haftaya lig maçında yine kanadımız olmayacak.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Boniface Milanda 3 farklı zamanda yapılan sağlık kontrollerinden geçememiş.

Çevrimiçi Samet Demir

Biz alalım o zaman
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Zafer55

Kanat sürekli gündem zaten. Stoper isimleri çıkıyor, sağbek isimleri çıktı. Ama Deniz Gül den başka santrafor adı hatırlamıyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Kanat sürekli gündem zaten. Stoper isimleri çıkıyor, sağbek isimleri çıktı. Ama Deniz Gül den başka santrafor adı hatırlamıyorum.
Hüseyin yücele paran neyse verelim, seninle vedalaşalım diyen, kaybedecek 1 dakikamız yol diyen, renkliler ne alırsa daha iyisini almayı beyan eden başkan nerelerde ? Onu görebilirsek bu soruyu ona sormalıyız.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

bizim maçları erteletmemiz çok büyük hata

Çevrimiçi gokhans

halil umut meler’i sabah 6’da gizli teste sokup geçiren kurul gibi bir kurul bulamamışmı koskoca milan?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

bizim maçları erteletmemiz çok büyük hata

bence hayrımıza oldu.

Ne kayseriyi ne konyayı yenebilirdi bu takım.İkisi de bizden iyi takım ikisinide izledim.

Çevrimiçi ulumemo

mustafa karataş birkaç güne kanat işi sonuçlanır demiş (iki kanatta)
ooo hem de 2 kanat mı alacaklarmış

umarım sterling almazlar bitik bir oyuncu kendisi.(30 yaş yüksek bonservis ve maaş cabası)

Son sahibi oluruz satamayız bir yerimizde patlar oyuncu.

Çevrimiçi levitate

ooo hem de 2 kanat mı alacaklarmış
inşallah çok korkuyorum sola bi adam alıp geçicekler diye
bipbipbupbup

Çevrimiçi Zafer55

Hüseyin yücele paran neyse verelim, seninle vedalaşalım diyen, kaybedecek 1 dakikamız yol diyen, renkliler ne alırsa daha iyisini almayı beyan eden başkan nerelerde ? Onu görebilirsek bu soruyu ona sormalıyız.
Tamam acele ile panikle yanlış işler yapmasın ama bu da fazla yaydı. Sonu güzel olacak gibi hissediyorum transfer döneminin ama zamanı yanlış kullanmanın faturası nasıl olacak endişe de etmiyor değilim..Bu hafta çok iyi transferler yapsa bile bu adamlar 6puan değerindeki iki erteleme maçında ve Lozan rövanşında oynayamayacak.

Çevrimiçi Sinan23

Defansa Djalo almışız

Etiketler: