2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

KartalınGücü, Kapkarakartal, annoca, Zafer55, maıden, Tass, Gökhan Güvenç, 38life, tolga1903, Monza, mayguntr, doganay, Samet Ç, Yancos, murat, hasankale, ulumemo, Özgür Gültekin, Necmi, sefaköykartali, Rasim, Savaş, kahyaoglueren, Serdar3444, balkan-kartal, cornelius, Georgetown, mtorunlu, golazokartal, Ravenman, Umutcan Kaya, bull74, blackeagle35, Liquidator, AigleBordeaux, matias_27, Kartal39, aoguzd, COB ve 360 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 324736 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Tass

iskoc basını 2m pound (2.3m euro) civarında yazmış. eger bizim %20'de duruyorsa bedava fiyat rıdvan icin. durmuyorsa bile kabul edilebilir bir tutar.

https://www.rangersreview.co.uk/news/25410898.ridvan-yilmaz-set-clinch-rangers-exit-besiktas-fee-revealed/

Ridvan Yilmaz is poised to secure his long-awaited exit from Rangers and return to former club Besiktas.

The Rangers Review reported earlier this month that Besiktas were leading the race to sign the left-back this summer. Clubs in Europe were also believed to be monitoring the situation after Yilmaz was informed that he would have no part to play for new head coach Russell Martin this term. Further discussions have been held in recent days in an attempt to reach an agreement before the transfer window closes. And Yilmaz has now been given the go-ahead to finalise his return to Istanbul.

The Rangers Review understands Besiktas will pay around £2million to secure the services of the 24-year-old. Ridvan was a £3.5million acquisition for Giovanni van Bronckhorst in the summer of 2022.
[ Son Düzenleme: Bugün, 16:30:52 Tass ]

Çevrimiçi Tass

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1958883273712525545

cok iyi haber. kurtuluyoruz bir tanesinden daha (yoksa 2 sene sozlesmesi devam ediyordu). orada basarılı olsun, besiktaslı oldugnu biliyorum ama bizim seviyemizde degildi.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

cok iyi haber. kurtuluyoruz bir tanesinden daha (yoksa 2 sene sozlesmesi devam ediyordu). orada basarılı olsun, besiktaslı oldugnu biliyorum ama bizim seviyemizde degildi.

1 sene vardı sözleşmesinin bitmesine ama kurtulmamız iyi oldu.

Beşiktaş, Nakamura’ya resmi teklif yaptı.

Kulübü küme düştü, oyuncu 2. Lig’de oynamak istemiyor.

Temaslar devam ediyor.

(Ertan Süzgün)

Çevrimiçi Tass

1 sene vardı sözleşmesinin bitmesine ama kurtulmamız iyi oldu.

samet tayyiple birlikte onun da sozlesmesini 2027 kadar uzattı biliyordum. yanılmıs olabilirim.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 16:36:10
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
onu gönderip daha kötüsünü getiriyorsun geri ne anladık bundan

Çevrimiçi Tass

Beşiktaş, Nakamura’ya resmi teklif yaptı.

Kulübü küme düştü, oyuncu 2. Lig’de oynamak istemiyor.

Temaslar devam ediyor.

(Ertan Süzgün)

bu olmasın... icime sinmiyor lauriente davitashvili derken.. cok sonuk kalıyor.

Beşiktaş, Davitashvili, Lauriente ve Nakamura ile kişisel şartlarda anlaştı.

Başkanın gizli yürüttüğü isimler de olabilir.

(Ertan Süzgün)

al gel davitashviliyi işte bu adamı almak için ağustos sonuna kadar beklemesine de gerek yoktu orası ayrı.

Çevrimiçi Tass

onu gönderip daha kötüsünü getiriyorsun geri ne anladık bundan

kimmiş tayfurdan daha kotusu? rıdvanı kastediyorsun da ne alaka? rıdvanı hocası gecen sene p.c etmiş 7 farklı mevkide 5er mac oynatıp. ondan onceki kariyerin tamamı sol bek. tayfuru solda mı kullanmalıydık rıdvanı almayıp?
[ Son Düzenleme: Bugün, 16:41:00 Tass ]

samet tayyiple birlikte onun da sozlesmesini 2027 kadar uzattı biliyordum. yanılmıs olabilirim.

tayyiple emrecan terzi o.

tayfur 30.06.2026

https://www.transfermarkt.com.tr/tayfur-bingol/profil/spieler/184440

[ Son Düzenleme: Bugün, 16:41:16 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 16:40:29
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
iskoc basını 2m pound (2.3m euro) civarında yazmış. eger bizim %20'de duruyorsa bedava fiyat rıdvan icin. durmuyorsa bile kabul edilebilir bir tutar.

https://www.rangersreview.co.uk/news/25410898.ridvan-yilmaz-set-clinch-rangers-exit-besiktas-fee-revealed/

Ridvan Yilmaz is poised to secure his long-awaited exit from Rangers and return to former club Besiktas.

The Rangers Review reported earlier this month that Besiktas were leading the race to sign the left-back this summer. Clubs in Europe were also believed to be monitoring the situation after Yilmaz was informed that he would have no part to play for new head coach Russell Martin this term. Further discussions have been held in recent days in an attempt to reach an agreement before the transfer window closes. And Yilmaz has now been given the go-ahead to finalise his return to Istanbul.

The Rangers Review understands Besiktas will pay around £2million to secure the services of the 24-year-old. Ridvan was a £3.5million acquisition for Giovanni van Bronckhorst in the summer of 2022.
rıdvana 2000 euro vermek bile net geri zekalılıktır adamdan kurtulduk beden geri alıyorsun bunu aldımı 10 yıl kulübede oturtup maaş ödemek olacak sonu
Bu yönetimden birşey olmaz

samet aybabanın yediği naneler.

Çevrimiçi Tass

rıdvana 2000 euro vermek bile net geri zekalılıktır adamdan kurtulduk beden geri alıyorsun bunu aldımı 10 yıl kulübede oturtup maaş ödemek olacak sonu
Bu yönetimden birşey olmaz

aynı topcuyu izledigimizden emin degilim. rıdvandaki tek soru isaret sakatlık (uyluk) sorunu. onun dısında bir bek icin olması gereken ozelliklere sahip benim gozumde.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 16:45:16
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
kimmiş tayfurdan daha kotusu? rıdvanı kastediyorsun da ne alaka? rıdvanı hocası gecen sene p.c etmiş 7 farklı mevkide 5er mac oynatıp. ondan onceki kariyerin tamamı sol bek. tayfuru solda mı kullanmalıydık rıdvanı almayıp?vereceğiz   
Alıntı
hee 7 farklı mevkide oynatma nedeni adamın sol bekle yakından uzaktan ilgisinin olmaması olabilirmi beğenmediğiniz jurasekin gölgesi bile olamaz birşey çıkartmak için herşeyi denediler çıkmayınca attılar çöpe ve biz çöpten alıp birde üstğne 2 m pountmu vereceğiz bunu almak gerçekten süzme geri zekalı olmayı gerektirir

Çevrimiçi Tass

bu guclu duygularının nedenini bilmiyorum. semihe karsı da bu tur cıkıslarını hep okudum gecmişte.

kesinlikle katılmıyorum. hakketmiyor boyle gomulmeye. gayet te iyi bir futbolcu. formdaki rıdvan milli takımda da oynar.

Beşiktaş, Leicester City’nin savunma oyuncusu Wout Faes’i transfer etmek için girişimde bulundu.

(Fabrizio Romano)

Beşiktaş tayfuru açıkladı bonservis bedeli yazmıyor.En azından kurtulduk.

https://twitter.com/Besiktas/status/1958886932630344018

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 16:55:35
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
aynı topcuyu izledigimizden emin degilim. rıdvandaki tek soru isaret sakatlık (uyluk) sorunu. onun dısında bir bek icin olması gereken ozelliklere sahip benim gozumde.bulamazdı
Alıntı
bütün özelliklere sahip o yğzden bir bek rakiple kale arasında durması gerekirken o hep rakibön sağında kalıyor kovalarken o her meziyeti olan oyuncunun hiç kafaya çıktığını gördünmü
Geldiğinde iyi seyret demek o kadar iyi izlememişsin bu adan süper ligin her hangi bir takımında kendine 11 de yer bulamaz al kiralamaya kalk ikinvi ligde takım bulamazsın verecek bu ülkede rıdvanı alacak tek geri zekalı biziz almasak rangersde sözleşmesi bittiğinde futbol hayatıda biterdi başka takım bulamazdı kendine

Çevrimiçi Tass

bir bekten en son arayacagım ozellik kafa toplarıdır. genelde de olmaz zaten.

Çevrimiçi Samet Demir

Özellikle bu sene yağızın yazdıklarıma çok dikkat edin. Sağlam algı yapıyor. Uyarı niteliğinde yazdım bunu. Hepimizi çok rahat tongaya düşürebilir.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Serdar3444

Rıdvan bizdeyken de sürekli sakattı, biraz abartılı olarak söyleyeyim ama neredeyse her hafta düzenli olarak sakatlanıyordu, gittiği yerde de öyle. Rıdvan'dan sol açık olur ama sol bek olmaz, Jurasekten hiç olmaz. Rıdvan yeteneksiz değil zaten, hızlı, ortaları da fena değil, pasları da. Pozisyon almasıda fena değil. Ama sol bek mevkiinin topçusu değil. Takımda sol bek hiç yok, jurasek beki geçtim topçu değil. Benim beğendiğim masauka'yı bazı taraftar defansif yönü zayıf diye göndermek istedi. Eğer Masauka'nın zayıfsa, rıdvan'ın ki 3-4 kat daha zayıftır. Zaten güçsüz, ikili mücadele de alamıyor. Sıkıntı bölgenin yetersizliği.
Meselemiz Rıdvan'ın yetenek skalasını konuşmak da değil, meselemiz Beşiktaş'ın düştüğü acı durum...
[ Son Düzenleme: Bugün, 17:10:27 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 17:09:19
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
aynı topcuyu izledigimizden emin degilim. rıdvandaki tek soru isaret sakatlık (uyluk) sorunu. onun dısında bir bek icin olması gereken ozelliklere sahip benim gozumde.bulamazdı evet bütün özelliklere sahip o yğzden bir bek rakiple kale arasında durması gerekirken o hep rakibön sağında kalıyor kovalarken o her meziyeti olan oyuncunun hiç kafaya çıktığını gördünmü
Geldiğinde iyi seyret demek o kadar iyi izlememişsin bu adan süper ligin her hangi bir takımında kendine 11 de yer bulamaz al kiralamaya kalk ikinvi ligde takım bulamazsın verecek bu ülkede rıdvanı alacak tek geri zekalı biziz almasak rangersde sözleşmesi bittiğinde futbol hayatıda biterdi başka takım bulamazdı kendine
sadece onlarme terziye karşıda aynıym demiregeye karşıda aynıym ersine karşıda aynıyım bizim alt yapıdan oyuncu falan çıkmaz çıkanada bu güne kadar ikinci ligde bile takım bulamadık biz o futbolcu eskilerini alt dapısa beslediğimiz sürecede alt yapıdan oyuncu çıkmaz saydığın isimlerin hiç biri futbolun f sini bilmiyor hepsi yetenekliydi ama yetenek yetmiyor işde semihe 10 top gelse 9 unu kaybeder bunuda 3 kişinin arasına dalarak yapar kaleyi görü ce topa abanmsk dışında bir meziyeti yok abandığı toplarında büyük çoğunluğu rakibe çarpar hala taraftar akıllanmadı sanıyor alt yapıdan dünya yıldızı çıkacak ama bizim alt yapıdan ikinci lig topçusu bile çıkmıyor
İki oyuncu çıkardı alt yspı dişe dokunur viri sergen diğeri nihat oda toshak sayesinde oldu

Etiketler: